COBRA

Divers


Dénomination : COBRA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 460.052.093

Publication

24/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Il

NEERGELEGD TER GRil-t-it

Rechtbank van Kor.+YY , ',dei Gent .

15 OKT. 2o1i

Afideling V griffjP.

Hill IJR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0460052093

Benaming

(voluit) : Cobra

(verkort)

Rechtsvorm Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel: Molenhoek lA te 8680 Bovekerke

(volledig adres)

Ondenyerp akte: Beslissing tot ontbinding en sluiting van de vereffening

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN COBRA COMM,V VAN DE AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 30 SEPTEMBER 2014 OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL TE 8680 BOVEKERKE MOLENHOEK lA

Eerste besluit: de algemene vergadering verklaard kennis te hebben genomen van het bijzonder verslag van de zaakvoerders en bijhorende staat van actief en passief.

Tweede besluit ontslag en kwijting bestuursorgaan

De algemene vergadering heeft het ontslag van de zaakvoerders, met name de heer Bart Darras en de heer Tom Darras, vastgesteld, en hen kwijting verleend voor hun mandaat uitgeoefend in het boekjaar dat loopt van 01/10/2013 tot 30/09/2014.

Derde besluit: Ontbinding en sluiting van de vereffening

De algemene vergadering heeft verklaard váôr 30 september kennis te hebben genomen van het bijzonder verslag van de zaakvoerders, opgemaakt overeenkomstig artikel 181§1 van het Wetboek van Vennootschappen op 12 september 2014, waarin het voorstel tot ontbinding en vereffening van de vennootschap waarvan sprake hierna, op gemotiveerde wijze toegelicht wordt. Aan dit verslag werd een samenvattende staat van activa en passiva gehecht, opgemaakt per 31 augustus 2014, overeenkomstig de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen.

Vierde besluit: ontbinding en vereffening

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, met name tot de ontbinding met onmiddellijke vereffening van de vennootschap In één akte.

De vergadering stelt vast dat de vennootschap geen passiva meer bezit en dat het hele vermogen van de vennootschap toegekend is aan de vennoten, in onderling akkoord.

Vijfde Besluit: Sluiting van de vereffening

De algemene vergadering heeft vastgesteld dat het vermogen van de vennootschap aldus geheel vereffend is, en heeft derhalve de vereffening gesloten.

Dientengevolge heeft de algemene vergadering vastgesteld dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Zesde Besluit: Bewaring van boeken en bescheiden en consignatie van gelden

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres: Molenhoek 1A, 8680 Bovekerke.

De verschuldigde roerende voorheffing en vennootschapsbelasting werd geconsigneerd bij de Deposito- en Consignatiekas.

Zevende besluit: volmacht administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de %MM van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boekhouding Fiscaliteit Feys, met zetel te 8310 Brugge (Assebroek), Baron Ruzettelaan 315 en haar aangestelden, teneinde aile nodige of nuttige administratieve formaliteiten te vervullen en al het nodige te doen bij het ondernemingsloket, bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij het rechtspersonenregister, bij de BTW administratie, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, en voor de publicatie en neerlegging bij de Rechtbank van Koophandel.

Stemming

De beslissingen die voorafgaan werden achtereenvolgens genomen met éénparigheld van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

've9r-behelden aan het Belgisch StaatsbIad

VOOR DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL, ENKEL BESTEMD VOOR' NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK EN PUBLICATIE IN HET BELGISCH STAATSBLAD Samen hiermee neergelegd:

- Notulen van de buitengewone algemene vergadering d.d. 30 september 2014, getekend

Tom Darras, zaakvoerder

Bart Darras, zaakvoerder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

28/02/1997 : OO54185

Coordonnées
COBRA

Adresse
Zetel: Molenhoek lA te 8680 Bovekerke

Code postal : 8680
Localité : KOEKELARE
Commune : KOEKELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande