D & S EVENTS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : D & S EVENTS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 598.836.428

Publication

04/03/2015
ÿþOndeniemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Mal PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

D 532. 236 .

D&S EVENTS

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

Z 0 FEB 2015

Gent AfdG liiff-jdDos - " de

Vennootschap onder firma

*15034 72

II

WVN

Zetel : Prins Albertlaan 73 bus A, 8400 Oostende, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

Op heden 01 februari 2015 , wordt tussen

1, De heer Deltomme Denie wonende te Prins Albertlaan 73a, 8400 Oostende, met rij ksregisternummer 851118-093-65

2, De heer Deputter Steven wonende te Zeelaan 23,8400 Oostende met rijksregisternummer

8509I6-125-79

een vennootschap onder firma opgericht onder de naam ,

" D&S EVENTS "

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma, met maatschappelijke naam

" D&S EVENTS"

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Prins Albertlaan 73a - 8400 Oostende.

De zetel mag zonder de toestemming van alle vennoten niet overgebracht worden naar een andere

plaats.

De vennootschap heeft tot doel:

- organiseren evenementen, fuiven, festivals, muziek gerelateerde evenementen.

- Dj activiteiten,

- workshops ivm muziek

- reizen (ivm muziek) naar buitenland tot organiseren van allerhande festiviteiten

- promo ivm events, huren en doorhuren van materialen om tot stand brengen van de evenementen

met de nodige voorzieningen die gepaard gaan met de festiviteiten.

- ontwerpen van affiches, websites, marketing

aanbieden van verschillende vormen van ontspanningsmogelijkheden

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot of In verband staan met haat maatschappelijk doel of die van aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap kan bijgevolg alle roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven zoals eigendomsrechten, vruchtgebruik, opstal -of erfpachtovereenkomsten afsluiten,

huurcontracten aangaan, de hiervoorvermelde rechten vervreemden, alle kredieten aangaan

en daartoe de nodige waarborgen stellen, onder ander hypothecaire en in de meest ruime zin alle rechtshandelingen stellen om dit doel te realiseren,

De vennootschap mag, zowel in België ais in buitenland, door inbreng, fusie, inschrijving,

overname, opslorping of om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doe! nastreven of die nuttig zijn voor de realisatie van haar

Op de laatste b1z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

/.0,rl; - vervolg

Voorbehouden

" aan R,et Belgisch Staatsblad

Mod PDF 11.1

maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verrijking van haar maatschappelijk doel.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit.

Het kopen, verkopen, afstaan, ruilen, huren, verhuren en leasen alsook het beheer zowel voor

eigen rekening als voor rekening van derden, van alle onroerende en roerende goederen en rechten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in of tot de overname overgaan van zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde doel hebben, of die ontwikkelingen van haaronderneming kunnen bevorderen. De vennootschap mag overgaan tot het uitgeven van obligatieleningen en vastgoedcertificaten.

De vennootschap kan haar diensten verlenen onder welke vorm ook, aan alle personen, zowel rechtspersonen als natuurlijke personen, en kan elke hiertoe strekkende transactie of financiële verrichting doen en zich borg stellen ten overstaan van derden.

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 500,00 Euro, volledig volgestort, vertegenwoordigd door 10 aandelen. Het kapitaal wordt als volgt onderschreven :

" door Deltomme Denie 250,00 euro

" door Deputter Steven 250,00 euro

Als vergoeding voor hun respectievelijke inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen

toegekend :

" aanDeltommeDenie 5 aandelen

" aan Deputter Steven 5 aandelen

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden, in een of meerdere keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee.

van een nieuwe vennoot, kan beslist worden bij eenparigheid der vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze beslissing zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap

beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap.

Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van drie maanden. Deze zal bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de vennootschap en van elk der andere vennoten.

De eventuele uittreding van een vennoot zal slechts uitwerking hebben, zowel ten overstaan van de vennootschap als ten overstaan van derden, vanaf de vijftiende dag die volgt op de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de wijziging der statuten en de overdracht van zijn aandelen. De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn voor de vijftiende dag volgend op de publicatie van zijn vertrek en dit volgens zijn inbreng.

In geval van uittreding van een vennoot, kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn vervanging. Het overlijden van een vennoot zal de ontbinding van de vennootschap niet met zich meebrengen. De vennootschap zal voortgezet worden met de erfgenamen van de overleden vennoot. De zaakvoerder zal zorg dragen voor de publicatie van de handhaving van de vennootschap en van de opvolging van de overleden vennoot door diens erfgenamen. Deze laatste zullen de hoedanigheid van stille vennoten hebben, zodat de vennootschap onder firma daarmee omgezet wordt in een gewone commanditaire vennootschap zonder dat de grond en de vormvereisten voor een omzetting in acht moeten genomen worden.

De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, zijn voor overdracht vatbaar, mits eenparig akkoord van alle vennoten. Indien één of meer vennoten hun aandelen wensen over te dragen, kunnen de andere vennoten hun voorkooprecht uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap. Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaardt wordt door de meerderheid van twee derden van de andere vennoten. De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Wordt tot die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- rvo¬ g M,d PDF 111

hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap Deltomme Denie en Deputter Steven, niet-statutaire zaakvoerders, hun mandaat is bezoldigd.

De zaakvoerders worden belast met het bestuur van de vennootschap, binnen de perken van maatschappelijk doel.

De vennootschap wordt, binnen de na gemelde beperkingen, ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door elke zaakvoerder die alleen optreedt en aan wie individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend met deze restrictie dat hij/zij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten voor verrichtingen waarbij een bedrag gemoeid is van meer dan 7.500,00 Euro per verrichting of waarbij de handelszaak van de vennootschap of van een andere onderneming, onroerend goed of investeringsgoederen boven een waarde van 7.500,00 Euro worden vervreemd, verworven of verpand of voor enige andere ingrijpende daden van beheer maw alle bedragen boven de 7.500,00 E zullen handtekening moeten hebben van beide zaakvoerders. Ingeval de statutaire zaakvoerder tijdelijk verhinderd is zijn functies uit te oefenen, zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, bij eenparigheid, aan een onder hen alle beheersbevoegdheden delegeren voor een periode van maximum twee jaar.

Het boekjaar gaat in op 1 februari en eindigt op 31 decembervan ieder jaar. Ieder jaar op 31 december zal een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt De jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde zaterdag van de maand juni om 14.00 uur ten maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij alle medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen vóór de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door de oudste der beherende vennoten of bij afwezigheid door de oudste der stille vennoten. De vergaderingen zullen gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber door middel van een schriftelijke volmacht.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene kosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van aanwezige stemmen, waarbij elk aandeel recht heeft op één stem.

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die aI dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldigingen, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die de Vennootschappenwet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Het eerste boekjaar gaat in op heden en zal eindigen op 31 december 2016 en de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2017 .

Opgemaakt in viervoud te Oostende, op 1 februari 2015 en na voorlezing door de partijen ondertekend. Elk der partijen verklaart na ondertekening een origineel te hebben ontvangen.

Deltomme Denie Deputter Steven

zaakvoerder-vennoot zaakvoerder-vennoot

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden a dan fret Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
D & S EVENTS

Adresse
PRINS ALBERTLAAN 73, BUS A 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande