COIFFURE JEAN-JILL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COIFFURE JEAN-JILL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.610.809

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 01.07.2014 14247-0104-014
01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 27.06.2013 13224-0513-014
09/11/2011
ÿþ4+

gexl3E4U~

,

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111»11.11%1111!J11111

MONITEL R 8~-`

DERECT,ON

1 8 -10_ 2011

L~f<C.tiE F.sr~` i-.~lA ~s aF3C"-~ 1

~ r e; sr-

-- .1

iv!S.=`'n,r~-' E~~ i

-----~--.~.,!

17. 1{,

E,~CHTBAr:rC KUi.~rHAr~~,,_o

,s

ti

1!

Crde-nernirCsr3r :8Gr p: gb 9

B3s`.aâ::^.r~,?

iFo:u;t; : Coiffure Jean-Jill

R~cr s'Fcrr , : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : te 8580 Avelgem, Neerstraat 35

Cr Aït`M r a ct:a : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Stan Devos, notaris te Zwevegem, op twaalf oktober tweeduizend en elf, ter registratie, blijkt dal :

Mevrouw BUYZE Jill, geboren te Kortrijk op 31 oktober 1990, ongehuwd, wonende te 8551 Zwevegem (Heesten), Vierkeerstraat 95, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam "Coiffure Jean-Jill", met maatschappelijke zetel te 8580 Avelgem, Neerstraat 35, waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal dertigduizend euro (30.000,00¬ ) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd vijftig (150) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, .waarop zij in geldspeciën inschrijft tegen de prijs van tweehonderd euro (200,00¬ ) per aandeel, volledig volstort, en bijgevolg voor een totaal bedrag van dertigduizend euro (30.000,00¬ ).

De comparant verklaart en bevestigt :

Dat de inschrijving volledig volstort is zodat de vennootschap bijgevolg en van nu af aan een bedrag van dertigduizend euro (30.000,00¬ ) ter beschikking heeft;

Dat het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbreng, vóór de oprichting van de vennootschap werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting geopend bij KBC' Bank Naamloze Vennootschap te 1060 Brussel, Havenlaan 2, onder nummer BE70 7380 3401 8225.

Een bewijs van die deponering wordt aan de notaris overhandigd om in het dossier bewaard te blijven. Uittreksel uit de statuten :

Artikel 1.: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een éénpersoons besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "Coiffure Jean-Jill".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de afkorting "B.V.B.A.".

Artikel 2.: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8580 Avelgem, Neerstraat 35.

De zaakvoerder kan deze verplaatsen naar iedere andere plaats in het Nederlandstalig of tweetalig landsgedeelte van België. Hij draagt zorg voor de publicatie van elke verandering van de zetel van de vennootschap in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De zaakvoerder is eveneens bevoegd kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschappen in België en in het buitenland op te richten.

Artikel 3.: Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

- Met uitbaten van een kapsalon zijnde wassen, knippen, verven, onduteren enzovoort van haar bij mannen, vrouwen en kinderen.

- De kleinhandel in verzorgingsproducten, schoonheidsproducten en toiletartikelen.

1. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen:

AI het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende .goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn dé opbrengst van, de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot, roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, pbligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestàande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Cp s .sr':"a:den : 'iaaM.^, ar nota-s. E'et2:l 'Fu ie

.1,::ege±'ia r c`'.s~e. 3ec(' :2h,9ar2.?, " " 47: dader te }Fa ?t``,'' i r{diç -' ' Vg.'sz. " `i?.ar.a la ~~i:2 rare++"

2. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

Al Administratie en managementactiviteiten, omvattende onder meer: - adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het ,verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen. -- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar, studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomisch of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen. -- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van bedrijven van nut kan zijn,  het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. BI het verwerven participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt. CI Het toestaan van leningen

d1D en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in

dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handeis- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. D/ Het ontwikkelen, kopen,

e verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa. El

Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices. FI De aan- en verkoop, in en uitvoer,

commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de

cc

handel. G/Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten,

nieuwe vormen van technologie én hun toepassingen.

bBovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag alle octrooien, licenties en handelsmerken in verband met haar doelstelling verkrijgen, uitbaten of afstaan.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en

r+ ' manieren die zij het best geschikt zou achten.

ó De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten

N en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

ó reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere

b " wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of

ca samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar

maatschappelijk doel.

Gd Artikel 4 : Duur

Gd

De vennootschap heeft een onbepaalde.duur.

el Artikel 5.: Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt DERTIGDUIZEND EURO

d1D (30.000,00¬ ), vertegenwoordigd door honderd " vijftig (150) aandelen, zonder nominale waarde. Het

maatschappelijk kapitaal moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Vanaf de oprichting is het bedrag van

het kapitaal volledig volstort hetzij voor een bedrag van DERTIGDUIZEND EURO (30.000,00¬ ).

Artikel 12. : Zaakvoerder

e

:r.73 De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering. Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene

vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders

ca

waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

pq Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met

een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen mët eenparig goedvinden van de vennoten, met

inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen,

totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Artikel 13. : Bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

dori

De zàakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel

van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Artikel 14. : Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 15. : Bijzondere volmachten . "

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 16. : Aansprakelijkheid

" Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is

verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het

. gemeen recht en de vennootschappenwet.

Artikel 19. : Jaarvergadering

leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op twintig juni om 14 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 20. : Oproeping

De oproepingen van de algemene vergaderingen. worden gedaan, overeenkomstig de wet. De wijze van

bijeenroeping moet niet worden verantwoord, indien aile vennoten aanwezig zijn op de algemene vergadering.

Artikel 21. : Buitengewone Algemene Vergadering

Een buitengewone algemene vergadering mag worden gehouden-telkens het belang van de vennootschap

zulks vereist, of op aanvraag van de vennoten die éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen.

Artikel 22. : Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in

België, zoals aangeduid in de oproepingen.

Artikel 25.: Stemrecht - Stemkracht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Het uitoefenen van het stemrecht mag het voorwerp van overeenkomsten tussen vennoten uitmaken, zoals

bepaald in het Wetboek van vennootschappen

Artikel 26. : Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

a)Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b)Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in

onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een

persoon, aangeduid door alle medeëigenaars.

c)Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht

uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d)Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever

uitgeoefend.

Artikel 29. : Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig " december van het

volgende jaar. .

Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de jaarrekening en het jaarverslag op overeenkomstig de wet.

Artikel 30.

De jaarrekening, het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing, liggen ter inzage van de vennoten in de zetel van de vennootschap, vijftien dagen voor de algemene vergadering. Artikel 31.

De jaarvergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing, en keurt al of niet de jaarrekening goed.

De zaakvoerder moet een verificatietaak met betrekking tot de goed te keuren jaarrekening opdragen aan een accountant, die lid is van het Instituut van Accountants of een bedrijfsrevisor die lid is van het Instituut van de bedrijfsrevisoren of een erkend boekhouder.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de vergadering drie wèken uit te stellen. In die hypothese is artikel 285 Wetboek van vennootschappen van toepassing. Na de goedkeuring van de jaarrekening beslist de vergadering bij afzonderlijke stemming over de kwijting te verlenen aan de zaakvoerder (en de commissarisrevisor, indien van toepassing).

Artikel 32.

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten. honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

J

u

jj 'dcor-

~ aa: ~et

'u.Lc r

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

Artikel 37. : Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet aile aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledige gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte

werden volgestort. "

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN - SLOT VAN DE AKTE

EERSTE JAARVERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

1) Eerste boekjaar en jaarvergadering: Het eerste boekjaar begint op heden om te eindigen op 31 december

2012. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de twintigste van juni om 14 uur in het jaar 2013.

3) Commissaris: Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerste maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 paragraaf 1 Wetboek van vennootschappen, wordt er beslist geen commissaris te benoemen.

4) Benoeming zaakvoerder : En onmiddellijk heeft de comparant, optredend als buitengewone algemene vergadering, het aantal zaakvoerders vastgesteld op één.

Wordt voor onbepaalde duur tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd: Mevrouw BUYZE Jill, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door enige maatregel die zich hiertegen verzet..

.Het mandaat als zaakvoerder is bezoldigd, tenzij er op de Algemene Vergadering anders wordt beslist.

5) Volmacht : Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DESEYN & TAELMAN te 8570 Anzegem, Statiestraat 12, of haar afgevaardigde om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de directe belastingen, evenals andere formaliteiten zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle latere wijzigingen.

6) Overname verbintenissen: Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 1 januari 2011 worden, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij voorliggende akte opgerichte vennootschap. Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt..

-VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL -

Opgemaakt door notaris Stan Devos, te Zwevegem (Sint-Denijs)

. Bijlage: uitgifte van de oprichtingsakte

.r~C.á:û _ü'~t~ Jer.r2<"Cen : : /?ri «? 'ia:"

._ a û . ~-`er~-~.a

, °9î, ~3~:~,...P !ff^ ~f;.cf? '.S i ~_-~.. 1~Cfp;~@Z

'lar5a : . f83t1? 2rt ~Gr t~.;drs,:g

Coordonnées
COIFFURE JEAN-JILL

Adresse
NEERSTRAAT 35 8580 AVELGEM

Code postal : 8580
Localité : AVELGEM
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande