CARZ

Société en commandite simple


Dénomination : CARZ
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 500.614.129

Publication

19/11/2012
ÿþMar Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR EELGE

ui I I f III II ~I I I li l I ~~I U I fl 9-- 32

* 1218 6 8 2 2 * .ClscH STAATSBLAD

Ondernerrlirlgsnr : SCDo 69 .1( l ,1 Benaming

(voluit) : CARZ (verkort) .

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Stoelmakersstraat 34 - 8930 Menen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandese akte dd 20 oktober 2012 dat:

De heer Timothy Hainsworth, geboren te Groot-Brittannië, Shipley op acht juli negentienhonderd zeventig,

wonende in Frankrijk, 62179 Audinghen in de rue Des Breux nummer 92

- hoofdelijk en voor het geheel aansprakelijke vennoot;

Mevrouw Patricia PRUVOST, geboren te Menen op vijf september negentienhonderd negenenzestig, in

Frankrijk, 62179 Audinghen in de rue Des Breux nummer 92

stille vennoot;

onder hen een vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht waarvan de statuten de volgende beschikkingen bevatten:

Artikel 1: Rechtsvorm - benaming

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap en draagt de benaming "CARZ".

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken van de vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "gewone commanditaire vennootschap" of afgekort "Comm. V", In die stukken moet verder de zetel van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen en het woord "rechtspersonenregister" of de letters "RPR" vermeld worden, samen met de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door het ondernemingsnummers

Artikel 2; Beherende vennoot Stille vennoot

De heer Timothy Hainsworth neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot. Mevrouw Patricia Pruvost treedt op als stilte vennoot,

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en geschriften van de vennootschap en controle uit te oefenen op aile verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 3

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

V bek

aa Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8930 Menen, Stoelmakersstraat nummer 34.

Hij mag verplaatst worden, mits inachtneming van de taalwetgeving, naar om het even welke plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, die in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 5

De vennootschap heeft tot doel:

De groothandel en kleinhandel, invoer en uitvoer en handelsbemiddeling in:

" Nieuwe wagens voor personenvervoer, inclusief die voor speciale doeleinden, vrachtwagens, trekkers, bestelwagens, terreinwagens, autobussen, touringcars, minibusjes, motorhomes, aanhangwagens, opleggers, kampeervoertuigen zoals caravans, kampeerwagens, motorrijwielen, bromfietsen, boten, enz...;

" Onderdelen en accessoires voor alle voornoemde voertuigen;

" Banden, velg en en aanverwante artikelen in het kader van de uitbating van een bandencentrale

Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of te weder beleggen, zowel in roerende ais onroerende goederen. Binnen dit kader en dus voor eigen rekening onroerende en roerende goederen aankopen, verhuren, verkopen en beheren.

Zij kan, binnen de perken van haar doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op enige andere wijze belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten, zij kan hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Artikel 6

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd euro (500,00 EUR), vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/vijfhonderdste (11500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De heer Timothy Hainsworth heeft zich verbonden tot de inbreng van een bedrag in geld van vierhonderd

negenennegentig euro (499,00 EUR)

Mevrouw Patricia Pruvost heeft zich verbonden tot de inbreng van een bedrag in geld één euro (1,00 EUR)

Als vergoeding voor deze inbrengen ontvangen de vennoten volgend aantal aandelen

- de heer Timothy Hainsworth: vierhonderd negenennegentig (499) aandelen;

- mevrouw Patricia Pruvost: één (1) aandeel.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele titel gecreëerd worden, onder welke benaming ook.

Het valt onder de exclusieve bevoegdheid van het bestuur om de data alsook de modaliteiten vast te leggen van de volstorting van kapitaal ten belope van het gedeelte van het niet volstortte kapitaal bij inschrijving.

Elke gevraagde storting heeft betrekking op het geheel der aandelen die door de vennoot werden onderschreven.

De vennoot die na een kennisgeving, betekend per aangetekend schrijven, waarbij een termijn van één maand is toegekend, de storting laattijdig uitvoert, is een interest verschuldigd aan de vennootschap die wordt berekend aan de wettelijke intrestvoet te vermeerderen met 2%, te rekenen vanaf de datum van de invorderbaarheid van de storting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het stemrecht met betrekking tot de aandelen waarop geen stortingen werden uitgevoerd, wordt geschorst zolang de regelmatig gevraagde en eisbare stortingen niet werden uitgevoerd.

Het bestuur kan de vennoten toelaten hun aandelen van te voren te volstorten. In dat geval bepaalt het bestuur de voorwaarden waartegen deze vervroegde stortingen kunnen worden uitgevoerd.

Artikel 7

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. Artikel 8

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de meest ruime bevoegdheden tot het stellen of toelaten van elke handeling die nodig of dienstig is voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, ten opzichte van derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Artikel 13

Het boekjaar gaat in op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Artikel 14

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste woensdag van de maand maart om twintig uur, in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

De oproepingen geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten minstens acht dagen vbbr de vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

Artikel 16

Over de aanwending van het resultaat zal beslist worden door de algemene vergadering.

II1.OVERGANGSBEPALINGEN

1.Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk en zal eindigen op dertig september tweeduizend en dertien.

2.De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste woensdag van de maand maart van het jaar tweeduizend en veertien om twintig uur.

iV.BENOEMING

Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur; de heer Timothy Hainsworth, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Voor-

" iehouZlen 'aan het Bélgisch Staatsblad

De heer Timothy Hainsworth zat de bevoegdheid hebben om alleen de vennootschap te besturen en alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte te vertegenwoordigen,

Aldus opgemaakt te Menen, op 20 oktober 2012,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge Timothy Hainsworth, zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CARZ

Adresse
STOELMAKERSSTRAAT 34 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande