CBB MONTAGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CBB MONTAGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.076.241

Publication

09/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 06.01.2014 14002-0094-011
31/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 05.12.2014, NGL 24.12.2014 14705-0194-009
21/09/2012
ÿþ~

Ondernemingsnr : 0870.076.241

Benaming

(voluit) : D & D PLEISTERWERKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Karel van Manderstraat 78 te 8760 Meulebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte ; DOELSWIJZIGING  VERLENGING HUIDIG BOEKJAAR _ WIJZIGING BOEKJAAR  WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING  WIJZIGING

NAAM - VERPLAATSING ZETEL -AANPASSING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Martine Vandemaele te Wakken, op 21 augustus 2012, geregistreerd te Waregem, de 27 augustus 2012, boek 107, blad 9, vak 16, bladen : 4, verzendingen ; 0, ontvangen vijfentwintig euro (25,00 eur). Getekend de E.A. Inspecteur B. Callens, dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist

1. ondergetekende notaris te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato negen augustus tweeduizend en twaalf, waarin deze de hierna door te voeren doelswijziging verantwoordt, evenals van de staat van activa en passiva de dato dertig juni tweeduizend en twaalf.

De enige vennoot erkent kennis te hebben genomen van dit verslag en van deze staat van activa en passiva,

de tekst van artikel 3 van de statuten aan te vullen met de tekst zoals voorgesteld onder punt 1 van de agenda als volgt :

"De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden of tussenpersonen, zowel in België als in het buitenland:

1. Hangaarbouw / montage / metaalconstructie

De onderneming mag benevens het bouwen, het verbouwen en het restaureren van gebouwen, ruwbouw en onderdak zetten, betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd. Zij mag tevens bestaande gebouwen slopen en heropbouwen of doorverkopen.

De aanvaarding en de montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw, de vervaardiging en de montage van metalen constructie. De vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen overwegend met metaal.

Metaalconstructie en metaalbewerking, eveneens omvattende montage en demontagewerk, buis en soortgelijke constructies. Fabricatie van gesmeed ijzer, hoevesmederij en smederij.

2, Garage

De onderneming mag het gewone onderhoud van auto's, wassen, anti-roest behandeling, olie verversen, vervangen of herstellen van binnen en buitenbanden, vervangen van ruiten,...

Zij mag auto's repareren zowel van mechanische aard als van elektrische installatie. Alsook het onderhoud en de reparatie van motorrijwielen en bromfietsen.

De vervaardiging van tractoren voor gebruik in de landbouw of de bosbouw. De vervaardiging van al dan niet zelfladende of zelflossende aanhangwagens en opleggers. Het onderhouden en herstellen van landbouwtractoren, motoculteurs en gazonmaaiers.

3. Verhuur

De onderneming is een verhuurcentrum van alle hydraulische en motorische hef-, hijs- en graafmachines, compacte kranen, kettinggravers met alle mogelijke verwisselbare aanbouwonderdelen zowel dienstig voor grondwerken, graafwerken, afbraakwerken, landbouw- en tuinbouwwerken, boorwerken, bosontginning, opruimings- en opkuiswerken,... zonder dat deze opsomming limitatief is,

Tevens mag de onderneming wagens, zowel personenwagens, wagens voor dubbel gebruik, lichte vrachten als vrachtwagens verhuren.

Algemene verhuring van divers materiaal.

4. Divers

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mao WON 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1 T EUn CELGE 14 _O - 2C12

B

b(

a st

*13158399*

ELGISCH S

AATSr,i r :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

" r ~ t Het beheer in de ruimste zin van het woord, van alle roerende en onroerende goederen en dit zowel in België ais in het buitenland. Dit evenwel enkel en alleen voor rekening van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge Teneinde het alsdan omschreven doel te verwezenlijken mag de vennootschap onder meer:

alle onroerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, het huren en verhuren, onroerende leasing onder welke vorm ook, ruilen beheren en valoriseren, verkavelen en splitsen van gronden en/of gebouwen, inbegrepen het bouwen, laten bouwen en verbouwen van gebouwen.

- alle onroerende verrichtingen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van geld en geldverbeeldende waarden en metalen, welke de vennootschap in kas of in portefeuille zou hebben, huren en verhuren van meubelen en meubilerende voorwerpen, welkdanig ook, die de vennootschap zou bezitten.

- het nemen van participaties en deelnemingen in andere ondernemingen alsmede het borgstellen ten overstaan van derden met het oog op commerciële en financiële verhandelingen voor deze derden.

- het verstrekken van leningen en kredieten onder welke vorm ook alsmede het verzamelen van de nodige fondsen daarvoor desgevallend.

- het verrichten van allerlei administratieve diensten van informatieve, financiële, administratieve, sociale en organisatorische aard.

Dit alles in de meest ruime zin.

Op algemene wijze mag zij allerhande administratieve, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

Deze aanwijzing en opsomming is verklarend en niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard, en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin."

2. de benaming van de vennootschap te wijzigen van "D&D PLEISTERWERKEN" in "CBB MONTAGE", en de tekst van artikel 1 van de statuten aan te passen in die zin.

3. het huidige boekjaar te verlengen tot dertig juni tweeduizend en dertien, zodat de volgende boekjaren zullen lopen van een juli van elk jaar tot dertig juni van elk daaropvolgend jaar, en de tekst van artikel 25 van de statuten in dien zin aan te passen.

4. de jaarlijkse algemene vergadering te brengen naar de eerste vrijdag van de maand december van elk jaar om negentien uur, en artikel 20 van de statuten in die zin aan te passen.

5. de tekst van artikel 2 van de statuten integraal te schrappen, zodat de concrete vestiging van de zetel van de vennootschap uit de statuten wordt geschrapt en te vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder punt 5 van de agenda als volgt :

"De zetel van de vennootschap mag naar elke plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, mits naleving van de taalwetgeving aangaande de vennootschappen. Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap in België of in het buitenland filialen of exploitatiezetels oprichten."

Tevens besluit de vergadering om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8760 Meulebeke, Karel van Manderstraat 78, naar 8720 Dentergem, Gottemstraat 26.

6, de aanvaarding van het ontslag van de heer DESTATSBADER Bjorn, wonende te 8760 Meulebeke, Karel van Manderstraat 78, de heer DESMET Steven, wonende te 8510 Marke, Keizerstraat 76 en mevrouw DESMEDT Liesbet, wonende te 8760 Meulebeke, Karel van Manderstraat 78, genomen respectievelijk op dertig juli tweeduizend en twaalf, dertig juli tweeduizend en twaalf en vier april tweeduizend en twaalf, ais zaakvoerders van de vennootschap. Het ontslag van voornoemde zaakvoerders werd aanvaard op de bijzondere algemene vergadering gehouden op eenendertig juli tweeduizend en twaalf.

7. de benoeming van de heer BAUDONCQ Bjorn, voornoemd, als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap van de vennootschap ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op eenendertig juli tweeduizend en twaalf te bevestigen.

De heer BAUDONCQ Bjorn, voornoemd, is alhier aanwezig en verklaart dit mandaat te hebben aanvaard.

8. de tekst van de artikelen 1, 2, 3, 20 en 25 van de statuten aan te passen aan de genomen besluiten hiervoor.

Deze artikelen zullen voortaan luiden ais volgt:

ARTIKEL 1,

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "CSB MONTAGE". De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de letters "BVBA". Naast de naam en de rechtsvorm moet de nauwkeurige aanduiding voorkomen van de zetel van de vennootschap, de vermelding van de rechtbank van koophandel in wiens rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, en de afkorting BTW BE gevolgd door het ondernemingsnummer.

ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap mag naar elke plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, mits naleving van de taalwetgeving aangaande de vennootschappen. Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap in België of in het buitenland filialen of exploitatiezetels oprichten,

ARTIKEL 3.

"

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden of tussenpersonen, zowel in België als in het buitenland:

1. Hangaarbouw I montage / metaalconstructie

De onderneming mag benevens het bouwen, het verbouwen en het restaureren van gebouwen, ruwbouw en onderdak zetten, betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooïingswerken of op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd. Zij mag tevens bestaande gebouwen slopen en heropbouwen of doorverkopen.

De aanvaarding en de montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw, de vervaardiging en de montage van metalen constructie. De vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen overwegend met metaal.

Metaalconstructie en metaalbewerking, eveneens omvattende montage en demontagewerk, buis en soortgelijke constructies. Fabricatie van gesmeed ijzer, hoevesmederij en smederij.

2. Garage

De onderneming mag het gewone onderhoud van auto's, wassen, anti-roest behandeling, olie verversen, vervangen of herstellen van binnen en buitenbanden, vervangen van ruiten,...

Zij mag auto's repareren zowel van mechanische aard als van elektrische installatie. Alsook het onderhoud en de reparatie van motorrijwielen en bromfietsen.

De vervaardiging van tractoren voor gebruik in de landbouw of de bosbouw. De vervaardiging van al dan niet zelfladende of zelflossende aanhangwagens en opleggers. Het onderhouden en herstellen van landbouwtractoren, motoculteurs en gazonmaaiers.

3. Verhuur

De onderneming is een verhuurcentrum van alle hydraulische en motorische hef-, hijs- en graafmachines, compacte kranen, kettinggravers met alle mogelijke verwisselbare aanbouwonderdelen zowel dienstig voor grondwerken, graafwerken, afbraakwerken, landbouw- en tuinbouwwerken, boorwerken, bosontginning, opruimings- en opkuiswerken,,., zonder dat deze opsomming limitatief is.

Tevens mag de onderneming wagens, zowel personenwagens, wagens voor dubbel gebruik, lichte vrachten als vrachtwagens verhuren,

Algemene verhuring van divers materiaal.

4. Divers

Het beheer in de ruimste zin van het woord, van alle roerende en onroerende goederen en dit zowel in België als in het buitenland. Dit evenwel enkel en alleen voor rekening van de vennootschap,

Teneinde het alsdan omschreven doel te verwezenlijken mag de vennootschap onder meer:

- alle onroerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, het huren en verhuren, onroerende leasing onder welke vorm ook, ruilen beheren en valoriseren, verkavelen en splitsen van gronden en/of gebouwen, inbegrepen het bouwen, laten bouwen en verbouwen van gebouwen.

- alle onroerende verrichtingen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van geld en geldverbeeldende waarden en metalen, welke de vennootschap in kas of in portefeuille zou hebben, huren en verhuren van meubelen en meubilerende voorwerpen, welkdanig ook, die de vennootschap zou bezitten,

- het nemen van participaties en deelnemingen in andere ondernemingen alsmede het borgstellen ten overstaan van derden met het oog op commerciële en financiële verhandelingen voor deze derden.

- het verstrekken van leningen en kredieten onder welke vorm ook alsmede het verzamelen van de nodige fondsen daarvoor desgevallend.

- het verrichten van allerlei administratieve diensten van informatieve, financiële, administratieve, sociale en organisatorische aard.

Dit alles in de meest ruime zin.

Op algemene wijze mag zij allerhande administratieve, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

Deze aanwijzing en opsomming is verklarend en niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard, en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin,"

ARTIKEL 20.

Er zal een gewone algemene vergadering, hierna genoemd jaarvergadering, worden gehouden op elke eerste vrijdag van de maand december om negentien uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld....

ARTIKEL 25.

Het boekjaar van de vennootschap begint op een juli van elk jaar en eindigt op dertig juni van elk daaropvolgend jaar, ..,

9. om volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR VERZELEN NICK", met zetel te 8720 Wakken, Oostdreef 2, en hun aangestelden, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de Administratie der Belasting over de Toegevoegde Waarde en de directe belastingen en de Administratie voor Inkomens- en Ondernemingsfiscaliteit, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, de ondernemingsloketten en het sociaal verzekeringsfonds teneinde bij deze instanties de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle andere formaliteiten in verband met administratieve, fiscale en sociale verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

" behouden

án het*

Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk expeditie statutenwijziging, gecoördineerde statuten, verslag van de zaakvoerder;





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

02/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 03.03.2012, NGL 29.03.2012 12072-0564-014
09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 05.03.2011, NGL 29.05.2011 11136-0553-014
04/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 06.03.2010, NGL 30.05.2010 10142-0415-014
08/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 07.03.2009, NGL 31.05.2009 09185-0215-013
02/06/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 01.03.2008, NGL 27.05.2008 08164-0339-009
31/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 03.03.2007, NGL 29.05.2007 07160-0096-013
04/05/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 04.03.2006, NGL 28.04.2006 06128-0136-012
26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.12.2015, NGL 22.01.2016 16024-0181-010

Coordonnées
CBB MONTAGE

Adresse
GOTTEMSTRAAT 26 8720 DENTERGEM

Code postal : 8720
Localité : DENTERGEM
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande