CHRIST BLANQUART

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHRIST BLANQUART
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.432.740

Publication

09/01/2014
ÿþMaf Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uhII

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*19 1 767*

Ondernemíngsnr Benaming 0862.432.740

(voluit) : (verkort) CHRIST BLANQUART

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen, Vogelzang 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : REGIME ARTIKEL 537 WIB - UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR INBRENG IN NATURA STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Francis DEVELTER, geassocieerd notaris te Menen op zeventien december tweeduizend en dertien, geregistreerd te Menen op 18 december 2013, vier bladen, geen renvooien, boek 205, blad 71, vak 2, ontvangen : vijftig euro (¬ 50), de E.A. Inspecteur (getekend) Beelprez Patrick, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid "CHRIST BLANQUART' volgende besluiten genomen heeft :

EERSTE BESLUIT : VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op eenendertig maart tweeduizend en dertien zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap honderd drieëntachtigduizend achthonderd vierenzestig euro zesennegentig cent (¬ 183.864,96) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van zesentwintig mei tweeduizend en twaalf.

TWEEDE BESLUIT : VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen honderd zesentachtigduizend en negentig euro twee cent (¬ 186.090,02) bedraagt.

DERDE BESLUIT : BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De algemene vergadering besluit over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend' voor een bedrag van HONDERD TACHTIGDUIZEND EURO (¬ 180.000,00), waarop tien procent roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij achttienduizend euro (¬ 18.000,00).

Dit dividend wordt netto toegekend als volgt :

-aan de heer Christ Blanquart een netto-bedrag van honderd drieënvijftigduizend tweehonderd negentig euro tweeëndertig cent (¬ 153.290,32);

-aan mevrouw Lakiere Petra een netto-bedrag van achtduizend zevenhonderd en negen euro achtenzestig cent (¬ 8.709,68).

Deze dividenden worden betaalbaar gesteld door boeking op rekening-courant van de respectieve vennoten.

VIERDE BESLUIT : VOORAFGAANDE VERSLAGEN INZAKE KAPITAALVERHOGING

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op eenentwintig november tweeduizend en dertien en de bvba Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door, de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, opgemaakt op dertien december tweeduizend en dertien, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt : "6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de. Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA CHRIST BLANQUART door inbreng in natura van de vorderingen die zullen worden toegekend aan de heer Christ Blanquart en mevrouw Petra Lakiere naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat :

1.De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2.De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3.De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn onder voorbehoud van de waarderingsmethode toegepast voor de bepaling van de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding, dewelke gesteund is op de eigenvermogenswaarde van de vennootschap en geen rekening houdt met waarschijnlijke latente meerwaarden op het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap. Aangezien de dividenduitkering, die aan de grondslag ligt van de in te brengen vorderingen, pro rata het aandeelhouderschap gebeurt en de aldus ontstane netto vorderingen, integraal en onmiddellijk in kapitaal worden geïncorporeerd, loopt de eigendom van de inbreng gelijk met de eigendom van de aandelen en heeft voormelde geen benadeling van" de ene noch de andere partij tot gevolg.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Het bestuur maakt ook melding van een lopend geschil waarin de onderneming mogelijks verantwoordelijk kan worden gesteld. Gezien de uitkomst hiervan op heden onzeker is, dienen we hieromtrent een voorbehoud te formuleren.

De waardebepalingen waartoe de toegepaste methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie verstrekte aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

" 4.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 2,130 nieuw te creëren " en uit te geven aandelen van de BVBA CHRIST BLANQUART met een fractiewaarde van 76,0754 EUR per aandeel, dewelke weliswaar lager is dan de fractiewaarde van de initiële aandelen, doch gezien de aandeelhouderstructuur niet zal wijzigen, heeft dit geen enkele benadeling tot gevolg, De toekenning van voormelde vergoeding doet geen afbreuk aan de huwelijksvermogensrechten zoals deze voortvloeien uit het toepasselijk huwelijksvermogensstelsel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Weveigem op 13 december 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

De aanwezige vennoten erkennen immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

VIJFDE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING CONFORM ARTIKEL 537 WIB

De vergadering besluit, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijdse dividend, hetzij honderd tweeënzestigduizend euro (¬ 162.000,00), om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op honderd tachtigduizend zeshonderd euro (¬ 180.600,00), door de uitgifte van tweeduizend honderd dertig (2.130) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen aangerekend worden op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB,

De vergadering besluit dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90 %) van de vordering tot uitkering van het tussentijdse dividend, zijnde honderd tweeënzestigduizend euro,

ZESDE BESLUIT : VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Zijn alhier tussengekomen :

-de heer Christ Blanquart, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, zijnde honderd drieënvijftigduizend tweehonderd negentig euro tweeëndertig cent (¬ 153.290,32) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor; -mevrouw Petra Lakiere, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en verklaart met haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, zijnde achtduizend zevenhonderd en negen euro achtenzestig cent (¬ 8.709,68) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Elk van de inbrengers verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingebaëkt creditsaldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend hem toegekend.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividend-uitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle aandeelhouders, die aanvaarden, de tweeduizend honderd dertig (2.130) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt :

-aan de heer Blanquart Christ, voornoemd : tweeduizend en vijftien (2.015) aandelen;

-aan mevrouw Lakiere Petra, voornoemd : honderd vijftien (115) aandelen.

De eigendom van de inbreng loopt proportioneel gelijk met de eigendom van de aandelen.

ZEVENDE BESLUIT VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd tweeënzestigduizend euro (¬ 162.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus werkelijk gebracht werd op honderd tachtigduizend zeshonderd euro (¬ 180.600,00), vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderd zestien (2.316) aandelen, zonder nominale waarde.

ACHTSTE BESLUIT WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, besluit de vergadering om artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdtachtigduizend zeshonderd euro (¬ 180.600,00). Het is verdeeld in tweeduizend driehonderd zestien (2.316) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk éénitweeduizend driehonderd zestiende (1/2.316e) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen."

NEGENDE BESLUIT VOLMACHT COORDINATIE

De vergadering verleent aan de instrumenterende notaris alle machten om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

TIENDE EN LAATSTE BESLUIT MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijdse dividend waarvan sprake hiervoor.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd om te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie akte statutenwijziging.

-gecoördineerde statuten.

-bijzonder verslag van de zaakvoerder.

-verslag bedrijfsrevisor.

Meester Francis DEVELTER, geassocieerd notaris te Menen.

Voorbehouden een het Belgisch Staatsblad

Bij lagen Iiij fiërBélgisch S1aàfs6lâd - ûg10112014 = Annëxes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 27.08.2012 12461-0069-014
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 29.08.2011 11470-0002-014
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.05.2010, NGL 30.08.2010 10475-0446-015
27/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 24.05.2008, NGL 20.08.2008 08595-0235-015
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.05.2007, NGL 20.06.2007 07254-0264-016
18/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 27.05.2006, NGL 11.08.2006 06628-1096-016
23/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 28.05.2005, NGL 17.06.2005 05293-2958-015
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 26.08.2016 16519-0583-016

Coordonnées
CHRIST BLANQUART

Adresse
VOGELZANG 20 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande