CARROSSERIEBEDRIJF VAN DAMME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARROSSERIEBEDRIJF VAN DAMME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.217.834

Publication

30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.04.2013, NGL 24.04.2013 13097-0096-012
15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 12.06.2012 12167-0271-011
06/01/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i nii ni uni liii nui o i ni n

*11003323*

tl

MONITEUR BELG DIRECTIO

LGISCH S gAT-BLAD BESTUUR

ELEGD TER GRIFFIE DER ANK VAN KOOPHAWEL TE

e OP 21 -12- 2010

De ,

Grlfffe

B

08"32211Ï34

-4

,

Ondernemingsnr :

Benaming : CARROSSERIEBEDRIJF VAN DAMME

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 't Walletje 39 Bus 4

8300 Knokke-Heist

'; Onderwerp akte :Oprichting

Bij akte verleden voor notaris Wouter Bossuyt te Brugge op 17 december 2010.

IS OPGERICHT DOOR: "

1) De Heer VAN DAMME Gino Laurent Simonne, geboren te Knokke-Heist op twee september negentienhonderd eenenzeventig, ongehuwd, wonende te 8380 Brugge (Zeebrugge), Duinpad nummer 10 bus: 2;

2) Mevrouw DESMEDT Tamara Roza Miriam, geboren te Blankenberge op vijf december negentienhonderd';: eenenzeventig, ongehuwd, wonende te 8380 Brugge (Zeebrugge), Duinpad nummer 10 bus 2;

samenwonenden die een verklaring van wettelijke samenwoning hebben afgelegd in de stad Brugge op vijf maart tweeduizend en zeven.

* Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die zij hebben opgericht onder de benaming "CARROSSERIEBEDRIJF VAN DAMME", met zetel te 8300 Knokke-Heist, 't Walletje nummer 39 bus 4. * De vennootschap heeft tot doel:

- De uitbating van (een) werkplaats(en) voor het algemeen onderhouden en het herstellen van motorvoertuigen.'; Het uitvoeren van allerhande carrosseriewerkzaamheden, inclusief het spuiten en verven. De vervaardiging van'; carrosserieën voor motorvoertuigen. Het smeren van motorvoertuigen. De plaatsing van diverse uitrustingen in " motorvoertuigen, zowel mechanische, pneumatische als elektronische. De inrichting en aanpassing van motorvoertuigen. De reparatie van de mechanische onderdelen en van de elektrische installatie van: motorvoertuigen. De revisie van automotoren. De installatie van onderdelen en accessoires, inclusief de' ombouw- en uitbouwwerkzaamheden mbt. motorvoertuigen, de vervaardiging van onderdelen en toebehoren'' voor motorvoertuigen en dit alles in de meest ruime zin van het woord.

- De uitbating van een garagebedrijf in al zijn aspecten, zoals onder meer, de groot- en kleinhandel in, de in- en uitvoer, de distributie en de verkoop, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon van allerhande: motorvoertuigen en diverse onderdelen/wisselstukken, allerhande toebehoren voor motorvoertuigen,:; motorrijwielen en onderdelen, petroleumproducten, vloeibare brandstoffen, oliën en smeermiddelen, land- en,' tuinbouwmachines en  materieel, bedrijfswagens, tweedehandse voertuigen, aanhangwagens, opleggers,:; bromfietsen, autobussen en autocars, caravans, mobilhomes en alle daarmee al dan niet rechtstreeks verband houdende werktuigen, gereedschappen, machines, benodigheden en/of toebehoren alsmede de teledistributie (internetactiviteiten) van alle voornoemde producten en artikelen.

- De handelsbemiddeling, agentschap, vertegenwoordiging van auto's en moto's, wisselstukken, benodigheden' en alle materialen dewelke verband houden met het auto-, motor- en schadebedrijf en de mogelijkheid om alle:, commerciële en productieactiviteiten aan te vatten in de ruimst mogelijke zin.

- Het slepen van auto's en de hulpverlening bij pech onderweg.

- De stalling van allerhande motorvoertuigen.

- De reparatie van producten van metaal.

- De huur en verhuur van alle personenwagens, bedrijfswagens en alle overige rollend materieel met inbegrip'; van leasing en andere verhuringsvormen.

- Onderneming voor het wassen en reinigen van motorvoertuigen, motorrijwielen inclusief motor- en,; ;i bromfietsen.

- De verhuring van installaties, uitrusting en materieel. De verhuring van allerhande roerende goederen en alle:, dienstprestaties dewelke hiermee verband houden.

- De exploitatie van alle mogelijke horeca-uitbatingen en alle aanverwante leveringen van goederen en/of dienstprestaties dewelke hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband kunnen houden.

- De volledige organisatie van allerhande manifestaties, evenementen, feesten, recepties, fuiven, (mode)showe en alle diensten (met inbegrip van de cateringdiensten) dewelke hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks:'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

verband kunnen houden. De inrichting van (commerciële) incentives voor bedrijven, de eventuele organisatie

l.

van praat  en of thema-avonden, de eventuele organisatie van optredens en acts/muzikale events.

- Het verrichten van alle prestaties van zelfstandige commerciële vertegenwoordiging. Het algemeen optreden als tussenpersoon in de handel en in de verkoop. Het verrichten van alle verkopen op commissiebasis. Het optreden als zelfstandig gerant voor derden. Het optreden als manager, onderhandelaar, adviseur, bemiddelaar, management-consultant, agent.

- De niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.

- Het verrichten van algemene managementprestaties, het verlenen van administratieve en zakelijke dienstverlening, het verlenen van advies en consult op het bedrijfsorganisatorisch vlak. Het verrichten van algemene beheersprestaties. Alle werkzaamheden die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de ; studie en het advies in allerhande aangelegenheden.

- De uitbating van algemene detailhandel.

- De groot- en kleinhandel in, alsook de eventuele import en export van, alsook de eventuele intracommunautaire verwerving van en levering van bouwmaterialen en bouwgereedschap, hout, ijzerwaren, vloeren en tegels, stenen, glas, ramen, deuren, tabletten, profielen, plinten, parket en laminaat, (garage)poorten, materialen voor sanitair en verwarming, materialen voor zonnewering, keuken- en badkamermaterialen, verfmaterialen en toebehoren, gebruiksvoorwerpen, voedingswaren en dranken (zowel alcoholische als niet-alcoholische), tafelgerief/servies, keukengerief, design-objecten, allerhande souvenirs en gadgets, diverse geschenkartikelen, antiek- en brocanteartikelen, snuisterijen, relatiegeschenken, publiciteits- en promotieartikelen, schilderijen, feestartikelen, beeldhouwwerken, kunstvoorwerpen, stoffen, gordijnen en tapijten, (Amerikaanse) stores, zonneblinden, siervoorwerpen en fancy artikelen, tweedehandse goederen, verlichtingsmaterialen, textielwaren, schoenen, lederwaren en kledingaccessoires, alle soorten kledij en toebehoren, parfums, cosmeticaprodukten, verzorgingsprodukten, luxe-artikelen, sportartikelen, vrijetijdsartikelen, huislinnen, bed- en badlinnen, onderhoudsprodukten, juwelen, fantasie-artikelen, divers horecamateriaal en horeca-uitrusting, computers, laptops, printers en scanners, GSM's, 1-pods, 1-phones, allerhande telecommunicatieapparatuur, muziek en allerhande muziekdragers, allerhande elektrische en elektronische toestellen, watertoestellen, speelgoed, DVD's, CD-rom's, huishoudartikelen en  apparatuur, domotica-materialen, diverse interieurmaterialen, boeken, kranten en tijdschriften, allerhande rookwaren en toebehoren, herlaadkaarten, intemetkaarten, bureelartikelen en papierwaren, produkten van de Nationale Loterij, plezierboten, vaartuigen en jachten en alle onderdelen hiervan, bloemen, planten, allerhande tuinbenodigheden, allerlei verzorgingsprodukten voor bloemen/planten en de tuin, allerhande tuinornamenten en groendecoratie, boeketten, bloemsierstukken, (rouw)kransen, tuin- en terrasmeubilair, verlichtingsmaterialen voor tuin en terras, bloemvazen en potten, divers tuingereedschap, enz. Deze verkopen mogen zowel tot stand ; worden gebracht via de traditionele verkoopskanalen (rechtstreekse verkoop alsook de verkoop via een netwerk van zelfstandige medewerkers) alsook de verkoop via nieuwe multimediakanalen (bijvoorbeeld de verkoop via het internet / e-commerce).

- Het verrichten van schoonmaakdiensten en opkuiswerkzaamheden in verband met gebouwen. Het algemene onderhoud en de herstelling van gebouwen. Het uitvoeren van gevelreiniging. Het reinigen van nieuwe ' gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden.

- Het uitvoeren van projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken. Het uitvoeren van projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen. De projectontwikkeling voor kantoorbouw. De projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van commerciële en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, winkelcentra, sportcentra, enz. De projectontwikkeling voor de aanleg of renovatie van stadswijken. Grondverkavelingen. Ruilverkavelingen. Het optreden als bouwpromotor.

- Patrimoniumvennootschap: onroerende en roerende goederen en rechten onder gelijk welke vorm verwerven, beheren, valoriseren en vervreemden. Zij mag onroerende goederen , gebouwde of ongebouwde, gemeubelde of ongemeubelde, aankopen , verkavelen, huren, verhuren, (doen) bouwen, (doen) verbouwen, renoveren, uitrusten, afbreken, verkopen. Dit omvat verder: de borgstelling, de uitbating, de verkaveling, de ordening van onroerende goederen evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing. Zij mag investeringsgoederen, materieel benodigd voor gelijk welke burgerlijke of handelsactiviteit onder gelijk welke vorm verwerven of verhuren. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen als borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen door haarzelf of door derden aangegaan.

- Het verrichten van alle vervoer (zowel goederen- als personenvervoer) te land, te water en in de lucht, voor', eigen rekening en/of voor rekening van derden (opdrachtgevers), in binnen- en buitenland en van alle mogelijke goederen. Dit vervoer kan op gelijk welke manier gebeuren en voor alle mogelijke opdrachtgevers. Het verrichten van allerhande transportdiensten in het algemeen en alle leveringen en dienstprestaties die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband kunnen houden. Het verrichten van groupageactiviteiten, de overslag , de opslag en distributie van goederen, het verlenen van allerhande logistieke diensten en ondersteuning. Het' verrichten van express-vrachtvervoer. Het verrichten van volume-transporten. Het verrichten van koeriersdiensten.

- Het verstrekken van allerlei adviezen, met uitzondering van beleggingsadviezen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in eigen naam als in naam van derden.

- Het beheren van roerende goederen, meer bepaald van aandelen, obligaties en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen de aankoop, verkoop en arbitrage van dergelijke waarden voor eigen rekening met uitsluiting van alle activiteiten zoals bedoeld in de wet van 06/04/1995 (wet op de secundaire markten, beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs).

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen.

- Het op enigerlei wijze stellen van zekerheden ten behoeve van derden, mits vergoeding.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



- Het toestaan van leningen aan vennootschappen, ondernemingen, verenigingen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan de vennootschap zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen

- Het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in: andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen. De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

- De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

- Het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in of het beheer voeren over ondernemingen, verenigingen of , vennootschappen die eenzelfde of een gelijkaardig doel nastreven als dit van de vennootschap.

- De vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, als door vertegenwoordiging.

- De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de uitoefening van haar maatschappelijk doel.

- De bovenstaande doelomschrijving is niet limitatief en dient in de meest ruime zin van het woord te worden geïnterpreteerd.

* De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De partijen verklaren het maatschappelijk kapitaal als volgt te onderschrijven:

1) De Heer Van Damme Gino, voornoemd, voor zestig (60) aandelen zonder nominale waarde of elfduizend honderd zestig euro (¬ 11.160,00);

2) Mevrouw Desmedt Tamara, voornoemd, veertig (40) aandelen zonder nominale waarde of zevenduizend vierhonderd veertig euro (¬ 7.440,00);

SAMEN : honderd (100) aandelen zonder nominale waarde of achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) De comparanten verklaren en erkennen:

1) dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig geplaatst is; het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdste (1/100S1e) van het maatschappelijk kapitaal.

2) dat het maatschappelijk kapitaal op heden is gestort tot beloop van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) hetzij door :

a) De Heer Van Damme Gino, voornoemd ten bedrage van drieduizend zevenhonderd twintig euro (¬ 3.720,00),

b) Mevrouw Desmedt Tamara, voornoemd ten bedrage van tweeduizend vierhonderd en tachtig euro (¬ 2.480,00).

3) dat op ieder aandeel dat overeenstemt met inbreng in geld tenminste éénvijfde (1/5de) gestort is, waarbij het

kapitaal volstort is ten belope van één/derde: "

Het genoemde bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening.

* Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hemieuwen. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor ' volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

* Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moeten de zaakvoerders, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en ' strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

* De vennootschap is niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, tenzij in de gevallen door de wet bepaald. De commissarissen worden aangesteld door de algemene vergadering. Zij worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt er geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, dit alles met inachtneming van de gestelde wettelijke bepalingen in Wetboek van vennootschappen. Iedere vennoot mag zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

* Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om tien uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

* Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



* Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit' de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De zaakvoerders stellen jaarlijks een verslag op conform de desbetreffende wettelijke bepalingen. De zaakvoerders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen. * Het resultaat, na aftrek van aile bedrijfs-, financiële-, uitzonderlijke- en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. De voorafnemingen voor de wettelijke reserve zullen niet meer moeten geschieden zodra deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het overige staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering. De algemene vergadering heeft de mogelijkheid om te beslissen dat er een bepaalde vergoeding aan de belegde kapitalen zal uitgekeerd worden. * In geval van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de ' algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

In geval van vereffening zal de plaats van het bewaren der boekhouding en rekenplichtige bescheiden aangeduid worden en elke vennoot zal het recht hebben, zonder dat hij de boeken en documenten mag verplaatsen, op zijn kosten notities en zelfs volledig afschrift van alle inschrijvingen en bescheiden te nemen. VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID  VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel achtenzestig van het Wetboek van vennootschappen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting sedert achttien juli tweeduizend en tien onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

De comparanten verklaren tevens de Heer Gino Van Damme als mandataris aan te stellen en hem te machtigen tot aan de neerlegging van het uittreksel ter griffie om alle rechtshandelingen voor de vennootschap te stellen die nodig zijn of nuttig zijn ter verwezenlijking van haar doel.

De ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat voormelde verbintenissen door de vennootschap dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden na de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

BENOEMING VAN DE EERSTE GEWONE ZAAKVOERDER

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur, de Heer Van Damme Gino en Mevrouw Desmedt Tamara, voornoemd, die verklaren dit mandaat te aanvaarden en verklaren dat zij niet getroffen zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

Dit mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDERS

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de oprichters en dat zij vanaf het ogenblik van de : neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

EERSTE BOEKJAAR  EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar loopt vanaf zeventien december tweeduizend en tien tot éénendertig december tweeduizend en elf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni van het jaar; tweeduizend en twaalf om tien uur.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Notaris Wouter BOSSUYT

Tegelijk hiermede neergelegd

- Afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
CARROSSERIEBEDRIJF VAN DAMME

Adresse
'T WALLETJE 39, BUS 4 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande