COT

Divers


Dénomination : COT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 443.162.415

Publication

11/08/2014
ÿþ" -" MM PDF 11.1

IONITEUR BELGE NEERGELEGD

" 11111I111.111111,1111104 08 2014 Griffie Rechtbank Koophandel

2 4 JUL 2014

Gent Afdeling Brugge

De griffier

Ondernemingsnr : 0443.162.415

Benaming (voluit): CENTRUM VOOR ONTWIKKELINGSTHERAPIE EN VROEGBEGELEIDING

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Naamloze Vennootschap Zetel :8000 Brugge, Raamstraat 103

(volledlg adres)

Onderwerp akte: Kapitaalverhoginqi Wiiziging van de statuten

Tekst

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Tristan SEBRECHTS, notaris te Schoten, op 10 juli 2014, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Naamloze Vennootschap "CENTRUM VOOR ONTWIKKELINGSTHERAPIE EN VROEGBEGELEIDING BV NV", met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Raamstraat 103, hebbende het ondernemingsnummer BE 0443.162.415.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen besloten als volgt;

EERSTE BESLUIT  OMZETTING KAPITAAL IN EURO- AANDELEN OP NAAM Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering om het kapitaal om te zetten in euro. Het kapitaal zal vanaf heden éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38) bedragen en vertegenwoordigd zijn door honderdzestig (160) aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn thans op naam.

TWEEDE BESLUIT  WIJZIGING VAN DE NAAM

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering om de huidige benaming van de vennootschap te vervangen door de nieuwe benaming "COT".

DERDE BESLUIT  VERLENGING BOEKJAAR EN AANPASSING DATUM ALGEMENE VERGADERING

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewonè algemene vergadering om het huidige boekjaar, dat is aangevangen op 1 augustus 2013 , te verlengen tot 31 december 2014. De vergadering beslist tevens dat de volgende boekjaren zullen lopen van één januari tot éénendertig december van elk jaar.

In het licht hiervan beslist de vergadering:

De tekst in de statuten te vervangen door de volgende alinea: "Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.", EN

een tijdelijke overgangsbepaling op te nemen in de tekst van de statuten van de vennootschap die luidt als volgt: "Tijdelijke bepaling: Het boekjaar dat is aangevangen op 1 augustus 2013 loopt uitzonderlijk van 1 augustus 2013 tot en met 31 december 2014."

Met een arigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergaderin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

c Mod PDF 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge vervolgens om, in het licht van het gewijzigde boekjaar, de jaarlijkse algemene vergadering te laten plaatsvinden op de derde zaterdag van de maand juni om 18.00 uur. De tekst van de statuten zal worden vervangen door volgende alinea: "Jaarlijks op de derde zaterdag van de maand juni om 18.00 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Indien het een zondag betreft, zal deze gehouden worden de eerstvolgende werkdag."

VIERDE BESLUIT  WIJZIGING DOEL

a) De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur in datum van 5 juni 2014 met het oog op de hierna vermelde doelwijziging. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief van 15 april 2014 gehecht.

Het verslag van de raad van bestuur en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De buitengewone algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van bedoelde stukken.

b) Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen door de huidige tekst van artikel 3 van de statuten aan te vullen met volgende tekst:

-Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin.

VIJFDE BESLUIT  KENNISNAME VAN DE UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND

Op de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap gehouden op 15 juni 2014, werd, overeenkomstig de Programmawet van 28 juni 2013, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van 1 juli 2013 onder nummer 201320387, besloten tot de

uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten bedrage van honderd

achtentachtigduizend euro (¬ 188.000,00), onderworpen aan de roerende voorheffing van tien ten honderd (10 °/0) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Rekening houdend met de bestaande aandeelhoudersstructuur betekent dit een netto-dividend ten belope van honderd negenenzestigduizend tweehonderd euro (¬ 169.200,00).

Uit voornoemd verslag blijkt dat de aandeelhouders de intentie hebben om het tussentijds dividend na uitkering onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap om te kunnen genieten van de in de Programmawet van 28 juni 2013 voorziene 10% roerende voorheffing.

De dividenden komen voort uit een vermindering van de belaste reserves, en meer in het bijzonder de beschikbare reserves, welke reserves (geïntegreerd in de jaarrekening per 31 juli 2013) zijn goedgekeurd door de algemene vergadering die uiterlijk op 31 maart 2014, en meer in het bijzonder op 4 december 2013 werd gehouden.

ZESDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds brutodividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van honderd negenenzestigduizend tweehonderd euro (¬ 169.200,00), om het van éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38) te brengen op tweehonderd éénendertigduizend honderd drieënzevenqg euro achtendertig cent (¬ 231.173,3D, zonder uitgifte of creatie



Moci PDF 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

van nieuwe aandelen doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 W IB.

ZEVENDE BESLUIT  VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING Zijn vervolgens tussengekomen, Boterman Marie Anne, Durein Caroline en Isabelle, allen voornoemd, die verklaren samen alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap

Na deze uiteenzetting verklaren voormelde vennoten, negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van honderd negenenzestigduizend tweehonderd euro (¬ 169.200,00) in te brengen, als volgt: -Door mevrouw Boterman Marie, voormeld, een bedrag van honderd zevenenzestigduizend vijfentachtig cent (167.085 EUR)

-Door mevrouw Durein Caroline, voormeld, een bedrag van duizend zevenenvijftig euro vijftig cent (1.057,50 EUR)

-Door mevrouw Durein Isabelle, voormeld, een bedrag van duizend zevenenvijftig euro vijftig cent (1.067,50 EUR)

wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort. Dit bedrag staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Ban kattest

De algemene vergadering stelt vast dat gezegd bedrag van honderd negenenzestigduizend tweehonderd euro (¬ 169.200,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BKCP Bank zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 9 juli 2014, welk bewijs in het dossier van de werkende notaris zal bewaard blijven.

ACHTSTE BESLUIT - VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd negenenzestigduizend tweehonderd euro (¬ 169.200,00) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op tweehonderd éénendertigduizend honderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 231.173,38), vertegenwoordigd door honderdzestig (160) aandelen op naam zonder nominale waarde.

NEGENDE BESLUIT - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd éénendertigduizend honderd drieënzeventig euro achtendertig cent (E' 231.173,38). flet kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderdzestig (160) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ioder éénffionderdzestigste (1/160°) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen."

TIENDE BESLUIT  VASTSTELLING NIEUWE STATUTEN

De vergadering stelt vast dat de huidige statuten niet zijn aangepast aan de huidige wetgeving en nog verwijzen naar de Vennootschappenwet. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de bestaande statuten integraal te vervangen door

Mod PDF 11.1

nieuwe statuten. Deze statuten worden hierna integraal weergegeven:

TITEL I. VORM -NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1 Vorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap onder de

vorm van een naamloze vennootschap.

Haar naam luidt "COT"

Deze naam zal in beide landstalen gebruikt worden.

Artikel 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 8000 Brugge, Raamstraat 103.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bekendgemaakt in de Bijlage tot

het Belgisch Staatsblad, mag de maatschappelijke zetel naar om het even welke plaats binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht. Deze beslissing wordt openbaar gemaakt.

De vennootschap mag, bij besluit van de raad van bestuur, bijkantoren, agentschappen, administratieve zetels, verkoopkantoren en filialen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- alle technieken voor ontwikkelingstherapie en vroegbegeleiding uitvoeren, ontwikkelen en verspreiden op gelijk welke wijze;

- het verstrekken van alle medische en paramedische zorgen en advies,

inzonderheid, doch niet uitsluitend, de physio- en mechanotherapie en manuele therapie, de medische trainingstherapie, de motorische revalidatie, heil- en groepsgymnastiek, het uitbaten van kuuroorden en revalidatiecentra, van sauna's en solarium, van zalen voor lichaamsoefeningen, het inrichten van cursussen van dansen conditiegymnastiek, van private, al dan niet schriftelijke cursussen, algemene beroeps- of technische vorming, het organiseren van conferenties en seminaries, het verlenen van haar medewerking voor het inrichten van voornoemde en andere cursussen.

- haar huidig en toekomstig patrimonium, gevormd door onroerende en roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin. De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd ëénendertigduizend honderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 231.173,38). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderdzestig (160) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdzestigste _11/160°1 deel van het maatschappek kapitaal van de vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

4...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mad PDF 11.1

vertegenwoordigen.

Artikel 6: aard van de aandelen

De aandelen zijn op naam.

Artikel 9 : Ondeelbaarheid van de effecten

De aandelen zijn ondeelbaar.

Zijn er verschillende eigenaars van één onverdeelbaar aandeel, of is de eigendom van een aandeel gesplitst tussen een naakte eigenaar en een vruchtgebruiker, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de daaraan gehechte rechten te schorsen, tot één enkele persoon als eigenaar van een aandeel tegenover de vennootschap is aangewezen.

Maakt de vennootschap van dit schorsingsrecht geen gebruik, dan zal zij, in geval van vruchtgebruik, en alleen voor de betrekkingen tussen de vennootschap en de aandeelhouder, enkel de vruchtgebruiker erkennen voor de verschillende rechten die aan een aandeel verbonden zijn.

Artikel 11: Bestuurders  vaste vertegenwoordiger

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders. Zij zijn herbenoembaar. Hun opdracht kan te allen tijde worden herroepen.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders telt, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

In het geval er slechts twee bestuurders zijn, zoals boven gemeld, houdt de statutaire bepaling, die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. Overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen worden zij in hun hoedanigheid van bestuurder op de vergadering van de raad vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is persoonlijk aansprakelijk als zou hij het mandaat in eigen naam en voor eigen rekening vervullen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze vaste vertegenwoordiger wordt door de rechtspersoon benoemd onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers. De rechtspersoon mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

Artikel 12 : Voorzitter

De raad van bestuur kiest een voorzitter onder zijn leden.

Artikel 13 : Vergadering

De raad van bestuur vergadert telkens als het belang van de vennootschap het vergt of telkens als twee bestuurders het vragen, na bijeenroeping, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of ingeval deze belet is, van een bestuurder, door diens collega's aangeduid.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats aangeduid in het bericht van

Mod POF 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

bijeenroeping.

Artikel 14: Procedure van beraadslaging

De raad van bestuur mag enkel beraadslagen, indien de meerderheid van de leden aanwezig is of geldig vertegenwoordigd.

Indien de raad niet voldoende in getal is, mag hij, tijdens een tweede vergadering, te houden ten laatste vijftien dagen na de eerste, beraadslagen over de onderwerpen die voorkwamen op de agenda van de eerste vergadering, welke ook het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde leden is.

De verhinderde bestuurders kunnen hun stem uitbrengen per brief, telefax, email of ander communicatiemiddel van dezelfde aard. Zij mogen ook aan een ander lid van de raad de opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen, en te stemmen in hun naam bij een bepaalde vergadering van de raad. Geen enkele bestuurder zal meer dan één van deze mandaten mogen waarnemen. In beide gevallen wordt de verhinderde bestuurder als tegenwoordig aangezien.

De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend in zoverre de raad van bestuur minstens drie leden telt.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Artikel 17: Bevoegdheid

De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Artikel 19 : Gedelegeerd bestuurder

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer van zijn leden, aandeelhouders of niet, en hun de titel van gedelegeerd bestuurder toekennen.

De raad van bestuur mag één of meer directeurs en volrnachtdragers benoemen en hun bevoegdheden vaststellen.

Artikel 20 : Vertegenwoordiging

Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, worden geldig ondertekend door één alleen optredende gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders die gezamenlijk optreden. Zij moeten tegenover derden het bewijs van hun machten niet staven.

Artikel 21: Vergoeding

De mandaten van de bestuurders en van de gedelegeerd bestuurders worden kosteloos uitgeoefend, voor zover niet anders beslist wordt door de algemene vergadering.

Artikel 23 : Samenstelling en bevoegdheid

De algemene vergadering van aandeelhouders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt het geheel van de aandeelhouders. Zij is samengesteld uit alle eigenaars van aandelen die het recht hebben om te stemmen.

De door de algemene vergadering, op regelmatige wijze genomen beslissingen, zijn bindend voor alle aandeelhouders, met inbegrip van de afwezigen en degenen die tegenstemmen.

De algemene vergadering kan schriftelijk alle besluiten nemen die tot haar bevoegdheid behoren (met uitzondering van deze die de tussenkomst van een notaris vergen), indien hierover een uitdrukkelijk en eenparig akkoord tussen alle aandeelhouders bestaat.

Artikel 26 : Jaarvergadering

Jaarlijks op de derde zaterdag van de maand juni om 18.00 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Indien het een zondag betreft, zal deze gehouden worden de eerstvolgende werkdag.

Artikel 27 : Toelating tot de vergadering

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

-de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vier dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming van wensen deel te nemen

-de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vier dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Artikel 31: Boekjaar

Flet boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde

jaar.

Tijdelijke bepaling: Het boekjaar dat is aangevangen op 1 augustus 2013 loopt

uitzonderlijk van 1 augustus 2013 tot en met 31 december 2014.

Op het einde van het boekjaar, wordt door de zorgen van de raad van bestuur een

inventaris opgemaakt alsmede een jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de

balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter

goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

Artikel 32 : Stemming over de jaarrekening

De jaarvergadering beslist over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring beslist de algemene vergadering, bij afzonderlijke stemming, over de

aan de bestuurders en commissarissen te verlenen kwijting.

ELFDE BESLUIT  VOLMACHT VOOR DE COÖRDINATIE.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

TWAALFDE BESLUIT  MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten

Y ,

-\

,,,

Mod POF 11.1

belope van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Tristan SEBRECHTS.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte, gecoördineerde statuten, verslagen van de

raad van bestuur en staat oc tief/passief .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.07.2013, GGK 04.12.2013, NGL 18.12.2013 13695-0474-012
01/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.07.2012, GGK 23.01.2013, NGL 25.02.2013 13048-0413-012
23/03/2012
ÿþMod Word 77.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

IyEERGE~EGDterGRiFFIE de,

1 5 -nt. %Al2 RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Tïr

BRUGGE (Afdeiing Br ugae)

BELGISCH STAA rS:;r f,_i7 01 gkttErgg2

e

*iaoeaaas*

Ondernemingsnr : 0443.162.415

Benaming

(voluit) : Centrum voor Ontwikkelingstherapie en Vroegbegeleiding (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : Raamstraat 103, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 25 januari 2012 :

De vergadering herbenoemt volgende bestuurders voor een periode van zes jaar ;

" Marie-Anne Boterman, Raamstraat 103, 8000 Brugge

" Caroline Durein, Vlamingstraat 54, 8000 Brugge

'Isabelle Durein, Hofstedeweg 6, 7122PS Aalten

De bestuurders beslissen om Mevrouw Marie-Anne Boterman te benoemen tot afgevaardigd bestuurder, De afgevaardigd bestuurder zal de vennootschap rechtsgeldig kunnen verbinden gedurende een periode van 6 jaar. Mevrouw Marie-Anne Boterman verklaart deze opdracht te aanvaarden.

Marie-Anne Boterman

Afgevaardigd bestuurder

Op de leatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.07.2011, GGK 25.01.2012, NGL 27.02.2012 12047-0212-012
27/12/2010 : BGT000254
12/02/2010 : BGT000254
13/02/2009 : BGT000254
28/02/2008 : BGT000254
20/02/2007 : BGT000254
24/02/2006 : BGT000254
28/02/2005 : BGT000254
21/02/2005 : BGT000254
18/02/2004 : BGT000254
19/12/2002 : BGT000254
11/01/2001 : BGT000254
28/12/1999 : BGT000254
02/04/1999 : BGT000254
09/12/1998 : BGT254
01/01/1997 : BGT254
01/01/1993 : BGT254
05/07/1991 : BGT254
13/02/1991 : BGT254
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 22.06.2016 16208-0398-012

Coordonnées
COT

Adresse
RAAMSTRAAT 103 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande