D & G INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D & G INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 816.793.844

Publication

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 21.10.2013, NGL 10.04.2014 14089-0354-013
16/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 19.09.2014, NGL 13.10.2014 14646-0016-014
27/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 21.09.2012, NGL 22.11.2012 12643-0164-013
07/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 14.10.2011, NGL 02.11.2011 11596-0086-014
12/06/2015
ÿþ Mod woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0816.793.844

Benaming

(voluit) : D & G INVEST

(verkort) :

02 JUNI 2015

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Bruggestraat 74, 8840 Staden

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSEN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge Uit de notulen van de vergadering van het College van Zaakvoerders, gehouden op 22 mei 2015 op de maatschappelijke zetel, blijkt het volgende:

De zaakvoerders, de heren Daniel Bruynooghe en Gerard Dupulthys, beslissen om vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 8840 Steden, Bruggestraat 74 naar 8830 Hooglede, Amersveldestraat 150 A.

Daniel Bruynooghe Gerard Dupuithys

Zaakvoerder Zaakvoerder





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2015
ÿþ~ Mod PDP 7 7.7

z.' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

i II II11 1flh1 1 III UllU 111 ONlTEUR

" 151~2~21" 0 8  Q7

IScH ST,





©ndernemingsnr

0816.793.844

Benaming (voluit) : D&G INVEST

(verkort}: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Rechtsvorm:

Amersveldestraat 150 / A

Zee: 8830 Hooalede

(volledig adres)

dnderwerp[en)_akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester François BLONTROCK, 'notaris ter standplaats Brugge, op 19 juni 2015, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten .vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D&G Invest beslist heeft:

1) a) De algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met de volgende activiteiten:

"Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van ;management, commercieel beleid, personeelsbeleid en HR, onthaal, marketing, productie en ontwikkeling, en processing, dit alles in de meest ruime betekenis.

',De ontwikkeling en centralisering van publiciteit, informatieverlening, en ;-verzameling, centralisering van de werkzaamheden op gebied van de boekhouding, administratie, aankoopadministratie en informatica, ;centralisering van de financiële handelingen, alsmede alle activiteiten :met voorbereidend of bijstand verlenend karakter.

Het uitoefenen van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau met betrekking tot aangelegenheden van financiële, technische, fiscale, sociale, commerciële, administratieve of juridische aard.

:Projectmanagement en projectleiding in de meest ruime zin. Het verstrekken :van adviezen en opleiding met betrekking tot projectmanagement en'projectleiding.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met :de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd op contractuele basis :en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan.

qDe vennootschap kan tevens overgaan tot de uitbating van een :constructiewerkhuis voor het vervaardigen van alle welkdanige metaalconstructies en metalen kunstwerken; met inbegrip van de handel in wisselstukken en accessoires in de ruimste zin van het woord en alles wat :hiermee in rechtstreeks en onrechtstreeks verband staat zonder enige beperking.

De vennootschap heeft tevens tot doel aankoop en verkoop, de constructie, de montage, de ruilhandel, de verhuring, de invoer en uitvoer, de herstelling en het onderhoud van machines en toestellen voor goederenbehandeling, heftoestellen en transportsystemen, hydraulische en ;kabelliften, transportbanden, schroeven, schud- en trilgoten, water- en pneumatisch transport, zowel in nieuwe als in gebruikte staat, het herstellen, constructie, aanpassen en ' ombouwen, de groothandel en kleinhandel in wisselstukken verband houdende met voornoemde machines en systemen, het uitvoeren van depannages in binnen- en buitenland, zowel in ;België als in het buitenland, alsmede alle verhandelingen van onroerende

3ELGE

2015 rfESRCELECD

d V Jla.r, a~;,u" ;~. í.~. 71 L J!~

TS113L~~ Griffie

r-~,`hi'r7rxri " sr1r I'(lf~'`=1, ,I1'IFI

rr,;bur-.v..4.dr;l.~'.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

aard die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de

--

uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap kan instaan voor de behandeling van afvalwaters zowel het verwijderen van zwevende, bezonken en opgeloste stoffen, het compacteren van bezinksel en bedrijflaag."

b) De algemene vergadering beslist dienovereenkomstig de huidige tekst van artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande en/of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, het coordineren, het ontwikkelen van en het investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng of investering; het verstrekken van risicodragend kapitaal aan (niet) verbonden ondernemingen door het nemen van participaties of het financieren ervan onder gelijk welke vorm.

De vennootschap kan geldleningen toekennen aan elke natuurlijke of rechtspersoon met wie de vennootschap op welke wijze dan ook een band heeft,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Het verstrekken van managementadviezen en uitoefenen van consultancy-activiteiten in de meest ruime zin van het woord. Het verlenen van adviezen en financiële, technische, commerciële of administratieve aard. Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden in de ruime zin van het woord.

Het uitvoeren van zoekopdrachten en marktonderzoeken.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, commercieel beleid, personeelsbeleid en HR, onthaal, marketing, productie en ontwikkeling, en processing, dit alles in de meest ruime betekenis.

De ontwikkeling en centralisering van publiciteit, informatieverlening, en -verzameling, centralisering van de werkzaamheden op gebied van de boekhouding, administratie, aankoopadministratie en informatica, centralisering van de financiële handelingen, alsmede alle activiteiten met voorbereidend of bijstand verlenend karakter.

Het uitoefenen van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau met betrekking tot aangelegenheden van financiële, technische, fiscale, sociale, commerciële, administratieve of juridische aard.

Projectmanagement en projectleiding in de meest ruime zin. Het verstrekken van adviezen en opleiding met betrekking tot projectmanagement en projectleiding.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd op contractuele basis en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan.

Het uitoefenen van mandaten van bestuurder/zaakvoerder/vereffenaar in andere ondernemingen.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke producten, kortom tussenpersoon in handel.

Het tewerkstellen van personeel van derden.

De vennootschap kan tevens over gaan tot de uitbating van een constructiewerkhuis voor het vervaardigen van alle welkdanige metaalconstructies en metalen kunstwerken, met inbegrip van de handel in wisselstukken en accessoires in de ruimste zin van het woord en alles wat hiermee in rechtstreeks en onrechtstreeks verband staat zonder enige beperking.

De vennootschap heeft tevens tot doel alle aankoop en verkoop, de constructie, de montage, de ruilhandel, de verhuring, de invoer en

" i uitvoer, de herstelling en het onderhoud van machines en toestellen voor goederenbehandeling, heftoestellen en transportsystemen, hydraulische en kabelliften, transportbanden, schroeven, schud- en trilgoten, water- en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge a - pneumatisch transport, zowel in nieuwe als in gebruikte staat, het

herstellen, constructie, aanpassen en ombouwen, de groothandel en kleinhandel in wisselstukken verband houdende met voornoemde machines en systemen, het uitvoeren van depannages in'binnen- en buitenland, zowel in België als in het buitenland, alsmede alle verhandelingen van onroerende aard die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap kan instaan voor de behandeling van afvalwaters zowel het verwijderen van zwevende, bezonken en opgeloste stoffen, het compacteren van bezinksel en bedrijflaag.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Het stellen van alle handelingen met betrekking tot de aan- en verkoop, de huur en verhuur, het bouwen, het verkavelen, het beheren het ruilen, de promotie en de verbouwing, het toekennen van rechten op onroerende goederen en bouwwerken, het in opstal en erfpacht geven of nemen van onroerende goederen, evenals het in vruchtgebruik of concessie geven of nemen van onroerende goederen. Dit alles zonder als aannemer van werken in onroerende staat op te treden.

De samenstelling en het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering of onroerende leasing van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het verhuren, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen.

Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, het verhuren en het oprichten van roerende en onroerende goederen), met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) in geld of in natura.

De vennootschap is gemachtigd tot alle industriële, financiële en handelsverrichtingen, roerende of onroerende operaties die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met haar doel en zal onder andere mogen deelnemen, op om het even welke manier, aan alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, met een analoog of samenhangend doel of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te begunstigen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van vier december negentienhonderd

negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig."

2) De algemene vergadering beslist de huidige tekst van artikel 20, b) van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Iedere vennoot heeft de mogelijkheid langs elektronische weg op afstand te stemmen vôór de algemene vergadering. Deze stemming dient te gebeuren

bij middel van een formulier dat door het bestuursorgaan ter beschikking van de vennoten wordt gesteld en dat minstens de volgende vermeldingen bevat: de naam van de vennoot en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel, het aantal stemmen dat de vennoot. tijdens de algemene vergadering

" s ~ wenst uit te brengen, de agenda van de vergadering, de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen en de handtekening van de vennoot, in voorkomend geval, met een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge ' " geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4 van de Wet van negen juli tweeduizend en één of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek. De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vóór. de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door het bestuursorgaan. Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in vorige leden te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen."

3) De algemene vergadering beslist de tweede zin van artikel 24, lid 1 van de statuten te vervangen door de volgende zin:

"De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd."

4) De algemene vergadering beslist de volgende tekst aan artikel 24 van de statuten toe te voegen:

"De vennootschap zal kunnen overgaan tot ontbinding en vereffening in één akte voor zover zij voldoet aan alle voorwaarden die hiervoor gesteld worden door de wettelijke bepalingen ter zake."

5) De algemene vergadering beslist na artikel 19 van de statuten het volgende artikel toe te voegen:

"ARTIKEL 20: Vraagrecht.

De zaakvoerders en de eventuele commissarissen geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld, één en ander conform het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóór de algemene vergadering ontvangen."

6) De algemene vergadering beslist na artikel 21 van de statuten het volgende artikel toe te voegen:

"ARTIKEL 22 : Elektronische algemene vergadering.

In de gevallen waarin de oproeping dit uitdrukkelijk bepaalt, hebben de vennoten het recht om op afstand deel te nemen aan een algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel.

Dit elektronisch communicatiemiddel moet de vennoten in staat stellen om rechtstreeks gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarvoor de vergadering zich dient uit te spreken, alsook om deel te nemen aan de beraadslagingen en om zijn vraagrecht uit te oefenen.

Indien het recht wordt verleend om op afstand aan een algemene vergadering deel te nemen, bepaalt hetzij de oproeping, hetzij een door de vennoot raadpleegbaar document waarnaar de oproeping verwijst tevens op welke wijze(n) de vennootschap de hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, zal controleren en waarborgen, alsook op welke wijze(n) zij " zal vaststellen dat een vennoot die aan de algemene vergadering deelneemt als aanwezig zal worden beschouwd. Teneinde de veiligheid van het elektronisch communicatiemiddel te waarborgen, kan de oproeping of het document waarnaar de oproeping verwijst tevens bijkomende voorwaarden stellen."

Voor beredeneerd uittreksel

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd

- uitgifte van het proces-verbaal van de algemene vergadering;

- verslag van de zaakvoerders met staat van actief en passief;

- gecoordineerde statuten,

27/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 20.10.2015 15653-0048-015

Coordonnées
D & G INVEST

Adresse
AMERSVELDESTRAAT 150 A 8830 GITS

Code postal : 8830
Localité : Gits
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande