CARPA PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARPA PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.694.977

Publication

03/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude

aan het

Belgisci

Staatsbit

vteerome tx}.4. eirIM '."~~kzelakiexÎk vem grue~

tll 11111111q I I111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderriemingsnr : 0836.694.977

Benaming

(voluit) : CARPA PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : PETER BENOITLAAN 8, 8450 BREDENE

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ONTSLAG ZAAKVOERDER

Op de bijzondere algemene vergadering van 6 december 2013 werd beslist om het ontslag als zaakvoerder te aanvaarden van Van Pachtenbeke Inge met onmiddellijke ingang.

Er wordt haar kwijting verleend voor het door haar gevoerde beleid.

Carton Kris als vaste vertegenwoordiger van de zaakvoerder Carpa Holding BVBA

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 16.09.2013, NGL 28.11.2013 13671-0507-009
03/12/2014
ÿþ,i) Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

NOV 2014

Gent Afde ngeOostende

De griffier

Ondernerningsnr : 0836.694.977

Benaming

(voluit) : CARPA PROJECTS

(verkort)

IIuu~wi1660~iuu~uiui~

*192

r-

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm ; BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : PETER BENOITLAAN 8, 8450 BREDENE

(volledig adres)

Onderwerp akte ; VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

In toepassing van artikel 2 van de statuten, beslist de bijzondere algemene vergadering van 16 oktober 2014 om de maatschappelijke zetel te verplaatsen:

Van: Peter Benoitlaan 8 te 8450 Bredene

Naar: Schelpenlaan 6 te 8450 Bredene

Carton Kris als vaste vertegenwoordiger van de zaakvoerder Carpa Holding BVBA

Op de laatste blz van Luik B versnelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2011
ÿþMoe 2.0



Luik B



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Nedergelegd ter griffie vela a rechtbank van koop-hesnded Brugge - afdeli t{ .e Oceten 10 4 1 JUNI

11111,1,1MID11111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Griffiecao ,,r,-_" .="

Ondernemingsnr O 2.54.. Lf-. 5u- "

Benaming

(voluit) : CARPA PROJECTS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Peter Benoitlaan 8 8450 Bredene

Onderwerp akte : Oprichting

Ult een akte, verleden voor ons;Carl Polfliet, notaris te Oostende op 30 mei 2011, te registreren, .blijkt dat:

1."CARPA HOLDING", Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijk-heid, niet zetel te 8450' Bredene, Peter Benoitlaan 8, met ondernemingsnummer 0894.186.679, opgericht ingevolge akte verleden voor; ondergetekende notaris Carl Polfliet te Oostende op zeven december tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op vierentwintig december daarna onder nummer 2007-12-24/0185661,, gewijzigd bij akte, inhoudende kapitaalsverhoging, verleden voor zelfde notaris Carl Polfliet, de dato: zesentwintig december tweeduizend en zeven, gepubliceerd alsvoor op elf januari tweeduizend en acht onder nummer 08007667, niet meer gewijzigd sindsdien.

Vertegenwoordigd door de heer CARTON Kris Henri Remi, geboren te Oostende op 30 april 1974, nationaal nummer 74.04.30 453-35, wonend te 8450 Bredene, Peter Benoitlaan 8, statutair zaakvoerder, aangesteld in die hoedanigheid bij de oprichting van de vennootschap

2. Mevrouw VAN PACHTENBEKE Inge Madeleine, geboren te Oostende op éénentwintig november: negentienhonderd vierenzeventig, nationaal nummer 74.11.21 034-94, ongehuwd en verklarende geen: verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 8450 Bredene, Peter Benoitlaan 8.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakellijkheid hebben opgericht onder de naam CARPA:

PROJECTS. "

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZENDZESHONDERD EURO (18.600 Euro) was bij de oprichting volledig geplaatst en is verdeeld in 186 aandelen met ieder een fractiewaarde van; één/honderdzesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is volledig volstort.

De oprichters verklaren inbreng te doen in geld als volgt:

1. CARPA HOLDING bvba, met maatschappelijke zetel te Bredene, Peter Benoitlaan 8, vertegenwoordigd door de heer Kris Carton, voormeld, doet een inbreng van achttienduizend vijfhonderd euro (18.500 ¬ ) in ,F speciën, waarvoor hij in ruil honderdvijfentachtig (185) aandelen bekomt.

2. Mevrouw VAN PACHTENBEKE inge, wonende te 8450 Bredene, Peter Benoitlaan 8, doet een inbreng. van honderd euro (100,00 ¬ ) in speciën waarvoor zij in ruil één (1) aandeel bekomt.

Totaal: honderdzesentachtig (186) aandelen.

De oprichter verklaart en erkent dat alle aandelen zijn volgestort.

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van' vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8450 Bredene, Peter Benoitlaan 8.

Hij mag op elke andere plaats van het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad; overgebracht worden door een in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekend te maken beslissing van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) administratieve of bedrijfszetels,' filialen, depots, agentschappen, kantoren en vertegenwoordigingen vestigen, zowel in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft als doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden :

a.Het aankopen, verkopen, ruilen, omvormen, bouwen, verbouwen, afbreken, herbouwen , exploiteren " beheren, huren, verhuren en onroerende leasing van alle gebouwde eigendommen; het aankopen, verkopen,', ruiten, verkavelen, aanpassen door urbanisatie, riolering en wegenaanleg, ontginnen, bebossen, ontbossen, exploiteren, beheren, huren, verhuren, verpachten van alle onge-bouwde eigendommen of roerende goederen;: het inrichten, exploiteren en urbaniseren van nieuwe residentiële woonwijken of andere, en , in de ruimste zijn; van het woord, alle immobiliere verrichtingen en andere, zowel in België voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming van derden ontwerpen, aangaand doen uitvoeren of bevorderen, met uitzondering

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

weliswaar van activiteiten die voorbehouden zijn aan vastgoedmakelaars erkend door het beroepsinstituut van vastgoedmakelaars (BIV.

b.Het aanleggen van vermogen, zowel roerend als onroerende

c.Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop,productie en algemeen bestuur; daartoe behorende assistentie op gebied van management, engineering en consulting

d.Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitvoeren van mandaten en functies;

e.Het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook; Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen;

f.Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng participatie of investering;

g.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen , particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zijn, alle handels en finaciële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan de-positobanken, houders van depositio's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen;

h.Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerend financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant verkocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en on-roerende zaken verrichten die i rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of : vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ont-wikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van de vigerende wetten, vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

Het batig saldo van de balans vormt na aftrek van de door de zaakvoerder(s) nodig geachte voorzieningen en afschrijvingen, de nettowinst van de vennootschap.

De nettowinst van het boekjaar wordt als volgt verdeeld:

1. vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve tot op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal zal bedragen;

2. het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, of

rechtspersonen, vennoten of niet.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of

dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor

volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder is individueel bevoegd om alleen de vennootschap te verbinden in en buiten rechte en

ten overstaan van een openbaar ambtenaar en tevens voor het dagelijks bestuur.

Tot statutair zaakvoerder wordt aangesteld:

CARPA HOLDING met vaste vertegenwoordiger de heer Kris Carton; beiden voornoemd, die verklaart te

aanvaarden. "

Elk jaar op de derde maandag van de maand september, komt de gewone algemene vergadering van

rechtswege bijeen op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is

aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats.

Het boekjaar begint elk jaar op één april en eindigt op éénendertig maart van elk jaar.

Tot bijkomend niet statutair zaakvoerder wordt benoemd:

-mevrouw Van Pachtenbeke Inge, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

Er wordt geen commissaris aangesteld.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat het eerste boekjaar een aanvang

neemt op heden om te eindigen op éénendertig maart tweeduizend en dertien.

' De algemene vergadering beslist tevens dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden

worden in het jaar tweeduizend en dertien.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Cari Polftiet. Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte

oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 21.09.2015, NGL 30.09.2015 15625-0496-011

Coordonnées
CARPA PROJECTS

Adresse
SCHELPENLAAN 6 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande