COPHARMA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COPHARMA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.002.112

Publication

30/01/2014
ÿþModPaF 11.1

L rgfif'," 1=1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON ITEU

IIINVIIIIM~VIIWVVI~IVVI~mIMI~I Gs' °;

1 030232*

Ondememingsnr : 0837.002.112

Benaming (voluit) : COPHARMA

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : KERKSTRAAT 54, 8340 Damme, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Vaste vertegenwoordiging

Tekst :

(Uittreksel uit notulen bijzondere algemene vergadering d.d. 28 oktober 2013)

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter "MDL Consultancy", gevestigd te 9830 Sint Martens-Latem, Latemstraat 5 bus 1, met Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0832.805.277, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, wordt voortaan vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw DELEENHEER Martin, rijksregisternummer 51.09.04-042-02, dit blijkens beslissing van de zaakvoerder van de voormelde vennootschap MDL Consultancy op 28 oktober 2013.

Getekend

MDL Consultancy S-BVBA

Bestuurder

Met ais vaste vertegenwoordiger

Martine DELEENHEER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

HE LGE NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

2u  ri RECHTBANKVAN KO~OPH~Ai3VDELTE BRIJCi(~( ! ~~~1~, ~ 19 ~)

op: e

v-asi,º%_im De griffier.

Griffie ~

29/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.11.2013, NGL 23.01.2014 14014-0343-016
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 29.11.2014, NGL 12.01.2015 15011-0291-017
06/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 29.11.2012, NGL 28.02.2013 13055-0179-016
26/11/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Bruçicle)

op: 4 NOV. 2012

Griffie gra

bE M

B

St.

VIN VII ni i i i iii i MI



*12190557*

I

Ondernemingsnr : 0837002112

Benaming

(voluit) : COPHARMA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8340 Damme, Kerkstraat, 54

Onderwerp akte : STATUTEN WIJZIGINGEN-KAPITAAL VERHOGING-OMVORMING CVBA

Uittreksel uit een akte verleden voor Philippe DUMON notaris te Moeskroen, op 1211112012, neergelegd voor registratie houdende statutenwijziging:

1. Verhoging van kapitaal, ten bedrage van ACHTENNEGENTIGDUIZEND EURO (98.000,00¬ ), om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ) naar HONDERD ZESTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (116.600,00 ¬ ), door creatie van zevenenzestig nieuwe deelbewijzen ter vertegenwoordiging van de kapitaalverhoging, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde soort en met genot van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en met deelname in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

-Verzaking aan artikel 6 door de huidige aandeelhouders.

Deze nieuwe aandelen worden, volledig volgestort, toegekend aan de nieuwe eigenaar zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MODELA, in verhouding van zevenenzestig nieuwe deelbewijzen.

2. Vaststelling van de daadwerkelijke vervulling van de kapitaalverhoging.

3. Wijziging van de volgend artikel van de statuten en omvorming van de statuten: * artikel 5 : om dit artikel in overeenstemming te brengen niet het nieuw bedrag van het kapitaal.

4. a Kennisgeving van het Verslag van de zaakvoerder ter verantwoording van de omvorming van de vennootschap; bij dit verslag wordt een staat gevoegd die de actieve en passieve toestand van de vennootschap weergeeft, afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf.

b) Kennisgeving van het Verslag van de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor der CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, kantoor houdend te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1a, over de staat van activa en passiva der vennootschap zoals gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

5. omvorming van de vennootschap in een coáperatieve vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid.

2.NAAM: COPHARMA

3.RECHTSVORM : coopératieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

4.ZETEL : 8340 Damme, Kerkstraat, 54

5.DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

1. zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden: al - het oprichten, overnemen en uitbaten van apotheken, de aan- en verkoop, in- en uitvoer, fabricatie in het groot en in het klein van scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische artikelen

-De handel in kruiden, drogisterij-, parfumerie-, schoonheids-, toilet-, verband-, dieet-, laboratorium-, optische en onderhoudsartikelen en aanverwante producten en of diensten;

-de handel in Biergeneeskundige producten en medische apparatuur;

-het ondernemen van industriële en klinische ontledingen;

-administratieve taken;

-iedere handelsbedrijvigheid welke met de gezondheidszorg verband houdt, in de ruimste zin van het woord.

b/ alle activiteiten uitoefenen die betrekking hebben op het beheer en de uitbating van onroerende goederen, die haar of derden toebehoren en onder meer hiervoor alle taken op zich te nemen, dit alles in de ruimste zin van het woord. Verbod wordt haar opgelegd zich bezig te houden met werkzaamheden van vastgoedmakelaar. Het is haar evenwel toegelaten haar onroerende goederen of delen ervan te verkopen indien dit om economische redenen aangewezen is, gelet op het verkrijgen van een beter rendement.van haar investeringen.

2. Voor eigen rekening:

-het onroerend en roerend vermogen dat zij door inbreng, aankoop of op een andere wijze zal verwerven, beheren, verhuren, leaseni al dan niet gemeubeld, voor de exploitatie en de financiering zorg dragen;

- gebouwen huren;

-alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de restauratie, de inrichting, dit alles in de ruimste zin van het woord;

-het doen van roerende beleggingen in de ruimste zin, onder meer het beheer van een effectenportefeuille,

3. En in het algemeen:

Zij mag alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en handelingen van roerende, onroerende en financiële aard verrichten, zowel in België als in het buitenland, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen vergemakkelijken of bevorderen.

De vennootschap mag belangen nemen door middel van deelneming, inbreng, fusie, onderschrijving, financiële tussenkomst, of gelijk welke andere wijze in andere Belgische of buitenlandse maatschappijen of ondernemingen bestaande of nog op te richten en die een gelijkwaardig of aanverwant doel hebben, die rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk het doel van de vennootschap kan bevorderen.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan

voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden indien

de vereiste vergunning/attest ter beschikking za! zijn of aan

de desbetreffende voorschriften zijn voldaan.

Zij mag tevens bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen zowel in België als in het buitenland oprichten. Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag in eigen naam en voor eigen rekening deze verrichtingen doen, maar ook uit naam en/of voor rekening van haar leden en zelfs voor rekening van derden, onder meer in de hoedanigheid van commissionair.

Ze mag door middel van inschrijving, inbreng, participatie of anderszins een belang nemen in gelijk welke vennootschap of onderneming niet een gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteit en, in het algemeen, alle verrichtingen uitvoeren die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel in de hand te werken..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

6.MAATSCHAPPELUK KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het aanvangskapitaal bedraagt HONDERD ZESTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO.

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan ACHTENVIJFTIGDUIZEND DRIEHONDERD EURO, vertegenwoordigd door 167 "A" aandelen.

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft, wordt vertegenwoordigd door "B" aandelen.

De "A" aandelen vertegenwoordigen het vast kapitaal terwijl de "B" aandelen het variabel kapitaal vertegenwoordigen. De "A" aandelen hebben het recht om bestuurders te benoemen, ontslaan en te beslissen over de verloning van de bestuurders. De "B" aandelen hebben geven de houders recht op korting bij aankoop, verkoop van producten van de vennootschap. De "B" aandelen hebben geen stemrecht bij de benoeming, ontslag of bepaling van de vergoeding van bestuurders van de vennootschap.

7.DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens door de rechter. kan de vennootschap slechts ontbonden worden dcor een bestuif van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels dis voor de wijziging van de statuten zijn gesteld

9a. AANWIJZING VAN DE NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER :

De huidige zaakvoerders van de BVBA COPHARMA worden benoemd als bestuurder van CVBA COPHARMA, zijnde : Régine VAN PARYS MDL CONSULTANCY BVBA STARTER (832.805.277)

9b. OMVANG VAN DE BEVOEGDHEID VAN DH NIE "-STATUTAIRE ZAAKVOERDER EN WIJZE WAAROP HIJ DEZE UITOEFENT:

Zijn er meer dan twee bestuurders, dan vormen zij een raad van bestuur.

De raad van bestuur kiest onder zijn [eden een voorzitter.

In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter wordt de vergadering door het oudste lid voorgezeten.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer twee leden daarom verzoeken.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats van de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden de oproepingen per gewone brief, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen vóór de vergadering.

De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wanneer echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen.

In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van het lid dat de bijeenkomst voorzit doorslaggevend.

Een bestuurder mag, zelfs per brief, mail, telex, telegram, telefax of elk ander gelijkaardig middel, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. Een bestuurder kan evenwel maar één ander lid van de raad vertegenwoordigen.

~

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders. Vacature van een bestuurdersmandaat

Ingeval een plaats van bestuurder vacant wordt, mogen de overblijvende bestuurders, wanneer er een raad van bestuur bestaat, een voorlopige plaatsvervanger benoemen.

De benoeming moet aan de eerstvolgende algemene vergadering ter bekrachtiging worden voorgelegd.

II Bevoegdheden

Het orgaan dat instaat voor het bestuur, naargelang van het geval gevormd door de raad van bestuur, de enige bestuurder of twee bestuurders die samen optreden, bezit buiten de bevoegdheden hem toegekend uit hoofde van de titels I1 en III, de meest uitgebreide bestuurs en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge Het mag onder meer alle roerende en onroerende goederen huren of verhuren, aankopen of vervreemden; leningen aangaan behoudens bij uitgifte van obligaties; alle goederen van de vennootschap in pand geven of hypothekeren; met afstand van alle hypothecaire rechten, voorrechten en vordering tot ontbinding, zelfs zonder verantwoording van betaling, opheffing toestaan van alle hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en andere beletselen van gelijk welke aard; de vennootschap als eiser of verdediger vóór de rechtbanken vertegenwoordigen; vergelijken en dadingen treffen in elk stand van een geding over maatschappelijke belangen.

Het maakt de ontwerpen op der huishoudelijke reglementen.

10.AANVANG EN EINDE VAN HET BOEKJAAR :

gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

11. JAARVERGADERING :

De algemene vergadering wordt opgeroepen door het orgaan dat instaat voor het bestuur waarvan sprake in artikel 18. Dit moet geschieden door middel van een aangetekende brief met opgave van de agenda, ten minste veertien dagen vóór de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de laatste zaterdag van de maand november om zestien uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Als die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Het orgaan dat instaat voor het bestuur heeft het recht, staande de zitting, de vergadering op drie weken uit te stellen; deze verdaging vernietigt elke genomen beslissing.

De vergadering kan ook in buitengewone zitting worden opgeroepen. Deze oproeping is verplichtend op verzoek van vennoten in het bezit van ten minste een vijfde van alle aandelen of in voorkomend geval van een commissaris; ze moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen.

De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, opgegeven in het oproepingsbericht. Als de vergadering vóór een notaris bijeenkomt, mag ze plaatsvinden in gelijk welke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht voor zover ze gelegen is in het gerechtelijke arrondissement waartoe die gemeente behoort.

De algemene vergadering wordt naargelang van het geval voorgezeten door de enige bestuurder of door de oudste bestuurder of door de voorzitter van de raad van bestuur en zoniet door de bestuurder daartoe door de raad aangewezen of bij gebrek aan een dergelijke aanwijzing, door de oudste bestuurder aanwezig op de vergadering, met dien verstande evenwel dat de voorzitter een vennoot moet zijn.

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad De voorzitter wijst de secretaris aan die geen vennoot hoeft te zijn.

De vergadering wijst onder de aanwezige vennoten twee stemopnemers aan.

12. BESTEMMING VAN DE WINST = RESERVE - VEREFFENING

VOOR GELIJKVORMING ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd

Expeditie van de PV tot wijziging van de statuten

Gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/03/2012
ÿþVooi behou.

aan h

Belg', Staats',

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

-r í[ , -, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I M4NlTE

1111111111,11111111f11!111

Ondernerningsnr : 0837.002.112

Benaming (voluit) : COPHARMA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : KERKSTRAAT 54, 8340 Damme, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Vervanging vaste vertegenwoordiger

Tekst :

(Uittreksel uit notulen bijzondere algemene vergadering d.d. 23 januari 2012)

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter 'MDL Consultancy", gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Latemstraat 5 bus 1, met Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0832.805.277, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, wordt voortaan vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Mevrouw VAN MIEROP Loes, rijksregistemummer 78.06.06.528.02, dit blijkens beslissing van de zaakvoerder van de voormelde vennootschap MDL Consultancy op 23 januari 2012.

Getekend

MDL Consultancy S-BVBA

Zaakvoerder

Met als vaste vertegenwoordiger

Loes VAN MISROP

~

UR BELGE RECHTBANK VAN kOOPt=nyIüEL T

BRUGGE (tlrdPling Brugn ~)



2012 op:2 FEB. 2912 ' e ,

TAATSBLA r Griffie





Op de laatste blz. van-Lûili B-vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van-de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11303803*

Neergelegd

15-06-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Copharma

0837002112

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8340 Damme, Kerkstraat 54

Onderwerp akte: Oprichting

Bij akte verleden voor notaris Wouter Bossuyt te Brugge op veertien juni tweeduizend elf. IS OPGERICHT DOOR:

1. Mevrouw VAN PARYS Régine Lutgarde Francine Cornelia, geboren te Brugge op achttien december duizend negenhonderdtweeënvijftig, wonende te 8340 Damme, Polderstraat 5.

2. Mevrouw DELEENHEER Martine Maria Emilienne, geboren te Roeselare op vier september duizend

negenhonderdeenenvijftig, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Latemstraat 5 bus bus1.

* Een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die zij op heden hebben opgericht onder de

naam "Copharma", met zetel te 8340 Damme, Kerkstraat 54.

* De vennootschap heeft tot doel:

1. zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

a/ - het oprichten, overnemen en uitbaten van apotheken, de aan- en verkoop, in- en uitvoer, fabricatie in het

groot en in het klein van scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische artikelen

- De handel in kruiden, drogisterij-, parfumerie-, schoonheids-, toilet-, verband-, dieet-, laboratorium-, optische

en onderhoudsartikelen en aanverwante producten en of diensten;

- de handel in diergeneeskundige producten en medische apparatuur;

- het ondernemen van industriële en klinische ontledingen;

- administratieve taken;

- iedere handelsbedrijvigheid welke met de gezondheidszorg verband houdt, in de ruimste zin van het woord.

b/ alle activiteiten uitoefenen die betrekking hebben op het beheer en de uitbating van onroerende goederen,

die haar of derden toebehoren en onder meer hiervoor alle taken op zich te nemen, dit alles in de ruimste zin

van het woord. Verbod wordt haar opgelegd zich bezig te houden met werkzaamheden van vastgoedmakelaar.

Het is haar evenwel toegelaten haar onroerende goederen of delen ervan te verkopen indien dit om

economische redenen aangewezen is, gelet op het verkrijgen van een beter rendement van haar investeringen.

2. Voor eigen rekening:

- het onroerend en roerend vermogen dat zij door inbreng, aankoop of op een andere wijze zal verwerven,

beheren, verhuren, leasen, al dan niet gemeubeld, voor de exploitatie en de financiering zorg dragen;

- gebouwen huren;

- alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard

zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de

verfraaiing, de restauratie, de inrichting, dit alles in de ruimste zin van het woord;

- het doen van roerende beleggingen in de ruimste zin, onder meer het beheer van een effectenportefeuille.

3. En in het algemeen:

Zij mag alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en handelingen van roerende, onroerende en financiële aard verrichten, zowel in België als in het buitenland, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen vergemakkelijken of bevorderen.

De vennootschap mag belangen nemen door middel van deelneming, inbreng, fusie, onderschrijving, financiële tussenkomst, of gelijk welke andere wijze in andere Belgische of buitenlandse maatschappijen of ondernemingen bestaande of nog op te richten en die een gelijkwaardig of aanverwant doel hebben, die rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk het doel van de vennootschap kan bevorderen.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden indien de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zijn voldaan.

Zij mag tevens bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen zowel in België als in het buitenland oprichten. Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. * De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

De partijen verklaren het maatschappelijk kapitaal als volgt te onderschrijven:

1) Mevrouw VAN PARYS Régine, voornoemd, vijftig (50) aandelen zonder nominale waarde of negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300);

2) Mevrouw DELEENHEER Martine, voornoemd, vijftig (50) aandelen zonder nominale waarde of

negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300).

SAMEN : honderd (100) aandelen zonder nominale waarde of achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600).

De inschrijvers verklaren:

1) dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) volledig geplaatst is; het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

2) dat op ieder aandeel dat overeenstemt met inbreng in geld tenminste één/vijfde (1/5de) gestort is.

3) dat het maatschappelijk kapitaal op heden is gestort tot beloop van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) hetzij door :

A. Mevrouw VAN PARYS Régine, voornoemd, ten bedrage van DRIEDUIZEND HONDERD EURO (¬ 3.100,00);

B. Mevrouw DELEENHEER Martine, voornoemd, ten bedrage van DRIEDUIZEND HONDERD EURO (¬ 3.100,00).

Bankattest

Het genoemde bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening.

* Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

In afwijking van de vorige alinea s zullen alle handelingen en verbintenissen die een bedrag van zevenduizend vijfhonderd euro (¬ 7.500,00) te boven gaan, dienen verricht te worden door minimum twee zaakvoerders samen optredend, voor zover er meer dan één zaakvoerder is benoemd.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

* Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moeten de zaakvoerders, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

* De vennootschap is niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, tenzij in de gevallen door de wet bepaald. De commissarissen worden aangesteld door de algemene vergadering. Zij worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt er geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, dit alles met inachtneming van de gestelde wettelijke bepalingen in Wetboek van vennootschappen. Iedere vennoot mag zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

* Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de laatste zaterdag van de maand november om zestien uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

* Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

* Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De zaakvoerders stellen jaarlijks een verslag op conform de desbetreffende wettelijke bepalingen. De zaakvoerders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen. * Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële, uitzonderlijke en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. De voorafnemingen voor de wettelijke reserve zullen niet meer moeten geschieden zodra deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het overige staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering. De algemene vergadering heeft de mogelijkheid om te beslissen dat er een bepaalde vergoeding aan de belegde kapitalen zal uitgekeerd worden. * In geval van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden.

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zolang er geen vereffenaars zijn benoemd of deze niet in functie zijn getreden worden de zaakvoerders ten aanzien van derden beschouwd als vereffenaars.

De algemene vergadering duidt in haar benoemingsbesluit van de vereffenaar, ook een bijzondere gemachtigde aan met de bevoegdheid om het verzoekschrift in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel ter homologatie of bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

In geval van vereffening zal de plaats van het bewaren der boekhouding en rekenplichtige bescheiden aangeduid worden en elke vennoot zal het recht hebben, zonder dat hij de boeken en documenten mag verplaatsen, op zijn kosten notities en zelfs volledig afschrift van alle inschrijvingen en bescheiden te nemen. VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID - VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel achtenzestig van het Wetboek van vennootschappen.

De comparant verklaart dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting sedert dertig april tweeduizend en elf onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

De ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat voormelde verbintenissen door de vennootschap dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden na de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

BENOEMING VAN DE EERSTE GEWONE ZAAKVOERDER

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1) Mevrouw VAN PARYS Régine, wonende te 8340 Damme, Polderstraat 5, voornoemd;

2) De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter JAN MAES CONSULTANCY, waarvan

de naam recentelijk gewijzigd werd in  MDL Consultancy , destijds met zetel te 8550 Zwevegem, van

Halewynstraat(Z) 3, doch thans gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Latemstraat 5 bus 1.

Opgericht onder de benaming  Jan Maes Consultancy blijkens akte verleden voor notaris Dirk Declercq, te

Zwevegem, op veertien januari tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

van achttien januari daarna, onder nummer 0300413

Waarvan de naam gewijzigd werd in MDL Consultancy, de zetel verplaatst werd en de statuten gewijzigd

werden blijkens akte verleden voor zelfde notaris Dirk Declercq op zeven juni tweeduizend en elf, ter publicatie

neergelegd, waarna de statuten verder ongewijzigd bleven tot op heden.

Met Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0832.805.277

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent.

Alhier vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger:

Mevrouw DELEENHEER Martine, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Latemstraat 5 bus bus1;

Hiertoe benoemd blijkens beslissing van de zaakvoerder van de voormelde vennootschap MDL Consultancy op

tien juni tweeduizend en elf.

die verklaren dit mandaat te aanvaarden en verklaren dat zij niet getroffen zijn door enige verbodsbepaling voor

het uitoefenen van hun mandaat.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDERS

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van

de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de oprichters en dat zij vanaf het ogenblik van de

neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en

de wet.

EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar loopt vanaf veertien juni tweeduizend elf tot dertig juni tweeduizend twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand november van het jaar

tweeduizend en twaalf om zestien uur.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Notaris Wouter BOSSUYT

Tegelijk hiermede neergelegd :

- Afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
COPHARMA

Adresse
KERKSTRAAT 54 8340 DAMME

Code postal : 8340
Localité : DAMME
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande