CYMBAPROJECTS

Société en commandite simple


Dénomination : CYMBAPROJECTS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.357.943

Publication

06/12/2013
ÿþ Mod Word 11.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Begoniastraat 3 bus 3, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging en doeiswijziging, aanname en coördinatie van de statuten

De voorzitter verklaart dat er uit de bijzondere algemene vergadering van 23/10/2013 met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen :

1) De naam van de vennootschap werd gewijzigd van "Human Resources Vandewoestijne Inès" naar "Cymbaprojects".

2) Het doel werd gewijzigd en vervangen als volgt:

1.Het verrichten van alle activiteiten als handelsagent, de commissie- en tussenhandel in het algemeen. De groot- en kleinhandel, de import en export, de commissie- en tussenhandel, de vertegenwoordiging en de handel in al zijn vormen. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel. Dit alles in de meest ruime zin en zonder dat deze lijst beperkend is.

2.1-let transporteren van goederen voor eigen rekening en voor rekening van derden, het verlenen van diensten onder de vorm van koerierbedrijf, Dit alles in de meest ruime zin en zonder dat deze lijst beperkend is.

3.Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogens

4.1-let bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

5.Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

6.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

7.1-let verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, ter uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen bestuur;

8.Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen of vennootschappen;

9.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

10.Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, het bijhouden en opvolgen van boekhoudingen alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent.

11.De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Ille191I11011

NEERGELEGD

26. 11, 2013

RECHTUNN KOOPHANDEL

ECz-ilGiCiffie

Human Resources Vandewoestijne Inès

Ondernemingsnr : 0837357943 Benaming (voluit) :

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of de commercialisering van nieuwe produkten, nieuwe' technologieën en hun toepassingen;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij liet best geschikt zou achten.

3) Aanname van de volledig nieuwe statuten als volgt:

TITEL I - BENAMING, ZETEL, DUUR, DOEL

Artikel 1: Naam

De vennootschap werd opgericht onder de benaming "Human Resources Vandewoestijne Inés, en daarna gewijzigd in "Cymbaprojects".

De vennootschap neemt de rechtsvorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap aan, afgekort Comm. V.,

De vennootschap heeft een handelsactiviteit tot doel en heeft derhalve een handeisrechtelijk karakter.

In alle akten, facturen, advertenties, bekendmakingen en andere stukken van de vennootschap uitgaande, moet de benaming steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden van de woorden "Gewone Commanditaire Vennootschap" of door de afkorting "Comm. V,", met de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting RPR, gevolgd door het ondernemingsnummer alsook de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Begoniastraat 3 bus 3, 8800 Roeselare.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied

en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), die over alle machten

beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), bestuurlijke zetels, exploitatiezetels, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

Artikel 3: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd en dit met ingang vanaf haar oprichting op 20 juni 2011

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der aandeelhouders ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging der statuten zijn gesteld; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen. De artikels 39 ten vijfde en 43 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Artikel 4: Doel

1.Het verrichten van alle activiteiten als handelsagent, de commissie- en tussenhandel in het algemeen. De groot- en kleinhandel, de import en export, de commissie- en tussenhandel, de vertegenwoordiging en de handel in al zijn vormen. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel. Dit alles in de meest ruime zin en zonder dat deze lijst beperkend is.

2.1-let transporteren van goederen voor eigen rekening en voor rekening van derden, het verlenen van diensten onder de vorm van koerierbedrijf. Dit alles in de meest ruime zin en zonder dat deze lijst beperkend is.

3.1-iet verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

4.Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

}

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

5.Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en Uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebpen van deze onroerende goederen;

e.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

1.Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, ter uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen bestuur;

e.Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen of vennootschappen;

e.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

t0.Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, het bijhouden en opvolgen van boekhoudingen alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent.

11.De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel,

12.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of de commercialisering van nieuwe produkten, nieuwe technologieën en hun toepassingen;

pe vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking eivan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

pe vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

TITEL Il  VENNOTEN, KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5. Vennoten

(=r zijn twee soorten vennoten: gecommanditeerde vennoten en stille vennoten.

De gecommanditeerde vennoot is:

-Vandewoestijne Inés

De gecommanditeerde vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

I]e stille venoot is:

.Joaquin Willems

De stille vennoot kan niet onbeperkt aansprakelijk gesteld worden jegens derden voor de verbintenissen van de vennootschap. Zijn aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van zijn. De stille vennoten zullen hun naam niet voeren in de naam van de vennootschap en zij zullen zich niet inlaten met het extern bestuur van de vennootschap.

Zowel de stille als de gecommanditeerde vennoten verbinden zich ertoe geen zelfstan-dige activiteiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap.

Artikel 6: Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op 1.000,00 Euro, vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen op naam, zonder

vermelding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Artikel 7. Aandelenregister

De aandelen zijn altijd op naam. In de zetel van de vennootschap wordt er een aandelenregister

bijgehouden. Dat register bevat:

1)de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem

toebehorende aandelen;

2)de datum van hun toetreding, uittreding of uitsluiting;

3)het aantal aandelen waar elk vennoot houder van is of wordt, met datum van verkrijging;

2)de gedane stortingen;

3)de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de

overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, of ondertekend door de raad van

bestuur en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden

De overdrachten en de overgang wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en derden vanaf de datum van de inschrijving in het aandelenregister.

Artikel 8. Overdracht van aandelen

Een participatie mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle vennoten. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen.

Elke overdracht van aandelen geschiedt bij toepassing van artikel 1690 BW.

Artikel 9. Overdracht n.a.v. overlijden van een vennoot

Het aandeel of de aandelen van een overleden vennoot gaat/gaan niet over op zijn erfgenamen of

rechtsverkrijgenden.

De erfgenamen of legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van de overgedragen aandelen. In voorkomend geval zal de waarde van de aandelen begroot worden aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een in onderling overleg aan te stellen deskundige, of, indien ook hieruit geen akkoord voortvloeit, door een deskundige, aangesteld door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel op verzoek van één der partijen.

Artikel 10. Uitsluiting van een vennoot

De uitsluiting wordt uitgesproken door de algemene vergadering die vooraf de vennoot in kwestie moet horen en het besluit moet verantwoorden door opgave van de oorzaak of de redenen ervan. Het besluit moet genomen worden met unanimiteit van stemmen, zij het met uitzondering van de stemmen die toebehoren aan de Vennoot waarvan tot uitsluiting wordt besloten.

Volgende redenen rechtvaardigen de uitsluiting:

- dronkenschap;

plichtsverzuim;

-herhaalde weigering om opgedragen taken uit te voeren;

-zware nalatigheid of grove fout in de uitvoering van opdrachten;

-herhaalde onwettige afwezigheid;

-activiteiten die de vennootschap schaden;

-weigering de besluiten van de algemene vergadering of de zaakvoerder(s) na te leven;

-niet-naleving van zijn/haar verbintenissen t.o.v. de vennootschap zoals deze zijn voorgeschreven door de

wet, statuten of bijzondere overeenkomsten.

De uitgesloten vennoot heeft recht op de waarde van zijn/haar aandeel die begroot wordt aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de uitsluiting. Daarbuiten kan hij/zij geen rechten doen gelden en in geen geval de ontbinding van de vennootschap vorderen.

TITEL III  BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 11. Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door minstens één zaakvoerder-gecommanditeerde vennoot.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder-gecommanditeerde vennoot: mevrouw Inès Vandewoestijne

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

" ry

De benoeming van de statutaire zaakvoerder is enkel afzetbaar wegens wettige redenen en bij éénparigheid van stemmen.

De niet-statutaire zaakvoerders-gecommanditeerde vennoten worden benoemd door de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid der stemmen. De benoemingen van niet-statutaire zijn ten allen tijde herroepbaar door de algemene vergadering bij gewone meerderheid. De zaakvoerders-gecommanditeerde vennoten zijn herbenoembaar.

Het mandaat van zaakvoerder wordt verleend voor onbepaalde duur.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder zal bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad,

Artikel 12. Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen dé algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen zij een college en vertegenwoordigen zij de vennootschap in en buiten rechte: elk afzonderlijk.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 13, Controle

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen in de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen in alle geschriften van de vennootschap.

TITEL 1V ALGEMENE VERGADERING

Artikel 14. Bijeenroeping en agenda

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders. De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een gewone brief of per email ten minste acht dagen voor de vergadering plaatsvindt,

De oproeping vermeldt de plaats, dag en uur van de bijeenkomst en geeft de agenda weer die op de vergadering zal behandeld worden, en bevat de verslagen en bescheiden die ter inzage van de vennoten moeten voorgelegd worden.

De vennoten hebben het recht om uiterlijk 2 dagen voor de algemene vergadering, nog bijkomende punten aan de agenda toe te voegen.

Alle algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangewezen in de uitnodigingen.

Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet bijeengeroepen worden binnen de zes maanden na afsluiting van het boekjaar. Zij wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste dinsdag van juni om 14 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging.

Indien deze dag een feestdag isf zal de jaarvergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag.

De agenda van de jaarvergadering zal ten minste omvatten: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder(s).

Bijzondere en buitengewone algemene vergadering

Te allen tijde kan een buitengewone vergadering worden bijeengeroepen om bepalingen van de statuten te wijzigen of een bijzondere vergadering om over andere punten die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren te beraadsia-gen en te besluiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Voor-

behouden

" aan het

" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder/ het college van zaakvoerders is verplicht om een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de 2 weken na het daartoe strekkende verzoek van één of meerdere vennoten die samen minstens één vijfde van hek maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering.

Artikel 15. Toelatingsvoorwaarden - vertegenwoordiging

Het recht tot deelname aan de algemene vergadering wordt bepaald door de inschrijving van de houder van aandelen in het register der aandelen van de vennootschap, ten laatste drie dagen voor de algemene vergadering.

Alle stemgerechtigde vennoten kunnen zelf of per volmacht, al dan niet gegeven aan een vennoot, stemmen. De zaakvoerdèr(s) kan (kunnen) de vorm van de volmachten vastleggen en eisen dat ze worden neergelegd, op de door haar bepaalde plaats, en dit drie dagen voor de algemene vergadering.

Elke vennoot kan stemmen per brief door middel van een formulier met volgende vermeldingen de voornamen en naam of de maatschappelijke benaming van de vennoot, zijn woonplaats of zijn maatschappelijke zetel, het aantal aandelen waarvoor hij per brief deelneemt aan de stemming, de agenda van de algemene vergadering, de stem zelf (voor of tegen elk van de besluiten) of de onthouding bij elk van de agendapunten.

Artikel 16. Besluitvorming

Geen enkele algemene vergadering kan zich uitspreken over punten die niet vermeld staan op de agenda,

behalve indien alle vennoten daar anders unaniem over beslissen.

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht geeft op één stem.

Behoudens andersluidende bepaling in de wet en/of de statuten worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, wat ook het aantal aandelen is dat vertegenwoordigd dient te zijn tijdens de algemene vergadering. In geval van staking van stemmen wordt een doorslaggevende stem verleend aan de gecommariditeerde vennoot behoudens in het geval waar het gaat om een persoonlijke aangelegenheid (benoeming/ontslag als zaakvoerder, uittreding, uitsluiting, ...) waarbij de hiervoor genoemde persoon betrokken is.

Besluiten die betrekking hebben op een statutenwijziging of een vervroegde ontbinding van de vennootschap worden slechts geldig genomen bij unanimiteit van stemmen.

De beslissingen van de algemene vergadering zijn binden voor alle vennoten, ook deze die niet deelnemen aan de besluitvorming of deze die tegenstemmen, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden zijn nageleefd.

TITEL V  BOEKJAAR, JAARREKENING

Artikel 17, Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 18. Jaarrekening en jaarverslag

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. In het jaarverslag geeft de zaakvoerder 1 het college van zaakvoerders rekenschap van het gevoerde beleid. Het verslag bevat tevens een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

De jaarrekening en het jaarverslag wordt samen met de oproepingsbrief voor de jaarvergadering aan de vennoten bezorgd.

TITEL VI  VERDELING VAN HET RESULTAAT

Artikel 19. Verdeling van het resultaat

Het batig saldo van de resultatenrekening waarnaar de balans verwijst, vormt de nettowinst van de

vennootschap.

De winst zal jaarlijks worden bepaald door de algemene vergadering, die hierover met een eenvoudige meerderheid zal beslissen.

TITEL VI  ONTBINDING EN VEREFFENING

Op de laatste biz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 e 7

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 20, Ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden:

-Bij het wegvallen van één van de Gecommanditeerde Vennoten;

-Ten gevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft verkregen; of

-Ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering, genomen met unanimiteit van stemmen.

Artikel 21. Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is

overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

TITEL Vil  DIVERSEN

Artikel 22: Bevoegde rechtbank

Alle geschillen terzake van deze vennootschap tussen de vennootschap en haar vennoten, of bestuurders en gewezen bestuurders, tussen bestuurder en vennoten, tussen vereffenaars en vennoten, zullen definitief beslecht worden door de rechtbanken en hoven van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Artikel 23; Keuze van woonplaats

Iedere bestuurder, commissaris, of vereffenaar die in België geen woonplaats heeft, is verplicht in België woonplaats te kiezen voor alle betrekkingen met de vennootschap, zoniet wordt hij van rechtswege geacht woonplaats te hebben gekozen in de zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan,

Deze woonplaatskeuze geldt niet voor oproepingen, dagvaardingen, betekeningen en alle andere briefwisseling die uitgaat van de vennootschap zelf.

Artikel 24: Wetboek van vennootschappen

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van

vennootschappen.

Vandewoestijne lnès,

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2011
ÿþbb E

si

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'-'77-,---_,.7,..: - : NEERGELEGD

," ~, ."::--.ii .s,~ V .

05. Cl i1

72o c,-i, ----1L71

-~ S ~~ r...-=~,ÎÎ'4~II~ I~ti .1'1 ra',~'CL

1

?S'r~SBL4p rixi Îe _Ri7iiIFiIJ:



Ondernemingsnr : o$ 31 . 3S 943,

Benaming

(voluit) : Human Resources Vandewoestijne Inès

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Begoniastraat 3 Bus 3, 8800 Roeselare

Onderwerp akte : Oprichting

Het jaar tweeduizendenelf, op 20 juni om 9 uur, te 8800 Roeselare, in de Begoniastraat 3 bus 3 hebben de ondergetekenden,

1. Mevrouw Vandewoestijne Inès, commercieel bediende, geboren te Roeselare op 9 januari 1970, wonende te 8800 Roeselare, Begoniastraat 3 bus 3

Deze eerstgenoemde is de hoofdelijke en voor het geheel aansprakelijke vennoot.

2. Mevrouw Cleenwerck Sylvie, zelfstandige, geboren te Izegem op 18 april 1978, wonende te 8880 Ledegem, Kortwagenstraat 41.

Deze tweedegenoemde is enkel commanditair vennoot.

Een GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP opgericht onder de naam "Human Resources Vandewoestijne Inès" en met volgende bedingen:

ARTIKEL 1 : Gecommanditeerde vennoot.

Alleen Mevrouw Vandewoestijne Inès, comparant sub 1., is gelast met het bestuur van de vennootschap en alleen zij beschikt over de maatschappelijke handtekening. Zij zal nochtans slechts van de maatschappelijke handtekening gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen.

ARTIKEL 2 : Doel van de vennootschap.

De vennootschap heeft tot doel:

Handelsagentuur in de sector van human resources;

- Consulente;

- Arbeidsbemiddeling;

- Rekrutering en selectie;

- HR advies;

- Competentiemanagement;

- Loopbaanontwikkeling;

- HR consultancy;

- Extern personeelsbeleid;

" 11109793"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Ássessments;

- Afnemen van HR-testen;

- Het beheren, instandhouden, valoriseren en verhandelen van onroerende goederen, in het kader van bovenvermeld doel, alsook het stellen van alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben, zoals  ten exemplatieve titel  het aankopen, bouwen, oprichten, verkavelen, ruilen, uitrusten, verbouwen, huren, verhuren, vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle verhandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen , syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

ARTIKEL 3 : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, in de Begoniastraat 3 bus 3. Hij mag verplaatst worden in België bij eenvoudige beslissing van de gecommanditeerde vennoot, mits bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van de gecommanditeerde vennoot, zowel in België als in het buitenland administratieve zetels, bijhuizen, kantoren of agentschappen oprichten.

ARTIKEL 4 : Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf 1 juli 2011. De verbintenissen in naam van de vennootschap aangegaan worden door de vennootschap overgenomen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging der stukken ter griffie. Er wordt uitdrukkelijk bepaald dat alle handelingen, fakturaties en betalingen, die gesteld werden of verricht werden door/aan Mevrouw Vandewoestijne Inès sinds 20 juni 2011 geacht worden onderschreven te zijn door en voor rekening van de thans opgerichte vennootschap.

ARTIKEL 5 : Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000 EURO, in te brengen in speciën als volgt:

- door Mevrouw VANDEWOESTIJNE INES voornoemd: 950 EURO (negenhonderdvijftig EURO);

- door Mevrouw Cleenwerck Sylvie voornoemd: 50 EURO (vijftig EURO).

Als vergoeding van deze inbrengen heeft Mevrouw VANDEWOESTIJNE INES recht op 95 maatschappelijke deelbewijzen, Mevrouw CLEENWERCK SYLVIE heeft recht op 5 maatschappelijke deelbewijzen. De honderd deelbewijzen vormen samen het volledig maatschappelijk kapitaal dat aldus volledig wordt ingeschreven.

ARTIKEL 6 : Bestuur van de vennootschap.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of verscheidene zaakvoerders, gecommanditeerde vennoten.De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking. Alle handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid. Hij/zij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder. Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

ARTIKEL 7 : Overdrachten van deelbewijzen.

Een vennoot mag zijn deelbewijzen slechts overdragen met toestemming van al zijn medevennoten. Met toestemming van al zijn medevennoten, komen de deelbewijzen van een overleden vennoot toe aan zijn erfgenamen of legetarissen.

ARTIKEL 8 : Overlijden.

L.

Voor-behouéen jean het Belgisch " Staatsblad

Dé vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan hun rechtsvoorganger. Ingeval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaakvoerder zal de algemene vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende reden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd zonder dat deze een maand te boven mag gaan. In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaakvoerder, heeft de algemene vergadering verder het recht om bij eenvoudige meerderheid in de definitieve vervanging van de zaakvoerder te voorzien.

ARTIKEL 9 : Machten van de commanditaire vennoten.

' De machten van de commanditaire vennoten zijn beperkt tot:

- de controle op de vennootschap;

- het benoemen van de zaakvoerder(s);

- het al dan niet instemmen met dividenduitkering.

ARTIKEL 10 : Boekjaar.

" Het boekjaar gaat in op één januari van ieder jaar en wordt afgesloten op eenendertig december van ieder jaar. ARTIKEL 11 : Algemene vergaderingen.

" De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni, om veertien uur, op de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping. Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

ARTIKEL 12 : Aanwending van het resultaat.

Over de aanwending van het resultaat zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de commanditaire vennoten wordt vereist.

ARTIKEL 13: Benoeming tot zaakvoerder.

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor onbepaalde duur, Mevrouw VANDEWOESTIJNE INES, voornoemd, die aanvaardt.

De algemene vergadering der aandeelhouders kan bij beslissing genomen met gewone meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, aan de zaakvoerders een bezoldiging toekennen.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar neemt aanvang op 1 juli tweeduizendenelf, en zal eindigen de eenendertigste december ' tweeduizendentwaalf.

' 2, De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizendendertien. Aldus in twee exemplaren opgemaakt te Roeselare, op 20 juni tweeduizendenelf

Mevrouw Vandewoestijne Inès

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

06/03/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

tt1X ~. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1. NEERGELEGD

2 i tu 2015

Rechtbank ....._-,ot.?HAWDEL Griff3ent, afd. KORTRIJK

Ondernernïngsnr : 0837.357.943

Benaming

(voluit) : Cymbaprojects

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Begoniastraat 3 bus 3, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De algemene vergadering dd. 09/02/2015 heeft beslist om de maatschappelijke zetel over te brengen naar het volgende adres:

Zandstraat lA bus 2, 8500 Kortrijk.

Vandewoestijne Inès,

Bestuurder.

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenefoordigen

Verso Naarn an handtekening

07/07/2015
ÿþnn\ Muti Wntd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0837.357.943

Benaming

(voiuit); Cymbaprojects

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Zandstraat lA Bus 2, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en vereffening

Op de buitengewone algemene vergadering dd. 12/06/2015 werd besloten tot ontbinding en vereffening van de gewone commanditaire vennootschap Cymbaprojects afgesloten en werd kwijting verleend aan de gecommanditeerde vennoot,zaakvoerder mevrouw Vandewoestijne Inès.

De stukken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de volgende vijf jaar, te rekenen vanaf 1 juni 2015, bewaard worden te 8500 Kortrijk, Zandstraat lA Bus 2.

De overblijvende activa werden overgenomen door de vennoten. De enige openstaande schuld wordt overgenomen door de gecommanditeerde vennoot, zaakvoerder Vandewoestijne Inès,

Voor zover er na de ontbinding en vereffening nog activa zouden opduiken, gaf de algemene verklaring een uitdrukkelijk mandaat aan mevrouw Vandewoestijne Inès om deze activa te realiseren en om tegoeden aan de aandeelhouders over te maken, in verhouding tot hun aandeelhouderschap.

in de mate er na de ontbinding en vereffening nog passiva zouden opduiken, zullen deze door de vennoten ten laste genomen worden, pro rata hun aandeelhouderschap.

Pe vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Vandewoestijne Inès voor het vervullen van de formaliteiten bij de BTW- administratie, het rechtspersonenregister, de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Gedaan te Kortrijk

op 12 juni 2015

Vandewoestijne Inès

Gecommanditeerde vennoot

Op de raatste biz var Luik B vermelden Recto Naam en Iloedamgheid van de instrumenterende ncrane helzi] van de perenla n,eni

bevoego .!_ rechtspersoon ten aanzien van deden te ve;tegenwoord,gen

Verso Naam en tlandeekening

NEERGELEGD

LGE 23 RO 215

Rechtbankvan KOOPHANDEL

Gent. ütd KORTRIJK

Grifffe -

06- 2015

STAATSBLAD

UR BE

MON1TE

30-

BELGISC}-

1509662ijill 111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CYMBAPROJECTS

Adresse
ZANDSTRAAT 1A, BUS 2 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande