CPA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CPA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.995.576

Publication

18/06/2014
ÿþMod PDF 11.1

EGO TER GRIFFIE

NEER

ReCilibee Vart 00P

- 6 201k

Afdeling VEURNE

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te ma en kopie na neerleg ging ter griffie

(ibn

11111!,111.11Ige111111

Ondernemingsnr 0847.995.576

Benaming (voluit) : CPA

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel: Boulognestraat 1/0201, 8670 Koksijde, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit wijzigingsakte Tekst:

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel verplaatst van 8670 Koksijde, Boulognestraat 1/0201 naar 8670 Koksijde, Helvebastraat 1 b 403 en dit met ingang vanaf 01/03/2014.

Voeten Andrew

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik vermelcfen : Ueoto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaFis, hetzij van de perso(o)n(en")

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

09/10/2012
ÿþ Mad PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIIIIIIIII48NIII

*121661*

V beh aa Bel Stat

2 SEP. n12

L--  Griffie

Ondememingsnr : 0847.995.576

Benaming (voluit) : CPA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel : Boulognestraat 1 b 0201, 8670 Koksijde, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder

Tekst :

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 30/08/2012 ten maatschappelijke zetel, werd het onderstaande beslist met éénparigheid van stemmen:

- De heer Voeten Stijn, Koninklijke Baan 86 bus 302 te 8670 Koksijde wordt als zaakvoerder benoemd, zijn mandaat gaat in op 30/08/2012 en heeft een onbepaalde duur, zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij anders beslist door de algemene vergadering.

Voeten Andrew

zaakvoerder

Op de laatste blz: vdnl:üik-l3 rrërmèldèn : Rock) : Naam enlinëdà'i glièrd van deihstrumenterende notáris, hetzij van de perso(o)n(èn)-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam an handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/08/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



_ W ~F rT.riY Y lYY

RECHTBANK VAN KOOPHANDII,

13 AUG, 2012

reV

" 12145519*

Ondernemingsnr 012eie.4^i-

Benaming

(voluit) : CPA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid STARTER

Zetel : Boulognestraat 1 b 0201 - 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting Starter BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Baets te Koksijde op 7 augustus 2012, geregistreerd te Nieuwpoort, tienbladen, geen renvooien op 08.08.2012, boek 114, blad 8, vak 15. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). Voor de Ontvanger (getekend) H. DE SMEDT, houdende oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STARTER "CPA", met zetel te 8670 Koksijde, Boulognestraat 1 b 0201:

1) Dat door:

De heer VOETEN Andrew, geboren te Veurne op vijf juni negentienhonderd eenentachtig, ongehuwd,

gedomicilieerd te 8670 Koksijde, Boulognestraat 11b0201.

Identiteitskaart nummer : 591-5617833-83

Nationaal nummer : 81.06.05-115.23

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STARTER werd opgericht.

2) de vennootschap de naam «CPA» draagt.

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8670 Koksijde, Boulognestraat 1 b 0201

4) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

5) de vennootschap volgend doel heeft

De vennootschap heeft tot doel:

1.Onderhoud van gebouwen, gevels, lokalen en dit zowel voor particulieren als bedrijven;

2.Ruitenwasserij;

3.De invoer, uitvoer, aankoop, verkoop, fabricatie en dit zowel in groothandels ais in detailhandel van alle schoonmaakproducten en aanverwante producten

4.Werkzaarnheden van een bouwbedrijf

5.De organisatie van seminaries, cursussen, conferenties, beurzen, tentoonstellingen;

6.De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

7.Het verlenen van bijstand en diensten onder de meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en lof eenmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de organisatie, de productie, de verkoop, .., Het verlenen van intellectuele, administratieve hulp en adviezen inzake handels- financiële, bedrijfsorganisatorische of andere aangelegenheden; het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materieel, instrumenten, hard- en software; het voeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten; het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen; het ter beschikking stellen van management; het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op aile niveaus, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheid- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking. Het rekruteren, selecteren, opleiden en begeleiden van bedrijfspersoneel. Het doen van alle studies en onderzoek, verrichten van marktonderzoek, promotie raadgeving, prospectie, techno - consult, assistentie op gebied van management, engineering, coördinatie en consultancy, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies. De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder aile vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" " à s ,.~c

" De vennootschap mag alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

4 handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreekse geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel of die eenvoudig nuttig zijn om het bereiken van dit doel te vergemakkelijken.

De vennootschap zal kunnen persoonlijke en zakelijke borgstelling verlenen ten voordele van derden, particulieren en vennootschappen, hierbij rekening houdend met de bepalingen van het vennootschapsrecht. De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin. De vennootschap zal ook kunnen het mandaat van bestuurder opnemen in andere vennootschappen.

Zij zal onder meer mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, die eenzelfde doel, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Zij mag in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, aile commerciële, industriële, financiële, burgerlijke. roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt enkel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningjattest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal drieduizend euro (3.000,00 EUR) bedraagt, verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, en werd onderschreven door :

De heer Voeten Andrew voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van drieduizend euro (3.000,00 EUR), volledig volstort, waarvoor hem alle honderd (100) aandelen worden toegekend

De verschijners verklaarden dat ieder aandeel volledig volstort is, hetzij in totaal drieduizend euro (3.000,00 EUR).

7) de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Werd voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting door de oprichters tot gewone niet-statutaire zaakvoerder benoemd: de heer VOETEN Andrew, voornoemd, wonende te 8670 Koksijde, Boulognestraat 1 b 0201..

die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand mei om tien uur , in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei tweeduizend en veertien om tien uur

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend en dertien.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste ééntwintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één{tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt ais dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd..

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

11) Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende aile functies van accountant en belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig: Coudeville Tania, kantoorhoudende te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 202, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

De oprichters verleenden deze tevens de bevoegdheid en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook te

vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

';

,Vodr- -1 behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (getekend) Notaris Peter DE BAETS

_. s 1 p 4) l

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzï van de ersa o n en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

.1

~(-

4

16/06/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CPA

Adresse
YVONNELAAN 4 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande