CHAMBRES D'O

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHAMBRES D'O
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.987.354

Publication

11/03/2014
ÿþ M°d Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r4ar..Ci1i~.~ilv,i~L1 cC?i jeln'at van kie

Voorbehouden 1111Unigfill

aan het

Belgisch Staatsblad

nae

Griffie TlP (yrlt}°%r

'echtbank van koopbende& C

Ondernemingsnr : (9511C _127 35

Benaming

(voluit) : CHAMBRES d'O

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Plantenstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pierre De Maesschalck te Oostende op 21 februari 2014 waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende, blijkt

Dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken :

- Oprichters : 1° De Heer DELANGHE Steve Achiel, geboren te Oostende op 12 december 1972, rijksregisternummer 72.12.12-145.24, echtgenoot van Mevrouw BALCAEN Conny, wonende te 8400 Oostende, Plantenstraat 18; 2° Mevrouw BALCAEN Conny Jeannette Paula, geboren te Waregem op 2 maart 1968,. rijksregisternummer 68.03.02-254.68, echtgenote van de Heer DELANGHE Steve, wonende te 8400 Oostende,. Plantenstraat 18,

- Naam : "CHAMBRES d'O";

- Zetel : 8400 Oostende, Plantenstraat 18;

- Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- en buitenland, zowel voor eigen rekening als voor

rekening van derden :

1. Het effectief oprichten en uitbaten van horeca-aangelegenheden : alle activiteiten zoals restauratie, drankverstrekkende bedrijven en aanverwante activiteiten en verkoop van knowhow op horecagebied. Dit omvat onder meer het uitbaten van een restaurant, bistro, drankgelegenheid, café, bar, tearoom, snackhuis, hotel, ijssalon, brasserie, feestzalen, traiteurdiensten en alle aanverwante activiteiten in de horeca (inclusief vensterverkoop) al dan niet in eigendom, gehuurd of ter beschikking gesteld.

2. De uitbating van een gastenverblijf in de meest ruime zin, ter beschikking stelling van logies voor beperkte en langere periodes met bijhorende services en diensten (w.o. ontbijt, lunch, etc.), alle zakelijke verrichtingen en adviesverstrekkingen aan derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de uitbating en promotie van logies en gastenverblijven. Het uitbaten van een koffiehuis, bakkerij, bistro met verstrekken van lichte maaltijden en desserts,

3. Verhuring van seminarie- en vergaderruimte, dienstig voor bijeenkomsten (opleidingen bedrijven en. particulieren, huwelijk, recepties, uitvaarten, etc.) met of zonder bijhorende dienstverstrekking. 3. Uitvoeren van gespecialiseerde voetverzorging en medische pedicure en lichaamsverzorging In de meest uitgebreide zin van ' het woord en zonder beperking.

' De vennootschap heeft tevens tot doel, voor eigen rekening : een patrimonium bestaande uit zowel

roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop en beheren; aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen. Tevens mag de vennootschap aankopen, verkopen, oprichten, in huur geven en nemen, leasen, onderhouden, verbeteren, veranderen en verfraaien; alle onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, in België als in het buitenland. Dit behelst onder meer ook:

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Optreden als bemiddelaar inzake verwerving van vastgoed, financiering en verzekering in het kader van voormelde activiteiten.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlageniiij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

" ï

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

Het toestaan van leningen, het stellen van zekerheden alsmede alle borgstellingen aan derden tegen vergoeding.

Het sociaal doel breidt zich ook uit tot alle hierop aansluitende producten en activiteiten.

De vennootschap kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of de vertegenwoordiging van één of meerdere producten/merken/diensten in franchising of in gelijk welke andere vorm uitbesteden aan derden.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend. De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Duur ; De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.

- Kapitaal : is vastgesteld op 18.600,00 EUR. Het is verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde, en is volstort (Crelan Lanbokas) ten belope van 18.600,00 EUR als volgt

- de Heer DELANGHE Steve, voornoemd: vijfentachtig (93) aandelen, voor een totaal bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR);

- Mevrouw BALCAEN Conny, voornoemd: vijfentachtig (93) aandelen, voor een totaal bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR).

- Boekjaar : Het boekjaar vangt aan op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgende kalenderjaar.

- Jaarlijkse Algemene Vergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de voorlaatste zaterdag van de maand maart van elk jaar.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die één/vijfde van het kapitaal bezitten erom vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

- Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, v6or een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten,

- Winstverdeling : Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de

wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de

zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s).

Algemene vergadering : De comparanten verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering

bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten

1. Benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering stelt aan tot onbezoldigde niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

Mevrouw BALCAEN Conny Jeannette Paula, geboren te Waregem op 2 maart 1968, rijksregisternummer

68.03.02-254.68, wonende te 8400 Oostende, Plantenstraat 18;

Mevrouw BALCAEN Conny, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk haar mandaat.

2, Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar begint op heden, en zal afgesloten worden op 30 september 2015.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg op de voorlaatste zaterdag van de maand maart 2016 gehouden

worden.

3. Benoeming commissaris.

De leden van de vergadering verklaren dal uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de

vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

het Wetboek van Vennootschappen, Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris-revisor aan te stellen.

4, Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

5. Volmacht.

De Vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst der statuten, en stelt BV BVBA F1DEV, RPR 0426.326.876, met als vertegenwoordiger de Heer DEVISCH Werner, aan tot bijzondere lasthebber, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt al het nodige te doen om aile wettelijke en administratieve instanties te contacteren, de inschrijving van de vennootschap bij een KMO-loket na te streven, vestigingsgetuigschriften, belastingen & ondernemingsloketten, alle B11N-formaliteiten te vervullen en aan te

" vragen, en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen en in te dienen, inclusief aile

benodigde documenten en formulieren.

--- Voor eensluidend analytisch uittreksel ---

(getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck)

Worden tegelijk hiermee neergelegd; Expeditie van de akte;

Zijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CHAMBRES D'O

Adresse
PLANTENSTRAAT 18 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande