CHU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.891.751

Publication

11/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van Meester Serge Van Damme, notaris met standplaats te De Panne, de dato 5 juni 2015, ter registratie aangeboden, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met volgende gegevens:

1/ OPRICHTER: de Heer CHU Yiming, geboren te Shanghai (China) op dertien september negentienhonderd eenentachtig (nationaal nummer: 81.09.13-373.31), gehuwd, van Belgische nationaliteit, wonende te 8620 Nieuwpoort, Langestraat 53.

2/ RECHTSVORM EN NAAM: De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt:  CHU .

3/ ZETEL: 8660 De Panne, Zeelaan 27.

4/ DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN:

1. Het uitbaten van een hotel;

2. Het uitoefenen van alle soorten van horeca-activiteiten;

3. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

4. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

5. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

6. Het aanbieden van diverse vormen van logiesverstrekking, zoals de uitbating van een hotel, logementshuis, bed-en-breakfast, incluis het verlenen van alle catering- en aanverwante diensten.

7. Het verhuren en ter beschikking stellen van vergaderruimtes en zalen voor diverse doeleinden, verhuur van materieel en inrichting.

8. Het organiseren, begeleiden en ondersteunen van diverse manifestaties, projecten, evenementen, feestelijkheden, attracties, divers amusement en ontspanning, incluis de verhuring en de terbeschikkingstelling van technisch materiaal en benodigdheden hiervoor.

9. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

10. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

II. VOOR EIGEN REKENING:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, enzovoort), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren,

Ondernemingsnummer :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Benaming

Rechtsvorm :

(voluit) :

(verkort) :

*15309583*

0631891751

Zeelaan 27 8660 De Panne

Oprichting

CHU

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Griffie

Neergelegd

09-06-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN:

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

5/ DUUR: De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

6/ KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 50.000,00, en is verdeeld in 500 gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder 1/500ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volstort door storting op een bijzondere rekening bij Axa Bank.

7/ AANDELEN: De aandelen zijn altijd op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden. Uitgifte van obligaties op naam is mogelijk en dit conform de wettelijke bepalingen terzake. De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap. Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het aandeel is aangewezen. Wanneer een aandeel in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden. Wanneer de eigendom van een aandeel is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker. Zoals bepaald hiervoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalsverhoging in geld in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalsverhoging wordt genomen door de Algemene Vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

8/ BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. De enige zaakvoerder of de zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap, behoudens de beperkingen opgenomen in het kader van hun benoeming. De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

van de bevoegdheid. Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur werden benoemd:

- de Heer CHU Yiming, wonende te 8620 Nieuwpoort, Langestraat 53;

- de Heer VANHULLE Roger Oscar, wonende te 8620 Nieuwpoort, Langestraat 53;

- Mevrouw FANG Peilan, wonende te 8620 Nieuwpoort, Langestraat 53.

9/ VERTEGENWOORDIGING: Behoudens hetgeen hierna vermeld, wordt de vennootschap jegens derden, in rechte en buiten rechte, vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen en afzonderlijk kan optreden en alle verbintenissen kan vastleggen.

In afwijking van artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt de vennootschap, voor rechtshandelingen die het bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) te boven gaan, jegens derden, in rechte en buiten rechte, vertegenwoordigd door een college van zaakvoerders, handelend door de meerderheid van haar leden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke hij/zij optreedt.

De zaakvoerders kunnen volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

10/ ALGEMENE VERGADERING: Ieder jaar, de derde vrijdag van de maand juni om zes uur  s avonds (18u.00) moet een jaarvergadering gehouden worden, in de zetel van de vennootschap, behoudens anders vermeld in de oproeping. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Het stemrecht verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid kan slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door de mede-eigenaars.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. Te dien einde moet de oproeping de tekst van de voorgestelde beslissingen bevatten, die de vennoten mogen goedkeuren of verwerpen.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat. 11/ BOEKJAAR: Het boekjaar begint ieder jaar op één januari en wordt op éénendertig december van datzelfde jaar afgesloten.

12/ BESTEMING VAN DE WINST: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Bij gebrek aan meerderheid over de aanwending van dit saldo wordt zeventig procent (70%) van de te bestemmen winst uitgekeerd onder de vorm van dividend en wordt dertig procent (30%) gereserveerd.

13/ VEREFFENINGSSALDO: Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

14/ OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

- Eerste jaarvergadering: de derde vrijdag van de maand juni tweeduizend zeventien om zes uur  s avonds (18u.00), in de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald werd in de oproepingsbrief. - Eerste boekjaar: vangt aan op datum van heden om te eindigen op éénendertig december tweeduizend zestien.

- Commissaris: de oprichter beslist voorlopig geen commissaris te benoemen.

- Overname verbintenissen voor de vennootschap in oprichting: de oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting sedert 1 april 2015 zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend) Meester Serge VAN DAMME, notaris te De Panne

Tegelijk hiermee neergelegd: - expeditie van de oprichtingsakte dd. 05/06/2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CHU

Adresse
ZEELAAN 27 8660 DE PANNE

Code postal : 8660
Localité : DE PANNE
Commune : DE PANNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande