CELLINVEST

NV


Dénomination : CELLINVEST
Forme juridique : NV
N° entreprise : 423.858.623

Publication

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 20.08.2013 13444-0100-014
15/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.05.2012, NGL 02.10.2012 12605-0300-012
04/04/2012
ÿþ Mati 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0423.858.623

Benaming

(voluit) : CELLINVEST

Rechtsvorm : NV

Zetel : Kapellestraat 113 - 8020 Oostkamp

Onderwerp akte : VERPLAATSING VAN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Heden op vrijdag 02 maart 2012 is bijeengekomen de Bijzondere Algemene Vergadering om te beraadslagen en te besluiten over de verplaatsing van maatschappelijke zetel.

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist, met ingang van heden, de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te dragen naar :

Kapellestraat 147

8020 Oostkamp

Opgemaakt en gesloten te Oostkamp, 02 maart 2012

(getekend), de heer Wilms Stany - gedelegeerd bestuurder

(getekend), de heer Dubaere Marc - gedelegeerd bestuurder

(getekend), de heer Beke Luc - gedelegeerd bestuurder

~ymppIIIIIIIp1pMONREIIRt1111IIIIVIIIIu~hlllVul^I*IYI 27-03-

*12068390 ee.GscH sr

ivttttUtr_tUlà ter GRIFFIE det

BEL CiEChiTBAi~K VAN KOOPHANDEL TE"

BRUGG i ucjile

2017 op: I ~ ~~~~~~ `~ ~

:~.

~,A 3 =Bt l~; ~a ~~r

Griffie

17/10/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IlIftIIflhI I li U liii III

*11156298*

".:r

REG i-ITï3 it" lF: V;, d lt::::)ï~ Fi.;l'" lDtL TE BRUGGE (Afdeling Brugge)

op;

ffi 5 0nPr4n.

Ondernemingsnr : 0423.858.623

Benaming :

(voluit): CELLINVEST

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kapellestraat 113, 8020 Oostkamp

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

lEr blijkt uit een akte verleden voor notaris Steven Fieuws te Brugge op 30 :september 2011, alsnog te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap CELLINVEST met zetel te 8020 Oostkamp, Kapellestraat 113, BTW BE 0423.858.623 RPR Brugge, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT

Na lezing en bespreking van het verslag van de raad van bestuur van 29 september 2011 met bijbehorende staat van actief en passief opgemaakt per 30 juni 2011, verklaart de vergadering dit verslag goed te keuren, en :verklaart zij het maatschappelijk doel te wijzigen zoals hieronder bepaald. :TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van 253.968,16 euro, ter aanzuivering van geleden verliezen, om het te brengen op 500.000 euro.

'De kapitaalvermindering geschiedt door afname van het werkelijk volstort kapitaal

:Naar aanleiding van de kapitaalvermindering wordt, gelet op het voorgaande, geen uitbetaling aan de aandeelhouders verricht.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist de aandelen aan toonder in aandelen op naam te wijzigen, en de bepalingen van de statuten aan te passen, zoals hieronder bepaald.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist statutaire bepalingen aan te nemen aangaande de vervreemding van aandelen (voorkooprecht, volgrecht, volgplicht, opties en meldingsplicht), zoals hieronder bepaald.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist categorieen van bestuurders te creëren, zoals hieronder bepaald.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist de statuten te wijzigen op het stuk van de 1 bevoegdheid van de raad van bestuur en van de bestuurders, en op het stuk ;'van de vertegenwoordigingsbevoegdheid, zoals hieronder bepaald.

{ZEVENDE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :¬ Vaam erg handtekening.

Luik B - vervolg

De vergadering beslist Nederlandstalige statuten aan te nemen, en deze aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en aan de vigerende wetgeving.

De vergadering beslist dat het aannemen van onderstaande statuten, de goedkeuring behelst van alle bepalingen ervan, spijts niet alle wijzigingen expliciet in de agenda zijn opgenomen.

STATUTEN

HOOFDSTUK I. NAAM-ZETEL-DOEL-DUUR

Artikel 1. RECHTSVORM-NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij

draagt de naam "CELLINVEST".

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp, Kapellestraat 113

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in binnen- en buitenland:

Het leveren van diensten voor zakenmensen en hun vennootschappen; De vennootschap mag onder meet bureaus, computers, archieven, garages, telefoon, fax-, telexdiensten, administratieve hulp, enzovoort ter beschikking stellen van derden; Bovendien mag de vennootschap eender welk goed aankopen, verkopen, importeren en exporteren;

De vennootschap mag eender welk roerend of onroerend goed, voor exploitatie of uitrusting aankopen, in huur geven of nemen, oprichten, verkopen of ruilen en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële verrichtingen stellen die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel, inbegrepen de onderaanneming in het algemeen en de exploitatie van alle intellectuele rechten, van industriële of commerciële eigendom die ermee verband houdt; Zij mag bij wijze van investering alle roerende en onroerende goederen aankopen, zelfs zonder direct of indirect verband met haar maatschappelijk doel.

Het beheren van bedrijfsruimtes en een onroerend patrimonium, het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting, laten uitvoeren van bouwwerken en het exploiteren van bossen, dit alles in de ruimste zin.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, verenigingen en/of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen en, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procedés.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Deze opsomming is louter aanwijzend en geenszins beperkend.

,Voor-

I behaudan

aan het L-- ëlgisch

Staatsblad

]

]

Zij mag zich voor ,andere ondernemingen of personen borg stellen of aval]

Luik B - vervolg

(verlenen, hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel, of die zouden kunnen bijdragen om de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of om uit te breiden.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig voor haar zijn.

De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, en dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

De vennootschap zal tenslotte door middel van inbrengen, onderschrijvingen, (financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen -zo Belgische als buitenlandse- die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of die Ivan aard zijn en/of uitbreiding en de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen." ;Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJFHONDERD DUIZEND (500.000) EURO.

Het wordt vertegenwoordigd door 3.950 aandelen, die elk 1/3.950ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 9. AARD VAN DE AANDELEN.

Alle aandelen van de vennootschap zijn op naam.

Artikel 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie leden, hetzij minstens één bestuurder van de categorie A, minstens één bestuurder van de categorie B, en minstens één bestuurder van de categorie C. Zij worden door de algemene vergadering van de aandeelhouders benoemd ivoor ten hoogste zes jaar. Hun opdracht is ad nutum herroepbaar. De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder jbenoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige

twee onderscheiden categorieën behoren, evenals bestuurder, afzonderlijk handelend, voor zover het die het bedrag van 25.000 euro niet te boven gaan. Artikel 20. JAARVERGADERING-BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Voor-

behouden

aan het _

Staatsblad

voorzitterschap bestuurders. Artikel 16. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan een gedelegeerd bestuurder. De raad, evenals gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 17. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt voor alle handelingen, in en buiten rechte, geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van twee bestuurders, die tot door een gedelegeerd rechtshandelingen betreft

Voor-

behouden

aan het

-Betgisch

Staatsblad

t--

Luik B - vervolg

De jaarvergadering zal gehouden worden in de maatschappelijke zetel van del vennootschap, op de tweede maandag van de maand mei, om 1100 uur

Ingeval deze dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering; gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 23. DEPONERING VAN DE EFFECTEN.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de

maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de

bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van

dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 36. BOEKJAAR-JAARREKENING-JAARVERSLAG.

Het boekjaar van de vennootschap stemt overeen met het kalenderjaar.

Artikel 37. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt jaar

elk honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist bestemming van het saldo van de nettowinst. Artikel 42. ONTBINDING EN VEREFFENING. Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten, over-eenkomstig hun aandelenbezit.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering beslist te benoemen tot

categorieën, voor een termijn die eindigt met de jaarvergadering van 2017 : Bestuurder categorie A : de heer BEKE Luc Sylvain Georges, wonende te 8020 Oostkamp, Legeweg 157/C.

Bestuurders categorie B de heer WILMS Stany Alfred Marie, wonende te 9000 Gent, Vlaanderenstraat 107 bus 3401 en de heer WILMS Lucien Honoré Emilie, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk 831-0023.

Bestuurder categorie C : de heer DUBAERE Marc Gabrielle, wonende te 8700 Tielt, Meulebeeksesteenweg 23.

En dat de raad van bestuur, gehouden op zelfde datum, volgende beslissingen heeft genomen :

NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De hiervoor benoemde bestuurders zijn vervolgens in raad van bestuur

bijeengekomen en beslissen te benoemen tot gedelegeerd bestuurder :

- de heer BEKE Luc Sylvain Georges, wonende te 8020 Oostkamp, Legeweg 157/C.

- de heer WILMS Stany Alfred Marie, wonende te 9000 Gent, Vlaanderenstraat 107 bus B401 .

- de heer WILMS Lucien Honoré Emilie, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk 831-0023.

- de heer DUBAERE Marc Gabrielle, wonende te 8700 Tielt, Meulebeeksesteenweg 23.

Voorts geeft de raad van bestuur opdracht aan ondergetekende notaris dei statuten te coordineren.

Tenslotte geeft de raad van bestuur opdracht en volmacht aan de BV ovv BVBAI

"Van Reybrouck", kantoor houdend te 8020 Oostkamp, Legeweg 157/G, BTW BEI 0875.201.997 - RPR Brugge, vertegenwoordigd door haar bestuurders, alsook door haar aangestelden en bedienden, met recht tot indeplaatsstelling, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten voortvloeiende uit del !onderhave e buiten ewone algemene vergadering te verzekeren_

tenminste

afneming

vijf

ten is

één/tiende

van het

de

algemene

vergadering

over de

bestuurders

van

de respectievelijke

Voor-

' béhouden

aan het

BeEg T h

Staatsblad

Luik B - vervolg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteurbëtgë

IVOOR DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL, AFGELEVERD VÔÔR DE IF"ORMALITEIT VAN DE REGISTRATIE, EN ENKEL BESTEMD VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL EN PUBLICATIE IN HET BELGISCH STAATSBLAD

STEVEN FIEUWS, notaris

Samen hiermee neergelegd :

* expeditie van de akte houdende statutenwijziging van 30 september 2011.

19/09/2011
ÿþ ~ Me 2.1

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11.11111.1j.il0117,u1111

lii

be a B St:

pndernemingsnr : 0423.858.623

Benaming Cellinvest

(voluit) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Congresstraat 13, 1000 Brussel 1, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit akte : ontslag en benoeming bestuurders, zetelverplaatsing

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering en de raad van bestuur de dato 31 augustus 2011 is gebleken dat :

De algemene vergadering het ontslag vastgesteld heeft van volgende bestuurders

met ingang van 31 augustus 2011

- Mevrouw Anne van der Plancke, wonende te 1180 Ukkel, Winston Churchillaan 119,

bus 7;

- Mevrouw Sabine van der Bruggen, wonende te 1050 Bruxelles, Boitsfort 15;

- De heer Patrick van der Plancke, wonende te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe,

Van Goolenlaan 45.

TI. De algemene vergadering besloten heeft om volgende bestuurders te benoemen voor

een periode ingaand op 31 augustus 2011 en eindigend onmiddellijk na de

jaarvergadering van 2017 :

- De heer Luc Beke, wonende te 8020 Oostkamp, Legeweg 157/C;

- De heer Stany Wilms, wonende te 9000 Gent, Graaf van Vlaanderenlaan 107

bus 0401;

- De heer Lucien Wilms, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk 831, bus 23;

- De heer Marc Dubaere, wonende te 8301 Knokke-Heist, Zeedijk 157/82.

De bestuursmandaten zijn onbezoldigd.

III. De raad van bestuur besloten heeft om volgende bestuurders te benoemen

tot gedelegeerd bestuurder voor een periode ingaand op 31 augustus 2011

en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017 ;

- De heer Luc Beke, voornoemd;

- De heer Stany Wilms, voornoemd;

- De heer Lucien Wilms, voornoemd;

- De heer Marc Dubaere, voornoemd.

In deze hoedanigheid zullen de gedelegeerde bestuurders, al dan niet alleen optredend, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in artikel 18 van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de erso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-bohou den aan het Belgisch Staatsblad

Aniiëxës c~ü 1Vlóniteur bèlgë

Bíjlágèiï bij-hèf Bèlgisc7i Shesblád--197ü9/2011

De gedelegeerde bestuurders zullen in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle verrichtingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

IV. De raad van bestuur tenslotte besloten heeft om de zetel van de vennootschap met ingang van 31 augustus 2011 te verplaatsen naar 8020 Oostkamp, Kapellestraat 113.

(get.) Luc Beke, gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2011 : BL448162
19/08/2010 : BL448162
20/08/2009 : BL448162
19/08/2008 : BL448162
22/08/2007 : BL448162
04/06/2007 : BL448162
14/10/2005 : BL448162
15/07/2005 : BL448162
21/06/2004 : BL448162
30/06/2003 : BL448162
05/07/2002 : BL448162
24/11/2000 : BL448162
17/06/2000 : BL448162
01/01/1993 : BL448162
01/01/1992 : BL448162
01/01/1989 : BL448162
01/01/1986 : BL448162

Coordonnées
CELLINVEST

Adresse
KAPELLESTRAAT 117 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande