COGNISTREAMER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COGNISTREAMER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 446.231.177

Publication

03/09/2014
ÿþ~ { J mod 11.1



~~!irt< in de bijla en het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

bijlagen bij g P~

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

NEERGELEGD 1 / JULI 2014

echtbank van KOOPHANDEL Geeriffit KORTRIJK

27-

BELGISCI-

08- 2014

STAATSE

Vooi behout aan h Belgis Staatsb

Onc[ernemingsnr : 0446.231.177

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Benaming (voluit) : CogniStreamer

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ENGELSE WANDELING 2 BUS K10

8500 KORTRIJK

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.2140517) opgemaakt door Liesbet Degroote, notaris te Kortrijk, op 16 juli 2014, blijkt dat de buitengewone algemene; vergadering van de aandeelhouders van de voornoemde vennootschap, tegenwoordig of geldig vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmachten, onder meer besloten heeft :

1. het kapitaal van de vennootschap te verhogen " met

tweehonderdveertienduizend euro (¬ 214.000,00) teneinde het te brengen van één miljoen achthonderdtweeënveertigduizend vijfhonderdenvijf euro vierentwintig cent (¬ 1.842.505,24) op twee miljoen zesenvijftigduizend vijfhonderdenvijf euro vierentwintig cent (¬ 2.056.505,24).

De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt zonder creatie van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, gezien elke aandeelhouder heeft ingeschreven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door zijn aandelen vertegenwoordigd.

De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt deels door inbreng in geld ten. belope van veertigduizend achthonderdentwee euro zevenendertig cent (¬ 40.802,37) en deels door inbreng van zekere, vaststaande en opeisbare, schuldvorderingen die bestaan ten laste van de vennootschap ten belope van honderddrieënzeventigduizend honderdzevenennegentig euro drieënzestig cent (£ 173.197,63).

Voor wat betreft het deel van de kapitaalverhoging dat werd verwezenlijkt: door de inbrengen in geld, bevestigt de ondergetekende notaris dat, overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen, een be drag van veertigduizend achthonderdentwee euro zevenendertig' cent (¬ 40.802,37), werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer IBAN BE56 7380 3951 4788, geopend op naam van de vennootschap bij de' naamloze vennootschap "KBC Bank", zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 16 juli 2014 afgeleverd bankattest, dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd.

Conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura.

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van; het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng' in natura bij de NV COGNISTREAMER door inbreng in natura van een deel.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

van de vordering in lopende rekening van de heer Hein DE KEYZER en door inbreng in natura van een deel van de vordering van de BVBA B.E.E.P., kan ik besluiten dat

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord onder voorbehoud van navolgende

i. De vennootschap bevindt zich in de toestand omschreven in artikel 633 en artikel 634 van het Wetboek van Vennootschappen. De voorgenomen kapitaalverhoging dient dan ook als een herstructureringsmaatregel beschouwd te worden. De continuïteit van de onderneming op middellange

termijn is afhankelijk van het welslagen van de

herstructureringsmaatregelen op niveau van de rendabiliteit.

Rekening houdende met de bestaande onzekerheid inzake de continuïteit van de NV GOGNISTREAMER op middellange termijn is de inning van de vordering in hoofde van de schuldeisers, met name voormelde inbrengers, onzeker zodat vanuit het standpunt van de schuldeisers de reële waarde van de vordering lager is dan de nominale waarde. Vanuit het standpunt van de vennootschap, schuldenaar, daarentegen, betekent de voorgenomen kapitaalverhoging een even grote schuldvermindering zodat voor haar de reële waarde van de betreffende schuld gelijk is aan haar nominale waarde. Aangezien de kapitaalverhoging in casu een verschuiving betreft van vreemd vermogen naar eigen vermogen binnen dezelfde onderneming en de ; continuïteit van de onderneming op korte termijn niet in gevaar is voor zover de huidige aandeelhouders en kredietverstrekkers bereid zijn om hun krediet te bestendigen, achten wij het redelijk dat de nominale waarde als inbrengwaarde wordt weerhouden onder voorbehoud van het verdere welslagen van de vooropgestelde maatregelen op niveau van de rendabiliteit. Wij dienen een voorbehoud te formuleren voor het impact van de eventuele geleden verliezen in de periode 01/07/13-30/06/14 waaromtrent ik, bij gebreke aan resultatenrekening over deze periode, geen informatie heb.

De waardebepaling waartoe de toegepaste methode van waardering leidt, komt tenminste overeen met de totaliteit van de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura in combinatie met de inbreng in speciën door de andere aandeelhouders, bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 214.000, 00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de ; verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend

Op de laatste blz. van uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

pr " 1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 15 juli 2014

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

2. de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- zes volmachten, aangehecht;

- de verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor met

betrekking tot de inbreng in natura, en,

- de gecoordineerde tekst van de statuten.

Liesbet Degroote

Notaris

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/11/2013
ÿþmod 11.1

`i! _J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NFEt;GELE

31. 10, 2013

FiEC~,SK~~IJ'ICP~ra.VÜ_

Ondememingsnr : 0446.231,177

Benaming (voluit) : COGNISTREAMER

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ENGELSE WANDELING 2 K18V

8500 KORTRIJK

Onderwerp akte :VERPLAATSING ZETEL  KAPITAALVERHOGINGEN  WIJZIGING STATUTEN  KENNISNAME ONTSLAG BESTUURDERS  (HER)BENOEMING BESTUURDERS  BENOEMING VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN GEDELEGEERD BESTUURDER.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.2130731) opgemaakt door Liesbet DEGROOTE, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 15 oktober 2013, blijkt : I. dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders, onder meer besloten heeft :

1. de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8500 Kortrijk, Engelse Wandeling 2 bus K10.

2. het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met vierhonderdvijftigduizend honderdnegenenveertig euro zesenzeventig cent (£ 450.149,76) teneinde het te brengen van één miljoen honderdnegenentwintigduizend zeshonderddrieënzeventig euro achtentachtig cent (£ 1.129.673,88) op één miljoen vijfhonderdnegenenzeventigduizend achthonderddrieëntwintig euro vierenzestig cent (£ 1.579.823,64), deels door inbreng in geld van een totaal bedrag van honderdduizend en honderdnegenenveertig euro zesenzeventig cent (£ 100.149,76) en deels door inbreng van zekere, vaststaande en opeisbare schuldvorderingen ter waarde van in totaal driehonderdvijftigduizend euro (E 350.000,00) die bestaan ten laste van de vennootschap en dit mits uitgifte van tienduizend en vierentachtig (10.084) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één vierendertigduizend tweehonderdvierendertigste (1/34.234ste) van het kapitaal van de vennootschap.

De nieuwe aandelen werden uitgegeven tegen de prijs van vierenveertig euro vierenzestig cent (£ 44,64) per aandeel, dit is beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De nieuwe aandelen delen in de winsten vanaf 15 oktober 2013 en zullen voor het overige dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande' aandelen.

3. het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met

tweehonderdvierenveertigduizend driehonderdachtennegentig euro:',

vijfenzeventig cent (£ 244.398,75) teneinde het te brengen van één miljoen

vij fhonderdnegenenzeventigduizend achthonderddrieëntwintig euro

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

1III III (I I II1 II II1 II I1 III

*13171116*

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

vierenzestig cent (£ 1.579.823,64) op één miljoen;

achthonderdvierentwintigduizend tweehonderdtweeëntwintig euro

negenendertig cent (£ 1.824.222,39) en dit mits uitgifte van vijfduizend tweehonderdzesennegentig (5.296) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één negenendertigduizend vijfhonderddertigste (1139.530ste) van het kapitaal, uitgegeven tegen de prijs van negenenveertig euro zestig cent (£ 49,60) per aandeel, hetzij de fractiewaarde

of afgerond zesenveertig komma één vier zeven acht euro (£ 46,1478) inbreng in kapitaal en verhoogd met een uitgiftepremie van afgerond drie komma vier vijf twee twee euro (3,4522) per aandeel.

De nieuwe aandelen delen in de winsten vanaf 15 oktober 2013 en genieten voor het overige dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

Zij werden ingeschreven in geld en werden gedeeltelijk volgestort.

De ondergetekende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen, voor de voormelde kapitaalverhogingen in geld een bedrag van honderdvierennegentigduizend vijfhonderdzestig euro zesentachtig cent (£ 194.560,86) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer IBAN BE56 7380 3951 4788, geopend op naam van de vennootschap bij de naamloze vennootschap "KBC Bank", zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 14 oktober 2013 afgeleverd bankattest, dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd.

4. het kapitaal van de vennootschap een derde maal te verhogen met achttienduizend tweehonderdtweeëntachtig euro vijfentachtig cent (£

18.282,85) teneinde het te brengen van één miljoen

achthonderdvierentwintigduizend tweehonderdtweeëntwintigduizend euro

negenendertig cent (£ 1.824.222,39) op één miljoen

achthonderdtweeënveertigduizend vijfhonderdenvijf euro vierentwintig cent (£ 1.842.505,24), door incorporatie bij het kapitaal van een bedrag van achttienduizend tweehonderdtweeëntachtig euro vijfentachtig cent (£ 18.282,85), dat werd afgenomen van de onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt zonder creatie van nieuwe aandelen.

5. de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

Conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura :

"7. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging door inbreng in' natura en door inbreng in speciën met uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde bij de NV COGNISTREAMER met de volgens artikel 582 en artikel 602 van het wetboek van vennootschappen gevraagde verslaggeving, kan ik besluiten dat

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen zonder nominale waarde.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Tfijlagen bilhet Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met de fractiewaarde en het aantal van de tegen de inbreng ' uit te geven aandelen. Uit onze analyse van de ontwerpbalans per 30 juni 2013 blijkt dat de door partijen overeengekomen uitgifteprijs veel hoger is dan de intrinsieke waarde op basis van het eigen vermogen. Bovendien is er een inningsrisico op een vordering aan een verbonden onderneming die per 30 juni 2013 circa 510.000 EUR bedraagt zodat ik hiervoor een voorbehoud formuleer. De vennootschap bevindt zich in de toestand omschreven in de artikelen 633 en 634 van het wetboek van vennootschappen. Blijkens artikel 634 van het wetboek van vennootschappen kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. Onderhavige kapitaalverhoging kadert dan ook binnen de voorgenomen herstructurering van de onderneming,

4, De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bij kapitaalverhoging 1 bestaat uit 7.843 aandelen zonder nominale waarde voor een totaal bedrag van 350.111,52 EUR.

5.Het bijzonder verslag van het bestuursorgaan met betrekking tot kapitaalverhoging 1 bevat correcte en voldoende financiële en boekhoudkundige gegevens om de algemene vergadering die over de kapitaalverhoging met uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde dient te stemmen, voor te lichten,

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld. Wevelgem, 14 oktober 2013,

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door (ex ultimo)

Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

II. dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders :

a) kennis heeft genomen van het ontslag uit hun functie van bestuurders van de vennootschap van :

- mevrouw Katrien HILLEWAERE, geboren te Roeselare op 28 juni 1965, ingaande op 14 oktober 2013.

- "SIGADI" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8510 Kortrijk-Marke, Leieweg 37, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0877.957.787 en met btw-nummer BE 0877.957.787, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Hein DE KEYZER, geboren te Kortrijk op 26 april 1962, en,

- de heer Wim SOENS, geboren te Kortrijk op 27 mei 1967.

b) besloten heeft te (her)benoemen tot bestuurders van de vennootschap :

1° "SIGADI" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Hein DE KEYZER, voornoemd, die heeft aanvaard;

2° "MAS QUE NADA" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 8550 Zwevegem, Kanaalstraat 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0849.768.104 en met btw-nummer BE 0849.768.104, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Wim SOENS, voornoemd, die heeft aanvaard;

~Y.

Bilagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ' aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Yº% I " r

. Voorbehouden ` aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

3° "BUSINESS, ECONOMY AND ENGINEERING PROJECTS", in 't kort "B.E.E.P.", coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 1210 Sint-Joost-ten-Node, Grensstraat 57, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0439.850.458 en , met btw-nummer BE 0439.850.458, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Stefan SCHIPPERS, geboren te Hasselt op 20 maart 1965, die heeft aanvaard;

4° de heer Jan DE MEESTER, geboren te Kortrijk op 16 februari 1962, die heeft aanvaard, en,

5° de heer Bart VERMEULEN, geboren te Gent op 23 februari 1972, die heeft aanvaard.

Hun opdracht zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2018.

Overeenkomstig artikel negentien van de statuten wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten rechte ofwel door de voltallige raad van bestuur, ofwel door één gedelegeerd bestuurder, die alleen optreedt.

III. dat de vergadering van de raad van bestuur van de voornoemde vennootschap besloten heeft te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder : "SIGADI" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd, vertegenwoordigd door de heer Hein DE KEYZER, voornoemd, die heeft aanvaard.

In haar hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder zal zij het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur waarnemen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- 5 volmachten, aangehecht;

- de verslagen van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor betreffende de

inbreng in natura, en,

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Liesbet Degroote

Geassocieerde Notaris

Bijlagen bij fiée Tèlgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/08/2013
ÿþ Md Waal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc behoL

aan I Belgio Staats

lIIl1Wuumiu~~iiiNi ~aNREUR

*13126506* 05-08-

GfSCI4 ST

NEERGELEGD

BELGE 2,2. 07. 2013

2013 FIECt~fl' KO ke AND>;rr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0446.231.177

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ENGELSE WANDELING 2 K 18V - 8500 KORTRIJK (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG VAN BESTUURDER

Op de algemene vergadering van 17 juni 2013 neemt men akte van de beslissing van

de heer Peter Verschuere om ontslag te nemen als bestuurder van de vennootschap en beslist unaniem

om het ontslag te aanvaarden. Verder wenst de algemene vergadering de heer Peter Verschuere

te bedanken voor zijn werkzaamheden als bestuurder.

SIGADI BVBA

GEDELEGEERD-BESTUURDER

vaste vertegenwoordiger

de heer HEIN DE KEYZER

COGNISTREAMER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 13.12.2014, NGL 14.01.2015 15015-0306-020
23/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 08.12.2012, NGL 16.01.2013 13011-0070-020
04/06/2012
ÿþmod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2,3. 05. 2012

i'` r t<`~l7HANCIEL ~~SL~.m

~

*izossaao*

Ondernemingsnr :0446.231.177

Benaming (voluit) :COGNISTREAMER

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : ENGELSE WANDELING 2 K18V

8500 KORTRIJK

Onderwerp akte ;Kapitaalverhoging - Wijziging statuten.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.16012/2) opgemaakt door Dirk Vanhaesebrouck, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 11 mei 2012, blijkt dat de enige vennoot, handelend als buitengewone algemene vergadering van de voomoemde vennootschap, onder meer besloten heeft :

1. het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierhonderdduizend honderddrieëndertig euro achtentachtig cent (¬ 400.133,88) teneinde het te brengen van zevenhonderdnegenentwintigduizend vijfhonderdveertig euro (¬ 729.540,00) op één miljoen honderdnegenentwintigduizend zeshonderddrieënzeventig euro achtentachtig cent (¬ 1.129.673,88) en dit mits uitgifte van achtduizend vijfhonderdvierenvijftig (8.554) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één vierentwintigduizend honderdvijftigste (1/24.1505te) van het kapitaal, uitgegeven tegen de prijs van zesenveertig komma zeven zeven zeven vier euro (¬ 46,7774) per aandeel, hetzij de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De nieuwe aandelen delen in de winsten vanaf 11 mei 2012 en genieten voor het overige dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

Zij werden ingeschreven in geld en werden ten belope van ten minste éénvierde per aandeel volgestort.

De ondergetekende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen, een bedrag van honderdduizend en vijftig euro (¬ 100.050,00), werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer IBAN BE40 7480 3381 0263, geopend op naam van de vennootschap bij de naamloze vennootschap "KBC Bank", zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 11 mei 2012 afgeleverd bankattest, dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd.

2. de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Dirk Van Haesebrouck

Notaris

30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 10.12.2011, NGL 24.01.2012 12014-0067-020
17/01/2012 : KO125635
14/11/2011 : KO125635
20/10/2010 : KO125635
26/03/2010 : KO125635
25/03/2009 : KO125635
12/03/2009 : KO125635
23/01/2009 : KO125635
11/07/2008 : KO125635
02/10/2007 : KO125635
09/06/2015
ÿþMua Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*15081279*

11u

GD

2 7. 05. 2015

RECFITgrra& i(6O,UyÁNpEi.

KO" .

Ondernemingsnr : 0446.231.177

Benaming

(voluit) : COGNISTREAMER

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: ENGELSE WANDELING 2 K10 - 8500 KORTRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG VAN BESTUURDER & BENOEMING VAN BESTUURDER

De bijzondere algemene vergadering neemt akte van het bijzonder verslag van de raad van bestuur dd. 30

september 2014 en deze beslissing werd genomen :

In een brief gericht aan de raad van bestuur op 20 september 2014 heeft Bart Vermeulen ontslag genomen

als bestuurder van COGNISTREAMER NV; de vergadering dankt de aftredende bestuurder voor de

bewezen diensten,

Bij afzonderlijke stemming en met éénparigheid wordt kwijting verleend aan de bestuurder voor de

uitoefening van zijn mandaat,

De vergadering gaat over tot de benoeming van de volgende bestuurder & vaste vertegenwoordiger

met ingang vanaf heden voor een duur van 6 jaar

-BVM CONSULTING BVBA, Gentstraat 126 - 9700 Oudenaarde (O.N. 0548.779.775),

met als vaste vertegenwoordiger Vermeulen Bart.

de opdracht vd bestuurder is bezoldigd en zal een einde nemen in het jaar 2020 behoudens vervroegde

herverkiezingen.

Aan de bestuurder is volledige bevoegdheid verleend om namens de vennootschap op te treden in en

buiten rechte.

BESTUURDER

SIGADI BVBA

vaste vertegenwoordiger

HEIN DE KEYZER

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2006 : KO125635
20/03/2006 : KO125635
22/09/2005 : KO125635
25/08/2005 : KO125635
10/06/2005 : KO125635
10/07/2003 : KO125635
23/01/2003 : KO125635
08/01/2003 : KO125635
15/10/2002 : KO125635
11/10/2002 : KO125635
06/08/2002 : KO125635
23/08/2001 : KO125635
01/08/2001 : KO125635
01/09/1999 : KO125635
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 12.12.2015, NGL 23.12.2015 15703-0216-020

Coordonnées
COGNISTREAMER

Adresse
ENGELSE WANDELING 2, BUS K10 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande