CONSTRUCT MAES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONSTRUCT MAES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.988.974

Publication

31/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 25.10.2013, NGL 27.01.2014 14016-0050-009
23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 31.10.2014, NGL 19.12.2014 14697-0481-009
01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 26.10.2012, NGL 24.01.2013 13014-0357-008
26/06/2012
ÿþ:

1.Sod Wotti 17.1

1111111111118 1111 II

*12112556*

e

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neaergelegd ter grittit van ak rechtbank van koophandel

Brug eUng te Oosten op

ritfie

Cle clrrftlee'r

1

Ondernemingsar : 0833.988.974

klenanaing

tyo{uitj CONSTRUCT MAES

tyarkOCL)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8470 Gistel, Snaaskerkestraat, 700

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder ad hoc

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de BVBA CONSTRUCT MAES, gehouden op 30.05.2012, blijkt:

De vergadering beslist met algemeenheid van stemmen om de Heer MAES Steve Emiel, geboren te Oostende, op 27 november 1981, wonende te 8470 Gistel, Snaaskerkestraat, 74, te benoemen als zaakvoerder ad hoc van de vennootschap teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen bij het aanvaarden van een toelating tot bouwen en het aanvaarden van een opstalrecht met betrekking tot het volgende perceel grond:

Een perceel grond, met af te breken constructies, gelegen 8470 Gistel, Gistelstraat, 220, en volgens recent kadastraal uittreksel te 8470 Gistel, Vrijheidsstraat, 38;

Gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel Ode afdeling, sectie C nummer 273 L, voor een oppervlakte van vier aren negentig centiaren (4a 90ca).

Met een bij te voegen oppervlakte van ongeveer zesendertig vierkante meters, gekend als gekadastreerd sectie C, en grenzend aan het perceel nummer 273 L.

 Voor eensluidend analytisch uittreksel --

Worden tegelijk hiermede neergelegd: Kopij van de notulen (getekend door alle aandeelhouders)

C7 de iaatsto. t tz. ban Luik P vesmeidon : Recto Naam er haedaniaheid van de inst,umenteiende notai*, hetzij van de peisciioWen) bc' oegd de rechtspersoon ten sanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

07/03/2011
ÿþ nwa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8470 Gistel, Snaaskerkestraat, 70D

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck te Oostende op 21 februari 2011, waarvan huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, blijkt:

Dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken:

- Oprichter: 1° De Heer MAES Erwin Jacky, geboren te Oostende op 4 december 1959, rijksregistemummer 591204 331-96, wonende te 8470 Gistel, Snaaskerkestraat, 70D; 2° De Heer MAES Steve Emiel, geboren te Oostende op 27 november 1981, rijksregistemummer 811127 089-06, wonende te 8470 Gistel, Snaaskerkestraat, 74; 3° De Heer MAES Stefaan, geboren te Oostende op 19 juli 1985, rijksregistemummer 850719 087-13, wonende te 8470 Gistel, Callaertswalledreef, 7;

- Naam: "CONSTRUCT MAES"

- Zetel: 8470 Gistel, Snaaskerkestraat, 70D;

- Doel: De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden :

1.Onderneming voor ruwbouw en algemene bouwwerkzaamheden en renovatiewerken in de bouw.

2.Ondememing voor slopingswerken (omvat het slopen van gebouwen en kunstwerken evenals het effenen en wegruimen).

3.Ondememing voor voegwerken.

4.0nderneming voor vloerbedekking en muurbekleding (omvat het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van muren en vloeren met uitzondering van hout).

5.Ondememing voor restauratiewerken (omvat o.m. het restaureren, reinigen en wassen van gebouwen, gevels en monumenten).

6.Onderneming voor installatie van centrale verwarming, sanitair en lood- en zinkwerk (omvat o.m. het plaatsen van centrale verwarming, met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen; het plaatsen van sanitaire inrichtingen; lood- en zinkwerk; installatie van waterverzachters; het bedekken van daken in non-ferromaterialen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de herstellings- en onderhoudswerken; het plaatsen, herstellen, onderhouden van allerhande branders.

7.Onderneming voor schilder- en behangwerk (omvat alle schilderwerk, het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen en van alle andere synthetische bedekkingen van muren en vloeren, onder meer in plastiek).

8.Onderneming voor timmer- en schrijnwerk en metalen schrijnwerk (omvat o.m. het timmer- en schrijnwerk voor gebouwen; het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken; het plaatsen van plastiekdeuren en plinten; het plaatsen van houten vensterluiken en van luiken in plastiek; het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren; het plaatsen van schutsels en valse zolderingen in hout; het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensteriuiken en metalen schrijnwerk, evenals het plaatsen van roosters, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken; het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen).

9.Onderneming voor elektrotechnische installaties, electriciteitswerken.

10.Onderneming voor stukadoorswerken (omvat plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chapes en gips- en staffwerken).

11.Ondememing voor dakwerken (pannen, leien, daken in zink en koper, rubber en roofingdaken, dakgootbekledingen, plaatsen van lichtkoepels, ...); zijgevelwerken (ruitleien, eterniet,...); isolatiewerken (thermisch, akoestisch,...); wegeniswerken, trottoirs, koeren, opritten in alle materialen (klinkers, beton, asfalt, steenslag,...)

12.Onderneming voor het aanleggen en onderhouden van tuinen, aanleggen van opritten, vijvers, terrassen, veranda's, sauna 's, plaatsen van tuinhuisjes, installatie van zwembaden;

Do cie leatste btz. van Luik B vermeiden : Recto : Naar: en Hoedanigheid van de instrumenterende rotans, hetzij var de gerso(o:Inters} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naom en handtekening.

;veaergetegd ter n rechtbank va oophandel~

Brugge deling te Oostende

1p 2 3 EB. /011riffieQe elfeer

+11035897"

11111

Ondernemingsnr O 233. 3._ P li

Benaming

(voluiti : CONSTRUCT MAES

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

13.Ondememing voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, voor rioleringswerken, voor het aanleggen van speelpleinen, parken, tuinen en opritten;

14.Onderneming voor het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt, voor warmte- en geluidsisolering, voor metalen constructies, voor montage van metalen constructies, bruggen en vakwerk 15.Onderneming voor het bouwen van stellingen

16.De handel in groot en klein van alle materialen die met bovenvermelde activiteiten verband houden en dit in de ruimste zin, de aan- en verkoop, de studie, de fabricatie, de in-, uit- en doorvoer van zelfde, dit alles in de breedste zin als groothandel en als detailhandel en alle hierop aansluitende producten en activiteiten.

17.Het berekenen en geven van energieadviezen; het uitvoeren van energieaudits; het berekenen van EPB  EPC in al zijn vormen; het geven van alle adviezen betreffende elektriciteit, HVAC; het geven van adviezen betreffende bouwfysische en energiegerelateerde eigenschappen van de gebouwschil; het opstellen van alle technische lastenboeken; het opstellen van alle energiegerelateerde onderwerpen in architecturale lastenboeken; het toezien op de bouwwerken  projectopvolging (ruwbouw, installatie, afwerking, enz.); het uitvoeren van alle elektriciteits- en HVAC-werken; het voeren van controles op uitgevoerde werken vertrekkende van lastenboeken;

18.Het uitbouwen en runnen van een adviesbureau voor de nilverheids- en dienstensector met inbegrip van alle activiteiten die daarbij dienstig zijn of nuttig kunnen worden, onder andere:

a. Het verstrekken van bedrijfsadvies en/of het verzekeren van management voor het opstarten en opvolgen van het beleid in de meest diverse sectoren uit de nijverheid en dienstensector (onder andere alle werkzaamheden op het gebied van management consult, personeelsbeleid, financieel beleid, public relations service, marketing, verkoop, publiciteit en promotie, organisatie, regie en uitwerking van publicitaire shows, promotiecampagnes en publicitaire edities, folders en catalogi, organisaties van meetings, recepties, beurzen en congressen, vertegenwoordiging en animatie op beroepsbeurzen en salons, het helpen ontwikkelen en organiseren van een "missie", businessplans en een image-building voor de klanten en adviesverlening van allerlei aard).

b. Het verschaffen van de nodige middelen, in de meest uitgebreide betekenis van het woord om een degelijk zakelijk beleid te verzekeren.

c. Het ter beschikking stellen van gebouwen, terreinen, installaties, apparatuur, organisatie, personeel en diensten voor bedrijven, maatschappijen en personen die hierom verzoeken.

d. De productie, begeleiding, het advies, de realisatie, conceptie (het aanleveren van formats) en presentatie van en voor audiovisuele producties, en dit voor radio, TV en derden, met inbegrip van videoproducties en montage.

e. Het verlenen van advies bij en het opzetten van reclame- en promotiecampagnes.

f. Het opzetten van en commercieel management bij sponsoringprojecten.

g. Het verzorgen van de public-relations, de studie, het advies, de uitvoering, reclame, publiciteit, marketing, voor persacties en evenementen.

h. De begeleiding, planning, het advies, de realisatie, conceptie van en voor de aanmaak van logo's, advertenties, folders, jaarverslagen, kalenders, catalogi, affiches, standenbouw en andere illustraties.

i. De begeleiding, planning, het advies, de organisatie, realisatie, conceptie, presentatie en animatie van en voor: speciale publieke evenementen, beurzen, salons en tentoonstellingen, opendeurdagen, bedrijfsrecepties-en feesten, congressen, lezingen, seminaries, incentive-reizen in binnen- en buitenland, modeshows, film- en schouwburgvertoningen, animatie-projecten, artistieke producties, en andere.

18. Het optreden als tussenpersoon in de handel, commissionair.

19. Een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop en beheren; aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen. Tevens mag de vennootschap aankopen, verkopen, oprichten, in huur geven en nemen, leasen, onderhouden, verbeteren, veranderen en verfraaien; alle onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, in België als in het buitenland. Dit behelst onder meer ook:

" Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

-Optreden als bemiddelaar inzake verwerving van vastgoed, financiering en verzekering in het kader van voormelde aktiviteiten.

-Het bevorderen van de oprichting van of het nemen van participaties in vennootschappen met om het even welk maatschappelijk doel door inbreng, participatie of investering.

20. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

21. Het toestaan van leningen, het stellen van zekerheden alsmede alle borgstellingen aan derden tegen vergoeding.

22. Aankoop en verkoop, huren en verhuren, bouwen, promotie en verkavelen van onroerende goederen;

23. Plaatsen van ventilatiesystemen;

De vennootschap kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of de vertegenwoordiging van één of

meerdere producten/merken/diensten in franchising of in gelijk welke andere vorm uitbesteden aan derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend. De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

- Duur: Voor onbeperkte duur;

- Kapitaal: is vastgesteld op 18.550 EUR verdeeld in 1.855 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, en is volstort (BNP Paribas Fortis Bank) ten belope van 18.550,00 EUR door 1° de Heer MAES Erwin, die intekent op 1.815 aandelen, 2° de Heer MAES Steve, die intekent op 20 aandelen en 3° de Heer MAES Stefaan, die intekent op 20 aandelen;

- Boekjaar: van 1 juli tot en met 30 juni van het daaropvolgende kalenderjaar;

- Jaarlijkse Algemene Vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand oktober om 14H00 op plaats te bepalen in de oproepingen.

- Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

- Winstverdeling: Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). De buitengewone algemene vergadering komt bijeen en neemt, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1. Benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering stelt aan tot onbezoldigde niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De Heer MAES Erwin Jacky, geboren te Oostende op 4 december 1959, rijksregisternummer 591204 331-

96, wonende te 8470 Gistel, Snaaskerkestraat, 70D;

De Heer MAES Erwin, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk zijn mandaat.

2. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar begint op heden, en zal afgesloten worden op 30 juni 2012.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg op de laatste vrijdag van de maand oktober 2012 gehouden worden.

3. Benoeming commissaris.

De leden van de vergadering verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris-revisor aan te stellen.

4. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

5. Volmacht.

De Vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst der statuten, en stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt al het nodige te doen om alle wettelijke en administratieve instanties te contacteren, de inschrijving van de vennootschap bij een KMO-loket na te streven, vestigingsgetuigschriften, belastingen & ondememingsloketten, alle BTW-formaliteiten te vervullen en aan te vragen, en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen en in te dienen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren, met name: A. Coene, te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg, 300.

---- Voor eensluidend analytisch uittreksel - 

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

30/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.10.2015, NGL 20.11.2015 15671-0238-009

Coordonnées
CONSTRUCT MAES

Adresse
SNAASKERSTRAAT 70D 8470 GISTEL

Code postal : 8470
Localité : GISTEL
Commune : GISTEL
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande