CODITECH

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CODITECH
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 550.967.918

Publication

09/05/2014
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



M

IIN

BEL

ONITEUR B

3 0 -04- 2 ISCH STA,

ELGE NEERGELEGD



)kt( 16. 04. 2014

l .3 L \'iii.!.H T, BAKNOROO rHAffiNe DEL ,eient



Ondernemingsnr : O 550 , 3tá.1 , 3 - '

Benaming

(voluit) : CODITECH

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Krommebeekstraat 24, 8930 Menen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Nancy DEKNUDT, notaris te Heuvelland, op veertien april tweeduizend en veertien, blijkt dat:

De hierna genoemde personen een naamloze vennootschap hebben opgericht:

I, De heer GHEKIERE Luk Polydore Paul, geboren te leper op zestien oktober negentienhonderd achtenzestig, (identiteitskaart nummer 591-7117438-68 uitgereikt te leper op negenentwintig december tweeduizend en twaalf - rijksregister nummer 68.10.16-063.82), echtgenoot van mevrouw CORNILLE Cientia, wonende te 8900 leper, Ter Olmen 16.

11 De heer VANDEPUTTE Frank Herman Dominiek, geboren te Roeselare op elf augustus negentienhonderd achtenzestig (identiteitskaart nummer 591-8101540-08 uitgereikt te Kortrijk op vijftien juni tweeduizend en dertien - rijksregister nummer 68.08.11-30513), echtgenoot van mevrouw De Crem Monika, wonende te 8500 Kortrijk, Jan Van Ruusbroeclaan 4.

Iii. De heer VANDEPUTTE Peter Maurits Paul Maria, geboren te Roeselare op drie maart negentienhonderd drieënzestig (identiteitskaart nummer 591-6247827-62 uitgereikt te Wevelgem op zevenentwintig juli; tweeduizend en twaalf - rijksregister nummer 63.03.03-345.36), echtgenoot van mevrouw Vanden Avenne Katrien, wonende te 8560 Wevelgem, Groenestraat 57.

als volgt:

RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap. Ze draagt de naam "CODITECH",

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8930 Menen, Krommebeekstraat 24.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

- De handel, zowel de kleinhandel als de groothandel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van allerlei koopwaren en aanverwante producten;

- Graveer, frees, decolteer--, pers en draaiwerk;

- Maken van diverse onderdelen In aluminium, metalen en kunststofmaterialen;

- Lasermarkeren en lasergraveren, identificatie van stukken;

- Maken van metaalwaren;

- Handel in ferro en non-ferro producten;

- Verven en inkleuren van coderingen;

- Verhuringen en verkopen van dieren- en vogelsportartikelen, maken van vogelringen;

- Aan- en verkoop van trofeeën, bekers, medailles, decoratie-artikelen en curiosa.

- Alle financiële en beheers verrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

- Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

- Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij aile commerciële activiteiten.

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

- Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

- De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het best schijnen.

Zij kan onder andere, zich door middel van associatie, inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële of andere tussenkomst, interesseren in alle bestaande of te stichten vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant zou zijn of die voor haar een bron van afzetgebied zou kunnen zijn.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd vijfentwintigduizend euro (525.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfduizend tweehonderd vijftig (5.250) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vijfduizend tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren op de totaliteit van de aandelen in te tekenen in geld, aan de prijs van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel, hetzij voor vijfhonderd vijfentwintigduizend euro (525.000,00 EUR).

De comparanten verklaren dat op de vijfduizend tweehonderd vijftig (5.250) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van honderd euro (100,00 EUR) per stuk als volgt:

- door de heer GHEKIERE Luk, voornoemd: duizend zevenhonderd vijftig (1.750) aandelen, hetzij voor honderd vijfenzeventigduizend euro (175.000,00 EUR),

- door de heer VANDEPUTTE Frank, voornoemd, en vertegenwoordigd als gezegd: duizend zevenhonderd vijftig (1.750) aandelen, hetzij voor honderd vijfenzeventigduizend euro (175.000,00 EUR),

- door de heer VANDEPUTTE Peter, voornoemd: duizend zevenhonderd vijftig (1.750) aandelen, hetzij voor honderd vijfenzeventigduizend euro (175.000,-00 EUR),

Hetzij in het totaal: vijfduizend tweehonderd vijftig aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten bedrage van honderd euro (100,00 EUR) door storting in speciën en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij vijfhonderd vijfentwintigduizend euro (525.000,00 EUR), is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE74 7350 3649 3307 geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC Bank, agentschap Menen.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet,

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van vijfhonderd vijfentwintigduizend euro (525,000,00 EUR).

Het kapitaal is volledig volgestort.

ALGEMENE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de eerste zaterdag van de maand september om elf uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de eigenaars van de aandelen op naam, ten minste drie werkdagen voor de datum van de algemene vergadering de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

leder aandeelhouder heeft het recht zich op de algemene vergadering door een ander stemgerechtigde aandeelhouder, die zelf het recht heeft de vergadering bij te wonen, te laten vertegenwoordigen, op voorwaarde dat de voorwaarden voor toelating tot de algemene vergadering door beiden vervuld zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De onbekwamen en de rechtspersonen mogen nochtans door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers of organen worden vertegenwoordigd of bijgestaan, zelfs indien deze zelf geen aandeelhouders zijn.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur kan de formule van de volmachten vastleggen en eisen dat deze neergelegd worden op de plaats en binnen de termijn die hij vaststelt.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en de naakte eigenaars, de pandhoudende schuldeisers en de pandgevende schuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen.

Alvorens de vergadering wordt begonnen, wordt een aanwezigheidslijst met vermelding van de naam van de aandeelhouders, het aantal aandelen en, in voorkomend geval, de volmachten getekend door alle aanwezige aandeelhouders of lasthebbers.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over beslist.

De stemming per brief is in geen enkel geval toegelaten.

Schriftelijke algemene vergadering:

1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

2. Samen met het rondschrijven dat de agenda en de voorstellen van besluit bevat, worden de stukken die krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking van de aandeelhouders moeten worden gesteld, hen toegezonden.

De algemene vergadering wordt gedateerd op de dag waarop de aandeelhouder, die als laatste zijn handtekening heeft geplaatst, de notulen heeft ondertekend.

Indien niet alle aandeelhouders de notulen willen ondertekenen, worden alle voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring van de aandeelhouders hebben gekregen.

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste het minimum aantal leden dat door de wet is voorgeschreven.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor hoogstens zes jaar en kunnen ten allen tijde dcor haar worden ontslagen.

De bestuurders zijn herbenoembaar. De opdracht van de uittredende en niet herkozen bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over de herverkiezing.

ln geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook (overlijden, ontslag of andere), hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en geldig besluiten indien tenminste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen', indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals/bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag niet meer dan één van zijn collega's tegelijkertijd vertegenwoordigen.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter doorslaggevend zijn. indien de vennootschap evenwel maar twee bestuurders heeft, verliest de stem van degene die de raad voorzit haar doorslaggevend karakter tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Deze schriftelijke procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal of in enig ander geval dat door de statuten is uitgesloten.

indien de toepassing van de wettelijke bepalingen inzake belangenconflicten ertoe leiden dat het hiervoor bepaalde quorum voor de beraadslaging en stemming niet kan worden gehaald, kan het betreffende besluit genomen worden door de overblijvende bestuurders.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze die door de wet of de statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen hetzij aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder, hetzij aan één of meer directeurs.

Behoudens ander beding, zullen zij, zelfs indien er meerdere zijn, alleen en individueel mogen optreden,

3e gedelegeerden voor net dagelijks bestuur kunnen in riet kader van dat bestuur bijzondere volgnachten verlenen aan iedere lasthebber.

De raad van bestuur stelt de eventuele toekenningen en vertoning vast voor de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur. Hij kan hen op elk ogenblik ontslaan.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor hun aanstelling, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd als volgt:

1. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door twee bestuurders gezamenlijk optredend.

2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde of gedelegeerden voor dit bestuur die alleen handelen, behoudens ander beding.

3. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, wordt de vennootschap, met uitzondering van de taken die overeenkomstig de wet niet kunnen overgedragen worden aan het directiecomité, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door één lid van het directiecomité.

4. Hij-zij moet(en) tegenover derden geen bewijs leveren van zijn-haar-hun machten.

5, De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap

wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht

onverminderd de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur in geval van overdreven volmacht.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april van ieder jaar en eindigt op éénendertig maart van

het volgende jaar.

WINSTVERDELING:

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt jaarlijks minstens vijf procent vooraf genomen voor de wettelijke reserve; deze

voorafname is niet meer verplicht wanneer het reservefonds een tiende van het kapitaal van de vennootschap

bereikt; de verplichting herleeft wanneer de wettelijke reserve wordt aangesproken tot het reservefonds opnieuw

één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

Het saldo zat de bestemming krijgen die de algemene vergadering eraan heeft gegeven bis meerderheid van

stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

WIJZE VAN VEREFFENING:

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden

om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders

naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld,

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot

de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door

bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door

voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte

aandelen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN:

EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op éénendertig maart tweeduizend en vijftien.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste zaterdag van de maand september van het jaar

tweeduizend en vijftien.

BENOEMING VAN DE BESTUURDERS

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op drie.

Worden benoemd in de functie van bestuurders voor een periode van zes jaar, te rekenen vanaf heden;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid THE COACHING LOOP, met maatschappelijke

zetel te 8500 Kortrijk, Jan Van Ruusbroeclaan 4, met ondememingsnummer (BTW BE) 0471.658.144,

rechtspersonenregister Kortrijk.

Opgericht onder de benaming BALETEC bij akte verleden voor notaris Caroline Declercq, te Koekelare, op

negenentwintig maart tweeduizend, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van éénentwintig

april daarna, onder nummer 20000421-292, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij proces-

verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Luc de M0elenaere, te Gultegem,

t

op vierentwintig oktober tweeduizend en dertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad wantwintig november daarna, onder nummer 13173919.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid THE COACHING LOOP zal voor de uitvoering van dit bestuursmandaat vast vertegenwoordigd worden door de heer VANDEPUTTE Frank, voornoemd.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GHEMA, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8900 leper, Ter Olmen 16, met ondememingsnummer (BTW BE) 0475.244.768, rechtspersonenregister leper.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Vandenweghe, te Zonnebeke, op negentien juli tweeduizend en één, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van acht augustus daarna, onder nummer 20010808, en waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door ondergetekende notaris op veertien maart tweeduizend en veertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twee april daarna, onder nummer 14071631,

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GHEMA zal voor de uitvoering van dit bestuursmandaat vast vertegenwoordigd worden door de heer GHEKIERE Luk, voornoemd,

- De naamloze vennootschap VENCO, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8560 Wevelgem, Groenestraat 57, met ondememingsnummer (BTW BE) 0450.207.484, rechtspersonenregister Kortrijk.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Pierre Maere, te Diksmuide, op twee juni negentienhonderd drieënnegentig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negentien juni daarna, onder nummer 19930619-329, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door voornoemde notaris Luc de Mûelenaere op vierentwintig oktober tweeduizend en dertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig november daarna, onder nummer 13173921.

De naamloze vennootschap VENCO zal voor de uitvoering van dit bestuursmandaat vast vertegenwoordigd worden door de heer VANDEPUTTE Peter, voornoemd.

COMMISSARIS

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN NAMENS DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Alle verbintenissen en aile verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één april tweeduizend en veertien door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de raad van bestuur die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk aansluitend op de vergadering, zijn in raad van bestuur bijeengekomen de hierboven benoemde bestuurders van de naamloze vennootschap CODITECH, met het oog op de benoeming van de gedelegeerd bestuurder,

Vervolgens benoemen de bestuurders, met eenparigheid van stemmen, en dit voor een termijn van zes jaar ingaand vanaf heden, de naamloze vennootschap VENCO, voornoemd, tot gedelegeerd bestuurder, die vertegenwoordigd als gezegd door de heer Vandeputte Peter, verklaart dit mandaat te aanvaarden.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

- onderhandse volmacht

Dit uittreksel werd afgeleverd vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis van het Wetboek van Registratierechten.

Nancy DEKNUDT, notaris te Heuvelland.

t.

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 05.09.2015, NGL 14.09.2015 15586-0174-018
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 22.08.2016, NGL 30.08.2016 16524-0595-017

Coordonnées
CODITECH

Adresse
KROMMEBEEKSTRAAT 24 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande