CNRS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CNRS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.935.290

Publication

10/03/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr ; 05(4Gt 935, g90

Benaming

(voluit) ; CNRS

(verkort) :

Rechtsvorm : starters besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brugsesteenweg 33 te 8531 Harelbeke-Hulste

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Francis Vlegels te Ingefmunster op vierentwintig februari tweeduizend en veertien, geregistreerd te Izegem op vijfentwintig februari tweeduizend en veertien, boek 265 blad 97 vak 15, dat mevrouw OUAID Nahid, geboren te Casablanca (Marokko) in het jaar negentienhonderd eenentachtig, identiteitskaart nummer B171688178 - rijksregister nummer 81,00.00-510.27, echtgescheiden zoals zij het verklaart, wonende te 8700 Tielt, Hondstraat 31, een starters besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming CNRS.

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8531 Harelbeke - Huiste, Brugsesteenweg 33.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen In Belgïe of in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- Uitbating van horecazaak, drankgelegenheden, bar, verbruiksalon, in de meest brede zin van het woord.

- Verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door; cafés, bar, bierhallen, enz.

- Uitbating van een pizzeria, pita-bars, snackbars, drankgelegenheden, restaurant, tea-rooms, banketten en maaltijden op elfe mogelijke locaties en alle denkbare formules, traiteurdiensten, de bereiding van, de aan- en verkoop van allerlei klaargemaakte gerechten, om mee te nemen, aan huis te brengen, alsook de aankoop, verkoop, vervoer, vertegenwoordiging van eetwaren en dranken.

- Het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden in: hotels, motels en pensions (met hotel-service), conferentieoorden, hotels en motels met restaurant en zonder restaurant, hotels en motels waar uitsluitend een ontbijt wordt geserveerd.

- Massagesalon, niet-medische lichaamsverzorging, klein- en groothandel, in- en uitvoer van lichaamsproducten.

- Onderneming voor interieurinrichting.

- Onderneming voor het uitvoeren van herstellingswerken aan gebouwen, zowel binnen- en buiten (met uitzondering van activiteiten aan vergunning onderworpen).

- Onderneming voor het onderhoud en kuisen van gebouwen.

- Huur en verhuur van aile roerende en onroerende goederen.

- Commercieel en administratief advies, dienstverlening inzake verkoop en beheer, en alle tussenkomsten waarvoor geen beperking bij wet wordt opgelegd.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de akten te ondertekenen, die betrekking hebben tot dit beheer en beleid.

De vennootschap kan alle hoegenaamde groot- en kleinhandel, handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de verwezenlijking of de uitbreiding van haar doel. Zij mag op elke wijze franchise formules aangaan, belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met een gelijkaardig, analoog, gelijksoortig of samenhangend doel aan het hare, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

"

NEERGELEGD

27, 02, 2014

RECHTBMIUDOPHANDEL

Malnie

Bijlagen birhet Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*-; BANKATTEST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE72 0688 9922 7716 bij de Belfius Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op twintig februari tweeduizend en veertien afgeleverd bankattest. Het bankattest zal in het dossier van de instrumenterende notaris bewaard worden.

De comparant verklaart dat hij geen effecten bezit in een andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die 5% of meer vertegenwoordigen van het totaal der stemrechten van deze andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De comparant verklaart op de totaliteit van de aandelen in te tekenen in geld, aan de prijs van honderd vijfentachtig euro vijftig cent per aandeel, hetzij voor achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00).

Hij verklaart en erkent dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten bedrage van veertig euro (¬ 40,00) door storting in speciën, overeenkomstig de wet. De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van vierduizend euro (¬ 4.000,00).

KAPITAAL

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een honderdste van het maatschappelijk kapitaal. JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

BESTUURSORGAAN-ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duurte zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd: mevrouw OUAID Nahid, geboren te Casablanca (Marokko) in het jaar negentienhonderd eenentachtig, identiteitskaart nummer B171688178 - rijksregister nummer 81.00.00510.27, echtgescheiden zoals zij het verklaart, wonende te 8700 Tielt, Mondstraat 31.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. BESTUURSBEVOEGDHEID

Ais er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

WINSTVERDELING

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

ONTBINDING EN VEREFFENING

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerders) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen en' onverminderd de wettelijke voorschriften.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

EERSTE BOEKJAAR - EERSTE ALGEMENE VERGADERiNG

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en vijftien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste vrijdag van de maand mei van het jaar tweeduizend en zestien, om achttien uur.

ZAAKVOERDER

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

De heer DEPYPERE Ivan Jeroom, geboren te Izegem op twaalf april negentienhonderd vijfenzestig, identiteitskaart nummer 591-8128512-14- rijksregister nummer 65.04.12-267.87, wonende te 8700 Tielt, Hondstraat 31, die alhier tussenkomt en dit mandaat aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kantoor Naert te 8670 Koksijde-Oostduinkerke, Fabiolaplein 3 bus 201, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad,

De ondergetekende, notaris Francis Vlegels.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expedite proces-verbaal;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/11/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

Mori Word 57.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1T UR BELGE NEERGELEGD

1 0 11- 2014 2 3 SEP, 2014

ELGISC STAATSBLAD Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

G riffie

Ih

i





Ondernemingsnr : 0546.935.290

Benaming

(voluit) : CNRS

(verkort) :

Rechtsvorm : Starters besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brugsesteenweg 33, 8531 Harelbeke-Hutste

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Francis Vlegels te Ingelmunster op twaalf september tweeduizend en veertien, ter registratie aan te bieden, dat de buitengewone algemene vergadering van de starters besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CNRS, met zetel te 8531 Harelbeke-Hulste, Brugsesteenweg 33, volgende besluiten heeft genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist met ingang van heden een einde te stellen aan het mandaat van de statutaire zaakvoerder, mevrouw OUAID Nahid, geboren te Casablanca (Marokko) in het jaar negentienhonderd eenentachtig, identiteitskaart nummer B171688178 - rijksregister nummer 81.00.00-510.27, met de Nederlandse nationaliteit, echtgescheiden, wonende te 9420 Erpe-Mere, Zandstraat 34 bus2.

Tweede beslissing

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslis-singen die voorafgaan, beslist de vergadering artikel tien (10) van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

«De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben,

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid, Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duurte zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.».

Derde beslissing

De vergadering verleent aan Francis Vlegels, notaris te Ingelmunster, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Vierde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Vijfde beslissing

De vergadering geeft bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kantoor Naert te 8670 Koksijde-Oostduinkerke, Fabiolaplein 3 bus 201, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Orldememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad.

De ondergetekende, notaris Francis Vlegels.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expedite proces-verbaal;

-

coördinatie van de statuten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/01/2015
ÿþ1I1JIt = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bikend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ilt!»

seLGe

3 :12.. 2a1~

.GiScs ei`,hdïrse

LAD

NEERGELEG

2 4 OKT, 2014

Rechtbank van KOtii~HANDEL Gent, afd KOntRIJK



Voc behc er aan i



D

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0546935290

Benaming

(voluit) : CNRS

(verkort) :

Rechtsvorm : Starters besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkeheid

Zetel : Brugsesteenweg 33 te 8531 Hulste

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming niet-statutaire zaakvoerder.

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 0111012014, blijkt het volgende

- de benoeming van mevrouw EL HCHALFA Nadia, wonende te 87Ô0 Tielt, Horjd-straat 31 als niet statutaire zaakvoerder en dit vanaf 01/10/2014.

DEPYPERE Ivan

edeIigsttgreIlitk" mi4aikl$mmtSent:: ffle::MimaiIktsziceftietesº%vfi-vd~

itiertgïmtsteitedtstee,.ieximdkeerffieismiee ipstesedle

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 31.08.2016 16570-0052-008

Coordonnées
CNRS

Adresse
BRUGSESTEENWEG 33 8531 HULSTE

Code postal : 8531
Localité : Hulste
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande