COPPIN GEBROEDERS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COPPIN GEBROEDERS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 405.397.246

Publication

21/08/2014
ÿþ"

Mod Wonl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Hechtbank van KO PHAN NEi RGELEGD

Gent, afd. KO TRI.% eitil_r iinLi

Ti

Gent, afd:"KOFá

NEERGELEGD

- 8 MI

(1II11W~VI'~~I~II~IM1

1 158266

13 .CS- 2014

Ondernemingsnr : 0405.397.246

Benaming LIMONITEUR BELGE

(voluit) : COPRIN GEBROEDERS (verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP IN VEREFFENINtELGISCI

Zetel : 8580 AVELGEM, DOORNIKSESTEENWEG 83 (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING VEREFFENAAR

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 12/06/2014 blijkt:

I. het vrijwillig ontslag van de heer Roger COPRIN, wonende te 8580 Avelgem, Zolderstraat 22, als vereffenaar en dit met ingang van 12/06/2014.

Il. de benoeming van de heer Ignaas BUYCK, wonende te 9690 Berchem, Berchemstraat 63, als vereffenaar en dit met ingang van 12/06/2014, tot aan de sluiting van de vereffening van de vennootschap en dit onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van de benoeming door de rechtbank van koophandel te Kortrijk.

de vereffenaar Ignaas BUYCK

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voc behou aan I Belgh Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/03/2014
ÿþYod %Nard 11 I

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II III II IN1I~YjI~IYEMVE

*19065 98*

Ot l r+F,rn .,:s.11 Ín r3 ti rtr

~~~" " lart;

 REERGELEGD

~ 1, 03, 2014

WE8HT8ANK KOOPHANDEL

, KAsrRIJK

0405.397.246

COPPIN GEBROEDERS

Naamloze Vennootschap

8580 Avelgem, Doorniksesteenweg, 83

ONTBINDING  INVEREFFENINGSTELLING  BENOEMING VEREFFENAAR -COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 26 februari 2014, aangeboden ter registratie zoals blijkt uit navolgend relaas : "geregistreerd, zeven bladen, geen renvooien, te Izegem, op 4 maart 2014, Reg. 5, Boek 265, Blad 100, Vak 11. Ontvangen vijftig euro (50,00- E). De EA Inspecteur B. Planckaert.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "COPPIN GEBROEDERS", opgericht onder de vorm van een Personenvennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid bij akte verleden voor Notaris André Van Wymeersch, te Avelgem, op 28 december 1942, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 januari 1943, onder het nummer 587, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Bernard Verstraete, te Kuurne, op 17 oktober 2005, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 november daarna, onder het nummer 05158639, gehouden op 26 februari 2014, heeft beslist wat volgt:

1. Kennisname van het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur, overeenkomstig artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de raad van bestuur is een staat van actief en passief afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand op 31 december 2013 aangehecht;

De aandeelhouders erkennen een afschrift van het verslag van de raad van bestuur houdende toelichting van het voorstel tot ontbinding met hieraan toegevoegd een staat van activa en passiva, te hebben ontvangen, en er kennis van genomen te hebben. Zij maken erop geen opmerkingen, verzaken aan de termijn van inzage, en sluiten zich aan bij de besluiten erin vervat.

Kennisname van het verslag van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BEDRIJFSREVISOR JACKY GOEDEFROIDT", kantoorhoudende te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat, 11, vertegenwoordigd door de Heer Jacky Godefroidt, bedrijfsrevisor, eveneens opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, hier aangewezen door de raad van bestuur, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Diens besluiten luiden als volgt:

"9. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen, heeft de raad van bestuur van de NV "COPPIN GEBROEDERS" een ontwerp jaarrekening per 31 december 2013 opgesteld. Deze ontwerp jaarrekening wordt afgesloten met een balanstotaal van ¬ 662.446,99 en een netto actief van ¬ 312.278,34. Het eigen vermogen is ¬ 250.278,34 hoger dan het maatschappelijk kapitaal. Ondergetekende vestigt er de aandacht op dat de economische waarde van de onroerende goederen substantieel hoger is dan de huidige boekwaarde.

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen heb ik de staat van activa en passiva per 31 december 2013 van de NV "COPPIN GEBROEDERS", met maatschappelijke zetel te 8580 Avelgem, Doomiksesteenweg 83 nagezien, met het oog op de vervroegde vrijwillige ontbinding.

De raad van bestuur van de NV "COPPIN GEBROEDERS" heeft gepoogd om een staat van activa en passiva van de vennootschap "COPPIN GEBROEDERS " per 31 december 2013, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, op te stellen die zo volledig, getrouw en juist mogelijk de toestand van de vennootschap op die datum weergeeft.

Op 8; lüaftst'r bpi_ van i..tt,k Li vermelilsn Recto Naorrr. en >x,::.:a" umh-.ui vlan de =nstrwrnenteeende rvt;airs, rrste,l .111 tl; C,3I°c)(ül:" {e;" " ",,

tir'sc+3..grl do r'r ,1, rd trn iars7lCti van Gcr^r,ri t`,' `Ji;riü?;,.i^" pr. f.~" 7'~r

tte tLs.tfl:n e;t lvar,;t-ur n" iq

Reci ls+loi ril

ZetMl

(vplledg adres)

a`3t" ,derset*rp at;tc:

" We wensen een voorbehoud te formuleren voor eventuele fiscale gesohillen die naar aanleiding van een fiscale controle aan het licht zouden komen. Eveneens kunnen we ons uitspreken over de vermoedelijke realisatiewaarde van de voorraad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders onontbeerlijk achten. Opgemaakt te Izegem op 22 februari 2014."

De aandeelhouders erkennen een afschrift van het verslag van de bedrijfsrevisor te hebben ontvangen, en er kennis van genomen te hebben. Zij maken erop geen opmerkingen, verzaken aan de termijn van inzage, en sluiten zich aan bij de besluiten erin vervat.

De vennootschap wordt vervroegd ontbonden, vanaf 26 februari 2014.

Ze bestaat vanaf 26 februari 2014 nog enkel voor haar vereffening.

2. De Heer COPPIN Roger Jules, geboren te Kortrijk op 27 augustus 1943, echtgescheiden, wonende te 8580 Avelgem, Zolderstraat, 22, wordt aangesteld als vereffenaar van de vennootschap, en bevestigt, zo hij handelt, niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden.

Zijn mandaat is bezoldigd.

Erkenning dat de instrumenterende notaris verwezen heeft naar de nieuwe voorschriften opgenomen in artikel 184 paragraaf twee van het Wetboek van Vennootschappen waaruit blijkt dat de benoeming van de vereffenaar aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging moet worden voorgelegd.

De vereffenaar erkent eveneens dat de instrumenterende notaris hem gewezen heeft op de verplichtingen opgenomen in de artikelen 189bis en 190 van het Wetboek van Vennootschappen.

Een afschrift van de beslissing van de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vennootschapsdossier bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

Voor het geval de benoeming van de Heer Coppin Roger als vereffenaar niet wordt bevestigd door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, benoemt de vergadering Coppin Evelyne als alternatieve kandidaat-vereffenaar.

3. De vereffenaar, de Heer Coppin Roger, voornoemd, alleen optredend, zal de meest uitgebreide macht hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

Hij mag onder andere desgevallend de onroerende en roerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen en alles doen wat nodig of nuttig zou zijn om dit doel te verwezenlijken.

Hij mag de Hypotheekbewaarder ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij zal beroep mogen doen op deskundigen (juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar. haar oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld na het einde van de zesde en. de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het vocrschrift van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

4. Ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat zijn de hiernavolgende bestuurders van rechtswege

ontslagnemend:

1/ De Heer Coppin Roger, voornoemd;

2/ Mevrouw Coppin Evelyne, wonende te 8520 Kuurne, Boomgaardstraat, 210;

31 Mevrouw Coppin Sophie, wonende te 8540 Deerlijk, Paanderstraat, 14;

4/ Mevrouw Coppin Véronique, wonende te 8870 Izegem, Roeselaarsestraat, 280;

Er wordt hen kwijting verleend.

5. Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap worden de statuten aangepast en gecoördineerd, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1  De vennootschap opgericht in de vorm van een Naamloze Vennootschap is in vereffening. Haar benaming luidt "COPPIN GEBROEDERS".

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Artikel 2 -- De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel.

Het kopen, verkopen en bewerken van ijzer en staalprodukten, non-ferro metalen en met de ijzerhandel in verband staande artikelen, gereedschappen.

Groot- en kleinhandel sanitair in al zijn domeinen, zoals leidingen, toestellen, hulpstukken, meubilair enzovoort, In de meest uitgebreide vorm.

Groot- en kleinhandel in centrale verwarming in al zijn domeinen, zoals leidingen, toestellen, hulpstukken enzovoort, in de meest uitgebreide zin.

Het kopen en verkopen van kachels allerhande, het vervaardigen van kachels, van artikelen verbandhoudende eveneens met sanitair en centrale verwarming.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zou acht.

Zij is namelijk gemachtigd in België of in het buitenland belangen te nemen door vereniging, inbrengst, samensmelting, inschrijving, deelneming, geldelijke en andere tussenkomst in alle bestaande of te stichten vennootschappen of ondernemingen hebbende soortgelijk of samenhangend voorwerp of van aard de maatschappelijke bedrijvigheid te bevorderen.

Artikel 4  De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8580 Avelgem, Doorniksesteenweg, 83 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5  Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twee en zestig duizend euro (62.000,00 ¬ ) en is verdeeld in duizend zevenhonderd (1.700) aandelen, zonder nominale waarde.

Artikel 6  De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7 -- Het bcekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Artikel 8  De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand mei om vijftien uur. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel 9 - Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10 _ De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11 - In de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling zenden de vereffenaars een omstandige tcestand van de vereffening opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12 - Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een bijzondere vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan of vertegenwoordigen door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard."

6. Toekenning van de nodige bevoegdheden aan de vereffenaar, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij aile bevoegde autoriteiten en in het bijzonder met betrekking tot het vervullen van alle formaliteiten inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

- afschrift van de akte de dato 26 februari 2014

codrdinering

Annexes du Moniteur 131

op Cit= +.igtszo u'! r<a ) Lod, k3 Vr.s'rilï.li7eri ' RGGF" Sl Naam en ;10o'rio" ?lEErfe d van e N3. ;iu" ;tc:3lYrren(I2 nom) het rrt.le oe nt?1" :o(0)f.[itj

}3t?Eroetií~~.^ tr:C11;SpErBoor Eco VfFYI ()or i,f. tríSJr,.^[)Crir.;'oorCirti(:.)

!rc" o Naam en h3ren_,: RE" si,.g

13/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.02.2014, NGL 10.03.2014 14061-0522-015
01/12/2014
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetze; van de persa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening.

NEERGELEGD

Ondernemingsnr : 0405.397.246 Benaming

{volsiit) : COPPIN GEBROEDERS

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap (in vereffening)

Zetel: 8580 Avelgem, Doorniksesteenweg, 83

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN VEREFFENING - VOLMACHTEN

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 23 september 2014, ter registratie. Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "COPPIN GEBROEDERS", gehouden op 23 september 2014 heeft beslist wat volgt:

1. Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaren de aandeelhouders elk ten individuele titel te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke zij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen over een controle-en onderzoeksrecht beschikten betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbij behorende stavingsstukken.

2. Kennisname van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbij behorende stavingsstukken, zoals deze documenten werden voorgelegd door de vereffenaar.

Kennisname van het akkoord vonnis over het pian voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Er worden hierop geen opmerkingen geformuleerd.

3. Goedkeuring zonder enig voorbehoud of reserve van het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen.

4. Er wordt zonder enig voorbehoud of reserve kwijting verleend aan de vereffenaar voor de door hem vervulde vereffeningsopdracht.

5. Definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Er wordt vastgesteld dat de Naamloze Vennootschap "COPPIN GEBROEDERS" definitief opgehouden heeft

te bestaan.

6. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn bij de Heer Roger Coppin, te 8580 Avelgem, Zolderstraat, 22.

7. Toekenning van de nodige bevoegdheden aan Accountantskantoor Decostere & C° BVBA, Burchthof 1011, te 8580 Avelgem, alsook al haar aangestelden, bedienden en zaakvoerders, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten en in het bijzonder met betrekking tot het vervullen van alle formaliteiten inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

De vennootschap is eigenares van het hierna beschreven onroerend goed

GEMEENTE AVELGEM (EERSTE AFDELING)

(AVELGEM)

Een handelswoning met magazijn met medegaande grond en afhankelijkheden, staande en gelegen alsvoren aan de Doorniksesteenweg, nummer 83 en +83, bekend ten kadaster AVELGEM  Eerste Afdeling  AVELGEM, Sectie A, nummers 3160/K en 3160/X met een gezamenlijke oppervlakte volgens recent kadastraal uittreksel van 10 aren 84 centiaren.

Afgifte

Ingevolge de sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap wordt afgifte gedaan van voorschreven onroerend goed aan de aandeelhouders, zijnde:

* de Heer COPPIN Roger Jules, wonende te 8580 Avelgem, Zolderstraat, 22, die verklaart te aanvaarden ten belope van duizend zeshonderd veertig / duizend zevenhonderdsten (1.640/1.700) in volle onverdeelde eigendom;

*14215 9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MONITEUR BEI,

24 -11- 2014

BELGISCH SIAATS

BLAD

GE - t OKT, 2,01Li

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. rKKORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/05/2013 : KO000520
28/05/2013 : KO000520
23/05/2012 : KO000520
08/06/2011 : KO000520
26/05/2010 : KO000520
15/05/2009 : KO000520
25/03/2009 : KO000520
16/07/2008 : KO000520
25/06/2007 : KO000520
31/05/2007 : KO000520
07/11/2005 : KO000520
31/05/2005 : KO000520
24/05/2004 : KO000520
16/05/2003 : KO000520
01/01/1997 : KO520
01/01/1993 : KO520
01/01/1992 : KO520
27/04/1990 : KO520
01/01/1989 : KO520
01/01/1988 : KO520
01/01/1986 : KO520

Coordonnées
COPPIN GEBROEDERS

Adresse
DOORNIKSESTEENWEG 83 8580 AVELGEM

Code postal : 8580
Localité : AVELGEM
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande