COMINPRO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COMINPRO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 433.556.643

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.05.2014, NGL 27.06.2014 14248-0487-015
07/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NELHGELhOD

26. 03. 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL

1111111lite),111 Il

Ondernemingsnr : 0433566643

Benaming

(voluit) : Cominpro

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Kapel ter Bede 84, 8600 Kortrijk, België

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag

De Raad van Bestuur heeft nota genomen van het ontslag aangeboden vertegenwoordigd door Dhr. Stéphane Truant en dit met ingang vanaf 28 februari 2014.

Er wordt niet in zijn vervanging voorzien.

Ivan Van den Bulcke, Bestuurder

Veerie Vercaigne, Bestuurder

door Imofin BVBA,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

13/11/2014
ÿþte.

Voor behoor aan h Belgl: Staats!

Ondememingsnr : 0433.556.643

Benaming

(voluit) : COMINPRO

(verkort) : I

ifiengo

Mod Wad 11.1

~

19 SEP. 7014

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

MONITEDR BELGE

~f- 2t$if NEERGELEGD

STAATSBL,Ar GIMegbank van KOOPHAND MIL

ent, afd. KORTRIJK I

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8500 Kortrijk, Ter Bede Business Center, Kapel ter Bede 84 (volledig adres)

Onderwerp akte : Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie)

Op 25 september 2013 hebben de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "COMINPRO", nagenoemd, en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "KORAMIC REAL ESTATE", afgekort "STERREBERG", nagenoemd, in gemeen overleg beslist, over te gaan tot opmaak van het voorstel van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie). De voorgenomen fusie zou doorgevoerd worden op basis van een tussentijdse staat van activa en passiva per 30 juni 2013. Het fusievoorstel werd neergelegd bij de griffie van de Rechtbank van koophandel te Kortrijk op 27 september 2013 en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 oktober daarna onder het nummer 13152526.

Thans kon de akten houdende vaststelling van de besluiten tot fusie niet verleden worden, aangezien niet alle wettelijke formaliteiten vervuld werden.

Er werd, in overeenstemming met artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "COMINPRO", nagenoemd, en door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "KORAMIC REAL ESTATE, afgekort STERREBERG", nagenoemd, in gemeen ' overleg, besloten alsnog over te gaan tot fusie en dit op basis van een tussentijdse staat van activa en passiva per 30 juni 2014 van de naamloze vennootschap "COMINPRO". Het voorstel van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie), werd opnieuw opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

De deelnemers aan de voorgestelde fusie zijn:

I. De naamloze vennootschap "COMINPRO", met zetel te 8500 Kortrijk, Kapel ter Bede 84, BTW BE 0433.556.643, RPR Gent, afdeling Kortrijk.

De vennootschap zal door de naamloze vennootschap "KORAMIC REAL ESTATE, afgekort STERREBERG", nagenoemd, overgenomen voorden, en wordt hierna genoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP" of "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP"_

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd, door haar voltallige raad van bestuur, te weten:

1) De heer Ivan VAN DEN BULCKE, wonende te 8500 Kortrijk, Ten Houtedreef 10;

2) Mevrouw Veerle VERCAIGNE, wonende te 8800 Roeselare, Kruisboommolenstraat 29;

Ii. De naamloze vennootschap "KORAMIC REAL ESTATE, afgekort STERREBERG", met zetel te 8500 Kortrijk, Kapel ter Bede 84, BTW BE 0405.371.710, RPR Gent, afdeling Kortrijk.

De vennootschap zal de bij de fusie betrokken naamloze vennootschap "COMINPRO", voornoemd, overnemen en wordt hierna genoemd de "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP".

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar voltallige raad van bestuur, te weten:

1)De heer Christian DUMOLIN, wonende te 8554 Sint-Denijs, Beerbosstraat 3;

2)Mevrouw Veerle VERCAIGNE, wonende te 8800 Roeselare, Kruisboommolenstraat 29;

3)De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DM PROJECTS", met zetel te 8501 Kortrijk,.

Heuleplaats 5, BTW BE 0899.958.080, RPR Gent, afdeling Kortrijk, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer Philippe DE MEESTERE, wonende te 8501 Kortrijk, Heuleplaats 5;

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

B.illagen_hij_hetBPlgi Staatchlad -_ 13/11/2014_ - Annexes_ du. lYlAniteurhelge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

4)De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOR1US", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 4A, BTW BE 0808.893.886, RPR Gent, afdeling Kortrijk, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Rik HONORÉ, wonende te 8510 Kortrijk (Raliegem), Lindendreef 11.

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

Partijen verklaren dat de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "COMINPRO", voornoemd, en de voltallige raad van bestuur van de naamloze vennootschap "KORAMIC REAL ESTATE BELGIUM, afgekort STERREBERG", voornoemd, beslist hebben tot het aanvatten en uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectieve algemene vergadering zullen voorleggen dat ertoe strekt, dat, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 676 en 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zowel de rechten als de verplichtingen van de overgenomen vennootschap, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaan op de ovememende vennootschap, die reeds houdster is van aile effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, uitgegeven door de overgenomen vennootschap.

Aldus wordt het volgende voorgesteld.

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overgenomen vennootschap:

De naamloze vennootschap "COMINPRO", met zetel te 8500 Kortrijk, Kapel ter Bede 84, BTW BE 0433.556.643, RPR Gent, afdeling Kortrijk, heeft volgens artikel 4 a) van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"ARTIKEL 4: Doel.

a) De vennootschap heeft tot doel:

- het beheer, de valorisatie en de uitbating, zelfs in samenwerking met derden, van aile onroerende

goederen, zowel deze die haar toebehoren als deze toebehorend aan derden;

- de aankoop, de verkoop, de ruiling en de inbreng van alle onroerende goederen en elke onroerende- en

roerende handeling die daarmee verband houdt, de verkaveling en de urbanisatie van gronden;

- de oprichting, de verhuring en de uitbating van residentiële-, handels- en nijverheidsgebouwen;

- de uitrusting, de verhuring en de uitbating van gronden voor alle landbouw-, bosbouw-, recreatieve- en toeristische doeleinden en de oprichting van en de deelname in alle bedrijven die land-, tuin- en bosbouwproducten of hun derivaten valoriseren.

Zij kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap zal verbintenissen door derden aangegaan mogen aanvaarden en hiervoor zelf de nodige zekerheden mogen stellen.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende, industriële, commerciële en financiële verplichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel.

De vennootschap zal bevoegd zijn zonder uitzondering aile handelingen te verrichten, die daartoe hoofdelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn.

Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheden van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel en dit door inbreng, versmelting, borgstelling, of op gelijk welke andere wijze."

2. De overnemende vennootschap

De naamloze vennootschap "KORAMIC REAL ESTATE, afgekort STERREBERG", met zetel te 8500 Kortrijk, Kapel ter Bede 84, BTW BE 0405.371.710, RPR Gent, afdeling Kortrijk, heeft volgens artikel 3 van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"ARTIKEL 3

De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen, zij het in België of in het buitenland, voor haar eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met:

-Immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen, met name aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, verpachting, leasing, expertise, beheer, promotie van vastgoedprojecten, aanleg van wegen, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, in voorkomend geval bij middel van lotisering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het verlenen van zowel persoonlijke als zakelijke roerende als onroerende waarborgen ten voordele van derden;

-Het kopen, huren, verhuren, (door)leasen, produceren, oprichten, verkopen en ruilen van alle roerende

materialen en installaties;

-Het verwerven en (door)leasen van bedrijfsmiddelen;

-De uitbating van kleigroeven en de aan- en verkoop van grondstoffen voor de keramische industrie, het

uitvoeren van grondwerken;

-Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons enzovoort en het beheer van deze roerende waarden;

-Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coordineren.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit de schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende goederen of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten."

B. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaan over naar de overnemende vennootschap op basis van de tussentijdse staat van activa en passiva per 30 juni 2014 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 juli 2014 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

C. TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE ENIGE AANDEELHOUDER VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP -BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

De enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap heeft geen bijzondere rechten.

In de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap.

D. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

E. VERKLARINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMDECREET

De (definitieve) attesten met betrekking tot alle over te dragen onroerende goederen, zullen aanwezig zijn op het ogenblik van het verlijden van de nota riële akte.

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de raad van bestuur van de over te nemen vennootschap en de raad van bestuur van de overnemende vennootschap aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouder aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

b

" Dit vertrouwelijke karakter mag niet geschonden worden. aan de onderscheiden

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, warden deze gegevens

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte documenten die haar arnbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, warden alle kosten verband houdende met de verrichtingen ' gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden aile kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen, dit uiterlijk zes weken voor de algemene vergaderingen die zich over de fusie moeten uitspreken.

Opgemaakt en getekend te Kortrijk, op de zetel van de overnemende vennootschap, op 17 september 2014, in zes exemplaren.

Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens enerzijds de raad van bestuur van de overnemende vennootschap en anderzijds de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te warden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.

Het fusievoorstel werd getekend door het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap "KORAMIC RI AL ESTATE", afgekort "STERREBERG", voornoemd, en het bestuursorgaan van de vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel de dato 17 september 2014 betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie) waarbij de vennootschap wordt overgenomen door de naamloze vennootschap "KORAMIC REAL ESTATE, afgekort STERREBERG", met zetel te 8500 Kortrijk, Kapel ter Bede 84, BTW BE 0405.371.710, RPR Gent, afdeling Kortrijk;

Ivan VAN DEN BULCKE Veerle VERCAIGNE

Bestuurder Bestuurder



Bijlagen bij het Belgieh Staatsblad 13L11L21114 Aunexes du.Moniteur_belge











Op de laatste blz. van Link B vermelden . Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

`Verso ; Naam en handtekening

08/10/2013
ÿþVoor, behoud aan he Belgise Staatsbl

clà

th

cP

GC

ect

?Md Word 11.1

111111111111111111111111

*13152526*

Ondernerningsnr : 0433.656.643

Benaming

(voluit) COMINPRO

(verkort): /

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel 8500 Kortrijk, Ter Bede Business Center Kapel ter Bede 84 (volledig adre

Onderwerp akte : Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie)

Er werd, in overeenstemming met artikel 719 van het Wetboek van Vmnno*tsnhmppen, door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap ^COk0(NPRO^, noQenuemd, en door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap ^KDRAMIC REAL ESTATE,afgekort STERR2BERG^ 'nagenoemd, ingemeen overleg, het voorstel van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruis loze fusie), opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

De deelnemers aan de voorgestelde fusie zijn:

I. De naamloze vennootschap *COM|NPRO", met zetel te 8500 Kortrijk, Kapel ter Bede 84, BTW BE0433.556.643, RPR Kortrijk.

De vennootschap zal door de naamloze vennootschap "K1JRAMK: REAL ESTATE, afgekort: GTERREBERG^ nagenoemd, overgenomen worden, en wordt hierna genoemd de "OVER TE NEMEN' VENNOOTSCHAP" of "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP".

De vennootschap is hierb , door haar voltallige raad van bestuur, te weten:

1) De heer Ivan VAN DEN BULCKE wonende te 8500 Kortrijk Ten Noutedreef 10;

2) Mevrouw Veerle VERCAIGNE, wonende te 8800 Roeselare, Kr isboommo|onstrao 29;

3) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ''|K8OF|N". met zeteL te 8500 Knrtrijk, Koning Leopold 111-laan 12, BTW BE 0454.458.655, RPR Kortrijk, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Stéphane TRUANT, wonende te 8500 Kortrijk, Koning Leopold III-laan 12.

Il. De naamloze vennootschap "KORAMIC REAL ESTATE, afgekort STERREBERG", met zetel te 8500 Kortrijk, Kape ter Bede 84, BTW BE 0405.371.710, RPR Kortrijk.

De vennootschap zd ón bij de fusie betrokken naamloze vennootschap "COM8NPRO", voornoemd,' overnemen en wordt hierna genoemd de 'OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP".

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haa voltallige raad van bestuur, te weten:

1)De heer Christian DUMOLIN, wonende te 8554 Sint-Denijs, Beerbosstraa 3; 2)De heer Ivan VAN DEN BULCKE. Wonende te 8500 Kortrjk, Ten Houtedreef 10; 3)Mevrouw Veerle VERCAIGNE, wonende te 8800 Roeselare, Kruisboommolenstraat 29; 4)De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ^|K4DF|N^. met zetel te 8500 Kortrijk, Koning

Leopold UI-laan 12, BlW BE 0454.488.855, RPR Kortrijk, UaQanmmondigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer Stéphane TRUANT wonende te 8500 Kortrijk, Koning Leopold 111-laan 12.

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

Partijen verklaren dat de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "COMINPRO", voornoemd, en de voltallige raad van bestuur van de naamloze vennootschap "KORAMIC REAL ESTATE BELGIUM, afgekort .STERREBERG:, Yoornoemd, beslist.hebben..lot het .aanvatten ,en .uitwerken van. een. fusievoorstel,datzif aan Op de laatste biz. van Luik 13 vermelden : Recto ' Naam om hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

i.~

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

~

? 09. 1~

~". ~~ ~ww

REC HAN0E.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

hun respectieve algemene vergadering zullen voorleggen dat ertoe strekt, dat, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 676 en 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zowel de rechten als de verplichtingen van de overgenomen vennootschap, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaan op de overnemende vennootschap, die reeds houdster is van alle effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, uitgegeven door de overgenomen vennootschap.

Aldus wordt het volgende voorgesteld.

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overgenomen vennootschap:

De naamloze vennootschap "COMINPRO", met zetel te 8500 Kortrijk, Kapel ter Bede 84, BTW BE 0433.556.643, RPR Kortrijk, heeft volgens artikel 4 a) van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"ARTIKEL 4: Doel,

a) De vennootschap heeft tot doel:

- het beheer, de valorisatie en de uitbating, zelfs in samenwerking met derden, van alle onroerende

goederen, zowel deze die haar toebehoren als deze toebehorend aan derden;

- de aankoop, de verkoop, de ruiling en de inbreng van alle onroerende goederen en elke onroerende- en

roerende handeling die daarmee verband houdt, de verkaveling en de urbanisatie van gronden;

- de oplichting, de verhuring en de uitbating van residentiële-, handels- en nijverheidsgebouwen;

- de uitrusting, de verhuring en de uitbating van gronden voor alle landbouw-, bosbouw-, recreatieve- en toeristische doeleinden en de oprichting van en de deelname in alle bedrijven die land-, tuin- en bosbouwproducten of hun derivaten valoriseren.

Zij kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap zal verbintenissen door derden aangegaan mogen aanvaarden en hiervoor zelf de nodige zekerheden mogen stellen.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende, industriële, commerciële en financiële verplichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel.

De vennootschap zal bevoegd zijn zonder uitzondering alle handelingen te verrichten, die daartoe hoofdelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn.

Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheden van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel en dit door inbreng, versmelting, borgstelling, of op gelijk welke andere wijze."

2, De overnemende vennootschap

De naamloze vennootschap "KORAMIC REAL ESTATE, afgekort STERREBERG", met zetel te 8500 Kortrijk, Kapel ter Bede 84, BTW BE 0405.371.710, RPR Kortrijk, heeft volgens artikel 3 van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"ARTIKEL 3

De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen, zij het in België of in het buitenland, voor haar eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, die rechtstreeks of on rechtstreeks verband houden met:

-Immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen, met name aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, verpachting, leasing, expertise, beheer, promotie van vastgoedprojecten, aanleg van wegen, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, in voorkomend geval bij middel van lotisering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing:

-Het verlenen van zowel persoonlijke als zakelijke roerende als onroerende waarborgen ten voordele van derden;

-Het kopen, huren, verhuren, (door)leasen, produceren, oprichten, verkopen en ruilen van alle roerende materialen en installaties;

-Het verwerven en (door)leasen van bedrijfsmiddelen;

-De uitbating van kleigroeven en de aan- en verkoop van grondstoffen voor de keramische industrie, het uitvoeren van grondwerken;

-Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons enzovoort en het beheer van deze roerende waarden;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit de schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom; het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondememingen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende goederen of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zin van het woord

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten."

B. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaan over naar de overnemende vennootschap op basis van de tussentijdse staat van activa en passiva per 30 juni 2013 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 juli 2013 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

C. TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE ENIGE AANDEELHOUDER VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP -BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

De enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap heeft geen bijzondere rechten.

In de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap.

D. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

E. VERKLARINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMDECREET

a} Op 16 december 2008 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot het onroerende goed te Kortrijk, 9de afdeling, Aalbeke, Moeskroensesteenweg 296, bekend ten kadaster onder sectie B, nummer 0329 E 2, eigendom van de naamloze vennootschap "COMINPRO".

De inhoud van het bodemattest luidt als volgt:

" Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1. Uitspraak over de bodemkwaliteit

2.11. Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen bodemsanering uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM

baseert zich voor deze uitspraak op het verslag van oriênterend en beschrijvend bodemonderzoek van

11.07.2008 en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.1.2. Nieuwe verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er een bodemsanering uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM

baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend en beschrijvend bodemonderzoek van 17.10.2008, en op

de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

Er werd voldaan aan de bepalingen van artikel 115 van het Bodemdecreet (versnelde

overdrachtsprocedure).

2.2. Documenten over de bodemkwaliteit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM 14.112003

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek voor een terrein gelegen te 8511 Kortrijk, Moeskroensesteenweg 296

(RIOBOIPTT02316.3021BD) (+ verklaring m.b.t. percelen 0329 Y en 0329 E2 d.d. 19.08.2004) (+ verklaring

m.b.t. perceel 0329Y d.d. 06.07.2005)

AUTEUR: BVMO NV

DATUM 06.07.2005

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek Wienerberger nv Divisie Pottelberg (Projectnummer 051183) +

verklaring d.d. 27.02.2006 e, d.d, 03.07.2006 m.b.t. percelen 329 F2 en 329 E2

AUTEUR: BVMO nv

DATUM 17.10.2008

TYPE: Oriënterend en beschrijvend bodemonderzoek

TITEL; Oriënterend en Beschrijvend Bodemonderzoek Koramic Pottelberg Moeskroensesteenweg 296 8511

Kortrijk (Aalbeke)

AUTEUR: Deweer Studie- en ingenieursbureau bvba

2.2.2. Nieuwe verontreiniging

DATUM 17.10.2008

TYPE: Oriënterend en beschrijvend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend en Beschrijvend Bodemonderzoek Koramic Pottelberg Moeskroensesteenweg 296 8511

Kortrijk (Aalbeke)

AUTEUR: Deweer Studie- en ingenieursbureau bvba

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet.

Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet,

4. Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.belinzage.

b) Op 16 december 2008 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot het onroerende goed te Kortrijk, 9de afdeling, Aalbeke, Moeskroensesteenweg 296, bekend ten kadaster onder sectie B, nummer 0329 Y, eigendom van de naamloze vennootschap "COMINPRO",

De inhoud van het bodemattest luidt als volgt:

" Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1. Uitspraak over de bodemkwaliteit

2.1.1. Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen bodemsanering uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM

baseert zich voor deze uitspraak op het verslag van oriënterend en beschrijvend bodemonderzoek van

17.10.2008 en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2, Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM 17,04.1998

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek voor een terrein gelegen te Kortrijk (Aalbeke), Moeskroensesteenweg

296

AUTEUR: BVMO NV

DATUM 14.112003

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek voor een terrein gelegen te 8511 Kortrijk, Moeskroensesteenweg 296 (R/OBOIPTT02316.3021BD) (+ verklaring m.b.t. percelen 0329 Y en 0329 E2 d.d. 19.08.2004) (+ verklaring m.b.t. perceel 0329Y d.d. 06.07.2005).

AUTEUR: BVMO nv

DATUM 27.02.2006

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek - Wienerberger nv - Divisie Pottelberg  Moeskroensesteenweg 296 --

8511 Kortrijk (Aalbeke) + verklaring d.d. 03.07.2006 AUTEUR: Deweer Studie- en ingenieursbureau bvba

DATUM 17,10.2008

TYPE: Oriënterend en beschrijvend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend en Beschrijvend Bodemonderzoek Koramic Pottelberg Moeskroensesteenweg 296 8511

Kortrijk (Aalbeke)

AUTEUR: Deweer Studie- en ingenieursbureau bvba

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet.

Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet,

4. Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.befinzage.

c) Op 29 oktober 2008 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot het onroerende goed te Kortrijk, 9de afdeling, Aalbeke, Sterrehoek Z.N., bekend ten kadaster onder sectie B, nummer 0072 D, eigendom van de naamloze vennootschap "COMINPRO".

De inhoud van het bodemattest luidt als volgt:

" Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister,

2.1, Uitspraak over de bodemkwaliteit

2.1.1. Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen bodemsanering uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM

baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 06.07.2005 en op de hierin

opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2. Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM 17.04.1998

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek voor een terrein gelegen te Kortrijk (Aalbeke), Mceskroensesteenweg

296

AUTEUR; BVMO NV

DATUM 1411.2003

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek voor een terrein gelegen te 8511 Kortrijk, Moeskroensesteenweg 296

(WOBO/PTT02316.30218D) ( + verklaring m.b.t. percelen 0329 Y en 0329 E2 d.d. 19.08.2004) (+ verklaring

m.b.t. perceel 0329Y d.d. 06.07.2005).

AUTEUR: BVMO nv

DATUM 06.07.2005

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek - Wienerberger nv - Divisie Pottelberg (Projectnummer 051183) +

verklaring d.d. 27.02.2006 en d.d. 03.07.2006 m.b.t. percelen 329 F2 en 329 E 2

AUTEUR: BVMO nv

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet.

Meer informatie: www.ovam.belgrondverzet.

4. Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.befinzage.

d) Op 29 oktober 2008 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot het onroerende goed te Kortrijk, 9de afdeling, Aalbeke, Sterrehoek Z.N., bekend ten kadaster onder sectie B, nummer 0065 B, eigendom van de naamloze vennootschap "COMINPRO".

De inhoud van het bodemattest luidt ais volgt:

" Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister_

2.1. Uitspraak over de bodemkwaliteit

2.1.1. Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 06.07.2005.

2.2. Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Extra informatie

DATUM 14.11.2003

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek voor een terrein gelegen te 8511 Kortrijk, Moeskroensesteenweg 296

(R/OBO/PTT02316.302BD) (+ verklaring m.b.t. percelen 0329 Y en 0329 E2 d.d. 19.08.2004) (+ verklaring

m.b.t. perceel 0329Y d.d. 06.07.2005).

AUTEUR: BVMO nv

DATUM 06.07.2005

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek - Wienerberger nv - Divisie Pottelberg (Projectnummer 051183) +

verklaring d.d. 27.02.2006 en d.d, 03.07.2006 m.b.t. percelen 329 F2 en 329 E 2

AUTEUR: BVMO nv

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet.

Meer informatie: www.ovam.belgrondverzet.

4. Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.befinzage.

e) Op 16 december 2008 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot het onroerende goed te Kortrijk, 9de afdeling, Aalbeke, Moeskroensesteenweg 296, bekend ten kadaster onder sectie B, nummer 0329 F 2 eigendom van de naamloze vennootschap "COMINPRO

De inhoud van het bodemattest luidt als volgt:

" Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister,

2.1. Uitspraak over de bodemkwaliteit

2.1.1. Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen bodemsanering uitgevoerd warden op deze grond. De OVAM

baseert zich voor deze uitspraak op het verslag van oriënterend en beschrijvend bodemonderzoek van

17.10.2008 en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2. Documenten over de bodemkwaliteit

2.21 Historische verontreiniging

DATUM 17.04.1998

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

r 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek voor een terrein gelegen te Kortrijk (Aalbeke), Moeskroensesteenweg

296

AUTEUR: BVMO MV

DATUM 14.11.2003

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek voor een terrein gelegen te 8511 Kortrijk, Moeskroensesteenweg 296

(R/OBOIPTT02316.3021BD) ( + verklaring m.b.t. percelen 0329 Y en 0329 E2 d.d. 19.08.2004) ( + verklaring

m.b.t, perceel 0329Y d.d. 06.07.2005).

AUTEUR: BVMO nv

DATUM 03.11.2004

TYPE: Beschrijvend bodemonderzoek

TITEL: Beschrijvend bodemonderzoek voor een terrein gelegen te Kortrijk (Aalbeke), Moeskroensesteenweg

296, 8511 Kortrijk (referentie: RIBBOIPTT04180.4101SL-BD + aanvullingen d.d. 31,03.2005

AUTEUR: BVMO NV

DATUM 06.07.2005

TYPE: Orienterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek - Wienerberger nv - Divisie Pottelberg (Projectnummer 051183) +

verklaring d.d. 27.02.2006 en d.d. 03.07.2006 m.b.t. percelen 329 F2 en 329 E 2

AUTEUR: BVMO nv

DATUM 17.10.2008

TYPE: Oriënterend en beschrijvend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend en Beschrijvend Bodemonderzoek Koramic Pottelberg Moeskroensesteenweg 296 8511

Kortrijk (Aalbeke)

AUTEUR: Deweer Studie- en ingenieursbureau bvba

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten,

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet.

Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.be/inzage.

f) Op 16 oktober 2008 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot het onroerende goed te Kortrijk, 9de afdeling, Aalbeke, Moeskroensesteenweg 396, bekend ten kadaster onder sectie B, nummer 0329 Z, eigendom van de naamloze vennootschap "COMINPRO".

g) Op 16 oktober 2008 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot het onroerende goed te Kortrijk, 9de afdeling, Aalbeke, Sterrehoek Z.N., bekend ten kadaster onder sectie B, nummer 0337 B 3, eigendom van de naamloze vennootschap "COMINPRO",

h) Op 16 oktober 2008 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot het onroerende goed te Kortrijk, 9de afdeling, Aalbeke, Sterrehoek Z.N., bekend ten kadaster onder sectie B, nummer 0247 A, eigendom van de naamloze vennootschap "COMINPRO".

i) Op 16 oktober 2008 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot het onroerende goed te Kortrijk, 9de afdeling, Aalbeke, Doomansstraat Z.N., bekend ten kadaster onder sectie B, nummer 0243

A, eigendom van de naamloze vennootschap "COM1NPRO".

j) Op 16 oktober 2008 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot het onroerende goed te Kortrijk, 9de afdeling, Aalbeke, Doomansstraat Z.N., bekend ten kadaster onder sectie B, nummer 0066

C, eigendom van de naamloze vennootschap "COMINPRO".

k) Op 16 oktober 2008 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot het onroerende goed te Kortrijk, 9de afdeling, Aalbeke, Doomansstraat Z.N., bekend ten kadaster onder sectie B, nummer 0068

B, eigendom van de naamloze vennootschap "COMINPRO".

" a ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

1) Op 16 oktober 2008 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot het onroerende goed te Kortrijk, 9de afdeling, Aalbeke, Sterrehoek/Doomansstraat Z.N., bekend ten kadaster onder sectie B, nummer 0068 C, eigendom van de naamloze vennootschap "COMINPRO

De inhoud van de voormelde bodemattesten (f t.e.m I) luidt als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.befgrondverzet.

De (definitieve) attesten met betrekking tot alle over te dragen onroerende goederen, zullen aanwezig zijn op het ogenblik van het verlijden van de notariële akte.

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de raad van bestuur van de over te nemen vennootschap en de raad van bestuur van de overnemende vennootschap aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouder alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven ln het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijke karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte documenten die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen, dit uiterlijk zes weken voor de algemene vergaderingen die zich over de fusie moeten uitspreken.

Opgemaakt en getekend te Kortrijk, op de zetel van de ovememende vennootschap, op 25 september 2013, in zes exemplaren.

Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens enerzijds de raad van bestuur van de ovememende vennootschap en anderzijds de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.

Het fusievoorstel werd getekend door het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap "KORAMIC REAL ESTATE", afgekort "STERREBERG", voornoemd, en het bestuursorgaan van de vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel de dato 25 september 2013 betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie) waarbij de vennootschap wordt overgenomen door de naamloze vennootschap "KORAMIC REAL ESTATE", afgekort "STERREBERG", met zetel te 8500 Kortrijk, Kapel ter Bede 84, BTW BE 0405.371.710, RPR Kortrijk.

" : e'

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1 5

1 e C

P à

e

-ce "mq

cp

eb'

. e

arn:'

Veede VERCAIGNE Ivan VAN DEN BULCKE

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2013
ÿþ Mod Ward 11.1

fte In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEE-RGELE=G7)

20. 09. 7013

GeittTei

I

18111BUIR1111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemíngsar : 0433.656.643

Benaming

(voluit) Cominpro

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel Ter Bede Business Center, Kapel ter Bede 84, 8500 Kortrijk (volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag - Benoeming

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 30 augustus 2013 werd kennis genomen aagneboden door Dhr. Marc Vankeirsbilck ais Bestuurder en als Gedelegeerd Bestuurder van en dit met onmiddellijke ingang.

Daarop werd besloten om de BVBA Imofin, vertegenwoordigd door Dhr. Stéphane Truant, Bestuurder en dit tot de jaarvergadering te houden in 2019.

Mevr. Veerle Vercaigne, Bestuurder

Dhr. Ivan Van den Bulcke, Bestuurder

van het ontslag, de vennootschap

te benoemen tot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 15.07.2013 13321-0072-015
04/07/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU

2 7 -06

LGISCH S

Ondernemingsnr : 0433.556.643

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

; BELGE ~~," ~~..

Nt~- ~,° :1..º%~e0

2013 1 9. 66. 2013

AATSBLAC

RECHTBP ~ ~ '~~aC34=`iiÁS,1DEL

~~~ kJ K



COMINPRO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Zetel : Ter Bede Business Center, Kapel ter Bede 84 te 8500 Kortrijk (volledig adres)

Onderwerp akte uitkering uitgiftepremie - wijzigingen statuten

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Philippe DEFAUW, Notaris met standplaats te Kortrijk, op veertien juni tweeduizend en dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "COMINPRO", met zetel te 8500 Kortrijk, Ter Bede Business Center, Kapel ter Bede, 84 (B,T.W. BE-0433.556.643; RPR Kortrijk), ondermeer de volgende besluiten heeft genomen:

11 De vergadering besloot tot aanpassing van artikel 3 van de statuten aan het door de raad van bestuur op zestien december tweeduizend en acht genomen besluit houdende verplaatsing van de zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang naar '8500 Kortrijk, Ter Bede Business Center, Kapel ter Bede, 84", besluit bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twaalf januari tweeduizend en negen, onder het nummer 09006646, en dit door vervanging van de eerste alinea door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Ter Bede Business Center, Kapel ter Bede, 84.".

2/ De vergadering besloot tot uitkering van de uitgiftepremie voor het volledige bedrag van zes miljoen negenhonderd zesenzestig duizend honderd vierenzestig euro drieëntwintig cent (¬ 6.966.164,23), en dit door terugbetaling aan de aandeelhouders van een bedrag in speciën per aandeel van één/driehonderd en tien duizend tweehonderd negenennegentigste (1/310.299ste) van zes miljoen negenhonderd zesenzestig duizend honderd vierenzestig euro drieëntwintig cent (¬ 6.966.164,23), integraal aan te rekenen op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal, zodat het eigen vermogen van de vennootschap in overeenstemming is met de economische behoeften van de onderneming.

Gelet op het feit dat de uitgiftepremie in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden uitmaakt en er, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts kan worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een kapitaalvermindering, zal, in toepassing van artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen, de terugbetaling aan de aandeelhouders slechts kunnen geschieden na verloop van 2 maanden te rekenen vanaf de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en voor zover er geen verzet is gedaan door schuldeisers, conform de bepalingen van gezegd artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen.

3/ De vergadering besloot tot aanpassing van artikel 32 van de statuten aan de vigerende wetgeving, en meer in het bijzonder het wetboek van vennootschappen, en dit door vervanging van de volledige tekst van artikel 32 van de statuten door de volgende tekst:

« Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit en rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars biij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze In aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald,

ontbinding en vereffening in één akte

Onverminderd artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte evenwel mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1. er is geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het wetboek van vennootschappen;

3. alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten

met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf. ».

4/ De vergadering verleende machtiging aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten,

en met name om over te gaan tot terugbetaling bij het verstrijken van de wettelijke termijn.

De vergadering verleende machtiging aan notaris Philippe Defauw om de gecoördineerde statuten van de

vennootschap op te stellen en neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe DEFAUW, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie proces-verbaal dd. 14/06/2013;

-gecoordineerde tekst van statuten.

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2013
ÿþ Mod 2.1

ln de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 5" 06. 2013

RECI-iTBANK K00f4-14

IMEIri¬ tISK



UllIHh1I 11lIlIU1I 11IIl

813092303*

VI betel aai Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0433.556.643

Benaming

(voluit) : Cominpro

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Ter Bede Business Center, Kapel ter Bede 84, 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Herbenoeming

Naar aanleiding van de Algemene Vergadering van 6 mei 2013 kwamen de bestuursmandaten van Dhr. Marc Vankeirsbilck, Dhr. Ivan Van den Buicke en Mevr. Veerle Vercaigne te vervallen. Er werd besloten om deze te verleningen voor een periode van 6 jaar tot de jaarvergadering te houden in 2013.

Op de vergadering van de Raad van Bestuur van 6 mei 2013 werd met unanimiteit van de stemmen besloten om Dhr. Marc Vankeirsbilck te herbenoemen tot Voorzitter en tot Gedelegeerd Bestuurder voor de duur van zijn bestuursmandaat.

Dhr_ Marc Vankeirsbilck, Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) ._ bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 25.05.2012 12128-0472-015
20/02/2015
ÿþMotl

Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0433.556.643

Benaming

(voluit) : COMINPRO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Ter Bede Business Center, Kapel ter Bede 84, 8500 Kortrijk (volledig adres)

Onderwerp akte : met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de naamloze vennootschap "KORAMIC REAL ESTATE" van de naamloze vennootschap "COMINPRO"

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Philippe DEFAUW, Notaris met standplaats te Kortrijk, op drieëntwintig januari tweeduizend en vijftien, blijkt onder meer:

11 Dat de naamloze vennootschap "KORAMIC REAL ESTATE", met zetel te 8500 Kortrijk, Ter Bede Business Center, Kapel ter Bede, 84 (RPR Gent afdeling Kortrijk 0405.371.710), enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap "COMINPRO", met zetel te 8500 Kortrijk, Ter Bede Business Center, Kapel ter Bede, 84 (RPR Gent afdeling Kortrijk 0433.556.643), deze vennootschap bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting heeft overgenomen, en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel de dato 17 september 2014 bepaalde modaliteiten.

2/ Dat door deze fusieverrichting het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "COMINPRO", zowel de rechten als de verplichtingen, zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel is overgegaan op de overnemende vennootschap "KORAMIC REAL ESTATE".

31 Dat de naamloze vennootschap "COMINPRO" definitief opgehouden heeft te bestaan.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe DEFAUW, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 23/01/2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR BELL,;n

12 -02

ELGISCH S

NEERGELEGD

2 9 JAN, 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Denttle afd. KORTRIJK uris

" 2015

TA/-krS3i ^.

Vo beho aan Belg Staat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

14/10/2011
ÿþ MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

G~

!ON , _~,~

"

0 6 -10- 4 ~ 2 3. ~~,

?~~r f ~

BELG! i L~E~l-iT£;; ~" ;,C f~(~:li~i-rl' al` E(~~; f

8ESrAATSI~ } GrÏfil~ T R~~~K. 1

tlV~ -~ ^t7 w ,

llo

+11155539*

=i-} 17:I, LdtJ

rjti.e

V bet az Be Sta

Ondernemingsnr : 0433.556.643

Benaming

(voluit) Cominpro

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Ter Bede Business Center, Kapel ter Bede 84, 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 1 september 2011 werd kennis genomen van het ontslag,' aangeboden door Dhr. Gunther Biddelo als Bestuurder en de BVBA Freyance, vertegenwoordigd door Dhr. Frederik Baert, als Gedelegeerd Bestuurder, Voorzitter en Bestuurder van de vennootschap en dit met onmiddellijke ingang.

Daarop werd Dhr. Marc Vankeirsbilck en Mevr. Veerle Vercaigne benoemd tot Bestuurder en dit tot de' jaarvergadering te houden in 2013.

Op de raad van bestuur, gehouden op zelfde datum, werd Dhr. Marc Vankeirsbilck benoemd tot, Gedelegeerd Bestuurder en Voorzitter van de raad van bestuur.

Dhr. Marc Vankeirsbilck, Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 24.05.2011 11125-0239-015
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 28.05.2010 10138-0052-014
29/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 28.05.2009 09164-0369-015
30/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.05.2008, NGL 23.05.2008 08149-0091-016
29/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.05.2007, NGL 16.05.2007 07142-0200-013
14/06/2005 : HA080140
10/05/2005 : HA080140
26/05/2004 : HA080140
22/05/2003 : HA080140
21/05/2003 : HA080140
30/05/2002 : HA080140
28/06/2001 : HA080140
17/05/2001 : HA080140
12/05/1999 : HA080140
06/06/1997 : HA80140
01/01/1997 : HA80140
03/01/1996 : HA80140
05/07/1994 : HA80140
01/01/1993 : HA80140
29/01/1992 : HA80140
17/01/1992 : HA80140
26/11/1991 : BL505084
25/09/1991 : BL505084
25/09/1991 : BL505084
24/08/1991 : BL505084
24/08/1991 : BL505084

Coordonnées
COMINPRO

Adresse
KAPEL TER BEDE 84 - TER BEDE BUSINESS 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande