CHRISTENGEMEENTE STAD VAN WAARHEID

Association sans but lucratif


Dénomination : CHRISTENGEMEENTE STAD VAN WAARHEID
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 833.085.191

Publication

02/02/2011
ÿþMOEI 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



NEERGELEGD

19, 01, 2011

REG~~i.~.I~Ï -HANDEL

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" 11018386"

1111

Ondernemingsnr : o' 33.085. a cm

Benaming

(voluit) : Christengemeente "Stad van Waarheid"

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel: 8500 Kortrijk, Minister Liebaertlaan 37

Onderwerp akte : Oprichtingsstatuten & benoemingen bestuurders & benoeming dagelijks bestuurder

Ondergetekenden,

1.Kokochine Denis Mikhailovitch, Beheerstraat 5111, 8500 Kortrijk

2.Gromov Evgenij Olegovitch, Volksvertegenwoordiger Dejaegherelaan 52161, 8500 Kortrijk

3.Arabaji Elena Mihailovna, Maurits Materlincklaan 15, 8500 Kortrijk

4.Gorodetskaja Oksana Felixovna, wonende te Oudenaardsesteenweg 259, 8500 Kortrijk

5.Gromova Natalja Felixovna, wonende te Volksvertegenwoordiger Dejaegherelaan 52/61, 8500 Kortrijk

Verklaren bij deze akte op drieëntwintig november van het jaar tweeduizend en tien een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, overeenkomstig de wet van 27 juni 1921 en van 2 mei 2002 met de hiernavolgende statuten:

TITEL I: NAAM, ZETEL

Artikel 1, Naam: De vereniging heet: Christengemeente "Stad van Waarheid" vzw

Artikel 2, Zetel: De zetel van de vereniging is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk, te 8500 Kortrijk, Minister Liebaertlaan 37.

TITEL II: GRONDSLAG, DOEL, ACTIVITEITEN, MIDDELEN, DUUR

Artikel 3, Grondslag: De vereniging neemt als haar grondslag de Bijbel, die geheel door God geïnspireerd is en waarin God zich openbaart als onfeilbaar en gezaghebbend voor het handelen van de mens.

Deze grondslag dient als oriëntering voor de inhoud, de werkwijze en de afbakening van haar activiteiten en wordt uitgewerkt in het huishoudelijk reglement van de vereniging.

Artikel 4, Doel: Binnen het kader van de door de overheid erkende protestants-evangelische eredienst wil. zij als rechtspersoon de activiteiten die deze eredienst kenmerken, er direct mee samenhangen of eruit voortspruiten behartigen.

De vereniging heeft tot doel in Kortrijk en directe omgeving het Evangelie te verspreiden, de boodschap van redding door Jezus Christus op grond van de Bijbel, het Woord van God.

Zij kan in andere plaatsen in België en zelfs wereldwijd gelijkaardige initiatieven ontwikkelen, of haar: medewerking verlenen aan personen of organisaties die deze doelstellingen onderschrijven.

Zij wil via dit wettelijk kader de levensstijl en de maatschappelijke betrokkenheid die uit haar grondslag: voortvloeien voor christenen en geïnteresseerden bevorderen en alle initiatieven ontwikkelen die daaraan, bijdragen.

Artikel 5, Activiteiten: Om haar doelen te bereiken kan de vereniging alleen of met andere organisaties alle initiatieven ontwikkelen die kenmerkend zijn voor de protestants-evangelische eredienst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Zij kan randactiviteiten organiseren die in directe of indirecte zin bijdragen aan de realisatie van al haar' doelen. De activiteiten kunnen de vorm aannemen van samenkomsten, vormingssessies, studiedagen, conferenties, festiviteiten, uitstappen en weekenden, opvangcentra, boekenwinkels, kinder- en . jeugdwerking, kampen, de uitgave of verspreiding van literatuur of audiovisuele media, het verstrekken van documentatie, advies en begeleiding.

Om leden, geïnteresseerden en belanghebben in staat te stellen de relevantie van het Evangelie in maatschappij en dagelijks leven uit te leven, kan de vereniging voor groepen en voor indivdiuen activiteiten organiseren op het vlak van vorming; van coaching en mentoring: van sociale, geestelijke of materiële hulpverlening en liefdadigheid; van culturele uitwisseling; van ontplooiing van persoonlijkheid en competenties; van sociale en maatschappelijke integratie en rehabilitatie; van tewerkstellingsondersteuning.

Zij kan hulp bieden in crisissituaties of toekomstige noden preventief opvangen op materieel, sociaal en pastoraal vlak..

Zij kan uitsluitend op basis van haar grondslag en de daaruit voortvloeiende ethiek activiteiten organiseren en zal daarbij binnen dat kader ieders identiteit, achtergrond en specificiteit respecteren.

Binnen het kader van haar statutaire opdracht kan zij deze activiteiten zelf organiseren en uitvoeren, of ze doen uitvoeren en daarbij ondersteuning bieden.

Die kunnen zowel het karakter van vrijwilligerswerk als van betaalde dienstverlening aannemen.

De activiteiten kunnen alleen op bijkomstige wijze het karakter van een handelsdaad aannemen. Zij moeten steeds gericht blijven op het realiseren van het statutaire doel. In die zin kan de vereniging eveneens optreden als tussenpersoon voor diensten of producten van derden.

De opsommingen in dit artikel zijn ten voorbeeld gegeven en kunnen in geen geval beperkend

geïnterpreteerd worden. - - - -

Artikel 6, Middelen: De vereniging kan voor het bekostigen van haar activiteiten alle bijdragen, baten, schenkingen, subsidies, legaten en rechten van materiële of immateriële aard aanvaarden van leden of van derden. Zij worden uitsluitend aangewend voor het realiseren van het statutaire doel.

Zij kan alle roerende en onroerende, materiële en immateriële goederen nodig voor de verwezenlijking van

haar doel huren, huurkopen, in vruchtgebruik nemen of in volle eigendom bezitten.

Zij kan personeel in dienst nemen.

Artikel 7, Duur: De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur en kan te allen tijde ontbonden worden.

TITEL III: LEDEN

Artikel 8, Soorten leden: De vereniging heeft gewone en toegetreden leden.

Artikel 9: Gewone leden: Het aantal gewone leden van de vereniging is onbeperkt, maar mag niet minder zijn dan vijf.

De Raad van Bestuur beslist over de aanvaarding van de gewone kandidaat-leden.

De gewone leden oefenen alle rechten en verplichtingen uit zodra hun lidmaatschap aanvaard is.

Elk gewoon lid neemt met één stem deel aan de besluitvorming in elke Algemene Vergadering.

Verenigingen hebben dezelfde rechten en plichten als elke natuurlijke persoon die als gewoon lid aanvaard

werd.

Artikel 10, Toegetreden leden: Toegetreden leden volgen dezelfde toetredingsprocedure als de gewone leden. Zij ontwikkelen een band met de vereniging door deel te nemen aan de activiteiten.

De Raad van Bestuur beslist over de aanvaarding van de toetredende kandidaat-leden.

Hun rechten en plichten worden bepaald door de Raad van Bestuur volgens de aard van de activiteiten en

zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement.

Toegetreden leden hebben geen stem in de Algemene Vergadering, en kunnen daartoe niet gevolmachtigd worden door een gewoon lid.

Artikel 11, Toetreding: Wie zijn kandidatuur stelt voor gewoon of voor toegetreden lidmaatschap, dient daarvoor schriftelijk een aanvraag in bij de Raad van Bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Door deze aanvraag verklaren de kandidaat-leden uitdrukkelijk akkoord te gaan met de statuten en het' huishoudelijk reglement van de vereniging, in het bijzonder met de voorwaarden die specifiek aan het lidmaatschap verbonden zijn.

Artikel 12, Einde lidmaatschap: Het lidmaatschap voor gewone leden neemt een einde door ontslag in te dienen bij de Raad van Bestuur, door het overlijden van het lid of door uitsluiting.

Gewone leden of toegetreden leden worden geacht ontslag te nemen als zij de nauwe voeling verliezen met de activiteiten van de vereniging door gedurende twaalf maanden niet deel te nemen aan de activiteiten of aan de georganiseerde beraadslagingen en stemmingen .

Elk lid kan uitgestoten worden als diens levenswijze of activiteiten niet meer beantwoorden of afbreuk doen

aan het doel of aan de goede naam van de vereniging en haar getuigenis schaden.

De criteria en de te volgen procedures voor uitsluiting zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement.

De Algemene Vergadering neemt het besluit tot uitsluiting van een gewoon lid op voordracht van de Raad van Bestuur en met een twee derden meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. De Raad van Bestuur neemt het besluit om een toegetreden lid uit te sluiten op voordracht door een bestuurder en door een stemming met een twee derden meerderheid.

Noch de Raad van Bestuur noch de Algemene Vergadering kunnen verplicht worden zich te verantwoorden over de uitslag van deze beraadslagingen.

Artikel 13, Aanspraken op het vermogen: Zowel bij ontslag, bij overlijden als bij uitsluiting kan de betrokkene noch zijn erfgenamen enige aanspraak maken op het vermogen van de vereniging, op de vrijwillig gestorte bijdragen of op de inbrengingen van de betrokkenen.

Uitzondering hierop zijn de leningen als er op dat ogenblik een terugbetalingovereenkomst tussen de betrokkene en de vereniging bestaat. In zulke gevallen zal het contract de voorziene uitvoeringsvoorwaarden behouden.

Artikel 14, Diversen: De leden van de vereniging kunnen niet verplicht worden tot het betalen van enige bijdrage. Zij hebben geen persoonlijke aansprakelijkheid voor de verbintenissen van de vereniging.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 15, Bevoegdheid: De Algemene Vergadering is het hoogste gezag van de vereniging en bestaat uit ,

alle leden van de vereniging.

Zij is uitsluitend bevoegd tot de wijziging der statuten, het benoemen en ontslaan van de bestuurders en de commissarissen en de bepaling van hun eventuele bezoldiging, de goedkeuring van de rekeningen, de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen, de begrotingen, de ontbinding van de vereniging, de uitsluiting van leden, de goedkeuring en de wijziging van het huishoudelijk reglement en de omvorming van de vereniging naar een andere rechtspersoon.

Al de beslissingen die de grenzen overschrijden van de bevoegdheid van de Raad van Bestuur bepaald " door de wet of door de statuten, behoren eveneens tot het gezag van de Algemene Vergadering.

Artikel 16: Bijeenroeping: De Algemene Vergadering komt elk jaar samen vóór eenendertig maart en verder zo vaak de belangen van de vereniging dit vereisen.

Ze wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur, op verzoek van de voorzitter, of als één vijfde van de leden de Raad van Bestuur schriftelijk hierom verzoeken. Alle leden moeten worden uitgenodigd.

De schriftelijke oproeping vermeldt: datum, uur en plaats van de vergadering evenals de dagorde en is ondertekend door wie de vergadering bijeenroept.

Zij worden tenminste tien dagen voor de vergadering aan elk gewoon lid overhandigd of verstuurd per gewone post, electronische post, per fax of met enig ander communicatiemiddel dat toelaat de documenten schriftelijk te reproduceren.

Elk voorstel, ondertekend door ten minste een twintigste van de gewone leden wordt op de agenda geplaatst.

Verenigingen die lid zijn kunnen zich alleen laten vertegenwoordigen door een of meer van hun bestuurders die onder hen beslissen wie het stemrecht van hun vereniging uitoefent.

Artikel 17: Vergaderprocedures: De Algemene Vergadering is wettig samen en kan enkel geldig beslissen

als minstens de helft van alle leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

Luik B - Vervolg

" Zij kan alleen beraadslagen over punten die niet op de dagorde voorkomen als alle leden aanwezig zijn en met een gewone meerderheid met deze wijziging ingestemd hebben.

Wie de vergadering voorzit, neemt geen deel aan de stemmingen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van zijn vervanger doorslaggevend.

Over personen wordt bij geheime stemming beslist. In zulke gevallen nemen de betrokkenen geen deel aan de stemming. Aangestelde en bezoldigde werknemers die deel uitmaken van de Algemene Vergadering, nemen geen deel aan de beraadslagingen en stemmingen die hen zelf betreffen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Elk lid heeft slechts één stem. Wie niet aanwezig kan zijn, mag zich laten vertegenwoordigen door een schriftelijke volmacht tot stemming met recht op substitutie te geven aan een ander gewoon lid van de vereniging. Elk lid kan slechts één volmachtstem uitbrengen.

Artikel 18: Gewone besluitvorming: Besluiten van de Algemene Vergadering worden altijd genomen met een gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

Elk lid heeft slechts één stem.

Artikel 19: Bijzondere besluitvorming: Voor de volgende beraadslagingen en besluiten gelden bijzondere regels:

1.De benoemingen en afzettingen van bestuurders en de uitsluiting van een lid vereisen een twee derden van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

2.Met verwijzing naar de wettelijke bepalingen is voor de wijziging van de statuten, voor de wijziging van de doelstelling en voor de ontbinding van de vereniging in eerste zitting de aanwezigheid of vertegenwoordiging van twee derden der leden vereist.

Twee derden van de aanwezige en van de vertegenwoordigde stemmen dienen de wijziging van de statuten of de ontbinding van de vereniging goed te keuren.

Voor de wijziging van de doelstelling is de goedkeuring van vier vijfden van de stemmen vereist.

Indien in eerste zitting niet voldoende gewone leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan na vijftien dagen een tweede vergadering bijeengeroepen worden zoals bepaald in artikel 16 en 17. Deze beslist geldig ongeacht het aantal aanwezigen maar met behoud van de vereiste stemmingsmeerderheden.

Artikel 20, Verslagen en uittreksels: De besluiten voor de wijziging van de statuten, de ontbinding van de vereniging, de benoeming of afzetting van de bestuurders, commissarissen en gevolmachtigden worden binnen een maand in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt.

De notulen van de Algemene Vergadering worden opgetekend in een register of op losse bladen, bijeengehouden in een kaft, voorzien van een volgnummer en bijgehouden op het secretariaat van de vereniging. Zij worden ondertekend door de voorzitter, de secretaris en door de leden die hierom verzoeken.

TITEL IV: RAAD VAN BESTUUR

Artikel 21, Samenstelling en mandaten: De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur,

samengesteld uit minimum drie leden.

Bestuurders dienen steeds natuurlijke personen te zijn.

Zij worden voor onbepaalde duur door de Algemene Vergadering benoemd op basis van kwalificaties

waaraan verantwoordelijken en leiders in de bijbel moeten voldoen.

Volgens de procedures bepaald in het huishoudelijk reglement wordt de functionering van elke bestuurder "

periodiek geëvalueerd en wordt er gevolg gegeven aan de besluiten die daaraan verbonden worden.

Hun mandaat kan te allen tijde door een besluit van de Algemene Vergadering beëindigd warden.

De mandaten worden in de regel niet vergoed.

Als het aantal bestuurders is teruggevallen beneden het minimum, roepen de overblijvende bestuurders ' binnen de drie maanden een Algemene Vergadering bijeen om nieuwe bestuurders te verkiezen.

Artikel 22, Functies: De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke andere functie die nodig geacht wordt voor haar goede functionering. De functies van ondervoorzitter, secretaris, penningmeester en elke andere functie dan die van voorzitter mogen gecombineerd worden.

Artikel 23, Vergaderingen: De Raad van Bestuur vergadert op verzoek van de voorzitter of op vraag van twee bestuurders en kan geldig beslissen als minstens de helft van de bestuurders aanwezig is.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De schriftelijke oproeping vermeldt: datum, uur en plaats van de vergadering evenals de dagorde en is ondertekend door wie de vergadering bijeenroept.

Zij worden tenminste tien dagen voor de vergadering aan elke bestuurder overhandigd of verstuurd per' gewone post, electronische post, per fax of met enig ander communicatiemiddel dat toelaat de documenten schriftelijk te reproduceren.

De vergaderingen kunnen uitzonderlijk telefonisch of via een ander telecommunicatiesysteem verlopen. In dat geval dient binnen de acht dagen een volledig verslag aan alle bestuurders bezorgd te worden. De bestuurders die aan deze vergadering op afstand hebben deelgenomen, dienen het verslag uitdrukkelijk en schriftelijk te bekrachtigen.

De Raad van bestuur beraadslaagt en besluit ten allen tijde als college.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011= Annexes du Moniteur belge

Bij ontstentenis of verhindering van de voorzitter, worden zijn functies waargenomen door de ondervoorzitter.

Artikel 24, Besluitvorming: Elke bestuurder heeft één stem.

Beslissingen van de Raad van Bestuur zijn slechts geldig en bindend als ze genomen worden met een

gewone meerderheid van de aanwezige stemmen.

In geval van staking van stemmen wordt het punt voor een definitieve beslissing verwezen naar de eerstvolgende vergadering. Indien zich dan opnieuw een staking van stemmen voordoet, is de stem van de voorzitter of van zijn vervanger doorslaggevend.

Artikel 25, Verslagen: De notulen van de vergadering worden opgetekend in een register of op losse bladen bijeengehouden in een kaft, voorzien van een volgnummer en bijgehouden op het secretariaat van de vereniging.

Zij worden ondertekend door alle bestuurders.

Uittreksels worden geldig ondertekend door twee bestuurders.

Artikel 26, Bevoegdheden: De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide macht om alle beheersdaden

te stellen, met uitzondering van wat bij wet voorbehouden is aan de Algemene Vergadering.

Hij is tevens bevoegd personeel in dienst te nemen en te ontslaan.

Voor alle administratieve handelingen volstaat de enkele handtekening van een bestuurder of die van een persoon die daartoe gemachtigd is door de Raad van Bestuur. De vereniging is door deze handtekeningen wettelijk gebonden.

Voor het financieel en materieel beheer volstaat de enkele handtekening van een persoon die gemachtigd is te handelen tot een bedrag per verrichting dat de Raad van Bestuur bepaalt. Daarboven is een bijkomende " handtekening van de voorzitter of diens plaatsvervanger vereist. Dit bedrag kan door de Raad van Bestuur op een van haar vergaderingen aangepast worden. Deze beslissing wordt opgenomen in het verslag van de vergadering.

Voor alle andere handelingen dient de Raad van Bestuur de Algemene Vergadering bijeen te roepen voor " een bindend advies dienaangaande.

Artikel 27, Verenigingsdocumenten: De Raad van Bestuur stelt een huishoudelijk reglement op of formuleert voorstellen voor eventuele wijzigingen daaraan. De Algemene Vergadering dient deze goed te keuren met een twee derden meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

De Raad van Bestuur houdt een register van het actuele ledenbestand bij, verzorgt de wettelijk verplichte . publicaties en de neerleggingen van documenten zoals bepaald door de wet.

Artikel 28, Dagelijks bestuur: De Raad van Bestuur kan het dagelijks beheer van de vereniging in opdracht , geven aan een of meer door haar aangestelde personen of aan een dagelijks bestuur, met gebruik van de maatschappelijke handtekening aan dit beheer verbonden.

Zij stelt de bevoegdheden vast volgens de bepalingen van het huishoudelijk reglement.

TITEL VI: REKENINGEN EN BEGROTINGEN

Artikel 29, Boekjaar: Het boekjaar loopt van 01 januari tot 31 december.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de stichtingsdatum tot 31 december van datzelfde kalenderjaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Op grand van het beleidsplan stelt de Raad van Bestuur de jaarrekeningen de balans van het afgelopen' jaar op, evenals de begroting van het volgend jaar. Zij legt die ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

De Algemene Vergadering zal op vraag van de Raad van Bestuur en op grond van deze documenten kwijting verfenen voor het gevoerde beleid. Daarvoor is een stemming met een twee derden meerderheid vereist.

TITEL VII: ONTBINDING, VEREFFENING, SLOTBEPALINGEN

Artikel 30, Ontbinding: Bij vrijwillige ontbinding duidt de Algemene Vergadering twee vereffenaars aan en

bepaalt hun bevoegdheid.

Zowel bij vrijwillige als bij rechterlijke ontbinding, op welk ogenblik en door welke oorzaak zij zich ook voordoet, wijst de Algemene Vergadering het netto overblijvend actief toe aan een of meer verenigingen die gelijkaardige activiteiten voeren of die zich verbinden ze te zullen voeren in België of in het buitenland, met dien verstande dat een minimum aan versnippering van het netto overblijvend actief moet beoogd worden.

Bij gebrek aan consensus over een deel of het geheel van de toewijzing, weerhouden de vereffenaars ° maximaal drie mogelijke bestemmingen die volgens hun beoordeling het best aan de criteria van de voorgaande paragraaf beantwoorden. In een Algemene Vergadering geven de gewone leden één stem aan de bestemming die hun voorkeur heeft. Het netto overblijvend actief dat ter discussie staat, wordt toegekend aan de bestemming die de meeste voorkeurstemmen ontvangt.

Artikel 31, Diversen: Voor alles wat niet uitdrukkelijk in deze statuten werd voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van de wetgever en naar het huishoudelijk reglement van de vereniging.

Artikel 32, inzagerecht: De gewone leden en al wie daartoe een wettig belang aantonen, kunnen op de zetel van de vereniging hun inzagerecht uitoefenen. De uitwerking van deze bepalingen worden opgenomen in het huishoudelijk reglement.

Voor de uittreksels door de vereniging verstrekt, volstaan de handtekeningen van de voorzitter of bij diens verhindering of ontstentenis de ondervoorzitter, samen met die van een andere bestuurder.

Benoeming van de bestuurders:

De Algemene Vergadering stelt in haar eerste en stichtende vergadering aan:

Bestuurders:

1.Kokochine, Denis Mikhailovitch, wonende te Beheerstraat 5/11, 8500 Kortrijk, geboren op 28 januari 1979, te Melitopol (Oekraine) in de functie van voorzitter van de vereniging en volledig bevoegd om namens de vereniging als college op te treden met diens enkele handtekening.

2.Gromov, Evgenij Olegovitch, wonende te Volksvert. Dejaegherelaan 52/61 , 8500 Kortrijk, geboren op 8 " augustus 1972,te Tashkent (Uzbekistan) in de functie van ondervoorzitter-secretaris van de vereniging en " volledig bevoegd om namens de vereniging als college op te treden met diens enkele handtekening.

3.Arabaji, Elena Mihailovna, wonende te Maurits Materlincklaan 15, 8500 Kortrijk, geboren op 28 maart 1961, te Ussurisk (Rusland), in de functie van penningmeester van de vereniging en volledig bevoegd om namens de vereniging als college op te treden met diens enkele handtekening.

Te Kortrijk, op 23 november 2010

Voor echt verklaard en ondertekend:

De Voorzitter

Kokochine Denis Mikhailovitcht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
CHRISTENGEMEENTE STAD VAN WAARHEID

Adresse
MINISTER LIBAERTLAAN 37 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande