CERPENTIER J.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CERPENTIER J.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.981.551

Publication

11/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 22.03.2014, NGL 02.04.2014 14084-0301-008
03/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 23.03.2013, NGL 29.04.2013 13103-0590-008
07/03/2011
ÿþ mari 2.1

c3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van ide a`k e

?'.tik . z s" "  `1"



RrJû:.S1EI,en,iii V1b.liiY áAr.j =, ......t.,......; Le c..à..

2 3 FEB, 2011

vEunaqz,

Griffie



D OhI II IIO DII I III 1 liii D

+11035993"

Vc behc aar Bel! Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

:; Ondernemingsnr og3 3 4Sgl 55A

Benaming : CERPENTIER J.

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Dorp 30

8690 Alveringem

Onderwerp akte :Oprichting Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CERPENTIER J."

} Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Baets te Koksijde op 22 februari 2011, geregistreerd te Nieuwpoort, zeven bladen, geen renvooien op 22.02.2011, boek 5/110 , blad 26, vak 16. Ontvangen: ij vijfentwintig euro (25,00 EUR). Voor de Ontvanger (getekend) Kurt VAN LOO, houdende oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CERPENTIER J.", met zetel te 8690 Alveringem, Dorp 30:

1) Dat door:

De heer CERPENTIER Jan, geboren te Sint-Gillis-Waas op twintig juni negentienhonderd drieënzeventig,

en zijn echtgenote mevrouw PLASMAN Julie Greta Lieve, geboren te Veurne op zeventien januari

negentienhonderd achtenzeventig, gedomicilieerd te 8690 Alveringem, Dorp 30.

Nationaal nummer man : 73.06.20-221.75

Nationaal nummer vrouw : 78.01.17-054.14

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) de vennootschap de naam «CERPENTIER J. » draagt.

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8690 Alveringem, Dorp 30

4) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van het',; uittreksel uit de oprichtingsakte.

5) de vennootschap volgend doel heeft :

De vennootschap stelt zich in het bijzonder tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

1. Management - Bestuurdersactiviteit

- het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de Leiding van:: vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder;; andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe;: beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren , opleiden van personeel;

- advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole;

- het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; prospectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting;' technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het.::::' '' uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van;?

brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten', verwerven en tegeldemaken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle',, j vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

zij mag belangen nemen in andere vennootschappen of ondernemingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 629 wetboek van vennootschappen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een , gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en verhandeling van de eigen onroerende goederen en roerende goederen; zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven en vervreemden, huren en verhuren, bouwen, verbouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen; zij mag de beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen of " roerende goederen en waarden. In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom.

het waarnemen van bestuur in vennootschappen.

De organisatie van allerlei evenementen.

Hij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als buitenlandse handel.

2. Kopen, renoveren, verkopen, huren en verhuren van roerende en onroerende goederen en handelszaken, zowel als principaal of als tussenpersoon

3. Beheer van immobiliën in de ruimste zin van het woord, onder andere makelarij en syndicus.

4. Het optreden en handelen als dienstverlener en/of als tussenpersoon " bij alle vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime " zin; alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen

5. De aankoop en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, trading, de import, de export,de agentuur, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief de diverse vormen van leasing, van allerlei producten (zowel commerciële, grondstoffen, halfgrondstoffen, fabrikaten en afgewerkte producten van alle aard en dit in de meest ruime zin) voor zover door de wet toegelaten.

6. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm voor zover door de wet toegelaten. ln dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Dit doel mag verwezenlijkt worden zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, bij middel van versmelting, afstand, deelneming of financiële tussenkomst in andere soortgelijke ondernemingen of gelijk welke wijze.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met het doel van de vennootschap of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, bestaande of op te richten zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

j 6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde, die ieder éénhonderdste (1/100g`e) van het kapitaal vertegenwoordigen, en werd onderschreven door :

1 " De heer Cerpentier Jan, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend vierhonderd veertien euro (18.414,00 EUR), volstort ten belope van twaalfduizend tweehonderd zevenzeventig euro (12.276,00 EUR), waarvoor hem negenennegentig (99)aandelen worden toegekend

2. Mevrouw Plasman Julie, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van honderd zesentachtig euro (186,00 EUR), volstort ten belope van honderd vierentwintig euro (124,00 EUR), waarvoor haar één aandeel word toegekend

De verschijners verklaarden dat op ieder aandeel twee/derde gestort is, hetzij in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

7) de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staats blad

Werd voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting door de oprichters tot gewone niet-statutaire zaakvoerder benoemd: de heer Cerpentier Jan, voornoemd, wonende te 8690 Alveringem, Dorp 30.

die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde zaterdag van de maand maart om tien uur , in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de vierde zaterdag van de maand maart tweeduizend en dertien om tien uur

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het volgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot', dertig september tweeduizend en twaalf.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de , afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd.. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

11) Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende alle functies van accountant en

belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig: Accountantskantoor Bekaert, te 9700 Oudenaarde, Meersbloem-Leupegem 50, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

De oprichters verleenden deze tevens de bevoegdheid en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (getekend) Notaris Peter DE 13AETS

Op de laatste blz. van Luik a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CERPENTIER J.

Adresse
DORP 30 8690 ALVERINGEM

Code postal : 8690
Localité : ALVERINGEM
Commune : ALVERINGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande