CONERGYL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONERGYL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.366.595

Publication

30/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

26-09-2014

Griffie

*14308667*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563366595

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Conergyl

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

~~Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Elien Turpyn te Zwevegem op 26 september 2014 ter registratie dat: De heer DELAERE Niels Kevin, geboren te Kortrijk op 24 februari 1983, ongehuwd, wonende te 8560 Wevegem-Gullegem, Kwadestraat 170 een handels vennootschap heeft opgericht die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam  Conergyl , met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem-Gullegem, Kwadestraat 170,

waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop hij in geldspeciën inschrijft tegen de prijs van honderd euro (¬ 100) per aandeel, volstort ten belope van twee derden, en bijgevolg voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00)

Dat het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbreng, vóór de oprichting van de vennootschap werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Belfius Bank naamloze vennootschap onder nummer BE04 0689 0078 1231, op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit een attest dat werd afgeleverd door de genoemde bankinstelling. Een bewijs van die deponering wordt aan de notaris overhandigd om in het dossier bewaard te blijven.

TITEL I. : NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1. : Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam  CONERGYL .

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid of de afkorting  B.V.B.A. .

Artikel 2. : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8560 Wevegem-Gullegem, Kwadestraat 170.

De maatschappelijke zetel kan ten allen tijde bij beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden. Artikel 3. : Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon :

- Het voorzien in de supervisie, het beheren, het raad geven en controleren van vennootschappen, het beheren en besturen van vennootschappen in de meest uitgebreide zin en het verlenen van allerlei management diensten op het gebied van organisatie, beheer, informatisering, human resources, opleiding en boekhouding.

- Het geven van managementadviezen op het gebeid van marketing, productie, financiën van administratief en commercieel beheer, controle van ondernemingen en organisaties en het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen, alsmede in verband met productontwikkeling, IT-beleid en marktonderzoek hetzij autonoom hetzij samen met andere organisaties of instanties. Het verlenen ondersteuning, bijstand, begeleiding en advies naar het verkoopsnetwerk. Adviesverlening met betrekking tot de te volgen marketingstrategie.

Onderwerp akte :

Kwadestraat 170 8560 Wevelgem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het ontwikkelen en onderhouden, de in-en verkoop, het exploiteren, het implementeren en het installeren van softwarepakketten, alsmede het in- en verkopen, het assembleren, het samenstellen en het installeren van hardware-apparatuur, alsmede het verstrekken van adviezen en dienstverlening op deze gebieden en het verrichten van al hetgeen daarmee verband houdt, een en ander in de ruimste zin van het woord.

- Het verlenen van IT & Multimedia services en consulting, zowel op hardware als software gebied.

- Het uitoefenen van alle beheersmanagement en consultingopdrachten en functies in afhankelijke of onafhankelijke vennootschappen, bedrijven, ondernemingen en particulieren.

- Het uitvoeren van alle administratieve activiteiten en dit in de ruimste zin van het woord.

- Het geven van cursussen en opleidingen aan bedrijven en particulieren.

- Catering aan bedrijven en particulieren.

- Training en coaching (soft skills, project management, service management) aan bedrijven en particulieren.

- Animatie en voorstelling voor bedrijven en particulieren, zoals o.a. het verzorgen van thema-avonden/dagen, het verzorgen van home-parties.

- Het aankopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, overdragen of ruilen en beheren en leveren van roerende goederen en onroerende goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde dienstverlening te maken hebben of die nuttig zijn voor de organisatie, begeleiding en reorganisatie van ondernemingen.

- Het voor eigen rekening in België of in het buitenland verwerven, beheren en beleggen van onroerend vermogen en al wat er mee verband houdt zoals het onderhouden, de ontwikkeling, de renovatie, het bouwen en verbouwen, het verhuren en leasen, de huurkoop, de financiële en operationele leasing, sale-and-lease-back, de financiering in het algemeen, evenals het verkavelen, de aankoop en de verkoop van deze goederen.

- Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van alle administratie in haar ruimste betekenis, voor zover dit rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de activiteiten van haar huurders.

-Tussenpersoon in de handel, handelsbemiddeling algemeen

- Handel in het algemeen

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijkingen ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen en/of groeperingen bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkelingen van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haar geschikt lijkt.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Artikel 4. : Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

TITEL II. - KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5. : Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Bij de oprichting is het bedrag van het kapitaal volstort ten belopen van twee derden, hetzij ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00¬ ).

TITEL III. - BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING

Artikel 12. : Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen voor bepaalde of onbepaalde termijn en is steeds door haar afzetbaar.

De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering.

Artikel 13. : Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 14. : Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Artikel 15. : Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De

gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

TITEL V. - ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

Artikel 19. : Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden de derde zaterdag van de maand mei om vijftien uur

(15u).

Valt de hierboven bepaalde datum op een zon- of wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering

plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

TITEL VI. JAARREKENING - JAARVERSLAG - CONTROLEVERSLAG

Artikel 29. : Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van

dat zelfde jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten. De zaakvoerder maakt de

inventaris, de jaarrekening en het jaarverslag op overeenkomstig de wet.

Artikel 30.

De jaarrekening, het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing,

liggen ter inzage van de vennoten in de zetel van de vennootschap, vijftien dagen voor de algemene

vergadering.

Artikel 31.

De jaarvergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van

toepassing, en keurt al of niet de jaarrekening goed.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de vergadering drie weken uit te stellen. In die

hypothese is artikel 285 Wetboek van vennootschappen van toepassing. Na de goedkeuring van de

jaarrekening beslist de vergadering bij afzonderlijke stemming over de kwijting te verlenen aan de

zaakvoerder (en de commissaris-revisor, indien van toepassing).

Artikel 32.

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd

voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder,

de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

TITEL VII. - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 33. : Vereniging van alle aandelen in één hand

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de

vennootschap wordt ontbonden.

Artikel 34. : Oorzaken van ontbinding

a) Algemeen :

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

b) Verlies van kapitaal :

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald bij artikel 332 Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag gesteld in artikel 333 Wetboek van vennootschappen kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 35. : Ontbinding - Voortbestaan - Sluiting

De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Artikel 36. : Benoeming van vereffenaar(s)

In geval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden en het tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van een vereffenaar aangesteld volgens de ter zake geldende wettelijke regels.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien door de artikels 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Bij de vereffening zijn de vennoten verplicht hun inbreng te volstorten.

Artikel 37. : Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledige gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

III. SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1) Eerste boekjaar en jaarvergadering Het eerste boekjaar begint op heden om te eindigen op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de derde zaterdag van de maand mei 2016.

2) Kosten De comparant verklaart dat het totale bedrag van de aktekosten, die voor rekening van de vennootschap komen wegens deze oprichtingsakte, 1.149,29¬ zal bedragen.

3) Commissaris Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerste maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 paragraaf 1 Wetboek van vennootschappen, wordt er beslist geen commissaris te benoemen.

4) Volmacht

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ACCOUNTANCY VAN AS, met zetel te 8500 Kortrijk, Morinnestraat 1, of haar afgevaardigde(n) om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals ondernemingsloketten, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de directe belastingen, en bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, evenals andere formaliteiten zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle latere wijzigingen.

5) Benoeming zaakvoerder En onmiddellijk heeft de comparant, optredend als buitengewone

algemene vergadering, het aantal zaakvoerders vastgesteld op één.

Wordt voor onbepaalde duur tot niet statutaire zaakvoerder benoemd: de heer

de heer Delaere Niels, voornoemd, comparant, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de

bevestiging dat hij niet getroffen is door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat als zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij er op de Algemene Vergadering anders wordt

beslist.

6) Overname verbintenissen

De vennootschap neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, met

ingang van de dag waarop zij de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, de hierna vermelde verbintenissen

voor haar rekening die in naam van de vennootschap in oprichting werden aangegaan vanaf 1 mei

2013.

Van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden deze verbintenissen bijgevolg

geacht van het begin af door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

Bijlage :

- Uitgifte van de oprichtingsakte,

Opgemaakt door Elien Turpyn, geassocieerd notaris te Zwevegem

22/05/2015
ÿþi

(-7\(7:~ .~a

Alk

MO 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1 1 t 1EI 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, atd KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0563.366.595

Benaming

(voluit) : Conergyi

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kwadestraat 170, 8560 Gullegem

Onderwerp akte : Neerlegging verslag quasi-inbreng

Hierbij worden volgende verslagen neergelegd

- Het bijzonder verslag van de zaakvoerder dd. 20 april 2015 en het deskundig revisoraal verslag dd. 16 april 2015 over de quasi-inbreng van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA VRC bedrijfsrevisoren, Lichterveldestraat 39A, 8820 Torhout, vertegenwoordigd door de heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor,

Delaere Niels

Zaakvoerder

~PágpIheetww" ml4riitef$JekffliSsrp:: @Agie itinute'ikeeleterelfSl dtRiiiettflmiftegeritrteiARs«.libejlffleetre6(eie1 IieffleSi rereRtefefflefitteli men eàtri dtittileffl tte Ver4tetsetVelEeretten

een iteetsttsiteinie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.05.2016, NGL 22.06.2016 16214-0407-013

Coordonnées
CONERGYL

Adresse
KWADESTRAAT 170 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande