CHESTICA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHESTICA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.702.526

Publication

19/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de a

te

NEERGELEGD

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

III III I lI II 1111 Ii I U li 11H II

*14119500*

Griffie Rechtbank Koophandel

10 JUN 2014

Gent Afdeling Brugge Griffbe griffier

Benaming 05,53 702 526

Ondernemingsnr :

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8000 Brugge, Ezelstraat 15

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING.

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pierre De IVIaesschalck te Oostende op 5 juni 2014 waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, blijkt:

Dat een Besloten Venncotschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken:

- Oprichters : 1° De Heer CAREFALAK1S Jean, van Griekse nationaliteit, geboren te Jumet op 6 juni 1959, rijksregistemummer 59.06.06-137.91, wonende te 8301 Knokke-Heist, Acacialaan 24; 2° De Heer CAREFALAKIS Alexandre Silvia Emmanuel, van Belgische nationaliteit, geboren te Charleroi op 7 april 1982, rijksregistemummer 82.04.07-251.28, wonende te 8300 Knokke-Heist, Burgemeester Frans Desmidtplein 6 bus 33

- Naam ; "CHEST1CA";

- Zetel: 8000 Brugge, Ezelstraat 15;

- Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke persoon of rechtspersoon, in België of in het buitenland

- Het beheren van horecabedrijven, zoals uitbaten van cafés, tavernes, brasseries, restaurants, spijshuizen en alles wat betrekking heeft op kookkunst, verkoop van eetwaren (bereid of niet), uitbaten van inrichtingen die gerechten verschaffen zoals snacks, frituur, koffiehuizen en theehuizen, selfservice, verbruik salons en bestellingen aan huis van maaltijden en traiteurdienst en alle andere mogelijke horeca activiteiten.

- export en import van etenswaren, alle producten met betrekking tot de horeca

Over het algemeen mag de vennootschap, onder voorbehoud van wettelijke beperkingen, overal en op alle wijzen die haar het meest geschikt lijken aile handelingen van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerend aard stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking van dat maatschappelijk doel kunnen bevorderen of ontwikkelen.

Zij kan met name door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële bijdrage of op elke andere wijze belangstelling betonen voor elke vennootschap of onderneming in België of in het buitenland, die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardige of verwant doel nastreeft of die in staat is er de uitbreiding en ontwikkeling van te bevorderen.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins kunnen uitoe-.fenen over, en advies verschaffen aan ondernemingen.

De vennootschap heeft tevens tot doel alle onroe-irende verrichtingen in de ruimste zin en namelijk de aankoop, de verkoop, de verhuring en de uitbating van gebouwen, zowel voor zichzelf als voor rekening van derden en in samenwerking met derden.

De vennootschap heeft verder lot doet het beheer van onroerend vermogen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in ver-'band staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, evenals aile verrichtingen van onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

- Kapitaal Het kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het is volstort (Fintro) ten belope van 6.200,00 EUR als volgt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam an handtekening.

TriltàgéifbirifaTférgiïeliSïaatiblid"- 1-9706/2ijr4 - Annexes du Moniteur belge

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge De Heer CAREFALAKIS Jean, voormeld, verklaart een bedrag van tweeduizend zeshonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (2.666,67 EUR) te hebben volstort, zodat hij nog een bedrag van vijf duizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (5.333,33 EUR) zal dienen te volstorten.

De Heer CAREFALAKIS Alexandre, voormeld, verklaart een bedrag van drie duizend vijfhonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (3.533,33 EUR) te hebben volstort, zodat hij nog een bedrag van zeven duizend zesenzestig euro zevenenzestig cent (7,066,67 EUR) zal dienen te volstorten.

- Boekjaar Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

- Jaarlijkse Algemene Vergadering De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni van elk jaar om veertien uur dertig minuten (14H30).

Bestuur De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden« Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij aile bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Overeenkomstig artikel 267 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn«

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al clan niet vennoten.

- Winstverdeling ; Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds éériltiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt«

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). Algemene vergadering

De comparanten verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten ;

1. Benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering stelt aan tot onbezoldigde niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

1° De Heer CAREFALAKIS Jean, van Griekse nationaliteit, geboren te Jumet op 6 juni 1959,

rijksregisternummer 59060613791, wonende te 8301 Knokke-Heist, Acacialaan 24«

De Heer CAREFALAKIS Jean, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk zijn mandaat.

2° De Heer CAREFALAKIS Alexandre Silvio Emmanuel, van Belgische nationaliteit, geboren te Charleroi op

7 april 1982, rijksregisternummer 82040725128, wonende te 8300 Knokke-Heist, Burgemeester Frans

Desmidtplein 6 bus 33.

De Heer CAREFALAKIS Alexandre, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk zijn mandaat.

2. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering«

Het eerste boekjaar begint op heden, en zal afgesloten worden op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg op de eerste dinsdag van de maand juni 2016 gehouden worden. Benoeming commissaris..

De leden van de vergadering verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris-revisor aan te stellen.

4. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

5. Volmacht.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder(s) tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst der statuten, en stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, en met mogelijkheid tot incleplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt al het nodige te doen om alle wettelijke en administratieve instanties te contacteren, de inschrijving van de vennootschap bij een KMO-loket na te streven, aile 131W-formaliteiten te vervullen en aan te vragen, en te dien einde ook aile hoegenaamde stukken en akten te tekenen en in te dienen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren, met name:

Het accountantskantoor BVBA CALCULE, met zetel te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 42, ondernemingsnummer 0832.449.743, samen met haar bedienden, gemachtigden, vertegenwoordigers en aangestelden.--- Voor eensluidend analytisch uittreksel

" e

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

(getekend geass ocieerd notaris Pierre De MaesSchalck) Worden tegelijk hiermee neergelegd: Expeditie van de akte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pers(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2014
ÿþfile

Mar Word 1/.1

In de bijlagen bij hetBelgisch StaatsbladJiekend tç maken kopie na neerlegging ter griffie vahifikEfikk:LL, LJ

" 344f1c: ienr, r. hcrcrlai

111113

2 5 AUG 20:14

Gent Afdeling Brugge

De grIffieroriffie___

MONITEIJR RFJ GF

II

Vooi behout aan h Belgis Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr 0563702626 Benaming 02 -os- 2014

(voluit) : CHESTICA BELGISCH STAATSBLAD

(verkort) :

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: Ezelstraat 15 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging maatschappelijke zetel

De buitengewone algemene vergadering van 25 jui 2014 heeft met éénparigheid van stemmen volgende beslissing genomen:

- de maatschappelijke zetel verhuist vanaf 01 juli 2014 van Ezelstraat 15 8000 Bruge naar nieuw adres Aibertstraat 39 8370 Slankenberge

Carefalakis Alexandre, Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 30.08.2016 16541-0382-012
24/07/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CHESTICA

Adresse
ALBERTSTRAAT 39 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande