CONVENIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONVENIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.971.182

Publication

08/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

06-01-2015

Griffie

*15300383*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507971182

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

CONVENIO

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte verleden voor geassocieerde notaris Caroline Vanlerberghe te Hooglede op 6/1/2015, ter registratie, blijkt dat de heer VANDOORNE Karel Valère, geboren te Roeselare op 13 november 1968, en zijn echtgenote mevrouw Vanwalleghem Katrien Dirk, geboren te Kortrijk op 8 september 1974, beiden wonende te 8880 Ledegem, Izegemsestraat 37a en gehuwd te Ledegem op 31 juli 1998 onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan voorafgaandelijk huwelijkscontract volgens hun verklaring tot op heden niet gewijzigd, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wensen op te richten, die een aanvang neemt door de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van een uittreksel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en waarvan zij de statuten hebben bepaald zoals hierna opgegeven wordt, wel verstaan zijnde dat overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, alle verrichtingen gedaan in naam van de vennootschap in oprichting sedert 1 december 2014 voor rekening van deze vennootschap komen, waarvan een uittreksel van de statuten luidt als volgt:

NAAM.

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  CONVENIO .

ZETEL.

8880 Ledegem , Izegemsestraat 37a.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland: I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden : 1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden op vlak van algemeen bedrijfsbeleid en management, bedrijfsorganisatie, verkoop, marketing, productie, logistiek, aankoop, financieel beleid en personeelsbeleid en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt; 2. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies; 3. Het uitoefenen van functies van onder meer consultant met bestuursmandaat, commercieel manager/directeur met bestuursmandaat, CEO met mandaat van gedelegeerd bestuurder, ...; 4. Interim management en project management; 5. Handelsvertegenwoordiging, handelsagentuur; 6. Auteur van boeken in de meest ruime zin van het woord; 7. Geven en organiseren van allerlei opleidingen, voordrachten, presentaties, ...; 8. Het ontwerpen, realiseren, materialiseren, huren en verhuren, kopen en verkopen van alle goederen en diensten, met inbegrip van alle aanverwante activiteiten zoals ten louter exemplatieve titel florale decoraties, audio-visuele montages, verlichtingseffecten en recepties voor expositiestanden, etalages, showrooms, winkel-, burelen- en interieurinrichting, publicitaire en promotiecampagnes, en dit in de ruimste zin van het woord, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel in eigen beheer als in onderaanneming of als tussenpersoon. 9. Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met interieur, decoratie, aankoop, confectie, verkoop, advies, plaatsing, onderhoud, verfraaiing, vernieuwing en modernisering van goederen en diensten, ...10. Het verstrekken van advies en bijstand zowel technisch, administratief en commercieel voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot interieurs; 11. De aankoop, verkoop, huur, in  en uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel noodzakelijk voor bouw,

Onderwerp akte :

Izegemsestraat 37 Bus A 8880 Ledegem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

onderhoud, herstel, vernieuwing en verfraaiïng van gebouwen en interieurs; 12. Projectontwikkeling; 13. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; 14. Het aanbrengen van klanten met het oog op de aankoop van vastgoed, met uitzondering van alle activiteiten van vastgoedbemiddeling; II. Voor eigen rekening : 1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen zoals het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden en verhuren van onroerende goederen; 2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; 3. het toestaan en aangaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde. De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap kan haar doel verwezenlijken door het ter beschikking stellen van (on) roerende goederen in natura aan de zaakvoerders als onderdeel van diens bezoldiging of door de verhuur van (on)roerende goederen aan de zaakvoerders. De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen en groeperingen, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken. De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen  behalve in de gevallen waarin dit niet toegelaten is  uitoefenen. KAPITAAL- AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst. Op deze kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven als volgt : door de heer Karel Vandoorne voornoemd ten belope van zestienduizend zevenhonderd veertig euro (16.740 EUR), hetzij voor negentig (90) aandelen; 2. door mevrouw Katrien Vanwalleghem voornoemd ten belope van duizend achthonderd zestig euro (1.860 EUR), hetzij voor tien (10) aandelen; De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven volledig volstort is. De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling afgeleverd bankattest. Dit wordt door de instrumenterende notaris, aan wie dit attest werd voorgelegd, bevestigd.

BESTUUR - ZAAKVOERDER(S).

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene aandeelhoudersvergadering voor de tijdsduur door hen vast te stellen. De algemene vergadering mag de zaakvoerders vaste of veranderlijke vergoedingen toekennen, zowel voor de door hen verrichte prestaties als voor hun reis, verplaatsingskosten en representatiekosten, welke onder de algemene kosten in rekening zullen gebracht worden. Aan de zaakvoerders kan, onverminderd het bestaan van voormelde vergoedingen, eveneens een wedde worden toegekend waarvan het bedrag jaarlijks door de algemene vergadering zal worden vastgesteld. Iedere zaakvoerder kan, afzonderlijk optredend, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

bijzondere volmacht opdragen aan een derde, al dan niet vennoot. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

ALGEMENE VERGADERINGEN.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering :De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei om 19 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats. De zaterdag wordt in het kader van dit artikel niet als een werkdag beschouwd.Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris of commissarissen worden per aangetekende brief, ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris of commissarissen die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten. De vervulling van deze formaliteit is evenmin vereist in geval van vertegenwoordiging. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschik¬king worden gesteld. Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (eventueel een digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aange¬duide plaats worden neerge¬legd minstens drie werkdagen voor de algeme¬ne vergade¬ring. Zaterdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd. Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de zaakvoerder of ingeval er meerdere zijn door de oudst benoemde, en bij gelijke anciënniteit door de oudste in jaren, of ingeval er een collectief bestuursorgaan is door de voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan, en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden. Het bestuursorgaan heeft het recht voor of tijdens de zitting elke gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering een enkele maal drie weken uit te stellen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van een of meer aandeelhouders die tenminste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. Zulk een vergadering maakt een einde aan de beraadslaging en doet alle genomen besluiten vervallen, ook die welke niet de jaarrekening betreffen. Alle aandeelhouders, ook zij die aan de eerste vergadering niet persoonlijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

of door gemachtigde hebben deelgenomen, worden tot de volgende vergadering opgeroepen en toegelaten mits zij de door de statuten bepaalde formaliteiten hebben vervuld. Op de tweede vergadering wordt de agenda van de eerste vergadering geheel afgehandeld, wat ook het aantal aanwezige aandeelhouders zou zijn. Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. Behalve in de bij de wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd. Wanneer de algemene aandeelhoudersvergadering moet beslissen over : - een fusie of splitsing van de vennootschap; - een verhoging of vermindering van het maatschappe¬lijk kapitaal ; - de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde ; - de afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving ; - de ontbinding van de vennootschap; - enige wijziging van de statuten, dan moet het voorwerp van de te nemen beslissing speci¬aal vermeld zijn in de oproe¬pingen voor de vergadering en moet tenminste de helft van de aandelen die het gehele kapitaal vertegenwoordigen op de vergadering vertegen¬woordigd zijn. Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan moet een nieuwe verga¬dering worden bijeengeroepen, die op geldige wijze beslist, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegen-woordigde aandelen. De beslissingen over bovengenoemde onderwerpen worden slechts geldig genomen met een meerderheid van drie vierden van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthou¬ding wordt als een negatieve stem be¬schouwd. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de andere meerderheid vereisten voorzien door het Wetboek van vennootschappen, met betrek-king tot de wijzi¬ging van het maatschappe¬lijk doel, het verwer¬ven, in pand nemen of vervreemden van eigen aandelen door de vennoot¬schap, de omzetting van de vennootschap in een ven¬noot¬schap met een andere juridische vorm, en de ontbin¬ding van de vennootschap in geval van verlies van drie kwart van het maat¬schappelijk kapitaal. Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn. De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben het recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen. De afschriften en/of uittreksels van de notulen van de algemene vergade¬rin¬gen bestemd voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders.

HOOFDSTUK VI.- BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toe¬pas¬selijk wanneer de vennoot¬schap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid. Tot de overdracht van al zijn aandelen of van een gedeelte ervan wordt door de enige vennoot alleen beslist. Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van Vennootschappen toegepast. Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen. In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen. Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverho¬ging in geld is artikel 8 van deze statuten niet van toepassing. Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

verplichtingen van een zaak¬voer¬der. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot

zaakvoerder benoemd worden. Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging. Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle be¬voegd¬heden van de commissaris uit zoals bepaald in arti¬kel 28 van de statuten. Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commis¬saris benoemd werd bestaat geen controle in de ven¬nootschap. De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die be¬voegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doelein¬den. Van de be¬sluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

BOEKJAAR - WINSTVERDELING.

Het boekjaar van de vennootschap begint op een januari van ieder jaar en eindigt op een en dertig december van ieder jaar.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. OVERGANGSBEPALING.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen. Vervolgens hebben de oprichters beslist de heer Karel Vandoorne voornoemd te benoemen tot eerste, niet-statutair, zaakvoer¬der, en dit voor onbepaalde duur. Hij aanvaardt dit mandaat. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de BVBA  FIMAX , met maatschappelijke zetel te 8900 Ieper, Capucienenstraat 73 vertegenwoordigd door de heer Hans GOETHALS, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de in¬schrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de BTW-administratie en om alle wijzigingen aan te brengen aan deze inschrijvingen en te dien einde alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jean Pierre Lesage

samen neergelegd expeditie van de akte

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 26.08.2016 16489-0031-010

Coordonnées
CONVENIO

Adresse
IZEGEMSESTRAAT 37, BUS A 8880 LEDEGEM

Code postal : 8880
Localité : LEDEGEM
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande