CHRISTINE VANDENDRIESSCHE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHRISTINE VANDENDRIESSCHE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.570.281

Publication

05/09/2014
ÿþs

Zetel: Kruiskouter 16

8501 Kortrijk (Bissegem)

Onderwerp akte :BVBA: ontslag & benoeming afschaffing van de nominale waarde der aandelen - vaststelling conversie maatschappelijk kapitaal in euro herformulering statutaire bepalingen  aanneming nieuwe statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester KATHLEEN VAN DEN EYNDE, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op 17 juli 2014, hoedend de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTINE VANDENDRIESSCHE', waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8501 Kortrijk/Bissegem, Kruiskouter 16, dat volgende besluiten genomen werden met algemeenheid van, stemmen:

Eerste besluit

De vergadering besluit:

te aanvaarden: het alhier persoonlijk en vrijwillig door voornoemde mevrouw VANDENDRIESSCHE Christine aangeboden ontslaq als statutair zaakvoerder van de vennootschap, met ingang van heden. Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar, zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen van decharge voor de uitoefening van voormeld mandaat als zaakvoerder.

te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, met ingang van heden: de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandendriessche Anne-Lies", met maatschappelijke zetel te 8501 Kortrijk/Bissegem, Burgemeester Vantommestraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister Kortrijk, ondernemingsnummer 0820.007217, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, met name mevrouw VANDENDRIESSCHE Anne-Lies Pieter Maria, geboren te Roeselare op 17 februari 1982 (nummer identiteitskaart: 591.5526081.93 - rijksregisternummer: 82.02.17-146.13), echtgenote van de heer ROOBROECK Bram, wonende te 8501 Kortrijk/Bissegem, Burgemeester Vantommestraat 8; laatstgenoemde alhier persoonlijk tussenkomend en uitdrukkelijk verklarend dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van dit mandaat.

Gelet op het te nemen besluit tot aanvaarding van volledig nieuwe statuten, beslist de vergadering alhier tot de pro forma aanpassing van het huidig artikel 12 der statuten.

Tweede besluit

De vergadering stelt vast dat:

- enerzijds, de maatschappelijke zetel van de vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder de dato 06 juni, 1999, met ingang van zelfde datum verplaatst werd van de Burgemeester Vantommestraat 8 te 8501 Kortrijk/Bissegem naar het huidige adres, zoals bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, van 04 augustus 2000 onder nummer 20000804-469.

- anderzijds, artikel 226 van het Wetboek van vennootschappen slechts eist dat de zetel van de, vennootschap wordt opgegeven in de vennootschapsakte van de vennootschap. De vermelding van de, zetel in de statuten zelf (het normatief gedeelte van de akte) is bijgevolg niet nodig.

Aldus besluit de vergadering tot schrapping van de eerste alinea van artikel 2 der statuten.

Tevens besluit de vergadering artikel 2 van de statuten aan te passen aan de taalwetgeving door vervanging van de overige alinea's van zelfde artikel door de hierna volgende bepalingen:

"Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, mag; de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest' overgebracht worden. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de' beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

------- - ..... - " - ... - - - - - " - - - - - .... -------- -----

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mati 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

BELGE

NEERGELEGD 1 S JULI 2014

28 -08- 2014

LGISCH STAATSBLAD

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK Griffic

Ondernemingsnr : 0446.570.281

Benaming (voluit) : CHRISTINE VANDENDRIESSCHE

(verkort):

Rechtsvorm: BV ow BVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mur 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van het bestuursorgaan, bijkomende administratieve en bednffszetels, alsmede kantoren, filialen, bijhuizen, stapelhuizen en agentschappen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van aile wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan."

Derde besluit

De vergadering besluit tot de afschaffing van de nominale waarde van de aandelen.

Vierde besluit

De vergadering stelt vast dat ten gevolge van de invoering van de euro het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ad zevenhonderd vijftig duizend Belgische frank (750.000,- BEF) sedert 01 januari 2002 dient gelezen te worden ais achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01) en beslist dan ook tot de overeenkomstige aanpassing van artikel 5 der statuten.

Vijfde besluit

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, de modaliteiten van: uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld, overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden, ondeelbaarheid, volstorting en uitgifte van effecten; beslag; beëindiging mandaat, benoeming, bevoegdheid en bezoldiging van zaakvoerder(s) en commissaris(sen); bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; winstverdeling; ontbinding, vereffening, omzetting en geschillenbeslechting te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het hierna volgende besluit.

Zesde besluit

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, tot de aanneming van een volledige nieuwe tekst van de statuten met behoud van de kenmerken van de vennootschap en onder meer rekening gehouden met:

" de genomen besluiten en hun gevolgen;

" de thans vigerende wetgeving, zijnde de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ingevoerd door de wet van 07 mei 1999 houdende het Wetboek van vennootschappen, zoals laatst gewijzigd door de Wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft.

Deze tekst zal tevens gelden als coördinatie van de statuten. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



Llittreksel statuten:

Artikel - Aard - Rechtsvorm Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam 'CHRISTINE VANDENDRIESSCHE".

Artikel 2- Zetel

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest overgebracht worden. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van het bestuursorgaan, bijkomende administratieve en bedrijfszetels, alsmede kantoren, filialen, bijhuizen, stapelhuizen en agentschappen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van aile wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

" het uitoefenen en waarnemen van de praktijk van verpleging in overeenstemming met aile wettelijke reglementeringen terzake;

het verschaffen van de nodige middelen voor het inrichten van de praktijk alsmede aankoop, huur en invoer van aile nodige medische apparatuur en accommodaties;

- de oprichting van een secretariaat belast met de inning van de erelonen.

De vennootschap kan binnen het kader van haar maatschappelijk doel alle roerende, onroerende, financiële, industriële en burgerlijke daden stellen. Zij mag, door middel van inbreng, intekening, financiële tussenkomst, geldschieting of hoe dan ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zef achten, en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten, han het maatschappelijk doel uitleggen, verklaren en uitbreiden, zoals voorzien dcor het, Wetboek van vennootschappen.

Artikel 4- Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. De artikelen 39,50 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden op de voorwaarden die bij de wet zijn bepaald voor een statutenwijziging.

Artikel 5- Kapitaal

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01) en is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. Artikel 11 - Jaarvergadering Buitengewone en bijzondere algemene vergadering



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1 I.

De jaarvergadering zal steeds gehouden worden op de eerste juni van elk jaar om zestien uur. Indien deze dag een zondag of wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens ais het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tete- of videoconferentie.

Artikel 14 Stemrecht - Vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, mag iedere vennoot, wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere voimachtdrager op voorwaarde dat deze zelf vennoot met stemrecht is en op voorwaarde dat de voorwaarden voor toelating tot de algemene vergadering door beiden vervuld zijn.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. De onbekwamen en de rechtspersonen mogen nochtans door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers of organen worden vertegenwoordigd of bijgestaan, zelfs indien deze zelf geen vennoten zijn.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 18 Beraadslaging  Aanwezigheidsquorum

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van sterne; wordt besloten.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezig en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 20 Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke en/of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht In eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

niet-statutaire zaakvoerders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet;

statutaire zaakvoerders kunnen slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van aire vennoten. Hun opdracht kan echter wel om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Aan iedere zaakvoerder kunnen, onverminderd de vergoeding voor zijn reis-, verplaatsings- en representatiekosten, als vergoeding voor zijn bedrijvigheid vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en welke ten leste komen van de algemene kosten van de vennootschap.

Bovendien kan de algemene vergadering aan iedere zaakvoerder een aandeel in de winsten toekennen.

De algemene vergadering kan aan de zaakvoerder(s) toestaan om tijdens het lopende boekjaar voorschotten op hun bezoldiging op te nemen.

Zolang de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hieromtrent geen uitdrukkelijke beslissing neemt, is de opdracht van zaakvoerder onbezoldigd.

in het geval van een rechtstreeks of onrechtstreeks tegenstrijdig belang van vermogensrechtelijke aard is elke zaakvoerder er toe gehouden de in het Wetboek van vennootschappen opgelegde verplichtingen na te komen. Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een collage, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van hun bevoegdheid. De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, en hen daartoe vergoedingen toekennen, welke aangerekend zullen worden op de algemene kosten van de vennootschap. Alleen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

A A

VOOr. behouden aan het Belgisch Staatsblad

bijzondere en beperkte volmachten voor één of meer rechtshandelingen of een reeks van rechtshanderingen zijn geoorloofd. De volmachtdragers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Artikel 22- Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in alle handelingen in en buiten rechte. Zo er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap jegens derden en in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder afzonderlijk optredend.

De vennootschap wordt verder tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 23- Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hem ieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering ontslagen warden.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 24- Boekjaar - Jaarrekening - Jaarverslag

Het boekjaar begint op 01 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Op het einde van het elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder. Het bestuursbrgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehbuden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de in het Wetboek van vennootschappen gestelde voorwaarden.

Artikel 25 Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27- Ontbinding en vereffening

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming. Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

In de gevallen bepaald door het Wetboek van vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar benoemd te worden.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge





Zevende en laatste besluit

De vergadering geeft:

- opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten;

- volmacht aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van onderhavig proces-verbaal, alsmede van de gecoördineerde tekst der statuten.

- bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR DOOLAEGHE' met maatschappelijke zetel te 8501 Kortrijk/Bissegem, Gulfegemsesteenweg 140, RPR Kortrijk, ondememings- en BTW-nummer BE 0873.824.894, vertegenwoordigd door de door haar aangewezen persoon, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile noodzakelijke formaliteiten bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen,









Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

de ondernemingsloketten en desgevallend de diensten van de B.T.VV.) te verzekeren naar aanleiding van onderhavige statutenwijziging.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 25.07.2014 14355-0174-009
26/07/2013 : KOT000374
11/07/2012 : KOT000374
30/06/2011 : KOT000374
26/07/2010 : KOT000374
28/07/2009 : KOT000374
09/09/2008 : KOT000374
20/05/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

B

St *iw~zo~e"

NEERGELEGD

- 8 MEI 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

>e

Ondernemingsnr : 0446.570.281

Benaming (voluit) : CHRISTINE VANDENDRIESSCHE

(verkort) :

Rechtsvorm : BV ovv BVBA

Zetel : Kruiskouter 16

8501 Kortrijk (Bissegem)

Onderwerp akte :BVBA: vervroegde ontbinding en invereffeningstelling -sluiting van de vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Kathieen Van den Eynde, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op 25/09/2014, houdend de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van' de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. "CHRISTINE VANDENDRIESSCHE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in het gerechtelijk, arrondissement West-Vlaanderen te 8501 Kortrijk (Bissegem), Kruiskouter 16, dat volgende besluiten genomen' werden met algemeenheid van stemmen:

Eerste besluit

a) Voorafgaandeljke verklaring.

Voornoemde vennoot en voormelde zaakvoerder verklaren, tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals voormeld, voorafgaandelijk aan de vergadering in het bezit gesteld te zijn en kennis genomen te hebben van het:

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan de dato 23 september 2014 waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en waarbij de op 23 september 2014 afgesloten staat van activa en passiva gevoegd werd;

- verslag over voormelde staat van activa en passiva-met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven, opgemaakt op 23 september 2014 door de daartoe door het. bestuursorgaan aangewezen bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een CVBA "BDO Bedrijfsrevisoren  BDO Réviseurs d'Entreprises", met maatschappelijke zetel te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9, Box E.6, Elsinore Building, RPR Brussel, ondememings- en BTW-nummer 0431.088.289,: vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 8800 Roeselare, Accent' Business Park, Kwadestraat 153/5, en waarvan de besluiten luiden als volgt

"7. Besluit

ln het kadervan de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft, het bestuursorgaan van de vennootschap Burg. BVBA CHRISTINE VANDENDRIESSCHE met zetel te 8501 Bissegem (Kortrijk), Kruis-kouter 16, een boekhoudkundige staat afgesloten op 23 september 2014 opgesteld, die,: rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van; 168.785,25 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 168.785,25 EUR. In toepassing van artikel 181 van het: Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuiteit.

Teneinde te voldoen aan de voorwaarden voor de ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte, zoals; voorzien in artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen, werden alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag terugbetaald.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van; 15.639,06 EUR, die zat ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene' vergadering, niet geconsigneerd werd. Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele nonnen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 23, september 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat, wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de Burg. BVBA CHRISTINE VANDENDRIESSCHE en mag niet voor andere, doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 23september2014

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

rv

mod 11.1

Aangezien met betrekking tot voormelde verslagen vragen, noch opmerkingen géformuleerd worden, beslist de vergadering zich aan te sluiten bij de erin vervatte conclusies en derhalve de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van gemelde verslagen.

b) Bevestiging externe wettigheid.

Ondergetekende notaris bevestigt, nà onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is,

c) Besluit.

De vergadering besluit de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en dit met ingang van heden, met het oog op de invereffeningstelling van de vennootschap.

Tweede besluit

Vervolgens stelt de vergadering met eenparigheid van stemmen vast dat er - met uitzondering van de, zoals wettelijk voorzien, op de passiefzijde van de balans vermelde rubrieken 'Geplaatst kapitaal', 'Niet-opgevraagd kapitaal', Wettelijke reserve', 'Beschikbare reserves', 'Resultaat van het lopende boekjaar  geen (feitelijke) passiva meer zijn en dat de vereffening van de vennootschap derhalve dient aanzien te worden als zijnde reeds "de facto" bewerkstelligd werd.

Gezien:

- er geen gelden of waarden zijn die niet kunnen worden afgegeven aan schuldeisers of vennoten en er derhalve

dienaangaande geen maatregelen te nemen zijn;

- de enige vennoot alhier bevestigt dat hij, voor zover zou nodig blijken, bereid is om alle eventuele toekomstige

rechten en verplichtingen, welke pas tot uiting zouden komen na de sluiting van de vereffening, te vervullen,

beslist de vergadering dienvolgens met eenparigheid van stemmen:

- om voornoemde zaakvoerder volledige en onvoorwaardelijke kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat;

- om geen vereffenaar aan te stellen;

- dat de terugname van het resterend actief zal gebeuren door voornoemde, enige vennoot.

Derde en laatste besluit

Tot slot beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen:

- dat de vereffening als beëindigd dient beschouwd. te wórden en dat de vennootschap aldus definitief heeft

opgehouden te bestaan;

- dat de boeken en bescheiden van gemelde vennootschap gedurende de wettelijke termijn neergelegd en bewaard

zullen worden te 8501 Kortrijk/Bissegem, Kruiskouter 16, door mevrouw VANDENDRIESSCHE Christine,

voornoemd, wonende op zelfde adres;

-voornoemde mevrouw VANDENDRIESSCHE Christine, voor zoveel en zover als nodig, te gelasten met de afwikkeling der mogelijks nog te verrichten fiscale, bancaire en administratieve formaliteiten en verplichtingen, alsmede tot het desgevallend in ontvangst nemen van het resterend actief.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering;

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan met bijgevoegde staat van activa en passiva;

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

10/09/2007 : KOT000374
25/08/2006 : KOT000374
12/08/2005 : KOT000374
28/05/2004 : KOT000374
12/09/2003 : KOT000374
03/01/2003 : KOT000374
03/10/2000 : KOT000374
04/08/2000 : KOT000374
07/01/2000 : KOT000374
12/01/1999 : KOT000374

Coordonnées
CHRISTINE VANDENDRIESSCHE

Adresse
KRUISKOUTER 16 8501 BISSEGEM

Code postal : 8501
Localité : Bissegem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande