CHARME AVELGEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHARME AVELGEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.298.816

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.05.2014, NGL 25.07.2014 14349-0153-015
11/12/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.05.2013, NGL 05.12.2013 13678-0364-013
29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.05.2013, NGL 24.07.2013 13344-0039-013
28/11/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11306909*

Neergelegd

24-11-2011



Griffie

0841298816

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8580 Avelgem, Stijn Streuvelslaan 21

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bob BULTEREYS te Avelgem op 23 november 2011,

neergelegd ter registratie te Kortrijk I,

Houdende de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Charme

Avelgem", met maatschappelijke zetel te 8580 Avelgem, Stijn Streuvelslaan 21

2. Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8580 Avelgem, Stijn Streuvelslaan 21.

De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in deze gemeente en naar elke andere gemeente in het Vlaams Gewest of het Tweetalig Brussel Gewest bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder. De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan kantoren, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen inrichten in België en in het buitenland, eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

4. Vennoot - Oprichter.

Mevrouw VRIJGHEM Chantal, geboren te Avelgem op vijftien juni duizend

negenhonderdtweeënzestig, wonende te 8580 Avelgem, Stijn Streuvelslaan 21.

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op dertigduizend euro (30.000 EUR).

Het is verdeeld in 300 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, ieder aandeel 1/300ste deel

van het kapitaal vertegenwoordigend.

Bij de oprichting werd op dit maatschappelijk kapitaal volledig ingeschreven in speciën deels en deels

door inbreng in natura en volledig volstort als volgt:

-in specien ten belope van duizend euro;

-in natura door inbreng van de handelszaak van detailhandel van onderkleding, lingerie en strand-

en badkleding, enzovoort door haar uitgebaat te Avelgem, Doorniksesteenweg 97, gekend onder de

naam  Charme , ingeschreven onder het ondernemingsnummer 0770.118.038 hebbende als BTW-

nummer BE 0770.118.038.

Deze inbreng, gedaan op basis van de toestand afgesloten op 30 september 2011, omvat:

1. Personeel P.M.

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): Charme Avelgem

(verkort):

3. Duur - Aanvang.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf haar oprichting.

Ondermeer wat volgt:

1. Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar maatschappelijke naam luidt : "Charme Avelgem".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

2. Immateriële vaste activa (rendementswaarde): 1,00 ¬

3. Materiële vaste activa: 28.999,00 ¬

4. Voorraad: 73.418,40 ¬

hetzij in totaal: 102.418,40 ¬

Zoals dit alles nader staat omschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor, waarvan sprake hierna, waarvan de verschijner erkent kennis van te hebben en waar hier uitdrukkelijk naar verwezen wordt. Overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, werd de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor voor het kantoor BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin, kantoorhoudend te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, door de oprichter aangesteld om het verslag over de inbreng in natura op te maken. Dit verslag handelt over de voorbeschreven inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. De besluiten van dit verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt op 3 november 2011, luiden als volgt :

 6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA CHARME

AVELGEM kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen te verhogen met een vergoeding in rekening courant;

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet;

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens de hoegrootheid van het uitwinningsrisico op het handelsfonds wegens het ontbreken van een dubbele boekhouding.

De attesten van het ontvangkantoor der directe belastingen en het sociaal verzekeringsfonds werden op datum van het verslag nog niet bekomen. Bijgevolg blijft de overnemer hoofdelijk aansprakelijk t.b.v. eventuele openstaande schulden inzake directe belastingen en sociale bijdragen van de overlater.

De inbrengwaarde van de inrichtingswerken (ad. 27.000,00 EUR) is slechts bedrijfseconomisch verantwoord voor zover er een huurcontract wordt gevestigd op basis waarvan de vennootschap voor lange termijn verzekerd is van het gebruik van deze inrichtingswerken of op basis waarvan op het einde van de huurovereenkomst voorzien is in een vergoeding voor de betreffende inrichtingswerken voor de huurder.

3. De methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder nominale waarde te verhogen met een vergoeding in rekening courant;

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura van het handelsfonds, bestaande uit 290 aandelen zonder nominale waarde van de BVBA CHARME AVELGEM, te verhogen met een vergoeding in lopende rekening t.b.v. 73.418,40 EUR, wordt toegekend aan mevr. Chantal VRIJGHEM. Deze toekenning doet geen afbreuk aan de huwelijksvermogensrechten zoals deze voortvloeien uit het toepasselijk huwelijksvermogensstelsel.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 3 november 2011

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.

In een bijzonder verslag heeft de oprichter, overeenkomstig zelfde artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, uiteengezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

6. Boekjaar.

Het maatschappelijke boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december. Het eerste boekjaar zal lopen van drieëntwintig november tweeduizend elf tot eenendertig december tweeduizend twaalf.

7. Reserves - Winstverdeling - Vereffening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst minstens vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserves ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op gelijk deel in de verdeling van de winsten.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

8. Bestuur - Vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de vennoten benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd, hetzij door de enige vennoot, hetzij door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, daartoe aangesteld door de enige vennoot, handelend als algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

De zaakvoerder mag zekere bevoegdheden voor een welbepaald doel overdragen aan gelijk welke persoon. De algemene vergadering mag één of méér bestuurders aanduiden waarvan zij de bevoegdheden en de vergoedingen vaststelt en welke steeds door de algemene vergadering kunnen herroepen worden.

Benoeming statutaire zaakvoerder.

Wordt statutair zaakvoerder benoemd : mevrouw VRIJGHEM Chantal, voornoemd, welke aanvaardt en dit zonder beperking van duur.

Tevens werd bepaald dat, ingeval van overlijden of kennelijk onvermogen van mevrouw Chantal Vrijghem, automatisch in haar vervanging als zaakvoerder zal worden voorzien, door haar echtgenoot, de heer Johan Ysenbaert.

9. Toezicht.

Voor zover en zodra het Wetboek Vennootschappen dit vereist, wordt het toezicht over de vennootschap aan een of meer commissarissen opgedragen. Deze worden benoemd door de algemene vergadering, die ook hun eventuele vergoeding bepaalt.

Zo geen commissaris dient aangesteld te worden, dan heeft iedere vennoot individueel de rechten van onderzoek en controle op alle verrichtingen van de vennootschap; hij kan zonder verplaatsing inzage nemen van de boeken, briefwisseling en van alle geschriften van de vennootschap.

Er diende geen commissaris te worden benoemd.

10. De vennootschap heeft tot doel :

- Aankoop, verkoop van fijne lingerie, korsetten, jarretels, bretellen, gordels, bustehouders, e.d. zowel in het klein als in het groot

- Aankoop en verkoop van badpakken, slaapkledij en peignoirs, zowel in het klein als in het groot

- Aankoop en verkoop van kousen en sokken voor mannen en minderen, van dameskousen en panty s zowel in het klein als in het groot

- Oprichting, aankoop, verkoop en verhuring van onroerende goederen

- Aankoop, verkoop en verhuring van outilering nodig bij het verrichten van bovenvermelde werkzaamheden

- Aankoop, verkoop, verhuring, huur van allerhande materialen, producten, voorraden, noodzakelijk of nuttig tot het verwezenlijken van het doel, ofwel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend met één of andere vorm van het doel

- Ze mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel

- Ze kan participeren in of op enige wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of vereffenaar

- De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin

- De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin

11. Jaarvergadering.

Ieder jaar wordt een jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de laatste zondag van

de maand mei om 18 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 26 mei 2013 om 18 uur.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bob Bultereys

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte dd. 23 november 2011;

bijzondere verslag over de inbreng in natura

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.05.2016, NGL 22.07.2016 16346-0360-015

Coordonnées
CHARME AVELGEM

Adresse
STIJN STREUVELSLAAN 21 8580 AVELGEM

Code postal : 8580
Localité : AVELGEM
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande