COCOLO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COCOLO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.827.868

Publication

09/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





MON1T EUR BELGE

02 -09- 2014 STAATSBLAD

BEGISC



Vc behc aar Beil Staal

11111111*Rq1116111111 NEERGELEGD

2 Z JULI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL GKtikfill, afd. KORTRIJK













Ondernemingsnr : 05-k) &9TIÇ36?

Benarning

(voluit) : COCOLO

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8800 Roeselare,l-loogleedsesteenweg 449

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting uit partiële splitsing

Uit het proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen "R.A.M.", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare/Rumbeke, Keizer Karelstraat 2, opgemaakt door Meester Axelle THIERY, geassocieerd notaris, zaakvoerder in de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een BVBA "THIERY Joseph en Melle, geassocieerde notarissen", met zetel te 8800 Roeselare (Rumbeke), Rumbeeksesteenweg 352, 0837.832.946 RPR Kortrijk, op 17 juli 2014, ter registratie neergelegd, blijkt dat onder meer volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen werden:

PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN 3 NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN, waaronder de bvba COCOLO

1. Goedkeuring van het splitsingsvoorstel opgemaakt door het bestuursorgaan van onderhavige vennootschap op tweeëntwintig april tweeduizend veertien, neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent afdeling Kortrijk op vierentwintig april daarna en bij vermelding gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijftien mei tweeduizend veertien, onder nummer 14099885V

2. Goedkeuring van de overeenkomstig artikelen 219 en 444 Wetboek van Vennootschappen opgestelde verslagen door de oprichters en de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in nature bij de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COCOLO".

De besluiten van het verslag van de bederevisor betreffende de inbreng in natura bij de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COCOLO" luiden als volgt:

'8. Besluit

De inbreng in nature door de Comm. VA R.A.M. bij de oprichting van de BVBA COCOLO met zetel te 8800 Roeselare, Hoogleedsesteenweg 449, betreft de inbreng van diverse financiële participaties samen met activa en passiva die eraan worden toegewezen.

Het betreft een inbreng voor een totale netto-inbrengwaarde (= boekwaarde) van 6.312.946,65 EUR.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 11.469 aandelen van de BVBA COCOLO zonder vermelding van nominale waarde.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

Odat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

Odat de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Odet, in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door oprichting waarbij aile aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de inbrenggenietende vennootschap, de voor de inbreng in nature door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 28 juni 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

(getekend)

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

Sven VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor

3.. Beslissing tot partiële splitsing in toepassing van de artikelen 677 en 742 van het Wetboek van

Vennootschappen door inbreng van de in het splitsingsvoorstel vermelde activa- en passivabestanddelen in drie

nieuw op te richten vennootschappen, waarbij de commanditaire vennootschap op aandelen niet

ophoudt te bestaan.

Bijgevolg zullen de in het splitsingsvoorstel vermelde activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap met aile rechten en verplichtingen per één januari tweeduizend veertien overgaan op nieuw op te richten vennootschappen; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ECNOEL", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COCOLO" en de commanditaire vennootschap op aandelen "RAM".

4, Besluit dat elk aandeel van de commanditaire vennootschap op aandelen "R.A.M." recht geeft op een nieuw aandeel in de 3 respectievelijk op te richten vennootschappen.

VASTSTELLING VAN DE OPRICHTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "COCOLO":

-Inschrijving op het kapitaal

Op het kapitaal van de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COCOLO" wordt ingeschreven door inbreng in natura, bestaande uit de inbreng van de in het splitsingsvoorstel en de overeenkomstig artikel 219 Wetboek van Vennootschappen opgestelde verslagen van de oprichters en de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in nature bij de oprichting beschreven activa- en passivabestanddelen van de commanditaire vennootschap op aandelen "R.A.W tegen de modaliteiten en voorwaarden zoals hiervoor bepaald.

Als vergoeding voor deze inbreng worden er aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap in totaal 11.469 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, waarbij de verdeling geschiedt a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap, in die zin dat elke aandeelhouder één (1) aandeel verkrijgt van de verkrijgende vennootschap voor elk aandeel dat hij aanhoudt in de overdragende vennootschap.

-vastiegging van de tekst van de statuten, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

Artikel 1: Naam

De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "COCOLO".

Artikel 3: Zetel

De vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Hoogleedsesteenweg 449.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandse taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders. Elke verplaatsing van de maatschappe-ilijke zetel zal in de Bijlagen bij het Belgisch Staats-.blad bekend gemaakt worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders kan de vennootschap overgaan tot het oprichten, in België en in het buitenland, van bijhuizen, admini-istratieve zetels, filialen, exploitatiezetels, kantoren en agentschap-pen.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden:

- Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen

Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen

Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord

- Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen

- Alle immobilialre operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen,

- Het optreden als tussenpersoon in de handel

- De exploitatie van land- en tuinbouwbedrijven, en omvat onder meer, het kweken, kopen en verkopen van aile teelten en dieren, planten en bloemen. En zelfs industriële teelten, welke het voorwerp kunnen uitmaken van een land- of tuinbouwactiviteit,

- De aan- en verkoop, de invoer en uitvoer, de kleinhandel en groothandel in alle soorten hoeveproducten.

- Het kweken, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van vee (dieren), zowel in aanneming als in onderaanneming, met in het bijzonder de huur en het verhuren, kopen en verkopen, in- en uitvoeren, vervoer, dressuur en verzorging van paarden, alsook het geven van scholing en trainingssessies.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het uitvoeren en aannemen van alle land- en tuinbouwwerken, loonwerken en technische landbouwwerken, aanleg en onderhoud van terreinen, handel in landbouwproducten en benodigdheden voor land- en tuinbouw, aile soorten laswerken, dit in de meeste ruime zin van het woord en dit voor eigen rekening of voor rekening van derden in België en/of in het buitenland.

- Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

- Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van aile bestuursdaden onder meer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin,

- Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst - Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés.

- De vennootschap mag zich borgstellen, leningen geven, zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als medeelgenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

- Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

- De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin,

- De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van indicatieve aard.

Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap be-draagt VIER MILJOEN ZESHONDERD NEGENENZEVENTIG DUIZEND ZEVENHONDERD DRIEENZEVENTIG EURO DRIEËNZESTIG CENT (¬ 4.679.773,63).

Het is verdeeld in 11.469 aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 8: Zaakvoerders

a)Het mandaat van zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer last-ihebbers, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene verga-dering.

De algemene vergadering stelt hun aantal, hun statuut en het bedrag van hun vergoedingen vast.

b)Beëindiging van het mandaat

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontsla-'gen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergademing met inachtnemning van de vereisten voor een statutenwijziging.

Indien er slechts één zaakvoerder is kan het vrijwillig aftreden van de zaakvoerder niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergade-Ting van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaak-ivaerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij een gewone brief ter kennis brengt van de andere zaak-'voerders.

c)Bezoldiging- Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan, bij eenvoudige meerderheid der stemmen, aan de zaakvoerder(s) een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding toekennen, op de algemene kosten te verhalen.

Artikel 9: Intern Bestuur

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij, voor wat het intern bestuur betreft, de bestuurstaken onder elkaar verdelen h Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden en vem-iin-Idert in niets de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van iedere zaakvoerder afzonderlijk. Artikel 10: Externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte,

Artikel 11: Bijzondere gevolmachtigden

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmach-Iten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshan-idelin-gen zijn geoorloofd.. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdre-iven volmacht.

Artikel 12: Toezicht

Zolang de vennootschap kan genieten van de uitzonderingsbepalingen voorzien in het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebe-ivoegdheid van een commissaris

Er moet dus geen commissaris benoemd worden.

Van het feit dat geen commissaris benoemd werd, wordt melding gemaakt op alle uittreksels van akten en stukken die volgens de wet tot de verantwoordelijkheid van de commissarissen behoren.

Indien de vennootschap niet kan genieten van deze uitzonderingsbepalingen, moet de algemene vergadering binnen de kortst mogelijke tijd overgaan tot het bepalen van het aantal commissarissen en hun benoeming, De commis-isarissen worden gekozen tussen de leden van het Instituut der bedrijfsre-ivis-ioren.

De algemene vergadering bepaalt het bedrag van de vergoedingen der commissarissen, dat te boeken is bij de algemene kosten. De duur van het mandaat is drie jaar, doch de mandaten zijn hernieuwbaar.

Artikel 13: Tijdstip van vergadering

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering ge-moemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand november om zestien uur.

Artikel 14: Plaats van de vergadering

Alle algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennoot-ischap of in een andere plaats van het gerechlelijk arrondissement of in de studie van de instrumenterende notaris, aange-iwezen in de oproepings-ibrief.

Artikel 19: Meerdere gerechtigden voor één aandeel

De vennootschap erkent slechts een enkele eigenaar per aandeel; mede-eigenaars van een aandeel zijn gehouden zich ten overstaan van de vennootschap te doen vertegenwoordi-'gen door één enkele onder hen of door een mandataris, eveneens vennoot, die ten opzichte van de vennoot-ischap als eigenaar wordt beschouwd; zolang zulke vertegenwoordi-'ging niet werd verwezenlijkt, zal de uitoefe-Ining van de aan dergelijke aandelen verbonden rechten geschorst zijn.

De rechten verbonden aan aandelen die met vruchtgebruik zijn bezwaard, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens verzet van de naakte eigenaar, in welk geval zij geschorst zijn tot na akkoord van de belang-ihebbende of rechterlijke uitspraak.

Artikel 29:Einde van het boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar. Artikel 30: Winstbestemming

Het batig saldo der balans, na aftrek van de algemene onkosten, maat-ischappelijke lasten, de nodig geachte afschrij-ivingen en provisies, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Deze winst wordt verdeeld als volgt:

a)vijf procent ervan voor de vorming van de wettelijke reserve; deze vooraf-'neming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tien-ide van het maat-schappelijk kapitaal bereikt.

b)het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer dividenden worden uitgekeerd mag dit niet tot gevolg hebben dat, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarreke-ining, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die niet mogen uitgekeerd worden.

Artikel 35:

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffe-ining of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, zal het netto-actief door de vereffenaars eerst worden aangewend tot terugbetaling aan de aandeelhouders van het gestorte bedrag der aandelen, in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien op alle aandelen niet in gelijke mate is gestort, zullen de verefnfenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met deze ongelijkheid rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen vooraf op volkomen gelijke voet te brengen, hetzij door aanvullende stortingen te vorderen lastens de aandelen waarop minder volstort werd, hetzij door voorafgaan-ide terugbetalingen in contan-iten in voordeel van de aandelen waarop in hogere mate werd gestort.

Het saldo zal onder alle aandelen gelijkelijk, in natura en/of in geld, worden verdeeld.

Artikel 36:

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

20 er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 Wetboek Vennootschappen;

30 alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Voorbehouden ban het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf.

IV. Verklaringen

- Het eerste boekjaar begint met ingang van 1 januari 2014, gelet op de boekhoudkundige retroactiviteit van de partiële splitsing en eindigt op dertig juni tweeduizend vijftien.

- De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien.

- Onder opschortende voorwaarde van neeriegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het wetboek van vennootschappen, en in uitvoering van de door artikel 68 voorgeschreven openbaarmaking, bekrachtigt de vennootschap de verbintenissen door de oprichters aangegaan voor de vennootschap tussen één januari tweeduizend veertien en de voormelde openbaarmaking.

6. Benoeming in hoedanigheid van zaakvoerder : van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COCOLO": mevrouw Lieselot Deceuninck, voornoemd en dit voor onbepaalde duur

7. De vergadering verleent aan de minuuthoudende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap "TITECA ACCOUNTANCY", met zetel te 8800 Roeselare, Heirweg 198, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket met het oog op de aanpassing/in-schrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Axelle Thieiy

Hierbij neergelegd:

-expeditie proces-verbaal dd. 17.07.2014.

-verslag van de bedrijfsrevisor dd. 28.06.2014, miv het verslag van het oprichters dd. 28.06.2014 betreffende de inbreng in natura bij de oprichting van bvba COCOLO.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

30/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 06.11.2015, NGL 25.11.2015 15673-0302-011

Coordonnées
COCOLO

Adresse
HOOGLEEDSESTEENWEG 449 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande