D & G PRO SERV

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : D & G PRO SERV
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 833.742.516

Publication

25/02/2011
ÿþg b 8,3 . ~ . S46

Ondernemin snr

Benaming

(voluit) : D&G PRO SERV

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Pauwhoflaan 25, 8450 BREDENE

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst: Uit de onderhandse akte d.d. 5 februari 2011, geregistreerd te Oostende, 1ste Kantoor, vier bladen geen verzendingen, op 8 februari 2010, boek 6/179 blad 80 vak 4, ontvangen 25 ¬ , blijkt dat er tussen de heer Dirk Hector Buysse, wonende te 8450 Bredene, Pauwhoflaan 25, beherende vennoot en mevrouw Grietje Mia Christ Pattyn, wonende te 8450 Bredene, Pauwhoflaan 25, beherende vennoot wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een vennootschap onder firma (V.O.F) met als naam "D&G PRO SERV" (V.O.F. D&G PRO SERV) waarvan de statuten als volgt worden vastgesteld:

1. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8450 Bredene, Pauwhoflaan 25;

2. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en vangt zijn activiteiten aan op 08 februari 2011;

3. Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt vijfhonderd euro (500 ¬ )

vertegenwoordigd door 20 aandelen, die elk éént twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het wordt

volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden :

De heer Dirk Buysse voor een bedrag van 250 euro;

Mevrouw Grietje Pattyn voor een bedrag van 250 euro;

Als vergoeding voor deze inbrengen ontvangen de vennoten volgend aantal aandelen:

- De heer Dirk Buysse 10 aandelen

- Mevrouw Grietje Pattyn 10 aandelen

4. Ieder jaar op 31 december zal de resultatenrekening worden opgemaakt alsook de balans en de inventaris. De zaakvoerders zullen in voorkomend geval en in functie van hun werkelijk verrichtte prestaties, naast de werkelijk betaalde kosten voor rekening van de vennootschap, voorafnames kunnen opnemen nadat de criteria hiertoe onderling zijn afgesproken. Op het einde van het boekjaar wordt een afrekening tussen de beide vennoten opgemaakt. Een eerste afsluiting zal uitzonderlijk geschieden op 31.12.2012.

5. De vennoten mogen dan bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, voortspruitend uit een in voorkomend geval positief resultaat van het boekjaar. Zij kunnen tevens beslissen betreffende winst uit te keren als een vergoeding van het kapitaal, dan wel tantièmes uitkeren aan de zaakvoerders.

Bij eventueel verlies zullen de beide vennoten bijdragen in de tekorten in functie van de bestaande aandelenverhouding.

6. De vennootschap heeft als doel:voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

" Verstrekken van prestaties en advies onder eender welke vorm voor de optimalisatie van productie- en aan- en verkoopprocessen;

" De studie, coördinatie, begeleiding en implementatie van alle infrastructuur gerelateerde operaties in bouwkundige en alle technische installaties;

" Het uitoefenen van management, consulting en beheersactiviteiten;

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben en de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij kan door middel van inschrijvingen, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse ondernemingen, verenigingen of vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig, analoog, samenhangend of slechts nuttig is voor de verwezenlijking van haar doel of een deel ervan. Zij kan ten gunste van dezelfde vennootschappen zich borgstellen, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Md 2.0

LÉ*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111e1RIII

Vo beho aan Belg Staat

+veaergelegd ter griffie van ce rechtbank van koophandel Brugge - afdeling te Oostenoe

np 1 5FEB. 2011

lf urane°, q

pi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op-welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag onder andere alle roerende en onroerende goederen, materialen en installaties kopen, verkopen, huren, verhuren, leasing kontrakten aangaan, ruilen, oprichten, doen oprichten. Zij mag haar middelen beleggen op de wijze en in de vorm die haar meest geschikt lijkt.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

7. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of verscheidene zaakvoerders, beherende vennoten.

Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur. De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Alle handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijni haar bevoegdheid.

Worden als zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur: de heer Dirk Buysse en mevrouw Grietje Pattyn voornoemd, zij verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Buysse Dirk, Pattyn Grietje,

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden -aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
D & G PRO SERV

Adresse
PAUWHOFLAAN 25 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande