COOSI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COOSI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.349.951

Publication

15/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 18.12.2013, NGL 09.01.2014 14006-0581-015
30/07/2012
ÿþ Mod 2.0

1J:4 Í In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

1 9 JULI 2012

Griffie

11111111111111111111111

*12134147*

bel a

BE

Sta

8

Ondernemingsnr : 0845.349.951

Benaming

(voluit) : "COOSI"

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9550 Herzele, Evendael 20

Onderwerp akte : Zetel

De zaakvoerders hebben bij besluit van 26 juni 2012 besloten de zetel te verplaatsen van "9550 Herzele, Evendael 20" naar "9550 Herzele, Evendael 18".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) SIMOENS Jelle, niet-statutair-zaakvoerder en COOREMAN Johanna, niet-statutair-zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/04/2012
ÿþ M'A 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



be i 11111111111111

a *12082230*

B

st~

IV





Oudenaarde

1'8 APR, 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0'115 31 954

Benaming

(voluit) : "COOSI"

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9550 Herzele, Evendael 20

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor Notaris Marleen VANDEWALLE te Wortegem-Petegem op 12 april 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat een BVBA werd opgericht als volgt:

1. OPRICHTERS : 1) SIMOENS Jelle, wonende te 9790 Wortegem-Petegem (Petegem), Krauwelstraat 12; en 2) COOREMAN Johanna, wonende te 9790 Wortegem-Petegem (Petegem), Krauwelstraat 12.

2. RECHTSVORM EN NAAM : De vennootschap neemt de vorm aan van BVBA met de naam "COOSI".

3. ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9550 Herzele, Evendael 20.

4. DOEL. :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden,

voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

Het uitbaten in de meest uitgebreide zin en betekenis van het woord:

° van een of meerdere restaurants, voedings- en horecazaken

° taverne, snackbar, café;

° een drankgelegenheid met of zonder spektakel, met of zonder dansgelegenheid;

° het inrichten van feestelijkheden, vermakelijkheden ;

o het verzorgen van recepties, feestelijkheden en evenementen, catering en traiteurdienst; in het algemeen

het verrichten van alle activiteiten en het aanbieden van alle diensten in de sectoren voeding en horeca,

evenals alle verwante en ondersteunende activiteiten en diensten;

° de verhuring van feestzalen, het verhuren van benodigdheden voor Organisatie van feesten en banketten;

° het inrichten van banketten en maaltijden op alle mogelijke locaties en alle denkbare formules;

° traiteurdiensten verstrekken;

° de bereiding van de handel in, de aankoop en verkoop van allerlei klaargemaakte gerechten, om mee te

nemen, aan huis te brengen, alsook de aankoop, verkoop, vervoer, vertegenwoordi-ging van alle eetwaren en.

dranken, de verkoop van sterke dranken;

° het organiseren, begeleiden en ondersteunen van diverse ma-nifestaties, projecten, evenementen;

o feestelijkheden, attracties, divers amusement en ontspanning, incluis de verhuring en.

terbeschikkingstelling van technisch materiaal en benodigdheden hiervoor.

° de verhuring en terbeschikkingstelling van vergaderruimtes voor diverse noden;

o de fabricage van, de groot- en kleinhandel en de horecabemiddeling in: voedingswaren, dranken, toeleveringsproducten en toebehoren voor de horeca, diverse intermediaire producten, fabricaten en halffabricaten, grondstoffen, afvalstoffen, di-verse consumentenartikelen, loten van falingen, opkopingen, tweedehandse goederen;

o consultancy en adviesverlening inzake technische aangelegenheden, tevens inzake management en beheer;

° diverse zakelijke dienstverleningen;

De vennootschap zal dit doel kunnen verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op', de wijze die haar het meest geschikt lijkt.

Zij zal daartoe kunnen personeel aanwerven en ontslaan.

Om dit doel te bereiken zal de vennootschap alle commerciële activiteiten mogen en kunnen organiseren, onder welke vomi ook van toepassingen inzake voormelde werkzaamheden.

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend goed, een onroerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onder-houden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke aard of vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financieringswezen of andere overheidsinstanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties beheren, te gelde maken en valoriseren onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondememing(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verder gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan zich ten gunste van iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig , overeenkomstig of verwant is met het hare borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire- of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaak-voerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake. Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend zowel in België als in het buiten-land. De vennootschap kan al deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden.

5. DUUR : De duur van de vennootschap is onbeperkt.

6. KAPITAAL : Het kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn op naam. Er is een voorkooprecht ingeval van overdracht van aandelen. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. De mede-eigenaars alsook de pandschuldeisers en pandschuldenaars van zelfde aandelen zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te doen vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te verwittigen. Zolang geen gemeenschappelijke volmachtdrager is aangewezen zullen de rechten aan deze aandelen verbonden, geschorst worden. Deze volmachtdrager oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. In geval van vruchtgebruik en bij gebrek aan uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke volmachtdrager zal de bloot-eigenaar van het aandeel door de vruchtgebruiker jegens de vennootschap vertegenwoordigd worden, behoudens nochtans in volgende gevallen : stemming in verband met : - een kapitaalverhoging; - de in-vereffening-stelling van de vennootschap; - de inlijving in het kapitaal van maatschappelijke reserves; in welke gevallen het stemrecht aan de bloot-eigenaar toebehoort.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : Het kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort als volgt : 1) S1MOENS Jelle heeft ingeschreven op 50 aandelen, hetzij voor 9.300,00 EUR, volgestort ten belope van 6.200,00 EUR, waarvoor hem 50 aandelen als gedeeltelijk volgestort ten belope van 6.200,00 EUR, werden toegekend; 2) COOREMAN Johanna heeft ingeschreven op 50 aandelen, hetzij voor 9.300,00 EUR, volgestort ten belope van 6.200,00 EUR, waarvoor haar 50 aandelen ais gedeeltelijk volgestort ten belope van 6.200,00 EUR, werden toegekend.

8. BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enig zaakvoerder hetzij dcor meerdere zaakvoerders. leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen die onder het doel van de vennootschap ressorteren. Hij kan ondermeer alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur van de postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen. Eveneens volstaat de handtekening van ieder zaakvoerder om stukken in ontvangst te nemen of ontlasting te geven aan het bestuur van de spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en dergelijke openbare en private diensten, voor ontvangst van dagvaardingen, voor gerechtelijke dossiers en verklaringen tegenover gerechts- en politiediensten. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoordelijkheid, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder is, beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

4, f&

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Werden benoemd tot niet-statutair-zaakvoerders voor onbepaalde duur : SIMOENS Jette en COOREMAN Johanna, die verklaard hebben te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

9.BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 juli en wordt op 30 juni van het daaropvolgende kalenderjaar afgesloten. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 30 juni 2013.

10. JAARVERGADERING : Wordt telkens gehouden derde woensdag van de maand december om 11.00 uur. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. De lste jaarvergadering zal gehouden worden op 18 december 2013. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming dan moet het rondschrijven minstens 20 dagen voor de datum van de jaarvergadering wordt verstuurd. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief - of via een ander communciatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van de bestemmelingen - toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste 15 dagen vôôr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het W. Venn. moeten ter beschikking warden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos toegezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of ne de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig het W. Venn. doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

11. WINSTAANWENDING : Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : 1) 5 % voor de samenstelling van de wettelijke reserve; deze afhouding is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve 1110de van het kapitaal van de vennootschap bereikt; 2) het overige zal aan de aandelen toegekend worden. Niettegenstaande hetgeen gezegd werd onder 2) kan de algemene vergadering bij meerderheid van stemmen elke andere verdeling van de winst aannemen. De zaakvoerder(s) heeft/hebben het recht een interimdividend uit te keren onder voorbehoud van enige wettelijke beperking terzake. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het W. Venn.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesatdo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL





Bi lagenTiij he Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge







Tegelijk neergelegd : expeditie; uittreksel.

(getekend) Marleen VANDEWALLE, Notaris





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/05/2015
ÿþ,

ima Word tt i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I111II11NN~IWIImVIIWINI~VII

15 79295*

Gent

Afdeling Oudenaarde

Griffie 13 MEI 2015

Ondernemingsnr : 0845.349.951

Benaming

tVQIuit) - "COOSI"

(verkort) "

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9550 Herzele, Evendael 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : Exploitatie en Zetel

De Buitengewone Algemene Vergadering heeft bij besluit van 28 oktober 2014 besloten:

1.De exploitatie van het restaurant 't Schitterend Ongeluk uiterlijk te stoppen op 30 april 2015. 2.De maatschappelijke zetel met ingang van 1 mei 2015 over te brengen naar 9550-Herzele, Peperstraat 42.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend)

SIMOENS Jelle, niet-statutair-zaakvoerder en

COOREMAN Johanna, niet-statutair-zaakvoerder

Op de laatste blz van I:.ulk B vermeiden recto - Naam en hoeclani beid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)nten) bevoegd cle reontspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 14.12.2015, NGL 27.01.2016 16030-0214-015

Coordonnées
COOSI

Adresse
GUIDO GEZELLESTRAAT 21 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande