CM2 VET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CM2 VET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.843.501

Publication

25/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14303969*

Neergelegd

23-04-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0550843501

Benaming (voluit): CM2 VET

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen, Rijselstraat 147

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Het blijkt, uit een akte verleden voor Notaris Edouard JACMIN te TOURNAI (Marquain) op 23 april 2014, nog niet geregistreerd dat De Heer DESMET, Mathieu Raymond Raphae~l, met woonplaats te 7700 Moeskroen, Marlièrestraat 49 en 2°) De Heer CAEYTANT, Christophe Raphaël Cornelis, met woonplaats te 8930 Menen, (Rekkem) Brun Cornet 24, hebben samen een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht, genaamd CM2 VET met een maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 euro s, vertegenwoordigd door 100 aandelen, volledig onderschreven, en volgestort ten belope van 6.200,00¬ door middel van stortingen in speciën bij de financiële instelling BNP PARIBAS FORTIS op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zodat deze laatste vanaf dit ogenblik beschikt over een som van 6.200,00 euro s.

STATUTEN

Artikel 1- Vorm en benaming De vennootschap neemt de vorm van een Besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan.

Haar naam luidt : CM2 VET.

Artikel 2 - Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8930 Menen, Rijselstraat, 147.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland :

- Het beheer en de exploitatie van winkels (kleding, schoenen, lederwaren, juwelen, accessoires, fantaisie juwelen, huishoudlinnen,...) en in het algemeen alle activiteiten in verband met textielprodukten, in de meest ruime zin van het woord.

- De trademarkt.

- Het beheer en de exploitatie van commerciële agentschappen voor diverse textielprodukten;

- holding-activiteiten in de meest ruime zin van het woord, het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, en andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen ; het rationeel en doelmatig waar te nemen van haar zowel roerend als onroerend vermogen, meer bepaald, verhuring, verkoop, beheer en onderhoude ervan.

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering ;

- het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen ; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszinns, alsmede het verwezenlijken vn om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur.

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen.

- Binnen de perken van dit beheer zal de vennootschap in de vorm van belegging alle roerende en onroerende goederen kunnen aankopen, vervreemden, verhuren, huren en hypothecaire leningen aangaan of toestaan zonder dat deze opsomming beperkend is. Dit alles in de meest ruime zin.

- De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

- De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan.

- Een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te

behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

- Het beheer van een onroerend or roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtsreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bovorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaing en de verhuring van deze goederen, alsmede

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

zich bord te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan diet het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- Tevens mag de vennootschap aakopen, verkopen, oprichten, in huur geven en nemen, leasen,

onderhouden, verbeteren, veranderen en verfraaien; alle onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, in België, als in het buitenland.

De vennootschap zal alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende operaties verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of met gelijkaardige of aanverwante zaken.

De vennootschap kan door inbreng, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst, of op welke andere wijze, belangen nemen in elke bestaande of op te richten vennootschap of onderneming zowel in België als in het buitenland, waarvan de doelstellingen gelijkaardig of aanverwant zijn aan het hare of ermee nauw samenhangend zijn. Deze opsomming is aanduidend maar niet beperkend en dient in de meest ruime zin uitgelegd te worden.

De vennootschap kan ook persoonlijke of zakelijke borg blijven voor derden.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur. Artikel 5 - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR),

vertegenwoordigd door honderd (100) aandele, zonder nominale waarde.

Artikel 6 - Volstorting

Bij de oprichting van de vennootschap werd het maatschappelijk kapitaal volledig ingeschreven, en

afbetaald tot een bedrag van 6.200 euro s door inbreng in speciën.

Artikel acht - Zaakvoering

1) Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt de vennootschap bestuurd door de vennoot-zaakvoerder die de meest uitgebreide machten heeft om in naam van de vennootschap te handelen in alle omstandigheden, mede om alle akte en verrichtingen betrekkelijk haar doel uit te voeren toe te laten.

Hij bezit uit dien hoofde, de maatschappelijke handtekening en handelt alleen.

De zaakvoerder wordt aangeduid door de algemene vergadering, die eveneens de duur van zijn functies bepaalt.

Het mandaat van zaakvoerder kan bezoldigd worden ofwel ten kosteloze titel uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

2) Indien de vennootschap één of meerdere vennoten telt, wordt de zaakvoering toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering van de vennoten.

De duur van hun functies is niet beperkt.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide machten om in naam van de vennootschap te handelen, in alle omstandigheden, mede om alle akten en verrichtingen betrekkelijk haar doel uit te voeren en toe te laten

Zij bezitten uit dien hoofde de maatschappelijke handtekening en kunnen samen of afzonderlijk handelen voor alle operaties tot 10.000,00¬ .

Voor alle operatiefs boven 10.001,00¬ moeten ten minste 2 zaakvoerders samen handelen.

De algemene vergadering is gerechtigd een bedrag vast te stellen boven hetwelk de zaakvoerders samen dienen te handelen.

In dit geval zal de beslissing bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Stadsblad.

Het mandaat van de zaakvoerders kan bezoldigd worden ofwel ten kosteloze titel uitgeoefend worden.

Indien het mandaat niet kosteloos wordt uitgeoefend, bepaalt de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, het bedrag van de vaste en proportionele bezoldigingen die de zaakvoerders worden toegekend en geboekt worden op algemene onkosten, onafgezien de eventuele representatie- reis- en verplaatsingskosten.

Het overlijden of het vertrek van de zaakvoerders of van één van hen, om welke reden ook, brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich.

De erfgenamen of rechthebbenden van de zaakvoerders mogen, in geen enkel geval, de zegels laten leggen op de documenten en de boeken van de vennootschap, noch laten overgaan tot en gerechtelijk inventaris van de maatschappelijke waarden.

Ingeval van overlijden of vertrek van de zaakvoerders of van één van hen, duidt de algemene vergadering een opvolger aan. Deze vergadering wordt samengeroepen door iedere vennoot die daartoe het initiatief neemt.

Artikel 12 -ALGEMENE VERGADERING

Jaarlijks op de DERDE VRIJDAG van de maand juni, om achttien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Artikel 13 - Maatschappelijk boekjaar

Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van datzelfde jaar.

Artikel 15 - Winstverdeling

Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit. Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal.

Het saldo is ter beschikking van de algemene vergadering, die, onder voorstel van de zaakvoerder, over de bestemming van dit saldo beslist.

Luik B - Vervolg

Geen enkele uitkering mag geschieden indien hierdoor het netto-actief, zoals bepaald door de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen, lager zou zijn of worden dan het bedrag van het volgestort kapitaal, vermeerderd met de onbeschikbare reserves.

Artikel 16 - Ontbinding - Vereffening - Verdeling

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van één der vennoten.

Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk ogenblijk het ook zij, duidt de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun vergoeding.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten, wordt het netto aktief verdeeld onder de vennoten, in functie van het aantal aandelen dat zij bezitten.

OVERGANGSMAATREGELEN.

A) De eerste algemene jaarvergadering heeft plaats, op de datum vermeld in artikel 12 der statuten, in juni 2016

B) Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op de dag van de oprichting van de vennootschap en wordt afgesloten op éénendertig december 2015.

C) alle aktiviteiten gedaan op naam van de vennootschap vanaf 1 april 2014 worden hier geratificeerd. FINALEMAATREGELEN

De comparanten verklaren dat het bedrag voor kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, welke ook de vorm ervan moge zijn, die ten laste vallen van de vennootschap uit hoofde van haar oprichting, tot ongeveer 1.300,00 euro s.

BENOEMINGEN.

De komparanten, handelende in hun hoedanigheid van stichters en/of, als het noodzakelijk is,

overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben volgende beslissingen genomen :

- worden benoemd tot zaakvoerder, voor een onbeperkte termijn :

1) de Heer DESMET, Mathieu Raymond Raphae~l, voorgenoemd, die aanvaardt.

2) de Heer CAEYTANT, Christophe Raphaël Cornelis, voorgenoemd, die aanvaardt.

3) Mevrouw DELOBELLE, Vanessa, met woonplaats te 8930 Menen, Brun Cornet 24.

- het mandaat van de zaakvoerders kan bezoldigd worden ofwel ten kosteloze titel uitgeoefend,

behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

- er wordt geen commissaris benoemd.

- wordt benoemd tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, de Heer Christophe CAEYTANT.,

die aanvaardt.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Edouard JACMIN

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

28/01/2015
ÿþMad Waad 77.7

~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

elleYeeA MONIT _ - : ..

"

T O Qj- 2Q15 NEERGELEGD

i

HhIII il II III1 il IHhl f III I lI1 5 u~:. Z014

I n

s *15015472* BELGISC STAATSSL1 `, echthanr<._...,s.vrHAND1wt_

Gent, afd. KORTRIJK

n riffia

Ondernemingsnr : 0550.843.501

Benaming

(voluit) : CM2 VET

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : RIJSELSTRAAT 147 - 8930 MENEN

(volledig adres)

CU Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger + benoeming vaste

L..

e

CU

0

b

rm

CU

w4

CU

0

d

1

ere

0

N

óEr eD

N

b

t

etDe

ri)

et

u

rm

'pip

á

CU

:r.

CU

Ce

0

Op de Taatste

XBureau

vertegenwoordiger

"

PROCES-VERBAAL UITZONDERLIJKE ALGEMENE VERGADERING VAN 5 NOVEMBER 2014

De zitting word geopend onder het voorzitterschap van de Heer Desmet Mathieu, zaakvoerder.

Samenstelling van de vergadering

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd, de aandeelhouders vermeld op de aanwezigheidslijst, ondertekend door

elk van hen of hun mandataris voor de opening van de zitting,

blijkt uit de aanwezigheidslijst dat 100 aandelen vertegenwoordigd zijn.

De aanwezigheidslijst wordt afgesloten door de léden van het bureau.

Uiteenzetting van de Voorzitter

Voorzitter zet het volgende uiteen :

1 - Deze vergadering heeft als agendapunten :

- Akte te nemen van het ontslag van de zaakvoerder

- De kwijting aan hem geven voor zijn mandaat

- Akte te nemen van het ontslag van de vaste vertegenwoordiger

- Akte te nemen van de benoeming van een vaste vertegenwoordiger, .

2 - Gezien alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet het verzenden van de oproepingsbrieven niet gerechtvaardigd worden.

3 - Elk kapitaalsaandeel geeft recht op een stem. .

Vaststelling van de geldigheid van de vergadering

Alle door de Voorzitter uiteengezette feiten zijn nagegaan en als juist erkend door de vergadering ; deze

erkent geldig te zijn samengesteld en bekwaam te beraadslagen over de agendapunten.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Beraadslaging

De vergadering vangt de beraadslaging over de agendapunten aan.

1. De vergadering aanvaardt unaniem het ontslag van Dhr Caeytant Christophe gedomicilieerd te 8930 Rekkem, 24 Brun Cornet geboren op 25 mei 1976 te leper van zijn mandaat als zaakvoerder met terugwerkende kracht op 1 er oktober 2014.

2. De vergadering geeft unaniem, kwijting aan Dhr Caeytant Christophe voor zijn mandaat uitgevoerd gedurende het boekjaar,

3. De vergadering aanvaardt unaniem het ontslag Dhr Caeytant Christophe gedomicilieerd te 8930 Rekkem, 24 Brun Cornet geboren op 25 mei 1976 te leper van zijn mandaat als vaste vertegenwoordiger met terugwerkende kracht op 1 er oktober 2014.

4. De vergadering beslist unaniem akte te nemen van de benoeming van Dhr Desmet Mathieu gedomicilieerd te 7700 Mouscron, 49 Rue de la Marlière geboren op 21 december 1980 te Menin als vaste vertegenwoordiger van de BVBA CM2 VET voor een onbepaald termijn. Dit besluit treedt met terugwerkende kracht in werking op 1ste oktober 2014.

Na lezing hebben de leden van het bureau en de aandeelhouders die dat wensten getekend.

Daar de agenda aldus uitgeput is, wordt de vergadering opgeheven en het proces-verbaal opgemaakt.

Desmet Mathieu

Zaakvoerder

Voor-

beiio-den

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

18/02/2015
ÿþMoa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

10 -Ja- 2015

BELGISCH STAATSBLAD

NEERGELEGD

21 JAPS, 2015

RectitL3 ik van KOOPHANDEL

Gprtsr,afd i{{}Rry" R1JtC

in

*1502 93*

0550.843.501

roi>,

CM2 VET

, "

+ ~= besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 8930 Menen, Rijselstraat, 147

OVERDRACHT AANDELEN - ONTSLAG ZAAKVOERDER - VOLSTORTING KAPITAAL

e Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 14 januari 2015

1.Vaststelling van overdracht van 50 aandelen in de vennootschap tussen mevrouw Vanessa DELOBELLE en de heer Mathieu DESMET

De algemene vergadering neemt kennis van de overdracht van vijftig (50) aandelen in de vennootschap op heden, vóár huidige buitengewone algemene vergadering, tussen mevrouw Madame Vanessa DELOBELLE, hierboven beschreven, en de heer Mathieu DESMET, hierboven beschreven.

De algemene vergadering neemt kennis dat ingevolge de aandelenoverdracht, wordt de heer Mathieu DESMET de enige vennoot van de vennootschap.

2.Ontslag van de niet-statutaire zaakvoerster, mevrouw Vanessa DELOBELLE

ere

De algemene vergadering aanvaardt unaniem het ontslag van mevrouw Vanessa DELOBELLE, hierboven

N beschreven, van haar mandaat van zaakvoerster van de vennootschap, met ingang op eenendertig ódecember tweeduizend veertien.

Tengevolge dit ontslag, blijft de heer Mathieu DESMET de enige zaakvoerder van de vennootschap. Zijn mandaat blijft onbezoldigd en hij voert alle machten van de zaakvoering uit bepaald In de statuten van de vennootschap.

3.Vaststelling van de volstorting van het nog niet volgestort kapitaal ten bedrage van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ )

Ingevolge het samenbrengen van de aandelen van de vennootschap in de handen van de heer Mathieu DESMET, beslist de algemene vergadering unaniem het kapitaal, dat bij de oprichting niet volgestort werd, vol te storten en neemt kennis van de storting van de enige vennoot, de heer Mathieu DESMET, van eenbedrag van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ).

De vergadering neemt aldus kennis dat het sociaal kapitaal onderschreven voor een bedrag van achttien duizend zeshonderd euro bijgevolg volledig volgestort werd.

Mathieu DESMET Vanessa DELOBELLE

Zaakvoerder Ontslagnemende zaakvoerster

Op de lealeta ti z. van Luilt B verrnekden 1 Recto : Naars en hoedanigheid van de inst:,arnenierer:de notaris. heizij van de per sc1too)n[en) bevoegd de rechisperscon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso harrAet,ersinc.

28/08/2015
ÿþMONITEU

9ELGE 31, 07. 2015

Mod Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uil

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELIr(3U

21--0&- 015

RECHTBANK KOOPHANDEL

ELGISCH STA col:1111 lS=Griffier.,

*15123855

IM

u

E

Ondernemingsar : 0550.843.501 Benaming

(voluit) : CM2 VET

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : RIJSELSTRAAT 147 - 8930 MENEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van de maatschappelijke zetel

PROCES-VERBAAL UITZONDERLIJKE ALGEMENE VERGADERING VAN 30 JUNI 2015

Bureau

Re zitting word geopend onder het voorzitterschap van de Heer Desmet Mathieu, zaakvoerder.

Samenstelling van de vergadering

Is aanwezig of vertegenwoordigd, de enige vennoot vermeld op de aanwezigheidslijst, ondertekend door hem of zijn mandataris voor de opening van de zitting. Er blijkt uit de aanwezigheidslijst dat 100 aandelen vertegenwoordigd zijn.

De aanwezigheidslijst wordt afgesloten door de leden van het bureau.

Uiteenzetting van de Voorzitter. De Voorzitter zet het volgende uiteen

1 - Deze vergadering heeft als agendapunten : akte te nemen van de overbrenging van de maatschappelijke zetel.

2 - Gezien alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet het verzenden van de oproepingsbrieven niet gerechtvaardigd worden.

3 - Elk kapitaalsaandeel geeft recht op een stem.

Vaststelling van de geldigheid van de vergadering

Alle door de Voorzitter uiteengezette feiten zijn nagegaan en als juist erkend door de vergadering ; deze erkent geldig te zijn samengesteld en bekwaam te beraadslagen over de agendapunten.

Beraadslaging

De vergadering vangt de beraadslaging over de agendapunten aan.

Re vergadering beslist unaniem de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar het volgende adres "4 Korte Vinkestraat te 8560 Wevelgem". Dit besluit treedt in werking vanaf nu,

Na lezing hebben de leden van het bureau en de aandeelhouders die dat wensten getekend.

Daar de agenda aldus uitgeput is, wordt de vergadering opgeheven en het proces-verbaal opgemaakt.

Desmet Mathieu Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 31.08.2016 16515-0232-015

Coordonnées
CM2 VET

Adresse
KORTE VINKESTRAAT 4 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande