D.D. COOL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.D. COOL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.756.932

Publication

07/04/2014 : KO119905
29/10/2014
ÿþ mod11.1

ré*efee -





ln de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



DN1TEUR BELGE

111 22 -10- 2014 JSCH STAATSBLAD

NEERGELEGD Z str. 2U1if

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

Voor-" " " behoude ' aan het Beigisci Staatsblu

II 11 Ï.MIttl1





Ondememingsnr : 0438.756.932 Benaming (vole) : D.D. COOL

{verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Spichtestraat 24

8580 Avelgem

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING  ACTUALISERING VEREFFENINGSPROCEDURE - AANPASSING STATUTEN AAN WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Stéphane SAEY, geassocieerd notaris te Deerlijk, op 4 september 2014, neergelegd v66r registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de! vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.D. COOL", onder meer" volgende besluiten heeft genomen:

TWEEDE BESLUIT

VERSLAGEN

Met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng van de schuldvordering in! rekening-courant werd overeenkomstig artikel 313 VV.Venn. een verslag opgemaakt:

- door de zaakvoerders daterend van 12 augustus 2014, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng als de kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap;

- door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met! beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Bruno! Pouseele, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, daterend van 12 augustus 2014, waarin verslag uitgebracht wordt over de hierna vermelde inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte! vergoeding.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA D.D. COOL, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA D.D. COOL zullen verkregen hebben, mitsi goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijdsi dividend van netto 1.022.850,00 EUR, voor een inbrengwaarde van

1.022.850,00 EUR,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde vart het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het!

credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel "

dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

) dal de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

) dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Op de laatste otz, van Luik vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekeninn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

a)

mod 11.1

 . De vergoeding van de inbreng in nature bestaat ui 5.060 aandelen van de BVBA D.a COOL, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA D.D. COOL en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 12 augustus 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA Vertegenwoordigd door Bruno POLISEELE (getkend)"

Beide verslagen worden hier voorgelegd.

De vennoten verklaren een exemplaar van de verslagen ontvangen te hebben en zij ontslaan de voorzitter er hier voorlezing van te geven. Beide verslagen worden goedgekeurd.

Met origineel van deze verslagen zal samen met een expeditie van deze akte worden neergelegd op de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

DERDE BESLUIT

KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit, onder opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van de toekenning en betaalbaarstelling van het tussentijds dividend zoals opgenomen in agendapunt 1., dit alles in het kader van de wetgeving "overgangsbepalingen liquidatiebelasting", het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd zesentwintig duizend vijfhonderd euro (E 126.500,00) om het kapitaal te brengen van vijfentwintig duizend euro (E 25.000,00) op honderd éénenvijftig duizend vijfhonderd euro (E 151.500,00), door inbreng in nature van een schuldvordering in rekening courant voor een totaal bedrag van één miljoen tweeëntwintig duizend achthonderd vijftig euro (E 1.022.850,00), begrijpende een uitgiftepremie van achthonderd zesennegentig duizend driehonderd vijftig euro (E 896.380,00), mits creatie van vijfduizend zestig (5.060) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die elk eenzelfde deel van het maatschappelijk kapitaal zullen vertegenwoordigen als de bestaande aandelen en die dividendgerechtigd zullen zijn vanaf hun uitgifte.

De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort.

VIERDE BESLUIT

KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen, thans met achthonderd zesennegentig duizend driehonderd vijftig euro (¬ 896.350,00), om het te brengen van honderd éénenvijftig duizend vijfhonderd euro (E 151.500,00) op één miljoen zevenenveertigduizend achthonderd vijftig euro (¬ 1.047.850,00) door opname in het kapitaal voor dit bedrag van de onder vorig besluit gecreëerde uitgiftepremie zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de aandelen.

VIJFDE BESLUIT

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhogingen verwezenlijkt zijn en dat het kapitaal van de vennootschap hierdoor gebracht werd op één miljoen zevenenveertigduizend achthonderd vijftig euro (E 1.047.850,00) vertegenwoordigd door zesduizend zestig (6.060) aandelen met een gelijke fractiewaarde.

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de gestemde kapitaalverhoging. De eerste alinea van artikel 5 wordt door volgende tekst vervangen:

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op één miljoen zevenenveertigduizend achthonderd vijftig euro (E 1.047.850,00) vertegenwoordigd door zesduizend zestig (6.060) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

De vergadering besluit om na de derde alinea van artikel 5 van de statuten volgende tekst toe te voegen:

"Bij akte verleden voor notaris Stéphane Saey, geassocieerd notaris te Deerlijk, op vier september tweeduizend en veertien, werd het kapitaal verhoogd naar één miljoen zevenenveertigduizend achthonderd vijftig euro (E 1.047.850,00) met creatie van vijfduizend zestig (5.060) nieuwe aandelen door inbreng in natura van een schuldvordering in rekening-courant voor een bedrag van één miljoen tweeëntwintig duizend achthonderd vijftig euro (¬ 1.022.850,00), in toepassing van artikel 537 VVIB 1992 in het kader van de wetgeving "overgangsbepalingen liquidatiebelasting".

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist om de statutaire bepalingen inzake de ontbinding en vereffening van de vennootschap te actualiseren en te herformuleren.

De vergadering besluit artikel 18 van de statuten te vervangen als volgt

"Artikel achttien : ontbinding vereffening

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook,

Op de laatste blz van L.jB vermelden Recto Neem en hoedanigheid van de instrutnenterende notaris, het%ij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

V.;.,rco : Naam en hendtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad j\77.

n

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

rood 11.1

'door de zorgen van de- -in...................zaakvoerder, tenzij de algemene --vergadering één of' meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die ln meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

10 er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf."

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent aan de zaakvoerders alle machten om de genomen besluiten ten uitvoer te leggen, en aan de notaris om het nodige te doen voor de coördinatie van de statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Stéphane SAEY

Hiermee tegelijk neergelegd, vôbr registratie overeenkomstig artikel 173 W.Reg, :

Afschrift van de akte

Verslagen van de zaakvoerder en bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 W. Venn.

Gecoördineerde statuten

^

Op de laatste blz. van Luik B vermelden go:Re Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ntert;

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/03/2013 : KO119905
03/04/2012 : KO119905
17/03/2011 : KO119905
17/03/2010 : KO119905
12/03/2009 : KO119905
17/12/2007 : KO119905
31/08/2007 : KO119905
31/07/2006 : KO119905
28/07/2005 : KO119905
14/07/2004 : KO119905
05/07/2004 : KO119905
14/08/2003 : KO119905
03/08/2002 : KO119905
01/01/1993 : KO119905
22/11/1989 : KO119905
07/03/2016 : KO119905

Coordonnées
D.D. COOL

Adresse
SPICHTESTRAAT 24 8580 AVELGEM

Code postal : 8580
Localité : AVELGEM
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande