D TRANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D TRANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.576.813

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 25.06.2014 14217-0168-014
08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 03.07.2013 13264-0204-010
27/06/2012
ÿþMod Word 11,1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



I JUNI 2012 i

" Griff'iê



Ondernemingsar : 0845.576.813

Benaming

(voluit) : D TRANS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8660 Adinkerke (De Panne), Tuinwijkstraat 41

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 4 mei 2012 en van het controleverslag d.d. 4 mei 2012 van de Burg. Ven. CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bruno POUSEELE.

Marc PAUWELS, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

JI

" iaiisses"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/05/2012
ÿþ?Ad Wed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i--- -

Ondernemingsnr :

$ Benaming

(voluit) : D TRANS

(verkort) :

2 7 on, 2012

Griffie

v

beh aa Be Ste

© 84 (e 8 À 3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Tuinwijkstraat 41, 8660 De Panne/Adinkerke

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van Meester Serge Van Damme, Notaris te De Panne, op ACHTTIEN APRIL TWEEDUIZEND EN TWAALF, "Geboekt te Veurne, Registratiekantoor, vijf bladen, geen renvooien op vierentwintig april tweeduizend en twaalf. Reg: 5 boek 441 blad 80 vak 8, Ontvangen: Vijfentwintig euro (25 EUR). De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) Hans BRUNEEL e.a. inspecteur ai." dat de heer PAUWELS Marc Julien, geboren te Oostende, op vijf februari negentienhonderd zevenenzestig, ongehuwd, wonende te 8660 De Panne/Adinkerke, Tuinwijkstraat 41 een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam "D TRANS" met maatschappelijke zetel te 8660 De Panne/Adinkerke, Tuinwijkstraat 41,

Deze vennootschap wordt opgericht door de oprichter als ëënpersoonsvennootschap.

Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in HONDERD (100) aandelen zonder nominale waarde die ieder ÉÉN/HONDERDSTE (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen en is volgestort ten bedrage van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00), zoals hierna blijkt.

De enige vennoot, de heer Marc PAUWELS, voornoemd, tekent in op de som van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) welke hij volstort ten bedrage van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00), zoals voorzegd.

In ruil hiervoor ontvangt hij de HONDERD (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde die ieder ÉÉN/HONDERDSTE (1/100ste) in het kapitaal vertegenwoordigen.

Voormelde bedrag werd bij overschrijving gedeponeerd bij "KBC BANK", op een bijzondere rekening met; nummer IBAN BE83 7380 3529 7615 geopend op naam van de Besloten Vennootschap met Beperkte; Aansprakelijkheid "D TRANS", in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door; voornoemde instelling de dato vier april tweeduizend en twaalf.

De statuten van de opgerichte vennootschap luiden ais volgt:

TITEL I. RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

ARTIKEL EEN - NAAM:

De naam van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid luidt: "D TRANS".

ARTIKEL TWEE - ZETEL:

De zetel is gevestigd te 8660 De Panne/Adinkerke, Tuinwijkstraat 41.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaams Gewest of in het Brussels Gewest, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE - DOEL:

Het maatschappelijk doel mag verwezenlijkt worden in België en in het buitenland volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting of inschrijving, of op om het even welke andere wijze deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde of aanverwant doel nastreven, of nuttig zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken of uitbreiden van dit doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

I. In het bijzonder

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Assistentieopdrachten met betrekking tot duwbakken: laad-, los- en verhaaloperaties, het onderhoud van duwbakken.

- Reparatie en onderhoud van schepen: passagiersschepen, veerboten, vrachtschepen, sleepboten, vissersvaartuigen, pleziersportvaartuigen, enzovoort in de meest ruime zin.

- Goederenvervoer over zee-, kust- en binnenwateren: vervoer van goederen over water, rivieren, kanalen, meren en andere binnenwateren, vervoer van goederen binnen havens en dokken, exploitatie van veerboten, watertaxi's, exploitatie van sleep- en duwboten, verhuur van schepen met bemanning.

- Diensten in verband met vervoer over water: exploitatie van havenfaciliteiten: pieren, kaaien, dokken, enzovoort.

- Exploitatie van binnenhavens, binnenwateren en binnensluizen.

Onderneming voor het weer vlot trekken van schepen, reddings- en bergingsdiensten.

- Overige vervoerondersteunende activiteiten: expeditiekantoor, scheepsbevrachting, scheepsagentuur, activiteiten van vervoercommissionair, activiteiten van vervoermakelaar, activiteiten van commissionair-expediteur, besteldiensten, bezorgen van expresvracht, overige activiteiten in verband met de organisatie van het vrachtvervoer.

- Verhuur en lease van schepen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwerzenlijking van haar doel.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het doel te interpreteren, zoals hij noodzakelijk acht voor de meest gunstige uitbating van de onderneming.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerend en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking of uitbreiding van het doel te vergemakkelijken.

Il. In het algemeen

-De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële en commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn

-De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsvereniging of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig, aanvullen of soortgelijk doel nastreven of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen,

-De vennootschap is bevoegd om deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie

-De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren

-De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap aile daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving ter zake.

ARTIKEL VIER - DUUR

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting,

TITEL Il. KAPITAAL.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL:

Het geplaatst kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00), en is verdeeld in HONDERD (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder EEN/HONDERDSTE (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet.

TITEL III. AANDELEN.

ARTIKEL ZES  AARD VAN DE AANDELEN:

De aandelen zijn altijd op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden.

ARTIKEL ZEVEN  OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN:

ARTIKEL ZEVEN BIS  ONDEELBAARHEID VAN AANDELEN

TITEL IV. BESTUUR - CONTROLE,

ARTIKEL ACHT - BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht

bepaalt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL NEGEN - BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER:

De enige zaakvoerder of de zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van

beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van

de vennootschap, behoudens de beperkingen opgenomen in het kader van hun benoeming.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene

vergadering, valt in hun bevoegdheid..

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal/zullen de zaakvoerder(s) handelen

overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

ARTIKEL TIEN - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt in reohte en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van

de zaakvoerder en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd

door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke hij/zij optreden,

ARTIKEL ELF - VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de

volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING,

ARTIKEL TWAALF - BIJEENKOMST - OPROEPING

leder jaar, de derde vrijdag van de maand juni om acht uur 's avonds moet een jaarvergadering gehouden

worden, in de zetel van de vennootschap, behoudens anders vermeld in de oproeping.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, op hetzelfde uur

gehouden,

ARTIKEL DERTIEN - STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING:

TITEL Vi. BOEKJAAR - JAARREKENING - WINSTBESTEDING.

ARTIKEL VEERTIEN - BOEKJAAR

Het boekjaar begint ieder jaar op één januari en wordt op eenendertig december van hetzelfde jaar

afgesloten.

ARTIKEL VIJFTIEN - WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst,

zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke

voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in

aanmerking komend bedrag.

TITEL VII. ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL ZESTIEN - ONTBINDING:

De vennootschap kan steeds ontbonden worden.

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een

besluit van de algemene vergadering plaats heeft, ais rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan

de sluiting ervan.

De vennootschap is niet ontbonden door de faling, het onvermogen, de ontzetting of dood van een der

vennoten.

ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen

zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun

benoeming is overgegaan.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar

aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

ARTIKEL ZEVENTIEN  VEREFFENING:

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om al de aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten faste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

De verdeling van activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten

worden door de rechtbank van koophandel.

TITEL VIII, ALGEMENE SCHIKKINGEN.

ARTIKEL ACHTTI - GESCHILLENBESLECHTING;

Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de interpretatie en de uitvoering van onderhavige

statuten, zouden voordoen, hetzij tussen vennoten, hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen, legatarissen of

rechthebbenden van een overleden vennoot, zullen verplicht geregeld moeten worden door de rechtbank van

koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel gevestigd heeft

ARTIKEL NEGENTIEN - WETTELIJKE BEPALINGEN

ARTIKEL TWINTIG - WOONSTKEUZE

III.OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

fi

4

Voorbehouden aan het Beigisch Staatsblad

Artikel A - Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni tweeduizend en dertien om acht uur 's avonds, in de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald werd in de oproepingsbrief.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf. Artikel B - commissaris

De oprichter beslist voorlopig geen commissaris te benoemen,

Artikel C - zaakvoerder

Wordt aangesteld als zaakvoerder : De heer PAUWELS Marc, wonende te 8660 De Panne/Adinkerke, Tuinwijkstraat 41.

Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidend beslissing van de Algemene Vergadering.

Artikel D - Artikel 60 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

(getekend) Notaris Serge VAN DAMME

Tegelijk hiermee neergelegd:

- gelijkvormig afschrift van de oprichtingsakte dd. 18/04/2012 (bevattende de statuten)

- bankattest van KBC Bank dd. 04104)2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 20.07.2016 16341-0518-011

Coordonnées
D TRANS

Adresse
TUINWIJKSTRAAT 41 8660 ADINKERKE

Code postal : 8660
Localité : Adinkerke
Commune : DE PANNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande