CONTEXT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CONTEXT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 431.252.694

Publication

17/04/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

bel.

aa

Be

Stag





o 841PR itn3

Ondememingsnr ; 0431.252.694

Benaming (voluit) : CONTEXT

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Louizalaan 41

1050 Brussel(Elsene)

Onderwerp akte :WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING AANTAL AANDELEN - STATUTENWIJZIGING

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Lue JANSEN, te Gent op 27 maart 2013, neergelegd ter registratie, blijken volgende beslissingen:

1. Voorlegging, lezing en onderzoek van verslagen en staat;

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van:

- het verslag van de Raad van Bestuur van 1 maart 2013 aangaande de voorgestelde statutenwijzigingen;

- het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur van 1 maart 2013 overeenkomstig artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen, over de hierna vermelde splitsing (wijziging) van de bestaande aandelen;

- de staat van actief en passief de dato 28 februari 2013 van minder dan drie maanden oud.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van voornoemde verslagen alsmede van de staat van activa en passiva te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

2. Wijziging maatschappelijk doel;

Er wordt voorgesteld om artikel 3 van de statuten te wijzigen, door vervanging

van de tekst van voornoemd artikel door volgende bepaling:

"De vennootschap heeft tot doel:

- Aan- en verkoop, fabricatie, in- en uitvoer van textielwaren en lederwaren,

fantasiejuwelen en accessoires en alle aanverwante producten van welke aard ook, in het groot en in het klein, zowel in het buitenland als in het binnenland;

- Te handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, renoveren, promoten, bouwen,

verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

- De aankoop en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen

verrichten die van aard zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken.

De Vennootschap zal daarenboven als doel het optreden als studie-, organisatie-, en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer hebben met uitzondering van die vermogensbeheeractiviteiten bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990.

Tevens kan de Vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer in het algemeen inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid.

Daartoe kan zij adviezen verlenen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van de aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancy-missies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen welke zij geschikt acht, zo in België als in het buitenland. Zij zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig wettig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De Vennootschap

mag alle leningen en kredietopeningen toestaan en kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het vergemakkelijken, inbegrepen het borgstellen ten overstaan van derden met het oog op commerciële en financiële verhandelingen van derden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Deze opsomming is aanwijzend doch niet beperkend."

3. Verplaatsing maatschappelijke zetel;

Er wordt voorgesteld om artikel 2 van de statuten te wijzigen, door vervanging

van de tekst van voornoemd artikel door volgende bepaling:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8300 Westkapelle, Waterstraat 9.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaams Gewest

Voor-

" -t o1 oacden ' an het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

-behouden

-xah het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 i.t

alsmede naar en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, door eenvoudig besluit van de Raad van Bestuur, regelmatig in het vennootschapsdossier neergelegd en in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt. De verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar het Waals Gewest, maakt een statutenwijziging uit."

4. Wijziging boekjaar;

Er wordt voorgesteld om artikel 24 van de statuten te wijzigen, door vervanging van de tekst van voornoemd lid door volgende bepaling:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één februari van ieder jaar en eindigt op eenendertig januari van het daaropvolgend jaar. Elk jaar op het eind van het boekjaar, maakt de Raad van Bestuur een inventaris op en de jaarrekening. "

Bij wijze van overgangsmaatregel wordt voorgesteld het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 juni 2012, af te sluiten op 31 januari 2014.

5. Wijziging datum jaarvergadering;

Er wordt voorgesteld om artikel 21, lid 1 van de statuten te wijzigen, door vervanging van de tekst van voornoemd lid door volgende bepaling:

"De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste donderdag van de maand juli om achttien uur. "

Bij wijze van overgangsmaatregel wordt voorgesteld de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening per 31 januari 2014, te houden op de laatste donderdag van de maand juli 2014 om 18 uur.

6. Kapitaalverhoging;

Er wordt voorgesteld om het kapitaal van de vennootschap te verhogen door

incorporatie van beschikbare reserves ten bedrage van vijfentwintig duizend euro

(E 25.000,00), om het te brengen van vijfenzeventig duizend euro (E 75.000,00) naar

honderd duizend euro (E 100.000,00), en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

7. Realisatie kapitaalverhoging;

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op honderd duizend euro (E 100.000,00), vertegenwoordigd door 300 aandelen zonder nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van één/driehonderdste van het kapitaal.

Ter uitvoering van het zesde besluit wordt voorgesteld artikel 5 van de statuten te wijzigen, door vervanging van de tekst van voornoemd artikel door volgende bepaling: "Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD DUIZEND euro (¬ 100.000, 00).

Het is verdeeld in DRIEHONDERD (300) gelijke aandelen. Ieder aandeel vertegenwoordigt één/driehonderdste (1/300ste) van het maatschappelijk kapitaal, en is genummerd van één (1) tot en met driehonderd (300)."

S. Wijziging aantal aandelen (splitsing);

Er wordt voorgesteld om het aantal aandelen van de vennootschap te wijzigen, waarbij de bestaande 300 aandelen vervangen worden door 100.000 nieuwe aandelen. Bij goedkeuring van dit voorstel zal het maatschappelijk kapitaal aldus verdeeld zijn in totaal 100.000 aandelen, waarvan 50.000 aandelen worden aangehouden door de heer LOUVRIER Olivier, wonende te Knokke-Heist, Hortensialaan 80, en 50.000 aandelen door mevrouw LIPPENS Dominique, wonende te Knokke-Heist, Hortensialaan 80

Daartoe wordt voorgesteld om artikel 5 van de statuten te wijzigen, door vervanging van de tekst van voornoemd artikel door volgende bepaling:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD DUIZEND euro (¬ 100.000, 00).

Het is verdeeld in HONDERD DUIZEND (100.000) gelijke aandelen. Ieder aandeel vertegenwoordigt één/honderdduizendste (1/100.000ste) van het maatschappelijk kapitaal en is genummerd van één (1) tot en met honderdduizend (100.000). "

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

9. Machten.

De vergadering besluit:

a) aan de zaakvoerder de nodige machten te verlenen om over te gaan tot uitvoering van de genomen beslissingen;

b) aan de notaris de nodige machten te verlenen om over te gaan tot coördinatie van

de statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Luc Jansen, notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie bevattende tevens 2 volmachten

-verslag van de raad van bestuur

-bijzonder verslag van de raad van bestuur

- gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/12/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IuII

BRUSSEL

19 tus,

DSC  ~

Griffie

Ondernemingsvr : 0431.252.694

Benaming

(voluit) : CONTEXT

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : LOUIZALAAN 41 -1050 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwem akte : HERBENOEMING BESTUURDERS EN GEDELEGEERDE BESTUURDERS

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 30/06/2012

De Bijzondere Algemene Vergadering stelt vast dat er een einde is gekomen aan het mandaat van haar

bestuurders en beslist volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van zes jaar, tot en met de .

Algemene Vergadering van 2017:

- de heer Olivier Louvrier, Hortensialaan 80 te 8300 Knokke Heist

- mevrouw Dominique Lippens, Hortensialaan 80 te 8300 Knokke Heist

Vervolgens komt de Raad van Bestuur samen en beslist unaniem volgende gedelegeerde bestuurders te

herbenoemen:

- de heer Olivier Louvrier, Hortensialaan 80 te 8300 Knokke Heist

- mevrouw Dominique Lippens, Hortensialaan 80 te 8300 Knokke Heist

Hun mandaat is onbezoldigd en zal eindigen'op de jaarvergadering welke zal doorgaan in het laar 2017,

Olivier Louvrier

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam on handtekening

21/02/2012
ÿþ mat 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-~

t lIlJ ff1 I 1111 IIII I II J II IJ I IIIJI 1111111

*12041619*

IL

~ Onciernemingsnr 04.;1.252 694

~.,

~R~~`~\

48 FM. /412

Griffie

Benaming (volut): CONTEXT

{verkort):

Rechtsvoren . naamloze vennootschap

Zetel : l_ ou Izalaart 41

1050 Brussel

Onderwer akte :VERLENGING LOPENDE BOEKJAAR - WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING

JAARVERGADERING - STATUTENWIJZIGING

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris

Luc JANSEN, te Gent op 31 januari 2012, neergelegd ter registratie, blijken volgende

beslissingen:

1.Wijziging boekjaar: er wordt voorgesteld om artikel 24 van de statuten te wijzigen,

door vervanging van de tekst van voornoemd lid door volgende bepaling:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juni van ieder jaar en eindigt op

eenendertig mei van het daaropvolgend jaar."

Bij wijze van overgangsmaatregel wordt voorgesteld het lopende boekjaar, dat een

aanvang heeft genomen op 1 februari 2011, af te sluiten op 31 mei 2012.

2, Wijziging datum jaarvergadering: er wordt voorgesteld om artikel 21, eerste lid van de

statuten te wijzigen, door vervanging van de tekst van voornoemd lid door volgende

bepaling:

"De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste donderdag

van de maand november om achttien uur."

Bij wijze van overgangsmaatregel wordt voorgesteld de eerstvolgende jaarvergadering

die zal beraadslagen over de jaarrekening per 31 mei 2012, te houden op de laatste

donderdag van de maand november 2012 om achttien uur.

3. Goedkeuring gecoördineerde statuten

4. Volmachten: de vergadering geeft de nodige machten aan de raad van bestuur om de

voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Luc Jansen, notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie bevattende tevens 2 volmachten

-

gecoördineerde statuten

00 da laatste blz vsra ¬ ui¬ _ meiden : fiecto . Naam en hOe-c3, ."igheiti van .:e ir7st.,,nnentarenz;e het?g v,u, de pe,sta(onic." a)

tir.vqeyCr du 3CCh15persUt3n ten 3ïrlZlen "?il dc:Ytlen +Ç t°CrSEgrrl~;,b2r4lF[lr,n Verso . rfaam en hrtntilehenittg

17/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.01.2011, GGK 29.07.2011, NGL 10.11.2011 11605-0453-017
06/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.01.2010, GGK 30.06.2010, NGL 30.09.2010 10566-0301-018
01/06/2010 : AN147236
09/10/2009 : AN147236
07/10/2008 : AN147236
12/08/2008 : GE147236
10/10/2007 : GE147236
16/08/2006 : GE147236
04/08/2006 : GE147236
05/10/2005 : GE147236
24/09/2004 : GE147236
04/03/2004 : GE147236
02/10/2003 : GE147236
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.01.2014, GGK 25.09.2014, NGL 03.09.2015 15571-0531-018
03/08/2002 : GE147236
07/11/2001 : GE147236
29/07/2000 : GE147236
31/07/1999 : GE147236
15/02/1994 : GE147236
01/01/1993 : GE147236
19/06/1987 : GE147236

Coordonnées
CONTEXT

Adresse
WATERSTRAAT 9 8300 WESTKAPELLE

Code postal : 8300
Localité : Westkapelle
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande