CLASSIC-EVENT

Association sans but lucratif


Dénomination : CLASSIC-EVENT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 872.892.211

Publication

09/01/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



IRMI

*13005750*

~~~ bb4~

2 ? DEC. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0872.892.211

Benaming

(voluit) : GREENG1GS

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Leopold li laan 184D -1080 BRUSSEL

Onderwerp akte : Wijziging naam, doel, zetel en statuten A .V. 5I11 ~

Op 5 december 2012, wordt hierbij overeengekomen onze vereniging zonder winstoogmerk te wijzigen ais volgt:

Artikel 1 De vereniging draagt de naam 'Classic-Event VZW'

Artikel 2 De vereniging is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement van Kortrijk. De vereniging heeft haar maatschappelijke zetelt te 8580 AVELGEM, RaaptorFstraat 1.

Artikel 3 De vereniging groepeert mensen met een passie voor cultuur in het bijzonder de sectoren antiek, hedendaagse I antieke kunst en levensstijl. In het bijzonder beoogt de vereniging via het organiseren van evenementen allerhande, in de ruimste zin van het woord, om mensen bij elkaar dte breengen die deze interesses delen. De vereniging zal onder andere op die evenementen nieuwe potentieel geïnteresseerden warm maken en aatonen dat hedendaagse en antieke kunst, en woon en leefcultuur smaakvol kunnen samengaan. de vereniging kan op bijkomstige wijze handelsdaden stellen, enkel voor zover d eopbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Artikel 5 Onder 'Leden' wordt in wat volgt de werkende leden verstaan. Zij alleen vormen de algemene vergadering. Alle andere leden worden in wat volgt "de bijkomende leden genoemd", De wettelijke bepalingen, zijn alleen op de leden van toepaasing. Men wordt bijkomend lid van de vereniging door aansluiting. Aansluiting houdt de aanvaarding in van de doelstellingen en actiemiddelen van de vereniging. De privacy van de bijkomende leden wordt gewaarborgd. De volgende gegevens van eht bijkomend lid worden bijgehouden: naam, voornaam, volledig adres, geslacht ene ventueel geboortedatum. Classic-Event VZW behoudt zich ook; het recht om een Raad der wijzen of adviescomité op te richten bestaande uit exposanten van de beurs Classic-ti Event, waarvan de vereniging eigenaar is, die een bijzondere motivatie hebben ten aanzien van de. doelstellingen van de vereniging. De leden van dit comité zijn geen lid binnen de VZW en hebben geen verantwoordelijkheid in de VZW. De rol van dit comité bestaat uit assistentie met het oog op het verwezenlijken; van de doelstellingen van de verenigin; De raad an bestuur kan het comité hiervoor om advies vragen.

Artikel 25 Het jaarlijks congres zal niet meer worden samengeroepen, artikel 25 wordt uit de statuten geschrapt.

Artikel 26 De raad van bestuur kan de raad der wijzen of adviescomité instellen waarvan zij de bevoegdheden bepaalt. De leden ervan worden verkozen door de algemene vergadering op voordracht van de raad van ebstuur, Hun kandidatuur zal worden beoordeeld op grond van hun bijzondere affiniteit met de doelstellingen van de vereniging.

Beslissing dd. 5 december 2012

De heer Patrick EISCHEN beslist hierbij om ontslag te nemen van al zijn functies in de VZW GREENGIGS. Zijn ontslag wordt aanvaard en er wordt hem kwijting verleend voor de utioefening van zijn mandaat.

Robert Debacker

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

19/05/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MOD 2.2

i

D

III

NEtKUb.LtUU

Q ?. 05. 2015 .

REC1-i1 ràiIi .?l}Ï- HANDEi.

ieriewK



Ondernemingsnr : 0872.892.211

Benaming

(voluit) ; CLASSIC-EVENT

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Raaptorfstraat 1, 8580 AVELGEM

Onderwerp akte : ONTSLAGEN - BENOEMINGEN

Uit de notulen van de algemene vergadering van de vereniging van 17 oktober 2013 blijkt:

- De benoeming van Dhr. Robert DEBACKER als bestuurder van de vereniging voor een periode van twee jaar en dit met onmiddelijke ingang.

- De benoeming van Dhr. Tom CLAEYS als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de vereniging voor een periode van twee jaar en dit met onmiddelijke ingang.

Dhr. Tom CLAEYS Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen-bij litt-Beígisch-Staatsbtad -19/05f20-15 ÿÿ Annreges dQ Manitea[r-betge

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting ai organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti"

Coordonnées
CLASSIC-EVENT

Adresse
RAAPTORFSTRAAT 1 8580 AVELGEM

Code postal : 8580
Localité : AVELGEM
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande