CHULA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHULA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.413.439

Publication

20/12/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
31/07/2012
ÿþ Frii7E-1 1 Mod Word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0862.413.439 Benaming

(voluit) : CHULA

(verkort) :

J

~

Voor-

behoude

aan het

Beigisci

Staatsbia









*izi3aeae



NEER[ LI_t;u ter GRirFIE de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL T-BRUGGE (Afdeling Brugge) op:

Griffie

2 0 SUL1 241

Cee . ,e

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KERKSTRAAT 96, 8370 BLANKENBERGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Ut het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 25 juni 2012 wordt met éénparigheid van stemmen volgende beslissing genomen :

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar : Vissersstraat 31, 8370 Blankenberge vanaf 25 juni 2012.

Dobbelaere Erwin,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.03.2011, NGL 31.05.2011 11140-0322-011
20/04/2011
ÿþ mod 2.5



r L[g-1'; [13 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsb l

*11060 775"



NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (A¬ dejfrng Brugge)

op: 0 PR.: ZOn

rl iee griffier,

Ondernemingsnr : 0862.413.439

Benaming : AVEMO

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blankenbergse Steenweg 18

8377 Zuienkerke

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Bernard D'HOORE te Beemem op 24 maart 2011,;. geregistreerd te Brugge IV op 4 april 2011, boek 218 blad 95 vak 8, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen, telkens met eenparigheid van stemmen:

1. Met ingang van 24 maart 2011 luidt de benaming van de vennootschap: "CHULA".

2. Met ingang van 24 maart 2011 werd de zetel van de vennootschap overgebracht naar volgend adres : 8370. Blankenberge, Kerkstraat 96.

3. Kennisname van het verslag van de zaakvoerders van 3 maart 2011, de staat van activa en passiva, opgesteld,: met het oog op de hierna vermelde doelwijziging.

- De vergadering besliste het doel van de vennootschap uit te breiden en te wijzigen door de huidige tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door volgendede tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden :

- de klein- en groothandel in audio- en visuele artikelen, schoonheidsproducten en toiletartikelen, snuisterijen, fantasieartikelen, textiel, bureelbenodigdheden, cd's, geschenkartikelen en aanverwante artikelen; alsmede aanverwante activiteiten en diensten; alles in de ruimste zin van het woord;

- het uitbaten van horecagelegenheden, cafés, tea-rooms, restaurants, hotels, spijshuizen in de brede zin van

het woord en van verbruiksalons;

het uitoefenen van de activiteiten van traiteur en banketaannemer en alle aanverwante bedrijvigheden;

- alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan, alsook zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het aan- verkopen, bouwen, in waarde brengen, verkavelen, omvormen, verhuren en beheren van gebouwen en ongebouwde onroerende' goederen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden volgens de wijze die haar het best geschikt , lijken;

, - zij zal tevens participaties mogen verwerven en vervreemden bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen;

- het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband. houdt;

- het niet openbaar verstrekken van kredieten aan derden, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen;

- het uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen, evenals het mandaat van vereffenaar;

- alsmede alle handelingen verrichten die met dit doel in verband staan en die van die aard zijn om de.' :; opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zoals onder andere zich borg stellen voor derden, al dan niet ' met hypotheekvestiging.

Alle voorgaande aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard. Zij dienen zo breed mogelijk opgevat, daarin begrepen alle verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, ' welke rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschnjving of op het even welke wijze, mogen deelnemen aan andere ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. "

4. De vergadering besliste de loop van het boekjaar te wijzigen zodat het voortaan loopt van 1 juli van het ene, jaar tot 30 juni van het volgend jaar.

Huidig boekjaar dat begonnen is op 1 januari 2011, werd verlengd tot 30 juni 2012, zodat het uitzonderlijk een duur van 18 maanden zal hebben.

Vervolgens werd de datum van de jaarlijkse algemene vergadering verplaatst naar de derde maandag van december om 11.00 uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

A mod 2.1

5. Ontslag één de echtgenoten Rudy Verhoeven-Marie-Claire Mortier, samenwonende te 8377 Zùienkerké, Blankenbergse Steenweg 18, als zaakvoerders, ingaande op 24 maart 2011.

Benoeming tot nieuwe zaakvoerder van de Heer Erwin Dobbbelaere, wonende te 8000 Brugge, ' Rustenburgstraat 34.

6. De statuten werden aangepast aan de hiervoor genomen beslissingen en aan de wet van 2 juni 2006. De statuten werden als volgt aangepast :

1) "Artikel 1: Naam" luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met als benaming : "CHULA".

Deze naam zal worden gebruikt in alle stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA".

2) "Artikel 2: Zetel" luidt voortaan als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8370 Blankenberge, Kerkstraat 96.

De zetel kan ten allen tijde en zonder statutenwijziging verplaatst worden in België in het Nederlands taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, neer te leggen in het vennootschapsdossier en bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, in België of in het buitenland, bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten."

3) De tekst van "Artikel 3: Doel", wordt vervangen door de volgende: (zie derde beslissing).

4) De eerste alinea van "Artikel 19: Jaarvergadering" luidt voortaan als volgt:

"De gewone algemene vergadering (of 'jaarvergadering") wordt elk jaar gehouden op de derde maandag van de maand december om 11.00 uur, in de zetel van de vennootschap, tenzij in de oproepingsbrief een andere plaats wordt vermeld."

5) De eerste alinea van "Artikel 24: Boeklaar  inventaris  iaarrekeninq" luidt voortaan als volgt: "Het boekjaar gaat in op 1 juli van het ene jaar en eindigt op 30 juni van het volgend jaar."

6) "Artikel 28: Benoeming van de vereffenaar" luidt voortaan als volgt:

"Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de

vereffenaars benoemen en hun bevoegdheden bepalen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de

bevestiging van hun benoeming.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie

zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid

van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan."

7) "Artikel 29: Bevoegdheid van de vereffenaar" wordt aangevuld met volgende tekst:

"Wijze van vereffening

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dal zij bezitten."

7. De zaakvoerder werd gemachtigd bovenstaande beslissingen uit te voeren en de Notaris de statuten van de vennootschap te coördineren en samen met de nodige stukken neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

-voor beredeneerd uittreksel-

Bernard D'hoore

Notaris te Beemem

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal

- verslag zaakvoerders

- gecoordineerde statuten.

rr

r. d Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.05.2010, NGL 04.06.2010 10154-0275-012
12/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.05.2009, NGL 04.06.2009 09200-0242-012
16/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.05.2008, NGL 10.10.2008 08782-0360-012
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.05.2007, NGL 09.07.2007 07380-0156-013
11/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.06.2006, NGL 10.07.2006 06441-3930-014
27/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 21.05.2005, NGL 23.06.2005 05322-1978-014

Coordonnées
CHULA

Adresse
VISSERSSTRAAT 31 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande