CONNECT+

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CONNECT+
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 464.608.818

Publication

09/01/2015
ÿþ4

~,...----- ,..----7, ',:-'--.~~' ~ rtt

~~~;~`

(~~

~... ~:. tzr:~

NEERGELEGD

"

Benaming (voluit): CON NECT

(verkort) : CONNECT +

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : LIEVEN BAUWENSSTRAAT 37

8200 BRUGGE

Onderwerp akte :Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van de aandeelhouders van de nv Connect + gehouden op de maatschappelijke zetel d.d.19 december 2014 blijkt het volgende met onmiddellijke ingang

- De verplaatsing van de maatschappelijke zetel van Lieven Bauwensstraat 37, 8200 Brugge naar Gotevlietstraat 86, 8000 Brugge

Olivier Lanckriet

Zaakvoerder

mud 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

--wijlagen bij Tiet Bérgisch Staatsblad - 09/1112015 - Annexes du Moniteur belge

Voo hehou

aan I

eeIgt: Staats

02 -G

Oneiernemingsnr: 0464.608.818 et. GiSCIJS

Griffie Rechtbank Koophandel

Mo~jT~GR

8-z. 3 nr.' : 7014

Griffie Griffie

2O6ent Afdei;" .1 Srugge ~iTS~~~ e gr 'fie

Op de laatsle blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen '

Verso : Naam en handtekening

23/11/2012
ÿþmod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoudenhet

110aan het Belgisch

Staatsbias

11J111i11111.11,1tIl'ijil!I

NEERGELEGD ter GRIFFIE de,

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afeling Bruaae)

Gri i

3

ge.

Ondernemingsnr : 0464.608.818

,

Benaming (voluit) : CONNECT

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lieven Bauwensstraat 37

8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte :Fusie - overname van NV Foxx door NV Connect -r

Uit een proces-verbaal opgesteld door meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te!

Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van! il Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op 27 oktober 2012 ;? waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging; !; op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er gezamenlijke buitengewone algemener !! vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap « Foxx » en de naamloze; !; vennootschap « CONNECT + » te 8200 Brugge (Sint-Andries), Lieven Bauwensstraat 37, waarbij! !i volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

Voorafgaande verklaringen

!! a) De respectieve bestuurders van alle betrokken vennootschappen hebben op achtentwintig! i! augustus tweeduizend en twaalf een fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd door de;

bestuurders van de betrokken vennootschappen op dertig augustus tweeduizend en twaalf op 'de ! griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd, en gepubliceerd in de bijlagen van! !; het Belgisch Staatsblad van veertien september tweeduizend en twaalf, onder nummer 20120914 !i 0155058 (voor de NV "Foxx"), en onder nummer 20120914-0155059 (voor de NV "CONNECT +"),:

zijnde meer dan zes weken voor de huidige algemene vergaderingen.

!! b) De bestuurders van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat!

sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering;

zich in de activa en passiva van de respectieve vermogens van beide vennootschappen, geen; ! belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

!; c) Het fusievoorstel werd in de agenda van de respectieve algemene vergaderingen vermeld, alsook; ! de plaats waar de vennoten van deze stukken konden kennis nemen.

Het fusievoorstel, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen over de laatste;

drie boekjaren, alsook de jaarrekening die de vermogenstoestand weergeeft per éénendertig maart; !; tweeduizend en twaalf van de over te nemen naamloze vennootschap "Foxx", werden in de zetel van, !i de vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de aandeelhouder(s) gesteld, om deze toe; il te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

;! Het fusievoorstel, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen over de laatste! ! drie boekjaren, alsook de jaarrekening die de vermogenstoestand weergeeft per éénendertig maart] ;r tweeduizend en twaalf van de overnemende naamloze vennootschap "CONNECT +", werden in de zetel

van laatstgenoemde vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de aandeelhouders; !! gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken

kennis te nemen.

d) De bestuurders van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat; de overnemende vennootschap alle effecten bezit uitgegeven door de overgenomen vennootschap en dat de overgenomen vennootschap geen effecten bezit uitgegeven door de overnemende; vennootschap.

e) Alle aandeelhouders en houders van andere effecten van beide vennootschappen achten het; gebruik van tussentijdse cijfers niet vereist.

f) De bestuurders van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat; ! de overgenomen vennootschap geen onroerende goederen bezit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

B/ De voorzitter von de vergadering van alle betrokken vennootschappen stelt vast dat er op voormeld fusievoorstel geen opmerkingen werden gemaakt door de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap, noch door de aandeelhouders van de overnemende vennootschap.

C/ De voorzitter zet uiteen dat alle bestuurders, allen voornoemd, zowel van de overgenomen vennootschap als van de overnemende vennootschap aanwezig en/of vertegenwoordigd zijn teneinde antwoord te geven op de vragen die hen eventueel door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot het verslag of tot de agendapunten.

D/ De voorzitter deelt mee:

- dat er in de overgenomen vennootschap NV "Foxx", thans duizend vierhonderdachtennegentig (1.498) aandelen bestaan.

- de voorzitter stelt vast dat de enige aandeelhouder (zijnde NV "CONNECT +"), eigenaar van de totaliteit van de aandelen vertegenwoordigd is, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering;

- dat er in de overnemende vennootschap NV "CONNECr +" thans tweehonderdvijftig (250) aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan;

de voorzitter stelt vast dat er op heden twee (2) aandeelhouders, samen titularissen van tweehonderdvijftig (250) aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

E/ De voorzitter deelt mee dat de agendapunten, die statutenwijzigingen inhouden, drie vierden van de stemmen neoeten bekomen om te worden aanvaard en dat de agendapunten die geen statutenwijziging inhouden een gewone meerderheid moeten bekomen om te worden aanvaard. F/ De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

1. FUSIEVOORSTEL.

1/ De voorzitter van iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap "Foxx", door fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap "CONNECT +".

2/ De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Foxx" besloot de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de naamloze vennootschap "CONNECT -I-".

2, BESLUIT TOT FUSIE

1/ De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "CONNECT +" besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap "Foxx".

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen naamloze vennootschap "Foxx", met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende naamloze vennootschap "CONNECT

+"

Vermits de naamloze vennootschap "CONNECT +" houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap "Foxx", worden de aandelen van de overgenomen vennootschap "Foxx" vernietigd, conform artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan sedert één april tweeduizend en twaalf, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap "CONNECT +".

2/ Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de naamloze vennootschap "Foxx", zoals hierna beschreven, over op de overnemende naamloze vennootschap "CONNECT +".

3. DE OVERGEGANE ACTIVA- EN PASSIVABESTANDDELEN VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "FOXX"worden omschreven OP BASIS VAN DE JAARREKENING PER EENENDERTIG MAART TWEEDUIZEND EN TWAALF.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

De overgang van het vermogen van de NV "Foxx" op de overnemende vennootschap NV "CONNECT -F", geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met aile eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2. De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, zijnde vanaf een april tweeduizend en twaalf, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De schuldvorderingen en rechten die kunnen,afhangen van het overgedragen vermogen gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

Het eventueel personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschap zal volledig overgenomen worden door de overnemende vennootschap, met behoud van rechten en anciënniteit.

3. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

4. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgang voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP.

De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschap als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden, dit conform het fusievoorstel.

VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP.

De voorzitter van de algemene vergadering van alle betrokken vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophouden te bestaan.

4. De vergadering besloot het doel van de vennootschap niet uit te breiden, ondanks de beslissing tot fusie. De vergadering besloot om geen doelswijziging door te voeren, daar de activiteiten van de overgenomen vennootschap NV "Foxx" reeds opgenomen zijn in het doel van de overnemende vennootschap NV "CONNECT +".

5. De vergadering besloot tot de indeling van alle bestaande aandelen in twee categorieën A en B als volgt:

honderdvijfentwintig (125) aandelen (genummerd van 1 tot en met 125), zullen behoren tot de categorie A;

honderdvijfentwintig (125) aandelen (genummerd van 126 tot en met 250), zullen behoren tot de categorie B.

AANDEELHOUDERS NV "CoNNECT +" Aantal aandelen

LANCKRIET Olivier - SouvAGIE Agnes 125 aandelen Catecorie A

BVBA "WATSON & DICKENS" 125aandelen Categorie B

Totaal van de aanwezige aandelen : 250

6. ONTSLAGEN / BENOEMINGEN VAN BESTUURDERS IN DE NV "CONNECT +"

De vergadering neemt akte van het ontslag van de voltallige raad van bestuur met ingang van heden, bestaande uit:

Bestuurders NV "CONNECT +":

1/ De heer CLERx Didier, geboren te Genk op dertig juli negentienhonderd zeventig, wonende te 3600 Genk, Schaapsdries 2 C;

2/ De heer HEYLEN Wim, geboren te Herentals op elf oktober negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 2440 Geel, Velveken 57;

3/ Mevrouw SOUVAGIE Agnes Julia Maria, geboren te Oostende op zeventien april negentienhonderd zeventig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Rombout de Dopperestraat 17;

4/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VELA MANAGEMENT", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Rombout de Dopperestraat 17, met ondernemingsnummer 0809.847.654, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger, de Heer LANCKRIET Olivier Etienne Angèle, geboren te Brugge op eenendertig mei negentienhonderd zeventig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Rombout de Dopperestraat 17.

Allen benoemd tot bestuurders, blijkens benoeming door de bijzondere algemene vergadering van achttien februari tweeduizend en negen, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig april daarna, onder nummer 20090429-0061494.

De eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslagen over de kwijting voor hun mandaten.

De vergadering besloot tot de benoeming tot bestuurders met ingang vanaf heden, voor een periode van zes jaar, tot vlak na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en zeventien: 1/ Bestuur. ers A:

- Mevrouw SOUVAGIE Agnes Julia Maria, geboren te Oostende op zeventien april negentienhonderd zeventig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Rombout de Dopperestraat 17, als bestuurder-A.

3.

4.

mod 1 i.i

Op de laatste blz. van Luik B veemelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

m'A IL.'

s Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

..



- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VELA MANAGEMENT", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Rombout de Dopperestraat 17, met ondernemingsnummer 0809.847.654, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger, de Heer LANCKRIET Olivier Etienne Angèle, geboren te Brugge op eenendertig mei negentienhonderd zeventig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Rombout de Dopperestraat 17, als bestuurder-A.

2/ Bestuurders B:

1/ De heer CLERX Didier, geboren te Genk op dertig juli negentienhonderd zeventig, wonende te 3600 Genk, Schaapsdries 2 C als bestuurder-B.

2/ De heer HEYLEN Wim, geboren te Herentals op elf oktober negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 2440 Geel, Velveken 57, als bestuurder-B.

Die allen aanvaarden, en bevestigen niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Hun mandaten zullen kosteloos worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen:

a/ tot voorzitter van de raad van bestuur:

De heer HEYLEN Wim, geboren te Herentals op elf oktober negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 2440 Geel, Velveken 57

b/ tot gedelegeerd bestuurder:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VELA MANAGEMENT", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Rombout de Dopperestraat 17, met ondernemingsnummer 0809.847.654, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger, de Heer LANCKRIET Olivier Etienne Angèle, geboren te Brugge op eenendertig mei negentienhonderd zeventig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Rombout de Dopperestraat 17.

De gedelegeerde bestuurder zal in deze hoedanigheid de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen zoals bepaald in artikel 17 van de statuten.

De vergadering besloot om de goedkeuring van de jaarrekening van de NV "Foxx", voor de periode tussen de datum van de laatste jaarafsluiting, zijnde eenendertig december tweeduizend en elf en de boekhoudkundige retroactiviteitsdatum (een april tweeduizend en twaalf), alsook om de kwijting van de bestuurders van de overgenomen vennootschap NV "Foxx", uit te stellen.

7. De vergadering besloot om artikel 14 van de statuten met betrekking tot de samenstelling van de raad van bestuur volledig aan te passen, zoals hierna vermeld onder punt 10.

8. De vergadering besloot om artikel 17 van de statuten met betrekking tot de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur volledig aan te passen, zoals hierna vermeld onder punt 10.

9. benoeming commissaris

De vergadering beslist tot commissaris te benoemen de burgerlijke vennootschap die de vorm van een CVBA heeft aangenomen, Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1A, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen als vertegenwoordiger de heer VANDELANOTTE Nikolas, revisor, aanduidt en dit voor drie jaar vanaf heden.

Zijn bezoldiging bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00) per jaar, gekoppeld aan de index der consumptieprijzen.

10. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst :

Naam De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap; zij draagt de benaming "CONNECT +".

Zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Andries), Lieven Bauwensstraat 37.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

- Aile financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk toegelaten is.

- Het verstrekken van advies en service op gebied van management, operationeel, financieel, economisch, strategisch, administratief, organisatorisch bedrijfsbeheer.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod i i.1

- Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

- Het beheer en het bestuur van en de adviesverlening aan bedrijven en vennootschappen.

- Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening

van derden bij aile commerciële activiteiten.

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

Binnen het Kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan in België of in het buitenland voor eigen rekening voor deze van derden, tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen ai dan niet gemeubeld.

De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard evenals alle handelverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (C 62.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderdvijftigste (1/250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen worden verdeeld in twee categorieën:

1) honderdvijfentwintig (125) aandelen categorie A (genummerd van 1 tot en met 125) met stemrecht;

2) honderdvijfentwintig (125) aandelen categorie B (genummerd van 126 tot en met 250) met stemrecht.

Alle aandelen genieten van dezelfde rechten en voordelen, behoudens uitdrukkelijk andersluidende bepaling in de statuten. De onderscheiden rechten verbonden aan deze diverse categorieën aandelen worden in de statuten bepaald en kunnen slechts gewijzigd worden mits naleving van de vereisten inzake quorum en meerderheid zoals bepaald in het artikel 558 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, onverminderd artikel 481 van het Wetboek van vennootschappen.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijk reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

De raad van bestuur Is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen. Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

De algemene vergadering benoemt een of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die een vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de in vereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, 55 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haat vereffening gesloten worden in een akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste vier leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te alle tijde kan worden herroepen.

Twee bestuurders worden gekozen op voordracht van de aandeelhouders in het bezit van A-aandelen (A-bestuurders) en twee bestuurders worden gekozen op voordracht van de aandeelhouders in het bezit van B-aandelen (B-bestuurders).

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kiest onder de -bestuurders een voorzitter. Bij ontstentenis van

benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders en vaste vertegenwoordigers van bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur

_zijn_kastuursbevnegdhadan_nv_etsbanen__aan__eea__d.ireniiammite,__zQndar__det_. z_e_nmer_dracht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle' handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524 ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen optredend, waarvan één A-bestuurder en één B-bestuurder.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Commissaris

zie hoger

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal plaatsvinden op de derde dinsdag van de maand juni om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die

één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De

aandeelhoudersvergaderingen vinden plaats op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurder, commissaris, de houders van obligaties en warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden per aangetekende brief vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschapen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping, of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degenen, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dan zal de raad van bestuur, samen met haar rondschrijven



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

waarvan sprake in voorvermeld artikel, aan de houders van aandelen op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Iedere obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, op de zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet ais werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)men en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit. Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

11.. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de bestuurders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

12. BEVOEGDHEDEN

Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan alle bestuurders van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen, alsook aan BVBA GROEP HEYLEN, kantoor houdende te 2200 Herentalsi Diamantstraat 8 bus 214, en meer specifiek met de bevoegdheid:

Om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Verklaringen pro fisco

A. De ondergetekende notaris geeft lezing van artikel 203, eerste alinea van het Wetboek van Registratierechten betreffende de veinzing van de prijs en de lasten of van de overeengekomen waarde van de goederen welke het voorwerp uitmaken van een overeenkomst vastgesteld in een

,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

c

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



akte, die ter registratie moet worden voorgelegd, alsook van de artikelen 62, § 2 en 73 van het

B.T.W.-Wetboek.

Als gevolg waarvan, de verschijnende vennootschappen ons hebben verklaard de hoedanigheid te

hebben van B.T.W.-plichtige :

NV "Foxx" onder het nummer BE 0894.891.910;

- NV "Connect -I-" onder het nummer BE 0464.608.818;

B. De inbreng vormt een universaliteit van goederen.

C. De inbreng wordt enkel vergoed met maatschappelijke rechten.

D. De fusie van de overgenomen vennootschappen vindt plaats onder het voordeel:

- van de artikelen 117, § 1 en 120 alinea 3 van het Wetboek der Registratierechten;

- van de artikelen 183BIS en 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992;

- desgevallend, van artikelen 11, § 3 en 18 van het B.T.W.-Wetboek.

Stuiting van de vergadering - stemming

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen binnen elke vergadering. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "Foxx" door de naamloze vennootschap "CoNNEc-r +" verwezenlijkt is en dat de naamloze vennootschap "Foxx" definitief opgehouden heeft te bestaan.

Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de busie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Voor ontledend uittreksel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

14/09/2012
ÿþ1 bel

a~

Be Sta

iu

li*IIIIIM.11111111 EL

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELDE

GiscH

Mcd Word 11.1

0 7-09- 20f2 ~~~~~~~, ,~

rt~crtra~~tl.~f .i~ ,- Eru~sae)

~TsBLa~~?uGG>~ (~~~~`~~~~~, 2~l2

pp,

Griffiere

~,L.

Ondernemingsnr : 0464 608 818

Benaming

(voluit) : CONNECT + (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8200 Brugge (Sint-Andries), Lieven Bauwensstraat 37

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het fusievoorstel in toepassing van het artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de fusie gelijkgesteld met een fusie door overneming (geruisloze fusie), waarbij de Nv Connect + (ondernemingsnummer 0464 608 818) de Nv Foxx

(ondernemingsnummer 0894 891 910) overneemt.

Uit het fusievoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de Nv Connect + en de Nv Foxx op 28/08/2012 blijkt het volgende.

RECHTSVORM - NAAM - DOEL ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

IDE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naam : CONNECT +

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8200 Brugge (Sint-Andries), Lieven Bauwensstraat 37

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Bruno Gerin, te Brugge op 3 november 1998, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 november daarna onder nummer 981128-266,

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Van Damme te Brugge op 16 februari 2009, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 maart 2009, onder nummer 0037219,

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge (afdeling Brugge) onder het nummer 0464 608 818,

De vennootschap heeft tot doel:

Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delorederevertichtingen, voor zover dit alles wettelijk toegelaten is.

-Het verstrekken van advies en service op gebied van management, operationeel, financieel, economisch, strategisch, administratief, organisatorisch bedrijfsbeheer. De vennootschap ' mag geenszins aan: vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke besluiten op de financiële: transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

-Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

-Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen

roerende installaties.

-Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de:

ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

-Het beheer en het bestuur van en de adviesverlening aan bedrijven en vennootschappen.

-Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden

bij alle commerciële activiteiten.

-Het nemen van participaties onder welke vorm ook in alle bestaande en op te richten vennootschappen en, ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

}

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan in België of in het buitenland voor eigen rekening voor deze van derden, tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouWen, huren en verhuren van alle onroerende goederen al dan niet gemeubeld.

De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard evenals alle handelverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken, Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

'LOVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Naam : FOXX

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8200 Brugge (Sint-Andries), Lieven Bauwensstraat 37

Opgericht krachtens akte verleden voor notaris Michel Van Damme, met standplaats te Brugge (Sint-Andries), op 29 december 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 21 januari 2008 onder het nummer 20080121-012218.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Van Damrne, met standplaats te Brugge (Sint-Andries), op 17 februari 2009, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 maart 2009, onder nummer 09037220.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge (afdeling Brugge) onder het nummer 0894 891 910.

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, aile activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en ter uitsluiting van alle ander= activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer:

7.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

-onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

_beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

2,Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

3,Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en / of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

4,1-and- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

S,Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, servicefiats, rusthuizen, winkels horeca uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

6. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart 1976 tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van 6 september 1993; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en / of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

7,De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- ais in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

8,Trading in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

e

Voor-beliouü n aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen,

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur enfof administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

OMWISSELING AANDELEN

Gezien op het ogenblik van de fusie aile aandelen rechtstreeks in handen zijn van de overnemende vennootschap, NV CONNECT +, zal, in overeenstemming met artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen, geen omwisseling plaatsvinden van aandelen van de overnemende vennootschap tegen aandelen van de overgenomen vennootschap.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 april 2012.

DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS OF VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Niet van toepassing,

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Aldus opgemaakt te Brugge, op 28/08/2012, in zes exemplaren, waarvan er vier bestemd zijn voor de neerlegging in het vennootschapsdossier van de bij de fusie betrokken vennootschappen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

Samen hiermee neergelegd: fusievoorstel DE HEER DIDIER CLERX

DE HEER WiM HEYLEN bestuurder

bestuurder BVBA VELA-MANAGEMENT

voorzitter van de raad van bestuur bestuurder

MEVROUW AGNES SOUVAGIE gedelegeerd bestuurder

bestuurder vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

de heer Olivier Lanckriet

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 30.07.2012 12378-0423-012
27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 20.07.2011 11324-0381-012
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 29.07.2010 10364-0455-012
18/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.02.2009, NGL 16.03.2009 09074-0233-015
12/03/2009 : BG089444
14/07/2008 : BG089444
27/06/2007 : BG089444
20/07/2006 : BG089444
20/07/2005 : BG089444
03/08/2004 : BG089444
06/08/2003 : BG089444
10/12/2002 : BG089444
22/08/2002 : BG089444

Coordonnées
CONNECT+

Adresse
LIEVEN BAUWENSSTRAAT 37 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande