CARDON & PARTNERS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CARDON & PARTNERS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 476.250.994

Publication

10/10/2012
ÿþ Mod Woud 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE del

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: p 1 OKT. Z012

Griffie yc;-x;W-

1

11

*12167361*

V bei aa Be Sta:

~

Ondernemingsnr : Benaming 0476.250.994

(voluit) (verkort) Cardon & Partners

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Rijselstraat 29, 8200 Sint Michiels

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoemig bestuurders

Ingevolge de Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders gehouden op 19 juni 2012 ter maatschappelijke zetel van de NV Cardon & Partners, met zetel te Rijselstraat 29, 8200 Sint Michiels, werden' na beraadslaging de volgende beslissingen genomen:

1. Kwijting te verlenen aan alle bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het afgelopen boekjaar

2. De heer Christiaan Cardon en de heer Jeroen Bastijns te herbenoemen ais bestuurder voor een duur van 6 jaar tot de algemene vergadering van 2018.

3. Vanaf heden te benoemen als bestuurder voor 6 jaar tot de algemene vergadering van 2018, de NV Bellevue met maatschappelijke zetel te 8200 Sint Michiels, rijselstraat 29, met als vaste vertegenwoordiger de heer Christiaan Cardon.

4. Alle bestuursmandaten zijn onbezoldigd.

Uit de notulen van de Raad van Bestuur van 19 juni 2012 blijkt tevens dat dhr. Christiaan Cardon met onmiddellijke ingang aangeduid wordt tot gedelegeerd bestuurder. Het mandaat zal eindigen samen met het mandaat van bestuurder.

Christiaan Cardon

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste b1z van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso Naant en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/08/2012
ÿþVoor-

behoude

aan het

Belgisci

Staatsbh

Mal Wart ti.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1-ERC I EGD ter GRLFFIE de%

1

2 6 iUti nel Wie.

Griffie

" iai3~esi* R

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdaling Brugge)

op:

Ondernemingsnr : 0476.250.994

Benaming

(voluit) : CARDON & PARTNERS

(verkort) '

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetei : te 8200 Brugge, Rijselstraat 29

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Jean-Louis Sabbe te Blankenberge op 13.07.2012, dragende de melding "Geboekt te Brugge Registratie 4, bevoegd voor registratie op 19 juli 2012, vier bladen, één verzending, boek 226, blad 63, vak 17. Ontvangen : vijfentwintig Euro (E 25,00). De eerstaanwezend inspecteur a.i. (getekend) Billiau B." blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CARDON & PARTNERS" besloten heeft:

1) Volgende artikelen te wijzigen:

a) Aanpassing van de eerste zin van artikel 2 van de statuten conform beslissing van de raad van bestuur de dato 30/03/2007, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 20/04/2007 onder nummer 07058682: "Artikel 2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Rijselstraat 29,"

b) de derde paragraaf onder 'gehele of gedeeltelijke weigering' van artikel 8 van de statuten te schrappen

c) artikel 10 te vervangen door volgende tekst

'De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie (3) leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes (6) jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee (2) leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee (2) aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee (2) leden telt, houdt de clausule vermeld onder artikel 11 van deze statuten krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.'

d) artikel 18 te vervangen door volgende tekst :

"ARTIKEL 18. TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

Teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen, dienen de eigenaars van de aandelen op

naam, ten minste zeven werkdagen vôôr de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur

schriftelijk in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Zij aan de stemming wensen deel te nemen. Voor de berekening van de bovenstaande termijnen wordt de zaterdag niet beschouwd als een werkdag."

2) Het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een miljoen zeshonderd zevenentachtig duizend driehonderd en drie euro (1.687.303,00 ¬ ), om het terug te brengen van vijf miljoen en zeventig duizend driehonderd euro (5.070.300,00 ¬ ) tot drie miljoen driehonderd tweeëntachtig duizend negenhonderd zevenennegentig euro (3.382.997,00 ¬ ) door terugbetaling op ieder aandeel van een bedrag in speciën van drieëndertig euro komma twee zeven acht een zes (33,27816 ¬ ), zonder aflevering van fracties en zonder vernietiging van aandelen. Deze kapitaalvermindering heeft tot doel de balansstructuur te optimaliseren en wordt bij voorrang aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal (fiscaal kapitaal).

Overeenkomstig artikel 613 Wetboek Vennootschappen kan deze terugbetaling slechts worden uitgevoerd, twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad.

3) Een bedrag van een miljoen zeshonderd zevenentachtig duizend driehonderd en drie euro (1.687.303,00 ¬ ), dat volledig zal worden afgenomen van het werkelijk gestorte en voor terugbetaling vatbare kapitaal, uit te keren aan de aandeelhouders in geld.

Deze terugbetaling zal eveneens dienen te gebeuren met toepassing van voormeld artikel 613 van het wetboek van vennootschappen.

4) De nominale waarde van de aandelen af te schaffen en artikel 5 van de statuten te vervangen door

volgende tekst :

"Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen driehonderd tweeëntachtig duizend negenhonderd

zevenennegentig euro (3.382.997,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door vijftigduizend zevenhonderd en drie (50.703) aandelen, zonder nominale

waarde, die elk 1 / 50.703 ste van het kapitaal vertegenwoordigen."

5) Er werden machten verleend aan het bestuursorgaan om bij de verzending van de oproepingen tot de algemene vergadering gebruik te maken van een ander communicatiemiddel dan de aangetekende brief. Voorwaarde is wel dat de bestemmeling daartoe individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk zijn toestemming heeft gegeven.

Er werd beslist tot:

- vervanging van artikel 16 door volgende tekst :

`ARTIKEL 16. OPROEPING

De raad van bestuur roept de algemene vergadering bijeen. De raad van bestuur kan bij de verzending van de oproepingen tot de algemene vergadering gebruik maken van een ander communicatiemiddel dan de aangetekende brief. Voorwaarde is wel dat de bestemmeling daartoe individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk zijn toestemming heeft gegeven.

De oproepingen vermelden de agenda evenals de voorstellen tot besluit en geschieden overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Een kopie van de oproepingen wordt aan bestuurders en de eventuele commissarissen verzonden.

De stukken die overeenkomstig artikel 535 van het Wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld van de aandeelhouders, worden meegezonden bij de oproepingsbrieven die aan de houders van aandelen, oprichtersbewijzen, obligaties of inschrijvingsrechten, de bestuurders en de eventuele commissaris(sen) worden verzonden.

De oproepingen die aan de houders van effecten op naam gericht worden, worden geacht te zijn gedaan op datum van de verzending.'

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de akte en de gecoördineerde tekst van de statuten

Notaris Jean-Louis Sabbe te Blankenberge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 16.07.2012 12325-0098-012
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 31.08.2011 11517-0360-012
29/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 13.12.2010, NGL 24.12.2010 10645-0002-010
08/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.09.2009, NGL 03.12.2009 09876-0059-010
25/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.04.2009, NGL 14.08.2009 09600-0055-012
11/05/2015
ÿþ, " ~

~~~-`;~

,

i

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : {verkort)

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres) Asad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 3 APR 2015

Griffie

en g gg

De griffier

1111imuiw

~~ii~n~m~ii

1 06702m~7*

0476.250.994

CARDON & PARTNERS

naamloze vennootschap

te 8200 Brugge, Rijselstraat 29

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Jean-Louis Sabbe te Blankenberge op 10.03.2015, dragende de melding "Geboekt te Oostende op 18 maart 2015, achtentwintig bladen, geen verzendingen, boek 000, blad 000, vak 2155. Ontvangen registratierechten: vijftig Euro (¬ 50,00). De ontvanger (getekend)" blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de naamloze vennootschap "Cardon & Partners" volgende beslissingen heeft genomen:

1) De naam te wijzigen in "ECUPHAR INVEST" en bijgevolg de tweede zin van artikel 1 van de statuten te vervangen door volgende tekst: "Zij draagt de naam "ECUPHAR INVEST".

2) het doel uit te breiden en bijgevolg om artikel 3 van de statuten integraal te vervangen zoals die zal terug te vinden zijn in de aan te nemen gecoördineerde tekst van de statuten

3) een kapitaalvermindering door te voeren ten bedrage van drie miljoen euro (¬ 3.000.000,00) om het kapitaal te brengen van drie miljoen driehonderd tweeëntachtig duizend negenhonderd zevenennegentig euro (¬ 3.382.997,00) op driehonderd tweeëntachtig duizend negenhonderd zevenennegentig euro (¬ 382,997,00). door terugbetaling op ieder aandeel van een bedrag van ¬ 59,1681. Deze kapitaalvermindering zal geschieden zonder vernietiging van aandelen en bijgevolg met een evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

Bijgevolg wordt artikel 5 van de statuten gewijzigd.

4) De vergadering beslist om de raad van bestuur de bevoegdheid toe te kennen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen in het kader van het toegestaan kapitaal en hiertoe een nieuw artikel 7 in de statuten op te nemen met de volgende tekst:

"De raad van bestuur is bevoegd om gedurende een periode van maximum 5 jaar vanaf de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de beslissing van de algemene vergadering van tien maart tweeduizend vijftien, het geplaatst kapitaal één of meerdere malen te verhogen met een bedrag van maximum vijfenzeventig miljoen euro (75.000.000,00 EUR). Deze bevoegdheid van de raad van bestuur kan worden hernieuwd.

Deze verhoging mag met name uitgevoerd worden door inschrijving van speciën, door inbreng in natura binnen de wettelijke grenzen, of door incorporatie van beschikbare of onbeschikbare reserves, of uitgiftepremies, met of zonder uitgifte van nieuwe aandelen, met of zonder stemrecht.

De verhoging van het kapitaal in het kader van het toegelaten kapitaal, mag ook uitgevoerd worden door de uitgifte van converteerbare obligaties of inschrijvingsrechten, overeenkomstig artikels 583 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur is eveneens bevoegd om gedurende een periode van maximum vijf jaar vanaf de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de beslissing van de algemene vergadering van tien maart tweeduizend vijftien, om het geplaatst kapitaal te verhogen met inbreng in speciën met beperking of afschaffing van het voorkeurrecht van de aandeelnemers, en dit in overeenstemming met de legale voorwaarden, in geval van een openbaar overnamebod, na ontvangst van de door artikel 607 van het Wetboek van vennootschappen voorziene mededeling. Deze door de raad van bestuur besloten kapitaalverhogingen,: worden toegerekend bij het overige kapitaal toegelaten door dit artikel. De raad van bestuur is in het kader van dit artikel bevoegd om in het belang van de vennootschap en mits eerbieding van de voorwaarden bepaald in de artikels 595 e.v.. van het Wetboek van vennootschappen het voorkeurrecht dat de wet aan de aandeelhouders toekent, op te heffen of te beperken. De raad is tevens bevoegd om het voorkeurrecht, dat aan bepaalde personen toegekend wordt, anders dan leden van het personeel van de vennootschap of van een dochtervennootschap op te heffen of te beperken, alsook om een prioriteitsrecht van tien dagen te voorzien ten voordele van de aandeelhouders.

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

" De raad van bestuur is door de algemene vergadering tevens gemachtigd om, op grond van en overeenkomstig de bepalingen van artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen genomen beslissing en in de mate toegelaten door het Wetboek van vennootschappen, in het kader van de uitgifte van de effecten binnen het toegestaan kapitaal de respectievelijke rechten te wijzigen van de bestaande soorten van aandelen of effecten die al dan niet het kapitaal vertegenwoordigen. Ter gelegenheid van de verhoging van het geplaatst kapitaal, binnen de grenzen van het toegestaan kapitaal, heeft de raad van bestuur de bevoegdheid een uitgiftepremie te vragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge De bevoegdheid van de raad van bestuur om het geplaatst kapitaal te verhogen, kan niet worden aangewend (i) indien de kapitaalverhoging voornamelijk tot stand wordt gebracht door een inbreng in natura verricht door een aandeelhouder die over tenminste 10% van de stemrechten beschikt, overeenkomstig met wat in artikel 606 bepaald is, (ii) voor een uitgifte van aandelen zonder nominale waarde onder de factiewaarde van de oude aandelen van dezelfde categorie, en (iii) voor de uitgifte van inschrijvingsrechten voorbehouden aan één of meer bepaalde personen andere dan leden van het personeel van de vennootschap of van één van haar dochtervennootschappen,"

- de nieuwe statuten van de naamloze vennootschap luiden als volgt (een uittreksel volgt)

"STATUTEN

HOOFDSTUK I. NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

ARTIKEL 1. NAAM

1]e vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "ECUPHAR INVEST". ARTIKEL 2. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

1]e zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Rijselstraat 29. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bekendgemaakt in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad en mits inachtneming van de taalwetgeving terzake.

De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, bijkantoren, agentschappen, dochtervennootschappen en depots in België of het buitenland, oprichten.

ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening evenals voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

-Het telden, beheren en besturen van andere vennootschappen door deze onder meer technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen in de meest ruime zin van het woord. Specifiek zal de vennootschap onder meer het bedrijfskundig management van de vennootschappen waarmee ze managementovereenkomsten zal sluiten, kunnen waarnemen, onder de vorm van onder meer het uittekenen van de bedrijfsstrategie, het productie- en stockbeheer, sales management, onderhoud en beheer van de bedrijfssite, adviesverstrekking en personeelsmanagement. Daarnaast zal de vennootschap ook de administratieve organisatie van de activiteiten van de te leiden vennootschappen verzorgen, alsmede hun commerciële vertegenwoordiging waarnemen.

-Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onreohtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling,

-De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

-De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

-De aankoop verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staatsfondsen, en van alle roerende goederen en rechten, met uitzondering voor de activiteiten voorbehouden aan maatschappijen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

-Het verwennen en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaand of op te richten Industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliën vennootschappen of -ondernemingen.

-Het uitbaten van apotheken, laboratoria, het uitvoeren van analyses, studies en onderzoeken.

-De studie van, verkoop van, vertegenwoordiging voor derden inzake en fabricage van homeopathische producten, oligo-elementen, voedingssupplementen, kruiden en dieetproducten, biotherapeutica, reformwagen en natuurproducten, evenals van geneesmiddelen en farmaceutische producten, en andere producten en benodigdheden voor mens en dier, of die in de apotheek gebruikt of verkocht worden of er onrechtstreeks verband mee houden.

-De invoer, de uitvoer, doorvoer, opslag, aan- en verkoop en distributie van bovengenoemde producten en goederen, evenals van de grondstoffen en de moederlogen bestemd voor de bereiding van homeopathische producten, alsook van planten, gewassen, etherische oliën, parfums, schoonheidsproducten, aromatherapie en therapeutische middelen voor mensen en dieren, zonder dat deze opsomming beperkend weze.

-Het drukken en verspreiden van geschriften, studies en werken over bovenvermelde producten en hun leer, -Het klaarmaken en bereiden van bovenvernoemde producten onder meer voor de officine apotheker.

-Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand en allerhande adviezen aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en de onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de onroerende financieringshuur, en in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

-Het verstrekken van adviezen en consuttancywerk, de studie, het bemiddelen er+ verlenen van alle bijstand aan particulieren en rechtspersonen in alle verrichtingen die verband houden met de activiteiten in de vorige alinea's uiteengezet, dit alles in het binnenland, de Europese Unie en het buitenland, als hoofdhandelaar, bemiddelaar, makelaar en commissionair, voor eigen rekening zowel als voor rekening van derden. Dit alles in de meest ruime zin.

-Het verdelen van geneesmiddelen en verzorgingsproducten voor dieren onder eigen merk.

-De oprichting, de uitbating en het overnemen van groothandelverdelers in geneesmiddelen.

-Handel en fabricatie onder al zijn vormen in geneesmiddelen, fytofarmaceutische en cosmetische, parfumerie, bandagisterie, dieet-, veeartsenij-, laboratorium-, medische- en onderhoudsproducten en alle artikelen in verband met optiek, macrobiotiek, alsook alle apparatuur, materialen en diensten die met voorgaande opsommingen verband houden.

-Het ondernemen van industriële, klinische, medische, biologische, scheikundige en toxicologische analyses.

-Elke handelsbedrijvigheid die met de gezondheidszorg in de ruimste zin verband houdt.

-De studie, de uitbating, de vertegenwoordiging van brevetten, patenten, licenties, knowhow en rechten van intellectuele patrimonium,

-De handel onder al zijn vormen van producten die hun oorsprong vinden in de commercialisatie van bovenvermelde rechten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties, die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen, en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden.

De vennootschap mag leningen en kredieten toestaan aan vennootschappen waarin zij participeert of waarin zij een bestuursfunctie uitoefent.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende of onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen. ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de door artikel 558 van het Wetboek van vennootschappen voorziene vereisten.

HOOFDSTUK Il. KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd tweeëntachtig duizend negenhonderd zevenennegentig euro (¬ 382.997,00). Het wordt vertegenwoordigd door vijftigduizend zevenhonderd en drie (50.703) aandelen, zonder nominale waarde, die elk 1/50.703ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 6. KAPITAALVERHOGINGEN

De algemene vergadering, beraadslagend overeenkomstig artikel 558 van het Wetboek van vennootschappen, kan het geplaatst kapitaal verhogen of verminderen.

Bij elke kapitaalverhoging, waartoe wordt overgegaan door de algemene vergadering of waartoe wordt overgegaan door de raad van bestuur, in uitvoering van een machtiging gegeven door de algemene vergadering, zullen de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van hun aandelenbezit, gedurende een bepaalde tijdsduur en volgens de door de algemene vergadering of door de raad van bestuur in het kader van het toegestaan kapitaal opgestelde voorwaarden.

Echter, in afwijking van wat eerder gezegd werd, mag de algemene vergadering of de raad van bestuur, steeds, in het kader van het toegestaan kapitaal, in het belang van de vennootschap en indien aan de voorwaarden voorzien in de artikels 595 en volgende van het Wetboek van vennootschappen voldaan is, het voorkeurrecht beperken of afschaffen. Uiteraard is de raad van bestuur bevoegd om het voorkeurrecht te beperken of af te schaffen ten voordele van één of meerdere bepaalde personen, andere dan leden van het personeel van de vennootschap of van één van haar filialen.

De raad van bestuur heeft in ieder geval de bevoegdheid om met alle derden, aan de bepalingen en de voorwaarden die hij zelf bepaalt, overeenkomsten te sluiten die bestemd zijn om de inschrijving van alle of een deel van de aandelen te verzekeren.

Indien de algemene vergadering besluit om een uitgiftepremie te vragen, dient deze op een onbeschikbare reserverekening te worden geboekt die slechts kan worden verminderd of weggeboekt door een besluit van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering genomen overeenkomstig artikel 558 van het Wetboek van vennootschappen. De uitgiftepremie zal in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden uitmaken.

Bij vermindering van het geplaatst kapitaal moeten de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden gelijk worden behandeld en dienen de overige bepalingen, vervat in de artikels 612 tot 614 van het Wetboek van vennootschappen, te worden geëerbiedigd.

ARTIKEL 7. TOEGESTAAN KAPITAAL

De raad van bestuur is bevoegd om gedurende een periode van maximum 5 jaar vanaf de bekendmaking ïn de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de beslissing van de algemene vergadering van tien maart tweeduizend vijftien, het geplaatst kapitaal één of meerdere malen te verhogen met een bedrag van maximum

vijfenzeventig miljoen euro (¬ 75.000.000,00). Deze bevoegdheid van de raad van bestuur kan worden hernieuwd.

Deze verhoging mag met name uitgevoerd worden door inschrijving van speciën, door inbreng in natura binnen de wettelijke grenzen, of door incorporatie van beschikbare of onbeschikbare reserves, of uitgiftepremies, met of zonder uitgifte van nieuwe aandelen, met of zonder stemrecht.

De verhoging van het kapitaal in het kader van het toegelaten kapitaal, mag ook uitgevoerd worden door de uitgifte van converteerbare obligaties of inschrijvingsrechten, overeenkomstig artikels 583 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur is eveneens bevoegd om gedurende een periode van maximum vijf jaar vanaf de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de beslissing van de algemene vergadering van tien maart tweeduizend vijftien, om het geplaatst kapitaal te verhogen met inbreng in speciën met beperking of afschaffing van het voorkeurrecht van de aandeelnemers, en dit in overeenstemming met de legale voorwaarden, in geval van een openbaar overnamebod, na ontvangst van de door artikel 607 van het Wetboek van vennootschappen voorziene mededeling. Deze door de raad van bestuur besloten kapitaalverhogingen, worden toegerekend bij het overige kapitaal toegelaten door dit artikel.

De raad van bestuur is in het kader van dit artikel bevoegd om in het belang van de vennootschap en mits eerbiediging van de voorwaarden bepaald in de artikels 595 e.v. van het Wetboek van vennootschappen het voorkeurrecht dat de wet aan de aandeelhouders toekent, op te heffen of te beperken. De raad is tevens bevoegd om het voorkeurrecht, dat aan bepaalde personen toegekend wordt, anders dan leden van het personeel van de vennootschap of van een dochtervennootschap op te heffen of te beperken, alsook om een prioriteitsrecht van tien dagen te voorzien ten voordele van de aandeelhouders.

De raad van bestuur is door de algemene vergadering tevens gemachtigd om, op grond van en overeenkomstig de bepalingen van artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen genomen beslissing en in de mate toegelaten door het Wetboek van vennootschappen, in het kader van de uitgifte van de effecten binnen het toegestaan kapitaal de respectievelijke rechten te wijzigen van de bestaande soorten van aandelen of effecten die al dan niet het kapitaal vertegenwoordigen. Ter gelegenheid van de verhoging van het geplaatst kapitaal, binnen de grenzen van het toegestaan kapitaal, heeft de raad van bestuur de bevoegdheid een uitgiftepremie te vragen.

De bevoegdheid van de raad van bestuur om het geplaatst kapitaal te verhogen, kan niet worden aangewend (i) indien de kapitaalverhoging voornamelijk tot stand wordt gebracht door een inbreng in natura verricht door een aandeelhouder die over tnminste 10% van de stemrechten beschikt, overeenkomstig met wat in artikel 606 bepaald is, (ii) voor een uitgifte van aandelen zonder nominale waarde onder de fractiewaarde van de oude aandelen van dezelfde categorie, en (iii) voor de uitgifte van inschrijvingsrechten voorbehouden aan één of meer bepaalde personen andere dan leden van het personeel van de vennootschap of van één van haar dochtervennootschappen.

ARTIKEL 8. OPROEPING TOT BIJSTORTING

De raad van bestuur besluit soeverein over het opvragen van stortingen op aandelen. De raad van bestuur informeert de aandeelhouders over een besluit tot volstorting overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen i.v.m, de bijeenroeping van een algemene vergadering.

De minimumtermijn voor stortingen zal niet minder dan 30 dagen bedragen, te berekenen vanaf de datum van de tweede publicatie van de opvraging in de kranten of vanaf de datum van de aangetekende brief aan de aandeelhouders indien deze later valt.

Indien een aandeelhouder de opgevraagde storting op zijn aandelen niet heeft verricht binnen de dor de raad van bestuur bepaalde termijn, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de betrokken aandelen van rechtswege geschorst. Tevens is de aandeelhouders van rechtswege vanaf de dag waarop de termijn bepaald door de raad van bestuur voor de volstorting verstrijkt, aan de vennootschap een nalatigheidsinterest verschuldigd, dat overeenkomt met de wettelijke interesten vermeerderd met 2 procespunten.

De raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouders vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd, verkopen op de meest gepaste wijze, en dit onverminderd het recht van de vennootschap om de niet voldane storting alsook als schadevergoeding t.o.v. de aandeelhouder te vorderen.

In geval van zulke verkoop wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur vastgesteld.

ARTIKEL 9. AARD VAN DE AANDELEN

Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

ARTIKEL 10. OVERDRACHT VAN AANDELEN

Vrije overdracht

De overdracht onder levenden, ten bezwarende titel of ten kosteloze titel, alsook de overdracht ingevolge overlijden, is aan geen toestemming onderworpen indien ze plaatsvindt in voordeel van één of meer aandeelhouders.

Overdracht aan derden

De overdracht aan alle andere personen is onderworpen aan de toestemming van de raad van bestuur. Het verzoek tot goedkeuring door de raad van bestuur vermeldt de naam, de voornamen, het beroep, het adres en de nationaliteit var, voorgestelde ovesnesnes, of 'sst gevat vast eer sechtspemaan, haas meatschappettjlce Imam en - zetel, alsook het aantal over te dragen aandelen.

Gehele of gedeeltelijke goedkeuring

Indien de raad van bestuur zijn toestemming verleent, dan moet hij deze toestemming verlenen binnen de drie maanden van de datum van het verzoek om goedkeuring dat bij aangetekend schrijven moet betekend worden aan de zetel van de vennootschap.

Wanneer de raad van bestuur zijn toestemming verleent om slechts een gedeelte van de voorgestelde aandelen over te dragen, zullen de overige aandeelhouders een voorkooprecht genieten, overeenkomstig de hierna vastgestelde procedure.

Het niet antwoorden van de raad van bestuur op het verzoek tot overdracht staat gelijk met een weigering. Zo de raad van bestuur de overdracht van aandelen geheel of gedeeltelijk heeft goedgekeurd, zal deze worden ingeschreven in het aandelenregister.

ARTIKEL 11. RECHTEN VERBONDEN AAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel.

De erfgenamen, rechtverkrijgenden en schuldeisers van een aandeelhouder mogen, onder welk voorwendsel dan ook, het verzegelen niet bekomen van de goederen en de waarden van de vennootschap, deze laatste niet treffen met het aantekenen van beroep, de verdeling of de licitatie van het maatschappelijk fonds niet vragen, noch zich in enige mate inlaten met de administratie.

Het stemrecht van de in onderpand gegeven aandelen wordt uitgeoefend door de eigenaar van het onderpand, tenzij anders bepaald in het onderpandcontract.

De bepalingen van dit artikel zijn eveneens van toepassing op de obligaties, oprichtersbewijzen en inschrijvingsrechten uitgegeven door de vennootschap.

De rechten en verplichtingen behorende tot aandelen blijven ermee verbonden, onafgezien van de uitgevoerde overdrachten.

ARTIKEL 12. EIGEN AANDELEN

De vennootschap kan haar eigen aandelen of winstbewijzen slechts verkrijgen door aankoop of ruil, door het vervreemden, rechtstreeks of door een persoon die handelt in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap, overeenkomstig de artikels 620 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 13. OBLIGATIES EN WARRANTS

De vennootschap mag obligaties uitgeven bij beslissing van de raad van bestuur die het type en de voordelen, de wijze en het tijdstip van terugbetaling en al de andere voorwaarden van de uitgifte bepaalt.

Tot de uitgifte van converteerbare obligaties of van warrants kan worden besloten door de algemene vergadering of door de raad van bestuur in het kader van het toegestaan kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur is gemachtigd om, in het belang van de vennootschap en mits naleving van de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen, het door de wet erkende voorkeursrecht van de aandeelhouders af te schaffen of te beperken, en datzelfde in het belang van één of meer bepaalde personen, andere dan de leden van het personeel van de vennootschap of van één van haar filialen.

HOOFDSTUK III. BESTUUR EN CONTROLE

ARTIKEL 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie (3) leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes (6) jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee (2) leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee (2) aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee (2) leden telt, houdt de clausule  vermeld onder artikel 15 van deze statuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt  op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Indien het aantal bestuurders, om welke reden ook, gedaald is onder het wettelijk of statutair minimum aantal bestuurders en zolang de algemene vergadering de vacature niet opvult, blijven de bestuurders, waarvan de opdracht is verstreken, In functie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

Eike bestuurder die zo benoemd wordt, zal het mandaat van bestuurder die hij vervangt beëindigen.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

ARTIKEL 95. BIJEENKOMSTEN _ BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap het vergt, door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of twee (2) bestuurders, tenminste drie (3) dagen voor de datum voorzien voor de vergadering. Hij moet bijeengeroepen worden op aanvraag van twee bestuurders of van een gedelegeerde bestuurder.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

De oproepingen vermelden plaats, datum, uur en agenda van de vergadering en worden ten minste twee voile dagen vddr de vergadering verzonden.

In uitzonderlijke omstandigheden, wanneer de hierna vermelde oproepingstermijn niet werkzaam is, kan de oproepingstermijn korter zijn. Indien noodzakelijk kan de oproeping telefonisch gebeuren in aanvulling op de hierboven vermelde wijze van oproeping.

De regelmatigheid van de bijeenroeping dient niet te worden gerechtvaardigd indien aile bestuurders aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn en zich akkoord verklaren met de agenda.

Vergaderingen van de raad van bestuur kunnen geldig worden gehouden bij wijze van video- of telefoonconferentie. In dergelijk geval, wordt de vergadering geacht te zijn gehouden op de zetel van de vennootschap indien ten minste één bestuurder fysiek aanwezig was op de zetel van de vennootschap. Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgercepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan, hetzij schriftelijk, hetzij per e-mail, telex of telecopie, of enig ander analoog technisch procédé, volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. De inhoud van de volmacht wordt vastgesteld door de raad van bestuur. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, welke ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden is.

Over de punten die niet op de agenda werden vermeld, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen met de instemming van de voltallige raad van bestuur en voor zover alle bestuurders persoonlijk aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal. Het schriftelijk voorstel en de schriftelijke instemming van de bestuurders worden gekleefd in een speciaal register.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee (2) bestuurders.

ARTIKEL 16. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De Raad van Bestuur Is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet of de statuten.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn verantwoordelijkheid één of meerdere adviserende comités oprichten. Hun samenstelling en opdracht worden omschreven door de raad van bestuur.

De raad van bestuur of, indien een directiecomité werd ingesteld en de raad van bestuur zich de bevoegdheid niet heeft voorbehouden om het dagelijks bestuur te delegeren, het directiecomité mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

Elk persoon dat belast is met het dagelijks bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, zijn bevoegdheden voor bijzonder en bepaalde aangelegenheden overdragen.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen, van hun keus toekennen.

ARTIKEL 17. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de Raad van bestuur. Een gedelegeerd-bestuurder is eveneens individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Indien een directiecomité ingesteld wordt overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, zal de vennootschap in en buiten rechte worden vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende leden van het directiecomité; zij moeten ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van het directiecomité voorleggen,

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

ARTIKEL 18. DIRECTIECOMITÉ

Ingeval van oprichting van een directiecomité door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, zullen de bevoegdheden en de werking van het directiecomité onderworpen zijn aan de hiernavolgende bepalingen.

Het directiecomité neemt de bevoegdheden over van de raad van bestuur met betrekking tot het dagelijks operationeel bestuur, met uitzondering van het algemeen beleid van de vennootschap alsook alle handelingen die op grond van het Wetboek van vennootschappen aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Het directiecomité telt minstens drie leden die al dan niet bestuurders zijn en welke door de raad van bestuur worden benoemd. Indien een rechtspersoon wordt aangewezen tot lid van het directiecomité, dient dit lid overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen een vaste vertegenwoordiger te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De raad van bestuur bepaalt de duur van de opdracht van het lid van het directiecomité. Indien het aantal leden van het directiecomité, om welke reden ook, daalt beneden het statutair minimum en zolang de raad van bestuur de vacature niet opvult, blijven de leden van het directiecomité, waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

De raad van bestuur mag onder de leden van dit comité een voorzitter benoemen. De vergaderingen van het directiecomité worden bijeengeroepen door de voorzitter of twee van zijn leden. De bijeenroeping van de vergaderingen, de beraadslagingen alsook het opstellen van de noten ervan gebeurt overeenkomstig de bepalingen van deze statuten die van toepassing zijn t.o.v. de raad van bestuur.

Het lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdt met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoort, moet zich conformeren aan de bepalingen van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen. In een dergelijk geval mag dit lid van het directiecomité niet deelnemen aan de beraadslaging van het directiecomité over deze verrichtingen of beslissingen noch aan de stemming hierover.

De opdracht van lid van het directiecomité is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op het directiecomité. Deze laatste zal op regelmatige wijze rapporteren aan de raad van bestuur, volgens modaliteiten die door de raad van bestuur wordt bepaald. ARTIKEL 19. BEZOLDIGING

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Aan de bestuurders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Bovendien kan de algemene vergadering hen tantièmes toekennen te nemen uit de beschikbare winst van het boekjaar.

ARTIKEL 20. CONTROLE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het instituut der Bedrijfsrevisoren. Indien een rechtspersoon wordt aangewezen tot commissaris, dient ze overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen een vaste vertegenwoordiger te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van deze rechtspersoon. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast, Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen, mits eerbiediging van de procedure beschreven in artikel 135 van het Wetboek van vennootschappen.

De commissarissen kunnen inzage eisen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap op de maatschappelijke zetel. Elk semester bezorgt de raad van bestuur hen een samenvattende staat van de activa en passiva van de vennootschap. De commissarissen kunnen zich, bij het uitoefenen van hun functie en op hun kosten, laten bijstaan door aangestelde of andere personen waarvoor zij verantwoordelijk zijn.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd.

HOOFDSTUK iV. ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN

ARTIKEL 21. JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de aandeelhouders. De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle aandeelhouders, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste dinsdag van de maand maart om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Op de agenda van de gewone algemene vergadering worden ten minste de volgende items geplaatst: de bespreking van het jaarverslag en desgevallend het verslag van de commissaris(sen), de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening en de bestemming van de nettowinst, de kwijting aan de bestuurders en desgevallend de commissaris(sen), en in voorkomend geval, de benoeming van de bestuurders en de commissaris(sen).

De houders van warrants en converteerbare obligaties, hebben het recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de door de algemene vergadering genomen beslissingen.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

ARTIKEL 22. OPROEPING

De raad van bestuur roept de algemene vergadering bijeen. De raad van bestuur kan bij de verzending van de oproepingen tot de algemene vergadering gebruik maken van een ander communicatiemiddel dan de aangetekende brief. Voorwaarde is wel dat de bestemmeling daartoe individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk zijn toestemming heeft gegeven.

De oproepingen vermelden de agenda evenals de voorstellen tot besluit en geschieden overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Een kopte van de oproepingen wordt aan bestuurders en de eventuele commissarissen verzonden.

De stukken die overeenkomstig artikel 535 van het Wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld van de aandeelhouders, worden meegezonden bij de oproepingsbrieven die aan de houders van aandelen, oprichtersbewijzen, obligaties of inschrijvingsrechten, de bestuurders en de eventuele commissaris(sen) worden verzonden.

De oproepingen die aan de houders van effecten op naam gericht worden, worden geacht te zijn gedaan op datum van de verzending.

ARTIKEL 23.TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degene, die uiterlijk zeven (7) dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot

~ - T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouders, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect vanaf vijftien (15) dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen. ARTIKEL 24.TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

Teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen, dienen de eigenaars van de aandelen op naam, ten minste zeven werkdagen véór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen. Voor de berekening van de bovenstaande termijnen wordt de zaterdag niet beschouwd als een werkdag.

ARTIKEL 25. VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. Een lasthebber mag meer dan één aandeelhouder vertegenwoordigen. De volmachten mogen schriftelijk of per telefax gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De onbekwame en de rechtspersonen mogen nochtans door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers of organen worden vertegenwoordigd of bijgestaan, zelfs indien deze zelf geen aandeelhouders zijn.

De volmacht vermeldt op straffe van nietigheid ten minste de agenda, met opgave van de te behandelen onderwerpen en de voorstellen tot besluit, het verzoek om instructies voor de uitoefening van het stemrecht ten aanzien van de verschillende onderwerpen van de agenda en de mededeling hoe de gemachtigde zijn stemrecht zal uitoefenen bij gebreke aan instructies van de aandeelhouder.

De raad van bestuur mag eisen dat de volmachten binnen de in de oproeping vermelde termijn en op de daarin aangeduide plaats worden neergelegd.

ARTIKEL 26.AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, te ondertekenen.

ARTIKEL 27.BUREAU

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, ln geval van afwezigheid van deze laatste, door ziin plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. De voorzitter van de vergadering duidt de secretaris aan. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die zulks wensen. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

ARTIKEL 2$. BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwcordigd zijn, en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

De raad van bestuur heeft altijd het recht gedurende de zitting een gewone of buitengewone algemene vergadering drie weken uit te stellen. Deze schorsing vernietigt elke genomen beslissing.

De jaarvergadering hoort lezing van de verslagen van bestuurders en commissaris(sen), keurt de jaarrekening goed, benoemt bestuurders en eventueel commissaris(sen) en beraadslaagt over al de punten op de agenda.

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de vergadering zich door bijzondere stemming uit over de decharge aan bestuurders en eventuele commissaris(sen).

Deze kwijting is slechts geldig indien de jaarrekening noch weglatingen, noch valse vermeldingen bevat die de werkelijke toestand van de vennootschap verbergen, en, wat de met de statuten of met het Wetboek van vennootschappen strijdige handelingen betreft, slechts wanneer deze speciaal in de oproeping werden aangeduid.

Voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap, geven de bestuurders antwoord op de vragen die de aandeelhouders stellen met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten. De commissaris(sen) geeft/geven antwoord op de vragen die de aandeelhouders stellen met betrekking tot zijn/hun verslag.

ARTIKEL 29. STEMRECHT

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven ze elk recht op één stem. De houders van obligaties en warrants mogen de algemene vergadering bijwonen, doch enkel met raadgevende stem.

ARTIKEL 30. MEERDERHEID

Behalve in de bij de wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering bijeengebrachte aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmede aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Het vorige sluit het recht van elk aandeelhouder niet uit om per brief te stemmen, mits gebruik te maken van een formulier met de volgende aanduidingen: (i) identificatie van de aandeelhouder; (ii) aantal toegekende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

stemmen; (iii) voor elke beslissing die genomen moet worden door de algemene vergadering volgens de

agenda: «ja », « neen », « onthouding ».

ARTIKEL 31. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Wanneer de algemene aandeelhoudersvergadering moet beslissen over

- een wijziging der statuten;

- een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal;

- de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde;

- de afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving;

- de uitgifte van converteerbare obligaties of warrants;

- de ontbinding van de vennootschap,

moet het voorwerp van de te nemen beslissing speciaal vermeld zijn in de oproepingen voor de vergadering en moet tenminste de helft van de aandelen die het gehele kapitaal vertegenwoordigen op de vergadering vertegenwoordigd zijn. is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan moet een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, die op geldige wijze beslist, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

De beslissingen over bovenvermelde onderwerpen worden slechts geldig genomen met een meerderheid van drie vierden van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen, Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de andere meerderheidsvereisten voorzien door het Wetboek van vennootschappen, met betrekking tot de wijziging van het maatschappelijk doel, het verwerven, in pand nemen of vervreemden van eigen aandelen door de vennootschappen, de omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere juridische vorm, en de ontbinding van de vennootschap in geval van verlies van drie kwart van het maatschappelijk kapitaal.

ARTIKEL 32. AFSCHRIFTEN EN UITTREKSELS VAN NOTULEN

Behalve wanneer de beslissingen van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgesteld worden, zullen de afschriften en/of uittreksels van de notulen van de algemene vergaderingen bestemd voor derden worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur, door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

HOOFDSTUK V. BOEKJAAR - JAARREKENINGEN-DIVIDENDEN - WINSTVERDELING

ARTIKEL 33. BOEKJAAR-MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 34. WINSTVERDELING

Geen uitkering kan geschieden indien, op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd,

De nettowinst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake,

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden. De uitbetaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats door de raad van bestuur vastgesteld.

Niet-geïnde dividenden uitgekeerd aan aandelen op naam verjaren ten gunste van de vennootschap door verloop van vijf jaar vanaf de datum van inbetalingstelling.

ARTIKEL 35. INTERIM-DIVIDEND.

De Raad van Bestuur ïs bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het wetboek van vennootschappen.

HOOFDSTUK VI. ONTBINDING EN VEREFFENING

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering in de vorm zoals voorzien in artikel 558 van het Wetboek van vennootschappen,

ARTIKEL 36. VERLIEZEN

a) Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee (2) maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat

~ . .

Voor

' behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

vijftien (15) dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

p) Wanneer het netto-actief, tengevolge van geleden verlies, gedaald Is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door een/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen,

c) Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

ARTIKEL 37. ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 185, 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten alle tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

De zuivere opbrengst van de vereffening, na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt verdeeld onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

HOOFDSTUK Vll. ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 38. KEUZE VAN WOONPLAATS

iedere bestuurder, commissaris of vereffenaar van de vennootschap die in het buitenland zijn woonplaats heeft, wordt tijdens de duur van zijn functie geacht woonstkeuze te hebben gedaan op de zetel van de vennootschap waar hem alle mededelingen, betekeningen en dagvaardingen geldig kunnen worden gedaan.

De houders van aandelen op naam zijn verplicht de vennootschap kennis te geven van elke verandering van woonplaats. Bij ontstentenis van kennisgeving worden zij geacht keuze van woonplaats te hebben gedaan in hun vroegere woonplaats.

ARTIKEL 39.

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt uitdrukkelijk verwezen naar de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De bepalingen van de tegenwoordige statuten die op ongeoorloofde wijze afbreuk doen aan dwingende wettelijke bepalingen, worden voor niet geschreven gehouden.

ARTIKEL 40.GESCHILLEN

Alle geschillen die tussen de vennootschap, haar aandeelhouders, warranthouders, obligatiehouders, bestuurders, vereffenaars, en eventuele directeurs en commissaris(sen) met betrekking tot de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten mochten ontstaan, zullen worden beslecht door de rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap zich bevindt,"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de akte alsmede de gecoördineerde tekst van de statuten

Notaris Jean-Louis Sabbe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.09.2007, NGL 26.09.2007 07735-0054-010
20/04/2007 : BL659916
06/11/2006 : BL659916
22/08/2006 : BL659916
30/09/2005 : BL659916
02/06/2004 : BL659916
02/06/2003 : BL659916
19/12/2001 : BLA117473

Coordonnées
CARDON & PARTNERS

Adresse
RIJSELSTRAAT 29 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande