D-EL-SA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D-EL-SA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.523.628

Publication

18/07/2013
ÿþr

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i~

11

*1311 6A6*

BEL

G1SCH STA

ON1TEUR E

NEER(3Ei..E60 ter GRIFFIE de~

ELGE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUG©E (Afde#lrtg Brume)

,

. p~ 3 Ju2093

~ , ,e

Griffie

1 1 -07-

536523&28

(voluit) : D-EL-SA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8420 De Haan, Nieuwesteenweg 216/101

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Paul DE JAEGER, met stand-plaats Watervliet, gemeente Sint-Laureins, op 2 juli 2013, neergelegd voor registratie, houdende oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

1. Identiteit van de oprichter: De heer GOETHALS Steven Aimé Véronique, geboren te Gent op 10 januari 1969, (met identiteitskaartnummer 590-9019724-11 en rijksregisternummer 69.01.10-167.19), wettelijk ge-scheiden, wonende te 9920 Lovendegem, Golfstraat 21.

2. Rechtsvorm en naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten ven-ncotschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam "D-EL-SA"

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland,

VOOR EIGEN REKENING:

N het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst te bevorderen,

BI het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook.

CI het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm, het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehoudn zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisa-'tie-'ondernemingen.

VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

AI het professioneel adviseren van bedrijven met betrekking tot de organisatie, management en ondersteuning van hun processen en systemen in de meest ruime zin.

B/ het begeleiden, het beheer en implementatie van bedrijfsprocessen, software, mensen en technologie.

CI het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen, het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

DI het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

De vennootschap zal in het algemeen alle commer-ciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrecht-streeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

4. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8420 De Haan, Nieuwesteenweg 216 bus 101.

5. Duur en tijdstip van aanvang van werkzaamheden: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging van de onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de Recht-bank van Koop-Lhandel,

6. Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal is vastgesteld op VIJF EN TWINTIGDUIZEND EURO (E 25.000,-) en wordt vertegenwoordigd door 100 aan-delen zonder nominale waarde. Alle aandelen werden onderschreven en het kapitaal werd volstort ten belope van E 12.500,- in speciën.

7. Zaakvoerders: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak--voerders, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene verga-'dering. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar. Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Bevoegdheid der zaakvoerders. Iedere zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het wetboek van vennootschappen, aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming ~

" "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt, ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke man-dataris.

8. Boekjaar: Het boekjaar begint op één juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend kalenderjaar. Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar begint op de dag van de neerlegging van onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en wordt afgesloten op 30 juni 2015.

9. Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden op 30

november , om 20 uur, ten zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld.

Eerste jaarvergadering: De eerste gewone algemene vergadering heeft plaats op 30 november 2015

10. Bijzondere bepalingen:

Aanleggen van reserves: Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd vooraf-genomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is,

Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst. Zij kan beslissen geheel of een deel van dit batig saldo te bestemmen voor de stijving van een fonds voor voorzieningen of voor reser-ve, ze over te dragen of ze aan te wenden voor de tantièmes van de zaakvoerder, kortom om ze gelijk welke andere bestemming te geven overeenkomstig artikel 320 van het wetboek van vennootschappen. Maar in elk geval van verdeling heeft elk aandeel recht op een gelijk dividend.

verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief verdeeld onder de ven-'noten, OVERGANGSMAATREGELEN:

Dat bij eenparige beslissing van de vennoten genomen onmiddellijk na de oprichting:

a) het aantal zaakvoerders vastgesteld werd op een;

b) dat tot gewoon zaakvoerder voor onbepaalde duur werden benoemd: - De heer Steven Goethals, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden. Hij wordt benoemd tot herroeping en kan rechts-geldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL; getekend notaris Jean-Paul De Jaeger

Tegelijk hiermee neergelegd: - afschrift oprichtingsakte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
D-EL-SA

Adresse
NIEUWESTEENWEG 216, BUS 101 8420 DE HAAN

Code postal : 8420
Localité : DE HAAN
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande