CARPE DIEM

Divers


Dénomination : CARPE DIEM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 567.711.504

Publication

13/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een onderhands document opgemaakt te Oostende op 27 oktober 2014 houdende oprichting van een vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap blijkt ondermeer :

De hoofdelijke aansprakelijke vennoot is De Wiest Inge, wonende te 8400 Oostende, Waterwerkstraat 24, geboren op 25 augustus 1971.

De vennootschap zal handelen onder de benaming « CARPE DIEM ».

De naam zal steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden « gewone commanditaire vennootschap » of de afkorting « Comm.V ».

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8400 Oostende, Waterwerkstraat 24.

De vennootschap heeft tot doel :

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, zowel in binnen- als in buitenland :

Thuisverpleging van zieken, gewonden, ouderen, mindervaliden, RVT patiënten, bijstand aan stervenden, opbaren van lijken

Het beheren en uitbaten van een wondverzorgingscentrum.

Het beheren en bijhouden van alle administratie betreffende de thuisverpleging en wondverzorgingscentrum en dit voor zichzelf en voor andere.

Verkoop en verhuur van verzorgings- en schoonheidsproducten

Een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Aldus mag de vennootschap verwerven, voor inschrijving of aankoop en beheren; aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen. Tevens mag de vennootschap aankopen, verkopen, oprichten, in huur geven en nemen, leasen, onderhouden, verbeteren, veranderen en verfraaien; alle onroerende goederen, zowel gebouwde als onbebouwde, in België als in het buitenland. Dit behelst onder meer ook:

- Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Optreden als bemiddelaar inzake verwerving van vastgoed, financiering en verzekering in het kader van voormelde activiteiten.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

Het toestaan van leningen, het stellen van zekerheden alsmede alle borgstellingen aan derden tegen vergoeding.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : CARPE DIEM

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Gewone Commanditaire

Vennootschap

Zetel : Waterwerkstraat 24

*14310615*

Luik B

8400

België

0567711504

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oostende

Griffie

Neergelegd

10-11-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Het doel breidt zich ook uit tot alle hierop aansluitende producten en activiteiten.

De vennootschap kan de uitbating of de vertegenwoordiging uitbesteden aan derden.

De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële financiële, roerende en onroerende goederen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken. Zij kan namelijk zich interesseren aan alle vennootschappen of ondernemingen, bestaande of op te richten, in België of in het buitenland, waarvan het voorwerp gelijkaardig of verwant is aan het hare of zelfs vatbaar voor uitbreiding van haar maatschappelijke activiteit in de meest uitgebreide zin door associatie, inbreng, samensmelting, inschrijving, deelneming of financiële tussenkomst of anders.

Het sociaal doel breidt zich ook uit tot alle hierop aansluitende producten en activiteiten.

De vennootschap kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of de vertegenwoordiging van één of meerdere producten/merken/diensten in franchising of in gelijk welke andere vorm uitbesteden aan derden. Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend. De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt 1.000 EUR, vertegenwoordigd door 100 maatschappelijke delen, ieder één/honderdste (1/100 ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigend.Elk jaar op 31/12 zal een inventaris en een balans van het actief en het passief van de vennootschap opgemaakt worden.Elk jaar op de laatste zaterdag van de maand juni om vijftien uur of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder. Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in op 27/10/2014 en eindigt op 31/12/2015. De eerste jaarvergadering wordt in het jaar 2016 gehouden.Met éénparigheid van stemmen wordt benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur : Inge De Wiest. Zij verklaart dit mandaat te aanvaarden. Alle verrichtingen vanaf 1 juni 2014, zowel kosten als opbrengsten als aangegane verbintenissen in dit verband, worden reeds geacht van en voor rekening van deze vennootschap te zijn gedaan.Met éénparigheid van stemmen wordt volmacht gegeven aan figrz (de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vercruysse & Partners), vertegenwoordigd door de heer Jan Vercruysse of de heer Pascal Tourlemain, of zijn aangestelden, Lijsterstraat 15, 8400 Oostende, om in naam van de vennootschap alle stukken te tekenen strekkende tot de inschrijving(en), latere aan te brengen wijzigingen en eventuele doorhaling in de Kruispuntbank van Ondernemingen, tot aanvraag van de nodige, vestigingsattesten, tot aanvraag van het BTW nummer, voor alle aangelegenheden inzake directe belastingen en tot het vervullen van alle aangiften en formaliteiten terzake en tot het voeren van alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
CARPE DIEM

Adresse
WATERWERKSTRAAT 24 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande