CS-INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CS-INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 822.857.433

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 23.06.2014 14214-0131-013
02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 27.06.2013 13232-0126-014
18/10/2012
ÿþ mod 19,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I1111~~u~u~m~i~au~inn

*iai~asei

MONITEUR BELC;µ

11 -1

BELGISCH

NEC::RGEL.EGD

26. 00pp~##, 212 Ai~K'1~~

RECHï3OPHAN DEL

iCOffr-BWr/

~ , tL;2

TAA T ~. ~,

~w;_

Ondetnemingsnr ; 0822.857.433

Benaming (voluit) : CS-INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kazandstraat 151

8800 Roeselare

Onderwerp akte :NV: herindeling der bestaande aandelencategorieën  wijzigingen aan & coördinatie van de statuten  ontslag bestuurder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Kathleen Van den Eynde, Notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op 21 september 2012, houdend de buitengewone algemene vergadering van de, aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CS-INVEST", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk, te 8800 Roeselare, Kazandstraat 151, dat volgende besluiten werden genomen met algemeenheid van stemmen:

Eerste besluit

De vergadering besluit om artikel 1 van de statuten aan te passen aan de aard van de vennootschap. Aldus luidt de eerste alinea van artikel 1 der statuten voortaan als volgt: "De vennootschap is een; handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam CS-' 1NVEST:".

Tweede besluit

De vergadering stelt vast dat artikel 226 van het Wetboek van vennootschappen slechts eist dat de zetel van de: vennootschap wordt opgegeven in de vennootschapsakte van de vennootschap. De vermelding van de zetel ln: de statuten zelf (het normatief gedeelte van de akte) is bijgevolg niet nodig.

Aldus besluit de vergadering tot schrapping van de eerste alinea van artikel 3 der statuten.

Derde besluit

De vergadering besluit, na kennisname van het overeenkomstig artikel 560 Wetboek van vennootschappen vereiste verslag, de vier op heden bestaande categorieën van aandelen her in te delen in drie categorieën als; volgt:

- de huidige categorieën A en C worden samengevoegd tot een enkele categorie, genaamd "categorie A";

- de bestaande categorie B blijft behouden zoals op heden het geval is;

- de bestaande "categorie D" wordt hernummerd in "categorie C".

Vierde besluit

ingevolge en aansluitend op voorgaand besluit tot herindeling der categorieën van aandelen, besluit de'

vergadering met eenparigheid van stemmen tot aanpassing van:

° " Artikels der statuten door vervanging van de bestaande tekst van de tweede alinea door de volgende

bepaling:

"De aandelen zijn verdeeld in:

- vijfenveertig duizend (45.000) aandelen van categorie A;

- tweeëntwintig duizend vijfhonderd (22.500) aandelen van categorie B;

- tweeëntwintig duizend vijfhonderd (22.500) aandelen van categorie C."

" Artikel 12 der statuten door vervanging van de bestaande tekst door de volgende bepalingen:

"A. Voorkooprecht: principe

De aandeelhouders verlenen elkaar een voorkooprecht, als volgt:

indien een aandeelhouder categorie A zijn aandelen wenst over te dragen, dient hij deze eerst voorrang aan te bieden aan de mede-aandeelhouder(s) van dezelfde categorie A. Zo geen medeaandeelhouder van de categorie A de aangeboden aandelen wenst over te nemen, dient de aandeelhouder categorie A zijn aandelen aan te bieden aan de overige categorieën;

indien een aandeelhouder categorie B zijn aandelen wenst over te dragen, dient hij deze bij voorrang aan te bieden aan de aandeelhouder categorie C. Zo de aandeelhouder van de categorie C de aangeboden aandelen categorie B niet wenst over te nemen, dient de aandeelhouder categorie B zijn aandelen aan te bieden aan de aandeelhouders van de categorie A;

Op de laatste biz. van Luik R vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

44

Voorbehouden aan het BeFgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

- indien een aandeelhouder categorie C zijn aandelen wenst over te dragen, dient hij deze hij-voorrang aan te bieden aan de aandeelhouder categorie B. Zo de aandeelhouder van de categorie B de aangeboden aandelen categorie C niet wenst over te nemen, dient de aandeelhouder categorie C zijn aandelen aan te bieden aan de aandeelhouders van de categorie A.

Zij verbinden zich bijgevolg geen enkele overeenkomst af te sluiten, noch onder elkaar, noch met derden, die de aandelen tot voorwerp heeft, tenzij na voorafgaandelijk deze bij voorrang te hebben aangeboden aan de andere aandeelhouders onder de hierna gestelde voorwaarden en procedure,

Deze verboden overeenkomsten hebben betrekking zowel op aan- als verkoopovereenkomsten, schenkingen, inbrengen in vennootschappen, zowel gewone inbrengen als deze die het gevolg zijn van enigerlei fusie of opslorpingen, het verlenen van opties, inbetaling- of inpandgevingen, en in het algemeen op alle overeenkomsten of beloften tot overeenkomsten die vaststaande of zelfs eventuele, onmiddellijke of toekomstige overdrachten tot voorwerp hebben.

Het voorkooprecht is niet van toepassing indien de aandelen overgedragen worden aan een rechtspersoon die gecontroleerd wordt door de overdragende aandeelhouder in de zin van artikel 5 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

In geval van wijziging van de controle van een aandeelhouder-rechtspersoon in de zin van artikel 5 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, is de procedure eveneens van toepassing, in die zin dat de overige aandeelhouders het recht hebben om de aandelen van de aandeelhouder-rechtspersoon in de vennootschap aan te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat ze reeds bezitten, behoudens onderling akkoord over een andere verdeling.

Is tevens onderworpen aan het voorkooprecht, de overdracht van de aandelen onder levenden of de overgang ingevolge overlijden, ten bezwarende of ten kosteloze titel, ten voordele van erfgenamen en/of legatarissen.

ln geval van overlijden zijn de erfgenamen en/of legatarissen ertoe gehouden de verworven aandelen in vruchtgebruik, blote eigendom of volle eigendom te onderwerpen aan de hierna genoemde procedure binnen de dertig (30) kalenderdagen na het overl jden.

B. Voorkooprecht: procedure

B.1. Kennisgeving

De aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen of ingevolge overlijden van een aandeelhouder heeft verworven, moet de raad van bestuur van de vennootschap hiervan bij aangetekend schrijven op de hoogte stellen.

De kennisgeving zal omvatten:

- de volledige identiteit van de aandeelhouder, respectievelijk erfgenaam of legataris;

- het aantal aandelen, met !n voorkomend geval de aanduiding van hun categorie, waarop de

transactie betrekking heeft;

- de prijs en de betalingsvoorwaarden of de waarden die aan de aandelen verleend zullen worden; - de volledige identiteit van de kandidaat-overnemer, in voorkomend geval.

Het recht van de aandeelhouder, kandidaat-overdrager, om zijn aandelen af te staan is geschorst vanaf de dag van de kennisgeving gedurende de hierna volgende procedure die de andere aandeelhouders moet toelaten hun voorkooprecht uitte oefenen.

8.2. Eerste aanbieding

De raad van bestuur brengt binnen de zeven (7) kalenderdagen na ontvangst van de kennisgeving van de aandeelhouder de rechthebbende aandeelhouders van het voornemen van de kandidaat-overdrager op de hoogte, en dit per aangetekend schrijven.

De rechthebbende aandeelhouders beschikken over een periode van dertig (30) kalenderdagen, na ontvangst van het schrijven vanwege de raad van bestuur, om bij aangetekend schrijven hun intentie kenbaar te maken aan de raad van bestuur om de geheelheid van de aangeboden aandelen te verwerven.

Het voorkooprecht kan enkel uitgeoefend worden op het gehele aangeboden aandelenpakket.

Geen antwoord binnen de voormelde periode van dertig (30) kalenderdagen veronderstelt dat de betrokken aandeelhouder(s) van de rechthebbende categorie, het voorkooprecht niet wenst uit te oefenen.

B.3. Tweede aanbieding

Ingeval van niet-uitoefening van het voorkooprecht door een aandeelhouder van de rechthebbende categorie, waardoor de aandelen dienen aangeboden te worden aan een volgende categorie zoals bepaald in Punt A eerste paragraaf hiervoor, za! de raad van bestuur, per aangetekend schrijven binnen de zeven (7) kalenderdagen na ontvangst van de kennisgeving tot niet-uitoefening of het stilzwijgen van de rechthebbende categorie, de aandeelhouder(s) van de andere rechthebbende categorie op de hoogte brengen van de mogelijkheid om het voorkooprecht uit te oefenen zoals bepaald in punt B.2 hiervoor,

B.4. Toewllzinq

Na afloop van voormelde periode en procedure zal de raad van bestuur in bijzondere zitting de

aangeboden aandelen toewijzen.

B.5. Overdracht op voorstel van het bestuursorgaan

In geval van niet-uitoefening van het voorkooprecht, zijn de aangeboden aandelen met ingang van de dag van deze kennisgeving aan de raad van bestuur onvervreemdbaar gedurende een periode van zes (6) weken, waarbinnen de raad van bestuur het recht heeft vaste kopers voor te stellen aan de kandidaat-overdrager aan condities die minstens gelijkwaardig zijn aan de overeenkomstig punt C hierna gestipuleerde prijs en modaliteiten van betaling.

B.S. Periode van vrije overdraagbaarheid

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

mod 11.1

Y Voorbehouden aan het fj Belbisch Staatsblad



Bij gebrek aan voorstellen van de raad van bestuur zijn de aandelen na afloop van de termijn van zes (6) weken vrij overdraagbaar aan derden binnen een periode van dertig (30) kalenderdagen vanaf de dag waarop ze vrij verhandelbaar zijn geworden.

Is dit niet gebeurd, dan zal de vervreemding opnieuw moeten onderworpen worden aan de hierboven gestipuleerde procedure van voorkoop.

C. Voorkooprecht: Prils

Bij aan- en verkopen tussen aandeelhouders in uitvoering van de voorgaande punten, zal de prijs als volgt bepaald worden:

Elke partij zal een bedrijfsrevisor aanduiden. Deze bedrijfsrevisoren zullen gebeurlijk een bijkomende bednifstevisorkiezen, zodat het college steeds uit een onpaar aantal bedrijfsrevisoren zal bestaan. Ingeval van onenigheid over deze aanduiding zal de laatste bedrijfsrevisor gekozen worden door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van de maatschappelijke zetel. Hetzelfde zal geschieden op aanvraag van de meest gerede parte als een der partijen haar bedrijfsrevisor filet gekozen zou hebben binnen een termijn van eenentwintig dagen na de aanzegging van het beroep op de bedrijfsrevisoren. De bedrijfsrevisoren hebben als opdracht de waarde van de vennootschap te bepalen die als basis zal dienen voor de prijsbepaling voor de overdracht van aandelen.

De waardering zal moeten worden bezorgd binnen de maand na de samenstelling van het college. Ingeval het nodig is, en op beslissing van de meerderheid van de leden van dit college, zal de bovengenoemde termijn met één maand verlengd mogen worden.

De waardering zal aan de partijen bij een met de post aangetekende brief bezorgd worden.

Elke partij draagt de kosten van zijn bedrijfsrevisor. De kosten van de eventueel bijkomend aangestelde bedrijfsrevisor worden door alle partijen voor een gelijk deel gedragen.

D. Volgrecht

Onverminderd de toepassing van het voorkooprecht, zoals hiervoor vermeld, is de aandeelhouder die minstens tien procent (10 %) van de aandelen van de vennootschap bezit en die zijn/haar volledige aandelenpakket wenst te verkopen en een uitzonderlijk aanbod krijgt van een derde partij om zijn aandelen te kopen, verplicht voor de aandelen van de andere aandeelhouders dezelfde voorwaarden van overdracht te bedingen.

Bij gebreke daaraan, kan de overdragende aandeelhouder verplicht worden binnen het jaar na zijn overdracht, de aandelen van de andere aandeelhouders over te nemen aan dezelfde voorwaarden."

" Artikel 14 der statuten door vervanging in de vierde alinea van de bepaling "categorie D" door "categorie C".

" Artikel 15 der statuten door toevoeging in fine van de eerste alinea van de volgende bepaling: ", mits toepassing van het hiervoor in artikel 14, vijfde alinea bepaalde."

" Artikel 16 der statuten door vervanging van de bestaande tekst van de eerste zin van de eerste alinea door de volgende bepaling: "De raad van bestuur kiest onder zijn leden, voorgedragen door de aandeelhouder(s) van categorie A, een voorzitter."

" Artikel 18 der statuten door vervanging van de bestaande tekst door de volgende bepaling:

"Behoudens in geval van overmacht, eenparig door de leden erkend, kan de raad van bestuur alleen dan geldig beraadslagen, indien ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, waaronder minstens de bestuurder voorgedragen door de houders van de aandelen van categorie A. De beslissingen worden bij eenvoudige meerderheid van stemmen genomen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de vergadering beslissend, behoudens indien de raad van bestuur uit slechts twee bestuurders bestaat.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van alle bestuurders. Deze procedure geldt evenwel niet voor de vaststelling van de jaarrekening."

" Artikel 24 der statuten door toevoeging in fine van de eerste zin van de eerste alinea van de volgende bepaling: "en is geldig samengesteld indien de meerderheidsaandeelhouder in elke categorie van aandelen aanwezig of geldig vertegenwoordigd is."

" Artikel 28 der statuten door toevoeging in fine van de bestaande tekst van de volgende bepaling: ", indien zulks in de oproeping wordt gevraagd."

" Artikel 33 der statuten door vervanging van de bestaande tekst door de volgende bepaling:

"De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen behoudens voor de gevallen

waarin de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden

verleden."

Vijfde besluit

De vergadering besluit het alhier persoonlijk door voornoemde heer CALLENS Francky vrijwillig aangeboden

ontslag als bestuurder van de vennootschap, te aanvaarden met ingang van heden. Onmiddellijk na de

goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar, zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen

van décharge voor de uitoefening van zijn mandaat als bestuurder.

Zesde en laatste besluit

De vergadering geeft tot slot:

- opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten;

- volmacht aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge





VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. _ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De ondergetekende, notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering;

- verslag van het bestuursorgaan (cfr. art. 560 Wb. Venn.);

-

gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Bettjisch Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2012
ÿþOndernemingsnr : 0822.857.433

Benaming

(voluit) : CS-Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Kazandstraat 151, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming 1 ontslag bestuurders

De bijzondere algemene vergadering dd. 23/07/2012 heeft volgende beslissingen genomen:

- Ontslag van Dhr. Vercauteren Daniel, wonende in de Briel 15 te 2880 Bornem (N.N. 55.04.28-019-33), als bestuurder van de vennootschap en dit met ingang vanaf 12/02/2012.

- Benoeming van Tec-Con BVBA, met maatschappelijke zetel in de Vijverstein 14 fe 2820 Bonheiden (ON 0479.707.857), tot bestuurder van de vennootschap en dit met ingang vanaf 12/02/2012. Dhr. Jannes Anthony, wonende in de Vijverstein 6 A te 2820 Bonheiden (N.N. 66.12.18-043-14), wordt aangesteld als vast vertegenwoordiger.

- Benoeming van Demycon NV, met maatschappelijke zetel in de Hazebeekstraat 14 te 8531 Harelbeke (ON 0873.771.149), tot bestuurder van de vennootschap en dit met ingang vanaf 12/02/2012 Dhr. Demyttenaere Ward, wonende in de Brugsestraat 63 te 8531 Mulste (N.N. 75.07.11-107-23), wordt aangesteld als vast vertegenwoordiger.

Een bestuurder,

Callens Francky

4

0 ~a

-)E" " " ."

11.11!

I IflhI I IIIII UI III

" iaiasive"

I

Mod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE

UR BELGE

3- 2012 STAATSBLAD

ELGISCH

1 7 -0

11

2 5. 07, 2012

RECHTBANK Ku-Or'Frfi,vDrL rrifiEjpR1'riIJI(

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoudo aan het Belgiscl

Staatsbh

I11111i~~~~~w~uuwiu~ M~B.Eo

tLG1SCH

JR BELGE

NEERGELEGD

1- 2015 2 3 CEL, 2014

Rechtbank vanK0ONt;ANDEL

PTAATSBLAD âffl fd. KORTRIJK



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0822857433

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNQOTSCHAP

Zetel : KAZANDSTRAAT 151 - 8880 ROESELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER EN GEDELEGEERD BESTUURDER EN BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 11 december 2014 wordt het ontslag als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van Frasa Assisting & Management N.V.,met ON 0824 243 840 en met zetel te Kazandstraat 144 te 8880 Roeselare, hier vertegenwoordigd door vaste vertegenwoordiger Franky Callens aanvaard met ingang van bovenvermelde datum, hem Is decharge verleend voor het door hem gevoerde beleid.

De raad van bestuur in vergadering bijeengekomen op 11 december 2014 heeft volgende beslissing genomen: tot gedelegeerd bestuurders wordt met ingang van heden tot na de jaarvergadering van het jaar 2016 aangeduid, Demycon N.V.,met ON 0873 771 149 en met zetel Hazebeekstraat 11 te 8531 Hulste en met als vaste vertegenwoordiger Ward Demyttenaere en Tec-Con B.V.B.A, met ON 0479 707 857 en met zetel Vijverstein 14 te 2820 Bonheiden en met als vaste vertegenwoordiger Anthony Jannes.

Voor Uittreksel,

Tec-con bvba

Gedelegeerd bestuurder

met als vaste vertegenwoordiger

Anthony Jannes

CS-INVEST

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 24.07.2012 12343-0121-013
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 04.07.2011 11259-0486-013
15/04/2011
ÿþ Mua 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llIl

*11057761"

NEERGELEGD

0 5. 04. 2011

RECH T Gii~eKOOPNÁi`lI~FL

K ri nlrIrti

"

Ondernemingsar : 0822,857.433

Benaming

(voluit) : CS-Invest

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kazandstraat 151, 8880 Roeselare

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder en voorzitter raad van bestuur

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhoudershouders d.d. 28 maart 2011.

De vergadering neemt akte van het ontslag van Sealine Management BVBA, met zetel te 8470 Gistel, Zwarteweg 1, met als vaste vertegenwoordiger de heer Steven Soetaert, als bestuurder van de vennootschap met ingang van 1 maart 2011.

De vergadering beslist om de heer Francky Calions, wonende te 8880 Roeselare, Kazandstraat 144, te benoemen tot bestuurder van de vennootschap met ingang van 1 maart 2011 tot aan de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2016. Dit mandaat is onbezoldigd.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur d.d. 28 maart 2011.

De vergadering neemt akte van het ontslag van Sealine Management BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Steven Soetaert, als voorzitter van de raad van bestuur met ingang van 1 maart 2011.

De vergadering beslist unaniem om FRASA ASSISTING & MANAGEMENT BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Francky Callens te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur met ingang van 1 maart 2011.

FRASA ASSISTING & MANAGEMENT BVBA

Gedelegeerd bestuurder

met als vaste vertegenwoordiger

Francky Callens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

06/01/2011
ÿþ`- 1 Mol 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0822.857.433 Benaming

(voluit) : CS-Invest

IIIIJ11,1.1111!,11111111101e11111

NEERGELEGD

2 8. 12, 2010

RË I1TBAN R Oe~piiANDEL

PMPTi ;e



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NV

Zetel : Kazandstraat 151, 8800 Roeselare

Onderwerp akte : Ontslag 1 benoeming bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur dd. 01/12/2010:

- Het ontslag van Dhr. Emmanuel Damman, wonende in de Elzenstraat 2 te 8550 Zwevegem (N.N. 74.05.05-247-28), ais bestuurder van de vennootschap en dit met onmiddellijke ingang.

- De benoeming van Dhr. Daniel Vercauteren, wonende in de Briel 15 te 2880 Bornem (N.N. 55.04.28-019-33), tot bestuurder van de vennootschap,

Een bestuurder,

Sealine Management BVBA,

met als vaste vertegenwoordiger

Dhr. Steven Soetaert

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 07.07.2015 15284-0256-013

Coordonnées
CS-INVEST

Adresse
KAZANDSTRAAT 151 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande