CYCLES LAMPO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CYCLES LAMPO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.939.672

Publication

16/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

12-02-2015

Griffie

*15302853*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0597939672

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Cycles Lampo

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte, verleden voor Notaris Philippe Strypsteen te Knokke-Heist op 12 februari 2015, neergelegd vóór registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de naam  CYCLES LAMPO , waarvan de zetel gevestigd is te 8300 Knokke-Heist, Zoutelaan 21, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), gesplitst in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn onderverdeeld in aandelen van categorie A, genummerd van 1 tot en met 51 en in aandelen van categorie B, genummerd van 52 tot en met 100.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door mevrouw Veronique Lampo, wonende te Knokke-Heist, Veldstraat 1, op alle A-aandelen 1 tot en met 51 voor een bedrag van negenduizend vierhonderdzesentachtig euro (¬ 9.486,00), waarvan één derde wordt volstort of drieduizend honderdtweeënzestig euro (¬ 3.162,00).

- door de heer Vincent Herbots, wonende te Knokke-Heist, Pinksterbloemhof 37, op alle B-aandelen 52 tot en met 100 voor een bedrag van negenduizend honderdveertien euro (¬ 9.114,00), waarvan één derde wordt volstort of drieduizend achtendertig euro (¬ 3.038,00).

Totaal: 100 aandelen voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) waarvan zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) wordt volstort

Bankattest

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 10 februari 2015 afgeleverd bankattest. De inschrijvers hebben verklaard en erkend dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volstort is ten belope van één derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg op heden over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Zoutelaan 21.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, op een of andere wijze, verband houden met: de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, het vervoer, de opslag, de distributie, de verhuring, de fabricatie, het vervaardigen, het assembleren, het onderhouden en het verstelwerk van fietsen, bromfietsen en motorfietsen  nieuw en tweedehands - in het algemeen; alsook sportartikelen, alsmede van alle mogelijk aanverwante producten en toestellen.

Onderwerp akte :

Zoutelaan 21

8300 Knokke-Heist

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

het verlenen van alle vormen van management en dienstverlening, bijstand en hulp aan derden, op het vlak van algemeen management, financieel management, technische leiding, productie, aankoop, verkoop en trading, marketing, logistiek, informatica, budgettering; het opstarten van nieuwe bedrijven; relaties met de overheid en beroepsfederaties; interim management en change management; het verlenen van adviezen en intellectuele zowel als administratieve hulp; het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hardware en software; het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten; het verlenen van alle activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training; deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt;

het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know  how en immateriële duurzame activa; het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; het verhuren, aankopen, verkopen, verbouwen van en, algemeen genomen, de handel in alle mogelijke onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten; het beheer en de exploitatie van gebouwen voor handels- en woongebruik; het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; het rechtstreeks of onrechtstreeks participeren, onder welke vorm ook, in bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsook het waarnemen van het beheer, het bestuur, de controle en de ontwikkeling van deze participaties; de vennootschap zal met name belangen mogen nemen door middel van inbreng, opslorping, fusie, deelneming of op elke andere wijze in vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid;

Dit alles in zoverre de hiervoor gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan bijzondere wettelijke bepalingen of reglementeringen. Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, kan de vennootschap in onderaanneming laten uitvoeren door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en of administratie.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren, beperken en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om 10 uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Mevrouw LAMPO Veronique, geboren te Knokke op 26 april 1965, rijksregister nummer 65.04.26422.94., wonende te 8300 Knokke-Heist, Veldstraat 1, wordt aangeduid als statutair zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

voor onbepaalde duurtijd en verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen is door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van voormelde zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bestuursbevoegdheid

A. BEVOEGDHEID

Een zaakvoerder alleen handelend is intern bevoegd om handelingen van dagelijks bestuur te verrichten, te weten de handelingen die dag aan dag nodig of dienstig zijn ter verwezenlijking van de normale gang van zaken van de activiteit van de vennootschap en die, wegens hun minder belang (ten belope van maximaal ¬ 2.500), het optreden van het bestuursorgaan niet vereisen of niet wenselijk maken, (i) met uitzondering van de handelingen waarvoor het college van zaakvoerders haar voorafgaand akkoord dient te verlenen en (ii) met uitzondering van de handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Beoordeling van de volgende onderwerpen behoort tot de bevoegdheid van het college van zaakvoerders en wordt in geen geval geacht gedelegeerd te worden in het kader van het dagelijks bestuur.

 de tussentijdse resultaten; de jaarrekening;

 de gedetailleerde jaarlijkse budgetten (o.a. jaarbudget, investeringsbudgetten) en latere wijzigingen hiervan met meer dan 5 %;

 investeringsprojecten; desinvesteringen;

 nieuwe financieringen; en zekerheidsstellingen;

 voorschotten of leningen (onder de vorm van rekeningen courant of anderszins) aan aandeelhouders of bestuursleden of met hen verwante (rechts)personen;

 het afsluiten van contracten waarvan de voorwaarden afwijken van de gebruikelijke;

 de fiscale politiek; wijzigen van boekhoud- en waarderingsregels; het sluiten van fiscale akkoorden;

 het oprichten van filialen en/of het nemen van participaties in andere ondernemingen;  de aanstelling van personen belast met het dagelijks bestuur; het toekennen van volmachten; van taakverdeling; het strategisch beleid (niet-dagelijks) inzake personeel (aanwerving, ontslag, vergoedingen); de bepaling van de vergoeding van externe adviseurs voor opdrachten die niet kaderen in de dagdagelijkse activiteit;

 de aanvaarding van een mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in een andere vennootschap;

 het opstarten van nieuwe activiteiten of anderszins wijzigen van de activiteiten van de vennootschap;

 voorstellen aan de algemene vergadering om het kapitaal te wijzigen; de vennootschap te ontbinden en vereffenen, het doel of andere bepalingen van de statuten te wijzigen;  beslissingen over strategische marketinguitgaven (niet-dagelijks);

 verplaatsen van de maatschappelijke zetel;

 het voeren van om het even welke rechtsprocedure waarin de vennootschap zou betrokken zijn. Beslissingen waarvan valt te oordelen dat zij het dagdagelijks karakter overstijgen, en die buiten de opsomming hierboven vallen, zullen voorafgaand, voor goedkeuring ervan, ter kennis worden gebracht van het college van zaakvoerders.

De uitvoering van de beslissingen van het college van zaakvoerders wordt, zoals het dagelijks bestuur, gedelegeerd aan (verdeeld over) de onderscheiden zaakvoerders.

B. VERGADERING

De zaakvoerders zullen als bestuursorgaan, in een geest van solidariteit, collegiaal met elkaar

overleg plegen. Er zal vergaderd worden op geregelde tijdstippen; minstens 2 maal per jaar op

formele wijze - ter bespreking van de halfjaarlijkse en van de jaarlijkse cijfers -; ook telkens één van

de hiervoor vermelde punten (voorbehouden bevoegdheid) moet worden behandeld.

Het college van zaakvoerders wordt bijeengeroepen op initiatief van een zaakvoerder.

De oproeping geschiedt, drie dagen op voorhand, per brief, telefax of e-mail, met opgaaf van de

agendapunten.

De vergaderingen worden gehouden in België, op de plaats zoals aangeduid in de oproeping; dan

wel per telefoon- of videoconferentie.

Het regelmatig bijeengeroepen college van zaakvoerders, waarvan verantwoording moet worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

afgelegd in de notulen, vertegenwoordigt al de zaakvoerders, ongeacht het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde leden.

De zaakvoerder die een vergadering bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Een zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in art. 1322 al. 2 B.W.) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het B.W., volmacht geven aan een ander lid van het college om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een zaakvoerder mag meerdere van zijn collega s vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Alle besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, en bij onthouding, met gewone meerderheid van de overige stemmen.

De stem van degene die de vergadering voorzit geldt niet als doorslaggevend.

De besluiten worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering en de leden aanwezig of vertegenwoordigd en worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de Vennootschap dit vereisen, waaromtrent naderhand verantwoording moet afgelegd in notulen, kunnen besluiten worden getrokken bij eenparig schriftelijk (bvb. per email) of mondeling akkoord, nadien, door de eerstkomende vergadering te bekrachtigen.

Hiertoe zal een gebrek aan reactie van een zaakvoerder, binnen de drie dagen na verzoek tot goedkeuring, als een goedkeuring beschouwd worden, behoudens het geval van overmacht van de niet  reagerende zaakvoerder.

Deze procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

De onderscheiden zaakvoerders zijn ertoe gehouden, zonder dat zij verantwoording verschuldigd zullen zijn in verband met de tijdstippen waarop zij hun prestaties leveren, om elkaar onderling op de hoogte te houden i.v.m. de activiteit zij dag aan dag verrichten, en eventueel een activiteitenverslag te overhandigen, houdende zowel de gewezen als de toekomstige objectieven en realisaties. Gelet op de nauwe samenwerking en de dichtheid en frequentie van hun contacten, geschieden hun onderlinge mededelingen, ter wille van hun soepelheid en snelheid, geldig door middel van e-mail of fax.

Wederkerige e-mails, werkmemo s, verslagen van vergaderingen en beheersrapporten zijn bewijskrachtig.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Een zaakvoerder alleen handelend is extern bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen, binnen het kader van het dagelijks bestuur en de uitvoering van de beslissingen van het college van zaakvoerders.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van het gegeven mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Het college van zaakvoerders kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Voor het overige, wordt afgesproken dat de vennootschap geldig wordt vertegenwoordigd door het college van zaakvoerders samen optredend.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Voorstel tot ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden.

Beslissing tot ontbinding

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels bepaald de statuten en het Wetboek Vennootschappen..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtsper¬soon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing. SLOTBEPALINGEN

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste niet-statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur:

De Vincent Herbots, wonende te Pinksterbloemhof 37, 8300 Knokke Heist, die verklaart zijn mandaat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enige verbodsbepaling terzake.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt aanvang op heden en zal worden afgesloten op 31 december 2015. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand juni 2016 om 10 uur.

Bekrachtiging

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen geen verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

De notaris wijst er de comparant op dat verbintenissen, aangegaan voor rekening van de vennootschap tussen heden en de neerlegging van deze akte op de griffie, onderworpen zijn aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dus dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft bekomen (d.i. de voormelde neerlegging op de griffie).

Bijzondere volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Flamand & Partners accountants  belastingconsulenten met zetel te Knokke-Heist,, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Federale Overheidsdienst Financiën, met in het bijzonder de administratie van de ondernemings- en inkomensfiscaliteit en de B.T.W., alsmede met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan een ondernemingsloket om inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen te vervullen alsmede alle verplichtingen inzake het Sociaal statuut der zelfstandigen in toepassing van KB 38 dd. 27/07/1967 en de Wet van 26/06/1992 en 30/12/1992 ivm. de jaarlijkse bijdragen voor vennootschappen bij een sociale kas voor zelfstandigen, alsmede voor het indienen van BTW aangiften (Intervat) en Vennootschapsaangifte (Biztax). VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Philippe Strypsteen

Notaris

06/05/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Til NEERGELEGD

Griffie Rechtbank_ Koophandel

1/ APR 2015

Gent Afdeling ge

De grif te

(bn

na neerlegging ter gri

BELG

ISCH STAA

IVI

iA

MCNITEUR B

2 8 -04- 2

*15064370

Ondernemingsnr : 0597.939.672

Benaming

(voluit) : CYCLES LAMPO

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ZOUTELAAN 21, 8300 KNOKKE-HEIST

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI INBRENG

Worden neergelegd - conform de bepalingen van Artikelen 220 e.v. juncto Artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen - de voor eensluidende verklaarde afschriften van het verslag van de bedijfsrevisor en het bijzonder verslag van het college van zaakvoerders.

LAMPO Veronique

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 05.08.2016, NGL 31.08.2016 16513-0592-014

Coordonnées
CYCLES LAMPO

Adresse
ZOUTELAAN 21 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande