CREAX FOOD

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CREAX FOOD
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 899.407.259

Publication

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 31.08.2011 11477-0038-013
11/07/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i d i i d i u di q



*11104865*

Ondernemingsnr : 0899.407.259 Benaming

(voluit : CREAX FOOD Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Maarschalk Plumerlaan 113, 8900 leper

Onderwerp akte : ONTBINDING - SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit een akte verleden voor Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric HIMPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen" met zetel te leper, op veertien juni tweeduizend en elf, dragende volgende melding van registratie : "Geboekt drie blad geen verzending te leper de 21 jun 2011 boek 176 blad 22 vak 6. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger a.i. (getekend) Jean-Pierre Lemaire", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende besluiten genomen heeft :

Eerste besluit :

De voorzitter geeft lezing van het bijzonder verslag opgemaakt door de raad van bestuur waarin zij het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht en waarbij gevoegd is een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per éénendertig maart tweeduizend en elf.

Over deze staat van activa en passiva werd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de Heer Bertin Pouseele, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te Roeselare, Ter Reigerie 7 bus 3, verslag uitgebracht op negen mei tweeduizend en elf.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt : "In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap NV CREAX FOOD met zetel te 8900 leper, Maarschalk Plumerlaan 113, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 61.711,94 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 55.762,21 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten per 31 maart 2011 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft. In zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de NV CREAX FOOD en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is in overeenstemming met artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering besluit daarna de vennoot-schap te ontbinden en haar in vereffening te stellen te rekenen vanaf heden zodat deze alleen nog blijft voortbestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. Tweede besluit :

Op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per éénendertig maart tweeduizend en elf, aangevuld met de verklaring van beide bestuurders, hier beiden aanwezig, dat de enige schuld die de vennootschap op éénendertig maart tweeduizend en elf nog had, met name een leveranciersschuld ten bedrage van tweeduizend negenhonderd negenenveertig euro drie en zeventig eurocent (¬ 2.949,73), inmiddels ook voldaan en betaald werd, waardoor de vennootschap op heden geen enkele schuld meer heeft, stelt de vergadering vast dat er géén schulden zijn in de vennootschap en dat het enige actief bestaat uit een vordering op de BTW-administratie (terug te vorderen BTW) en uit een vordering op de Heer Simon Dewulf, voornoemd,(RIC DEWULF SIMON), zodat zij besluit om géén vereffenaar aan te stellen.

De terugname van dit resterend actief zal door de vennoten zelf gebeuren, in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

Gezien er verder niets te vereffenen valt verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de naamloze vennootschap "CREAX FOOD" definitief opgehouden heeft te bestaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaren bewaard bij de Heer Simon IDewuif, wonende te 8670 Koksijde, Witte Burg 11, die zich daarmee gelast.

VOLMACHT

De enige vennoot verleent bijzondere volmacht aan 1) de heer Verlinde Robby, 2) de heer Thoré Geert, met macht om elk afzonderlijk te handelen, allen medewerkers van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BARROO MEES VANKEMMEL" te 8970 Poperinge, Europalaan 7, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te leper onder het nummer 0405.482.368 en dragend het BTW-nummer BE 0405.482.368, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de formaliteiten bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie van de akte ontbinding en sluiting

- verslag van de raad van bestuur met bijgevoegde staat van actief en passief afgesloten per 31/03/2011

- verslag van de bedrijfsrevisor over voormelde staat

Voorbehouden aan het Belgisch P Staatsblad --~

Geassocieerd Notaris Eric Himpe te leper

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van kuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.06.2010, NGL 27.07.2010 10340-0186-012

Coordonnées
CREAX FOOD

Adresse
MAARSCHALK PLUMERLAAN 113 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande