CREA2

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CREA2
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.903.024

Publication

07/03/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

T

V( behc aan Bete Staat

ERGELEGD

26. 01. 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL

TRIJK

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

C> 5P 61. 03, Qei CREA2

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap Met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING

Uit een akte verleden voor Notaris Frank VERHELST, te bentergem, op 18 februari 2014, geregistreerd te Waregem op 21 februari 2014, boek 109 bled 4 'vak 3, bladen: 8, verzendingen: 0, ontvangen 50 EUR, (getekend), de 'e.a. inspecteur a,i. Vlamynck Hilde,' blijkt dat 1. De heer VANDENBOGAERDE Cari Hans, geboren te Kortrijk op 7 juli 1961- Nationaal Nummer 61.07,19-321.51; ldentiteitskaartnr ; 591-8488475-10, uit de echt gescheiden, wonende te 6929 Daverdisse (Haut-Fays), Sciassin 212 en.2. De heer VANDERMEULEN Philippe Remi André, geboren te Tielt op 29 januari 1965- Nationaal Nummer 65.01.29-433.69; Identiteitskaartnr ; 591-7204963-02, echtgenoot van mevrouw STROBBE Anne-Marie Thérèse Irène, geboren te Oostende op 9 mei 1966, wonende te 8760 Meulebeke, Kazantstraat 8, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "CREA2". De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8790 Waregem Desselgemseweg 193. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).-

Het is vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600). aandelen, op naam, zonder' nominale waarde, die ieder één! achttienduizend zeshonderdste (1/18,600ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de

kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven: " - door de heer Cari Vandenbogaerde ten belope

van negenduizend driehonderd (9300) aandelen; en door de heer,Philipp" e Vandermeulen, ten belope

van negenduizend driehonderd (9300) aandelen.

De inbrengen in geld werden gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE54 0017 1981 0097 bij de Bank BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een 'door voormelde financiële instelling op 17/02/2014 afgeleverd bankattest'

Ieder aandeel waarop werd ingeschreven, is volgestort ten belope van één / derde. De vennootschap beschikt bijgevolg overeen bedrag van zesduizend tweehánderd euro (6.200,00 EUR).

De vennootschap heeft als doel zowel'in Beigie als in het buitenland volgende activiteiten te ontplooien;

' - 'De commissiehandel,- de vertegenwoordiging' , 'de import en export, de aan en verkoop, de commercialisering, de ontwikkelinhg en productie; ;"de groot- en kleinhandel in meubelen, installaties en uitrustingen dienstig voor` het bemeubelen en inrichten van onroerende en roerende goederen zoals Woningen, winkels, kantoren, magazijnen en alle andere ruimten, al dan niet mobiel en dit in de ruimste zin van het woord en alle artikelen en diensten die rechtstreeks, of onrechtstreeks met (binnenhuis)inrichting te maken hebben, eveneens in de ruimste zin van het woord.

- Handelaar in onroerende goederen : aan- en verkoop van onroerende goederen, alsook het verhuren van onroerende goederen. De vennootschap kan onroerende goederen bij wijze van bezoldiging in natura aan haar zaakvoerders ter beschikking stellen. Ze kan tevens alle onroerende goederen. aankopen ter versteviging van het bedrijfspatrimonium, en mag alle daden stellen van aan- en verkoop om dit patrimonium zo optimaal te beheren.

- Het besturen van vennootschappen; het uitoefenen van de functie van bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen; het verwerven, beheren en ih Waarde stellen van participaties, brevetten, octrooien en andere: intellectuele rechten. Het verlenen van dienstprestaties van management-ondersteunende, bedrijfseconomhsche, commerciele, juridische, financiële,, technische, informatica-teclitdsche of administratieve aard ter ondersteuning van het beleid van binnen- of buitenlandse ondernemingen, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, onder meer op vlak van technoconsult, financieel, logistiek, administratief en juridisch advies.

- Het organiseren van ontmoetingen en trainingen voor bedrijven en incentives uit binnen- en buitenland

Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in

"

8790 Waregem, Desselgemseweg 193,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening. .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

De algemene vergadering van de aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan dit doel uitleggen, verklaren en uitbreiden.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van juni om achttien uur op de maatschappelijke zetel of in de locatie in de oproepingsbrief vermeld.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen va& de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor,of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benamingen de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

ledere zaakvoerder, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens di& handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. ,

' Voor de handelingen waarvan financiële draagkracht de tienduizend euro overschrijdt, zal evenwel de

handtekening alte zaakvoerders noodzakelijk zijn. "

indiener drie 'of meer' zaakvoerders zijn, vormen deze een college`, dat een voorzitter aanstelt en` verder handelt zoals een raadsvergadering,

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van .hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap., Indien' er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook Wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden én in rechte als eiser of als verweerder..

Het boekjaar begint'op'01 januari eh eindigt op.31, december van hetzelfde,kalenderjaar.

':Van de nettowinst Vande Vennootschap .'wordt elk jaar ten minste vijf, ten honderd ,afgenomen voor. de vor'ming'van,de wettelijke, reserve. Deze afneming, is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal.'bedraagt, Op voorstel van het bestuursàrgaan beslist de algemene vergadering over de.bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap `mag te allen tijde ontbonden Worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verscliiltende schuldeisers 'voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of In natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde ibedrag yen de aandelen terug te betalen. Het,eventu'eetoverschot wordt in gelijke delen verdeeld onderel de aandelen..

'Slot overgangsbepalingen

' 1. De càmparantenverklaren dat de vennootschap bij toepassing van. artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening én ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 oktober 2013.

2. Benoeming niet statutaire zaakvoerders

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

11 De BVBA Creádis, Desselgemseweg 193, 8790 Waregem met ondememingsnummer 0477;150.324, hier vertegenwoordigd door de heer Cari Vandenbogaerde, hier voornoemd, Voor zoveet als nodig, wordt de heer Cari Vandenbogaerde aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de BVBA Creadis, ter uitvoering van het bestuursmandaat in.huidige opgerichte vennootschap CREA2.

21De BVBA Anphi interieurburo, Kazantstraat 8, 8760 Meulebeke met ondernemingsnummer 0456.774.681, hier vertegenwoordigd door de heer Vandermeulén Philippe, hier voornoemd. Voor zoveel als nodig, wordt de heer Philippe Vandermeulen aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de BVBA Anphi Interieurburo, ter uitvoering van het bestuursmandaat in huidige opgerichte vennootschap CREA2.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. 3, Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december

2014.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2018,

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de maatschappij DEMETS & PARTNERS GCV, te

8710 Wielsbeke, Rijksweg 74, evenals aan haar bedlenden, aangestelden en lasthebbers, om, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met

inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voer eensluidend analytisch uitreksel.

Notaris Frank Verhelst, te Dentergem

Samen neergelegd: expeditie der akte.

Voor-be4ouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 30.08.2016 16509-0108-010

Coordonnées
CREA2

Adresse
DESSELGEMSEWEG 193 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande