D.D. TRANS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : D.D. TRANS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 425.370.635

Publication

09/05/2014
ÿþ"

j

FAad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgis., pie

na neerlegging ter griffie van de aktNEERGELEGD

Griffie 1"iechtbenk Koophendo

2 4 APR 2014

Gent Afdeling Brugge

DegfiffIer

1111111111.111111j1n

r-

Ondernemingsnr : 0425.370.635

Benaming

(voluit) ; D.D. Trans

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Karveelstraat 5, 8380 Zeebrugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot partiële splitsing (art. 728 W. Venn.)

Uit een voorstel tot partiële splitsing opgemaakt op 22 april 2014 door het bestuursorgaan van de Naamloze Vennootschap D.D. Trans, blijkt het volgende:

een voorstel tot partiële splitsing door overneming, waarbij een deel van het vermogen van de NV 'D.D. Tracs'_, .owel_desechten_als. de yerplicbtingen, zat afgesplitst worden in de Verkrijgende Vennootschap technics" BVBA, tegen uitreiking aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap `D.D.Trans' van aandelen van de Verkrijgende Vennootschap, namelijk de BVBA'ECS technies'.

Dit voorstel inzake partiële splitsing zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen.

- identificatie van de betrokken vennootschappen

De Partieel te Splitsen Vennootschap:

1. De naamloze vennootschap "D.D. Trans"

De naamloze vennootschap "D.D. Trans" met maatschappelijke zetel te 8380 Zeebrugge, Karveelstraat 5.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0425.370.635.

Hierna: de Partieel te Splitsen Vennootschap

De vennootschap heeft in overeenstemming met haar statuten volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft tot doel, in de hoedanigheid van tussenpersoon, voor eigen rekening of voor

rekening van derden of bij wijze van deelneming met derden, in België of in het buitenland :

Het uitbaten van een onderneming voor

-goederenvervoer langs de weg, zowel nationaal als internationaal;

-goederenbehandeling welke omvat: het laden, het lossen, de controle, het wegen, de bewaking, het

verpakken, het stapelen, het stouwen en het opslaan van goederen;

-verhuring van motorvoertuigen, wertmaterieel en aanverwanten;

-alle werkzaamheden door coördinatie van onderaannemers;

-het uitbaten van een expeditiebedrijf en grensexpeditiekantoor met vervullen van douaneformaliteiten;

-het verhandelen, kopen, verkopen, stokkeren, fabriceren, concessioneren van allerlei goederen die in

verband staan met het goederentransport over de weg; zoals trekkers, opleggers, onderdelen van

vrachtwagens, garagemateriaal, banden, zonder dat deze opsomming beperkend is.

-het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven in het algemeen met betrekking tot het

bedrijfsbeheer, managementadvies, marketing, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband

houdt,

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van

roerend en onroerend patrimonium

-Kleinhandel in computer en standaardprogrammatuur

Op de laatste blz. van Luik Et vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du

-Kleinhandel in kantoormateriaal en meubelen

-Verlenen van advies voor soorten computers en hun configuratie en toepassing van bijhorende

programmatuur

-Activiteiten van systeemintegrator

Deze opsomming is aanduidend en niet beperkend.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten ultrusten, ombouwen, doch alleen niet het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dal deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap mag bovendien alle verrichtingen doen zowel op handeis- als op nijverheidsgebied, zowel roerend als onroerend, van financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel, en die de uitbreidingen, het bestaan van de vennootschap kunnen bevorderen,

De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door inbreng, samensmelting, inschrijving of op andere wijze in alle ondernemingen,

Zij kan ook functies van beheer van andere vennootschappen waarvan zij aandeelhouder is, uitoefenen."

2, De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ECS technics"

De BVBA "ECS technlcs" met maatschappelijke zetel te 8380 Brugge, Karveelstraat 3,

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0835.645.397,

Hierna: de Verkrijgende Vennootschap

De vennootschap heeft in overeenstemming met artikel 3 van haar statuten volgende doelomschrijving;

--1/VOOR-EIGEN1REKENiNG, VOOR-REKENINGVAN DERDEN OF IN-DEELNEMING-MET-DERDEN

Alle activiteiten in verband met een expeditiebedrijf en een scheepvaartagentschap, organisatie van een binnenvaartrederij en organisatie van aile vervoer te water, te land, zowel in binnen- als buitenland, hetzij in bulk, stukgoederen en/of containers en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt,

Het optreden als tussenpersocn in de organisatie, tussenpersoon in het goederenvervoer, alle vervoer van personen en goederen te land, over het water of in de lucht, aile vervoer ondersteunende verrichtingen, vrachtbehandelingen, goederenbehandeling, opslag en distributie, invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop en verkoop, groot en kleinhandel, trading, expeditie, bevrachting, scheepsagentuur, douaneagentschap en vervoerbemiddeling en dit In de ruimste zin van het woord.

III VOOR EIGEN REKENING

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruimte zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Ill/ BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ln dit kader kan de vennootschap onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten,...; Ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beieggingsadvles.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

-F

- Ruilverhouding: 149,06/278,54

- De aandelen die door de Verkrijgende Vennootschap, namelijk de BVBA 'ECS technics' in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de BVBA 'ECS technics.

- De nieuwe aandelen, uitgegeven door de Verkrijgende Vennootschap, geven recht om deel te nemen in de winst vanaf 1 december 2013.

Er worden geen bijzondere regelingen getroffen met betrekking tot dit recht.

- Vanaf 1 december 2013 zullen de verrichtingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap voor wat betreft het gedeelte dat wordt afgesplitst, vanuit boekhoudkundig oogpunt en op vlak van directe belastingen geacht te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap.

- Er zijn in de Partieel te Splitsen Venncotschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld moeten worden.

- In samenspraak met de aandeelhouders wordt voorgesteld dat, overeenkomstig de bepalingen van artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen, de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen unaniem afstand zouden doen van het revisoraal controleverslag met betrekking tot de splitsingsverrichting, zodat er geen bijzondere vergoeding moet worden vastgelegd in het voorstel inzake partiële splitsingr In dergelijk geval zal de inbrengverslaggeving, te weten het revisorale verslag en het bestuursverslag moeten worden nageleefd.

- Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken

vennootschappen -

- Overeenkomstig de vermelde splitsingsbalans op basis van de vermogenstoestand van de Partieel te Splitsen Vennootschap per 30 november 2013, zullen de volgende activa en passiva van het vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap overgaan naar de Verkrijgende Vennootschap:

ALGEMEEN

De bestanddelen van het vermogen van de NV 'D.D. Trans' die zullen overgaan op de BVBA 'ECS technics', zijn deze die verband houden met het vervoer van goederen en de garageactiviteit.

De hieronder vermelde splitsingsbalans per 30 november 2013, opgesteld door de raad van bestuur van de NV 'D.D. Trans', biedt een cijfermatige uitwerking van de uitsplitsing van de actief- en passiefbestanddelen van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

Het volledige personeelsbestand gaat over naar de BVBA 'ECS technics'. Deze overdracht van personeel valt onder de toepassing van Collectieve Arbeidsovereenkomst 32bis. Derhalve blijven alle bestaande arbeidsvoorwaarden, rechten en verplichtingen van de betrokken personeelsleden (inclusief collectieve arbeidsovereenkomsten) ongewijzigd van toepassing binnen de BVBA 'ECS technics'.

De NV 'D.D. Trans' zal voor bepaalde aspecten van haar administratie beroep doen op de diensten van de groep zoals bepaald in de dienstverleningsovereenkomst.

Alle binnen de NV 'D.D. Trans' opgebcuwde know-how, expertise en andere al dan niet geregistreerde intellectuele rechten betreffende het vervoer van goederen en de garageactiviteit gaan over naar de BVBA 'ECS technics'.

De milieu-, exploitatie-, transport- en andere vergunningen die met de afgesplitste activiteiten (vervoeren van goederen en de garage) verband houden, gaan over naar de BVBA 'ECS technics', De NV 'D.D, Trans' zal deze overdracht ter kennis brengen van de bevoegde vergunnende instanties overeenkomstig de toepasselijke wettelijke voorschriften.

Alle contracten, rechten en verplichtingen met betrekking tot het vervoer van goederen en de garageactiviteit worden aan de BVBA 'ECS technics' overgedragen, met inbegrip van alle gebeurlijke gerechtelijke of administratieve vorderingen en geschillen (ingesteld door of tegen de NV 'D.D. Trans`) die met de afgesplitste activiteit verband houden.

ACTIVA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hieronder wordt op basis van de splitsingsbalans per 30 november 2013 balanspost per balanspost meer gedetailleerd weergegeven welke activa er overgaan naar de BVBA 'ECS technics".

Immateriële vaste activa

De software met betrekking tot de plannings- en garagemodule wordt afgesplitst. Zowel het track&trace-systeem als de boordcomputers blijven bij de NV'D.D. Trans'.

Materiële vaste activa

Alle installaties machines en uitrusting met betrekking tot de garageactiviteit worden afgesplitst. Het gaat in hoofdzaak over een remtestbank, de installatie met betrekking tot het tankstation, de wasinstallaties, het beveiligingssysteem, de omheining, ....

Ook de zonnepanelen worden overgedragen naar de BVBA 'ECS technics'.

Het volledige meubilair, het kantoormaterieel, de informatica-uitrusting en alle personenwagens worden overgedragen. De trekkers, de opleggers, de frigo-opleggers en de dieplader worden niet afgesplitst.

Van de activa in aanbouw gaan de betaalde voorschotten met betrekking tot investeringen van de garageactiviteit over.

Financiële vaste activa

Van de financiële vaste activa gaan de borgen over.

De vordering op de holding ten bedrage van EUR 5.000.000 blijft bij de NV 'D.D. Trans`,

Voorraden

De vcorraad olie & vetten, brandstof, banden en wisselstukken worden afgesplitst naar de BVBA 'ECS

technics'.

De voorraad boordcomputers blijft behouden bij de NV 'D.D. Trans'.

Vorderingen op ten hoogste 1 jaar

Handelsvorderingen

Alle handelsvorderingen worden afgesplitst, met uitzondering van de vordering m.b.t. de verkopen van chassis die in de NV 'D.D. Trans' behouden blijft.

Diverse vorderingen

Een deel van de lopende rekening op de holding wordt afgesplitst naar de BVBA 'ECS technics' voor een bedrag van EUR 1.007.494.

De nog te onvangen subsidie ( EUR 63.464) en de tegoeden buitenlandse BTW (EUR 769) gaan over naar de verkrijgende vennootschap.

De BTW-vordering ten hoofde van de BTW-eenheid ten bedrage van EUR 150.099 en een deel van de lopende rekening op de holding voor een bedrag van EUR 4.029.977 blijven behouden bij de NV'D.D. Trans'.

Liquide middelen

De rekening bij BNP Paribas met Britse Ponden alsook de kas worden afgesplitst.

De lopende rekening bij ING gaat niet mee over.

Overlopende rekeningen van het actief

Van de overlopende rekeningen gaat het gedeelte over dat betrekking heeft op de afgrenzing van kosten en opbrengsten gerelateerd aan het vervoer van goederen of aan de garageactiviteit.

PASSIVA

Eigen vermogen

S

Voorbehouden aan het Belgisch Staalsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het eigen vermogen wordt gesplitst a rato van het aandeel dat de af te splitsen activiteit heeft in het total fiscaal netto-actief, Het af te splitsen deel bedraagt 8,48% van het totaal fiscaal netto-actief.

Voozieningen voor risico's en kosten

Alle geboekte voorzieningen voor schadegevallen in het kader van het vervoer worden afgesplitst.

De voorziening inzake de regeling 'werkloosheid met bedrijfstoeslag' blijven in de NV 'D.D. Trans',

Schulden op ten hoogste 1 jaar

Handelsschulden

De openstaande handelsschulden die betrekking hebben op de garageactiviteit en het vervoer van ; goederen worden overgedragen naar de BVBA 'ECS technics',

Schulden met betrekking tot belastingen

De te betalen bedrijfsvoorheffing heeft betrekking op het personeel en wordt afgesplitst.

De te betalen vennootschapsbelasting wordt niet afgesplitst,

Schulden met betrekking tot bezoldigingen en sociale lasten

Alle schulden m.b.t. bezoldigingen en sociale lasten worden overgedragen, behalve de nog verschuldigde

vergoedingen vrijwillig vertrek naar aanleiding van de herstructurering die in de loop van het boekjaar heeft plaats gevonden.

Overige schulden

In het kader van de resultaatsverwerking werd beslist tot het uitkeren van een tantième, Deze schuld wordt niet afgesplitst,

Overlopende rekeningen van het passief

Van de overlopende rekeningen gaat het gedeelte over dat betrekking heeft op de afgrenzing van kosten en opbrengsten gerelateerd aan het vervoer van de goederen of aan de garageactiviteit.

- Rekening houdend met het aandeelhouderschap van de Partieel te Splitsen Vennootschap, dat als volgt is samengesteld:

a) Mevrouw Christine De Dijcker, bezit 0,015 % van het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, zijnde 1 aandeel in volle eigendom,

b) Mevrouw Kelly De Dijcker, bezit 0,015 % van het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, zijnde 1 aandeel in volle eigendom.

c) De NV 'ECS corporate', bezit 99,97, % van het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, zijnde 6.486 aandelen,

Worden de 3.472 nieuwe aandelen van de Verkrijgende Vennootschap als volgt verdeeld:

a) Mevrouw Christine De Dijcker, bezit 0,015 % van het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, zijnde 1 aandeel,

b) Mevrouw Kelly De Dijcker, bezit 0,015 % van het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, zijnde 1 aandeel.

c) De NV 'ECS corporate', bezit 99,97 % van het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, zijnde 3.470 aandelen,

ECS corporate NV

w. Christine De Dijcker

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/05/2014
ÿþod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie uanste_akte

NEERGELL

II

11»jij1011111

Griffie Rechtbank Koophandel

15 MEI 2014

Gent Afcieliedfripugge

n!;fter

........

Ondemerningsnr : 0425.370.635

Benaming

(voluit) : D.D. Trans

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Karveelstraat 5, 8380 Zeebrugge

(volfedig adres)

Onderwerp akte: Voorstel tot partiële splitsing (art. 728 W. Venn.)

Uit een voorstel tot partiële splitsing opgemaakt op 6 mei 2014 door het bestuursorgaan van de Naamloze Vennootschap D.D. Trans, blijkt het volgende:

een voorstel tot partiële splitsing door overneming, waarbij een deel van het vermogen van de NV 'D.D. Trans', zowel de rechten als de verplichtingen, zal afgesplitst worden in de Verkrijgende Vennootschap "ECS technics" BVBA, tegen uitreiking aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap 'D.D. Trans' van aandelen van de Verkrijgende Vennootschap, namelijk de BVBA 'ECS technics'.

Dit voorstel inzake partiële splitsing zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen.

- identificatie van de betrokken vennootschappen

De Partieel te Splitsen Vennootschap:

1. De naamloze vennootschap "D.D. Trans"

De naamloze vennootschap "D.D, Trans" met maatschappelijke zetel te 8380 Zeebrugge, Karveelstraat 5.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register te Brugge onder nummer 0425.370.635.

Hierna: de Partieel te Splitsen Vennootschap

De vennootschap heeft in overeenstemming met haar statuten volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft tot doel, in de hoedanigheid van tussenpersoon, voor eigen rekening of voor

rekening van derden of bij wijze van deelneming met derden, in België of in het buitenland

Het uitbaten van een onderneming voor:

-goederenvervoer langs de weg, zowel nationaal als internationaal;

-goederenbehandeling welke omvat: het laden, het lossen, de controle, het wegen, de bewaking, het

verpakken, het stapelen, het stouwen en het opslaan van goederen;

-verhuring van motorvoertuigen, werfmaterieel en aanverwanten;

-alle werkzaamheden door coördinatie van onderaannemers;

-het uitbaten van een expeditiebedrijf en grensexpeditiekantoor met vervullen van douaneformaliteiten;

-het verhandelen, kopen, verkopen, stokkeren, fabriceren, concessioneren van allerlei goedèren die in verband staan met het goederentransport over de weg; zoals trekkers, opleggers, onderdelen van vrachtwagens, garagemateriaal, banden, zonder dat deze opsomming beperkend is.

-het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, marketing, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

-Alle verrichtingen die reohtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van

roerend en onroerend patrimonium

-Kleinhandel in computer en standaardprogrammatuur

Op de laatste blz. van Luik Q vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Kleinhandel in kantoormateriaal en meubelen

-Verlenen van advies voor soorten computers en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur

-Activiteiten van systeemintegrator

Deze opsomming is aanduidend en niet beperkend.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap mag bovendien aile verrichtingen doen zowel op handels- als op nijverheidsgebied, zowel roerend als onroerend, van financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel, en die de uitbreidingen, het bestaan van de vennootschap kunnen bevorderen.

De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door inbreng, samensmelting, inschrijving otop andere wijze in aile ondernemingen.

Zij kan ook functies van beheer van andere vennootschappen waarvan zij aandeelhouder is, uitoefenen.

2, De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BECS technics"

De BVBA MECS technics" met maatschappelijke zetel te 8380 Brugge, Karveelstraat 3.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0835.645.397.

Hierna: de Verkrijgende Vennootschap

De vennootschap heeft in overeenStemming met artikel 3 van haar statuten volgende doelomschrijving:

I/ VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

Alle activiteiten in verband met een expeditiebedrijf en een scheepvaartagentschap, organisatie van een binnenvaartrederij en organisatie van aile vervoer te water, te land, zowel in binnen- als buitenland, hetzij in bulk, stukgoederen en/of containers en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt

Het optreden als tussenpersoon in de organisatie, tussenpersoon in het goederenvervoer, aile vervoer van personen en goederen te land, over het water of in de lucht, aile vervoer ondersteunende verrichtingen, vrachtbehandelingen, goederenbehandeling, opslag en distributie, invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop en verkoop, groot- en kleinhandel, trading, expeditie, bevrachting, scheepsagentuur, douaneagentschap en vervoerbemiddeling en dit in de ruimste zin van het woord.

II/ VOOR EIGEN REKENING

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruimte zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Ill/ BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten,...; Ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht,

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiffle transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Ruilverhouding: 149,06/278,54

- De aandelen die door de Verkrijgende Vennootschap, namelijk de BVBA 'ECS technics' in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de BVBA 'ECS technics.

- De nieuwe aandelen, uitgegeven door de Verkrijgende Vennootschap, geven recht om deel te nemen in de winst vanaf 1 december 2013.

Er worden geen bijzondere regelingen getroffen met betrekking tot dit recht.

Vanaf 1 december 2013 zullen de verrichtingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap voor wat betreft het gedeelte dat wordt afgesplitst, vanuit boekhoudkundig oogpunt en op vlak van directe belastingen geacht te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap.

- Er zijn in de Partieel te Splitsen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld moeten worden.

- In samenspraak met de aandeelhouders wordt voorgesteld dat, overeenkomstig de bepalingen van artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen, de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen unaniem afstand zouden doen van het revisoraal controleverslag met betrekking tot de splitsingsverrichting, zodat er geen bijzondere vergoeding moet worden vastgelegd in het voorstel inzake partiële splitsing. In dergelijk geval zal de inbrengverslaggeving, te weten het revisorale verslag en het bestuursverslag moeten worden nageleefd.

- Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

- Overeenkomstig de vermelde splitsingsbalans op basis van de vermogenstoestand van de Partieel te Splitsen Vennootschap per 30 november 2013, zullen de volgende activa en passive van het vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap overgaan naar de Verkrijgende Vennootschap:

ALGEMEEN

De bestanddelen van het vermogen van de NV D.D. Trans' die zullen overgaan op de BVBA 'ECS technics', zijn deze die verband houden met het vervoer van goederen en de garageactiviteit.

De hieronder vermelde splitsingsbalans per 30 november 2013, opgesteld door de raad van bestuur van de NV D.D. Trans', biedt een cijfermatige uitwerking van de uitsplitsing van de actief- en passiefbestanddelen van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

Het volledige personeelsbestand gaat over naar de BVBA `ECS technics'. Deze overdracht van personeel valt onder de toepassing van Collectieve Arbeidsovereenkomst 32bis. Derhalve blijven alle bestaande arbeidsvoorwaarden, rechten en verplichtingen van de betrokken personeelsleden (inclusief collectieve arbeidsovereenkomsten) ongewijzigd van toepassing binnen de BVBA 'ECS technics'.

De NV 'D.D. Trans' zal voor bepaalde aspecten van haar administratie beroep doen op de diensten van de groep zoals bepaald in de dienstverieningsovereenkomst.

Alle binnen de NV 'D.D. Trans' opgebouwde know-how, expertise en andere al dan niet geregistreerde intellectuele rechten betreffende het vervoer van goederen en de garageactiviteit gaan over naar de SVBA 'ECS technics'.

De milieu-, exploitatie-, transport- en andere vergunningen die met de afgesplitste activiteiten (vervoeren van goederen en de garage) verband houden, gaan over naar de BVBA 'ECS technics', De NV 'D.D. Trans' zal deze overdracht ter kennis brengen van de bevoegde vergunnende instanties overeenkomstig de toepasselijke wettelijke voorschriften.

Alle contracten, rechten en verplichtingen met betrekking tot het vervoer van goederen en de garageactiviteit worden aan de BVBA 'ECS technics' overgedragen, met inbegrip van aile gebeurlijke gerechtelijke of administratieve vorderingen en geschillen (ingesteld door of tegen de NV 'D,D, Trans') die met de afgesplitste activiteit verband houden.

ACTIVA

4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hieronder wordt op basis van de splitsingsbalans per 30 november 2013 balanspost per balanspost meer gedetailleerd weergegeven welke activa er overgaan naar de BVBA 'ECS technics'.

Immateriële vaste activa

De software met betrekking tot de plannings- en garagemodule wordt afgesplitst Zowel het track&trace-systeem als de boordcomputers blijven bij de NV D.D. Trans',

Materiële vaste activa

Alle installaties machines en uitrusting met betrekking tot de garageactiviteit worden afgesplitst. Het gaat in hoofdzaak over een remtestbank, de installatie met betrekking tot het tankstation, de wasinstallaties, het beveiligingssysteem, de omheining,

Ook de zonnepanelen worden overgedragen naar de BVBA 'ECS tecnnice.

Het volledige meubilair, het kantoormaterieel, de informatica-uitrusting en alle personenwagens worden overgedragen. De trekkers, de opleggers, de frigo-opleggers en de dieplader worden niet afgesplitst.

Van de activa in aanbouw gaan de betaalde voorschotten met betrekking tot investeringen van de garageactiviteit over.

Financiële vaste activa

Van de financiële vaste activa gaan de borgen over.

De vordering op de holding ten bedrage van EUR 6.000.000 blijft bij de NV 'D.D. Trans',

Voorraden

De voorraad olie & vetten, brandstof, banden en wisselstukken worden afgesplitst naar de BVBA 'ECS

technics'.

De voorraad boordcomputers blijft behouden bij de NV 'D.D. Trans'..

Vorderingen op ten hoogste I jaar

Handelsvorderingen

Alle handelsvorderingen worden afgesplitst, met uitzondering van de vordering m.b.t, de verkopen van chassis die in de NV 'D.D. Trans' behouden blijft.

Diverse vorderingen

Een deel van de lopende rekening op de holding wordt afgesplitst naar de BVBA 'ECS technics' voor een bedrag van EUR 1.007.494.

De nog te onvangen subsidie ( EUR 63.484) en de tegoeden buitenlandse BTW (EUR 769) gaan over naar de verkrijgende vennootschap.

De BTW-vordering ten hoofde van de B-NV-eenheid ten bedrage van EUR 150.099 en een deel van de

lopende rekening op de holding voor een bedrag van EUR 4.029.977 blijven behouden bij de NV D.D.' Trans'.

Liquide middelen

De rekening bij BNP Paribas met Britse Ponden alsook de kas worden afgesplitst

De lopende rekening bij ING gaat niet mee over.

Overlopende rekeningen van het actief

Van de overlopende rekeningen gaat het gedeelte over dat betrekking heeft op de afgrenzing van kosten en opbrengsten gerelateerd aan het vervoer van goederen of aan de garageactiviteit.

PASSIVA

Eigen vermogen

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het eigen vermogen wordt gesplitst a rato van het aandeel dat de af te splitsen activiteit heeft in het totaal fiscaal netto-actief. Het af te splitsen deel bedraagt 8148% van het totaal fiscaal netto-actief.

Voozieningen voor risico's en kosten

Alle geboekte voorzieningen voor schadegevallen in het kader van het vervoer worden afgesplitst.

De voorziening inzake de regeling 'werkloosheid met beddjfstceslag' blijven in de NV 'D.D. Trans'.

Schulden op ten hcogste 1 jaar

Handelsschulden

De openstaande handelsschulden die betrekking hebben op de garageactiviteit en het vervoer van goederen worden overgedragen naar de BVBA 'ECS technic,s'.

Schulden met betrekking tot belastingen

Oe te betalen bedrijfsvoorheffing heeft betrekking op het personeel en wordt afgesplitst.

De te betalen vennootschapsbelasting wordt niet afgesplitst.

Schulden met betrekking tot bezoldigingen en sociale lasten

Alle schulden m.b.t. bezoldigingen en sociale lasten worden overgedragen, behalve de nog verschuldigde vergoedingen vrijwillig vertrek naar aanleiding van de herstructurering die in de loop van het boekjaar heeft plaats gevonden.

Overige schulden

In het kader van de resultaatsverwerking werd beslist tot het uitkeren van een tantième. Deze schuld wordt niet afgesplitst.

Overlopende rekeningen van het passief

Van de overlopende rekeningen gaat het gedeelte over dat betrekking heeft op de afgrenzing van kosten en opbrengsten gerelateerd aan het vervoer van de goederen of aan de garageactiviteit.

"

- Rekening houdend met het aandeelhouderschap van de Partieel te Splitsen Vennootschap, dat als volgt is samengesteld:

a) Mevrouw Christine De Dijcker, bezit 0,015 % van het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, zijnde 1 aandeel in volle eigendom.

b) Mevrouw Kelly De Dijcker, bezit 0,015 % van het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, zijnde 1 aandeel in voile eigendom.

c) De NV 'ECS corporate', bezit 99,97, % van het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, zijnde 6.486 aandelen.

Worden de 3.472 nieuwe aandelen van de Verkrijgende Vennootschap als volgt verdeeld:

a) Mevrouw Christine De Dijcker, bezit 0,015 % van het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, zijnde 1 aandeel.

b) Mevrouw Kelly De Dijcker, bezit 0,015 % van het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, zijnde I aandeel.

c) De NV 'ECS corporate', bezit 99,97 % van het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, zijnde 3.470 aandelen.

ECS corporate NV

vv. Christine De Dijcker

Op de laatste hiz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

27/05/2014
ÿþMod VVard 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(M\

r---

*14107747*

Ondememingsnr : 0425.370.635 Benaming

(voluit) D.D. TRANS (verkort) :

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Kcophandel

15 MEI 2014

Getgreeling Brugge

griffier

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetei Karveelstraat 5, 8380 Zeebrugge

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG EN BENOEMING (GEDELEGEERDE) BESTUURDERS

KENNISNAME WIJZIGING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders van NV D.D. Trans, gehouden op de zetel van de vennootschap op 6 mei 2014, blijkt:

- Het ontslag van volgende bestuurder en dit vanaf 6 mei 2014:

Chrimarc BVBA, met zetel te 8380 Zeebrugge, Karveelstraat 5, vast vertegenwoordigd door mevrouw Kelly: De Dijcker, wonende te 8301 Knokke-Heist, Phillippartpad 1/0001.

- De benoeming tot bestuurder vanaf 6 mei 2014 tot aan de algemene vergadering in 2017: Mevrouw Christine De Dijcker, wonende te 8380 Brugge (Lissewege), Scharphoutstraat 106.

Tezelfdertijd beslist de Raad van Bestuur te benoemen tot gedelegeerd bestuurder, met ingang van 6 mei: 2014 tot aan de algemene vergadering gehouden in 2017:

Mevrouw Christine De Dijcker, wonende te 8380 Brugge (Lissewege), Scharphoutstraat 106.

De Raad van Bestuur neemt kennis van de notulen dd. 6 mei 2014 van de Raad van Bestuur van de vennootschap ECS Corporate NV, die bestuurder is in onderhavige vennootschap.

In deze notulen wordt mevrouw Kelly De Dijoker, wonende te 8301 Knokke-Heist, Phillippartpad 1/00011 overeenkomstig artikel 61 p van het Wetboek van Vennootschappen benoemd als vaste vertegenwoordiger van de naamloze vennootschap ECS corporate in het kader van de uitoefening van het bestuursmandaat in onderhavige vennootschap.

Christine De Dijcker

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0425.370.635 Benaming (voluit) : DD trans

li

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Karveelstraat 5

8380 Brugge (Zeebrugge)

1; Onderwerp akte :Partiële splitsing - proces-verbaal van de partiëel af te splitsen vennootschap

Ult een proces-verbaal opgesteld door meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te; Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van; Damme - Notaris Sophie Delaere», geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries); op 27 juni 2014, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog; op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene] vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap « DD TRANS », te 8380 Brugge; 11 (Zeebrugge), Karveelstraat 5, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid; ;; van stemmen :

1,De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van het splitsingsvoorstel de dato zes; j; mei tweeduizend en veertien opgesteld door de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap; i; BVBA "ECS technics" met maatschappelijke zetel te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 3, BTW nummer BE 0835.645.397 en door de bestuurders van de partieel af te splitsen vennootschap NV "DD Trans", met maatschappelijke zetel te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5 en van het verslag van de commissaris van de verkrijgende vennootschap BVBA; "ECS technics" aangaande de inbreng in natura die het gevolg is van het besluit tot partiële; splitsing zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, overeenkomstig het] splitsingsvoorstel neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Brugge op 15 mei 2014 en ini toepassing van artikel 677 en volgende en het bijzonder verslag van de zaakvoerders van de; verkrijgende vennootschap BVBA "ECS technics" aangaande dezelfde inbreng in natura allen; opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en de vennoten: erkennen uiterlijk één maand v6ôr de datum van deze vergadering van dit voorstel alsook van; de in de wet bedoelde andere documenten volledig kennis te hebben gekregen. De conclusies; van het verslag van de commissaris van de verkrijgende vennootschap BVBA "ECS technics"i opgesteld conform artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen zullen worden; opgenomen in de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de verkrijgende; vennootschap BVBA "ECS technics". Een exemplaar van het bijzonder verslag van de; zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap BVBA "ECS technics" opgesteld conform artikel; il 313 van het Wetboek van Vennootschap zal aangehecht worden aan de notulen van de; buitengewone algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap BVBA "ECS technics".

2. Na lezing gehoord te hebben van de twee eerste leden van artikel 734 van het Wetboek van: vennootschappen, beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de artikels 730,; 731 en 733 van het Wetboek van vennootschappen, in zoverre dit laatste naar de verslagen; verwijst.

3. Partijen bevestigen dat er zich sinds de opstelling van het splitsingsvoorstel geen wijzigingen; in het vermogen de partieel gesplitste en verkrijgende vennootschap hebben voorgedaan. 4, Besluit tot partiële splitsing, overeenkomstig de voorwaarden van voornoemd splitsingsvoorstel, door overdracht van het vermogen betreffende het vervoer van goederen en; de garageactiviteit.

Met dien verstande dat :

a) de overdrachten gebeuren op basis van de boekhoudkundige staat van de partieel af te;

splitsen vennootschap afgesloten per dertig november tweeduizend en dertien_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

TEUR

1111111111111111qfili 1111

LGE NEERGELEGD

,Gïiffie Rechtbank Koophandel

~11ii 0 4 JUL 2011f

Griffie

-Geraf"Ard liii. D`rtiggc

De griffier

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



b) de handelingen van de gesplitste vennootschap worden, boekhoudkundig, geacht te zijn' verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen vanaf een december tweeduizend en dertien, zodat alle handelingen van na die datum in het voordeel en voor het risico van de verkrijgende vennootschap is;

c) teneinde elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het

vermogen te voorkomen, voorzover de hieronder omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van toegekende vermogensdelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, gelet op de bepalingen van artikelen 729 en 744 van het Wetboek van Vennootschappen dat aile activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, blijven toebehoren aan de partieel af te splitsen vennootschap;

d) de overdracht zal gebeuren tegen uitreiking van drieduizend vierhonderdtweeënzeventig (3.472) nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de verkrijgende vennootschap, zonder opleg in geld.

De vergadering besloot dat dit besluit wordt goedgekeurd, onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van de inbreng in de vennootschap BVBA "ECS technics".

5. De vergadering verzocht ondergetekende notaris te akteren dat het vermogen van de partieel af te splitsen vennootschap gebeurt op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten per dertig november tweeduizend en dertien.

De bestanddelen van het vermogen die zullen overgaan naar de verkrijgende vennootschap "ECS technics", houden verband met het vervoer van goederen en de garageactiviteit.

Deze overdracht omvat bovendien:

Het volledige personeelsbestand (uitgezonderd de werknemers die naar aanleiding van de herstructurering uit dienst zijn en die vallen onder het SWT-stelsel (brugpensioen) en iastens DD Trans nv nog gerechtigd zijn op SWT(brugpensioen)-uitkeringen). Deze overdracht van personeel valt onder de toepassing van Collectieve Arbeidsovereenkomst 32bïs. Derhalve blijven alle bestaande arbeidsvoorwaarden, rechten en verplichtingen van de betrokken personeelsleden (inclusief collectieve arbeidsovereenkomsten) ongewijzigd van toepassing binnen BVBA"ECS technics".

Alle binnen de NV "DD trans" opgebouwde know-how, expertise en andere al dan niet geregistreerde intellectuele rechten betreffende het overgedragen vermogen;

De milieu-, exploitatie-, transport- en andere vergunningen die met de afgesplitste activiteiten verband houden;

Alle contracten, rechten en verplichtingen met betrekking tot het overgedragen vermogen, met inbegrip van alle gebeurlijke gerechtelijke of administratieve vorderingen en geschillen (ingesteld door of tegen de NV DD trans) die met de afgesplitste activiteit verband houden.

6. De vergadering besloot de vermindering van het patrimonium van de vennootschap ingevolge de partiële splitsing aan te rekenen door een kapitaalvermindering, zonder vernietiging van aandelen, ten belope van negenenveertigduizend achthonderdachtennegentig euro achtenvijftig cent (¬ 49 898,58) zodat het gebracht wordt van vijfhonderdachtentachtigduizend vierhonderdveertig euro negenenveertig cent (C 588 440,49) op vijfhonderdachtendertigduizend vijfhonderdeenenveertig euro éénennegentig cent (C 538 541,91).

Artikel 5 luidt bijgevolg zoals verder vermeld.

7. De vergadering besloot om overeenkomstig artikel 738 van het wetboek van vennootschappen het doel aan te passen, om het in overeenstemming te brengen met het afgesplitste vermogen ingevolge de splitsing zodat het voortaan zal luiden zoals verder vermeld.

8. De vergadering besloot dat alle hiervoor genomen besluiten slechts uitwerking zullen hebben onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van de inbreng in de verkrijgende vennootschap BVBA "ECS technics", te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 3, B.T.W. nummer BE 0835.645.397, ten gevolge van de partiële splitsing van de partieel af te splitsen vennootschap NV "DD trans", te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5, B.T.W. nummer BE 0425.370.635, door de algemene vergadering van voormelde vennootschap BVBA "ECS technics".

9. De vergadering besloot het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op een januari en af te sluiten op eenendertig december van elk jaar.

1O.De vergadering besloot de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de tweede dinsdag van juni om negen uur.

11. 10 De vergadering bésloot het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op een december tweeduizend en dertien (01/12/2013) te verlengen tot en af te sluiten op eenendertig december tweeduizend en veertien (31/12/2014).

2° De vergadering besloot dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarreKening afgesloten per eenendertig december tweeduizend en veertien, zal gehouden worden op de tweede dinsdag van juni 2015.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

VoDr-

fbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



12. De vergadering besloott de artikelen 20 (jaarvergadering) en 35 (boekjaar) van de statuten aan te passen aan voorgaand besluit.

13. De vergadering nam kennis van de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur met ingang vanaf heden:

Mevrouw DE DIJCKER Christine Esther, geboren te Zottegem op twaalf maart negentienhonderd drieënzestig, echtgenote van de heer LANCKRIET Marc Leo Peter Jan, wonend te 8380 Brugge (Lissewege), Scharphoutstraat 106.

Dit blijkt uit de notulen van de raad van bestuur de dato elf juni tweeduizend en veertien, nog neer te leggen bij de bevoegde rechtbank van koophandel en nog te publiceren.

14. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 6 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 6. VOORKEURRECHT BI] KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIEN.

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd overeenkomstig artikel 593 van het Wetboek van vennootschappen.

Het voorkeurrecht is verhandelbaar gedurende de gehele inschrijvingstijd.

Na het verstrijken van deze termijn, indien er geen publiek beroep op beleggers werd gedaan, zal de raad van bestuur het recht hebben om te beslissen dat derden ai dan niet aan de verhoging van het kapitaal kunnen deelnemen of dat het geheel of gedeeltelijk niet gebruiken door de aandeelhouders van hun voorkeurrecht tot gevolg heeft dat het evenredig aandeel van de aandeelhouders die reeds van hun inschrijvingsrecht gebruik hebben gemaakt aangroeit. De raad van bestuur bepaalt eveneens de modaliteiten van deze volgende inschrijving.

De algemene vergadering kan het voorkeurrecht beperken of opheffen In het belang van de vennootschap en met inachtname van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging.

In dat geval, moet het voorstel daartoe speciaal in de oproepingen worden vermeld en de raad van bestuur en de commissaris of, bij diens ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een extern accountant aangewezen door de raad van bestuur, moeten de verslagen opmaken die voorzien zijn in artikel 596 van het Wetboek van vennootschappen. Deze verslagen worden in de agenda vermeld en aan de aandeelhouders medegedeeld.

Bij beperking of opheffing van het voorkeurrecht kan de algemene vergadering bepalen dat bij de toekenning van nieuwe aandelen voorrang wordt gegeven aan de vroegere aandeelhouders in welk geval de inschrijvingstermijn tien dagen moet bedragen.

Wanneer het voorkeurrecht wordt beperkt of opgeheven ten gunste van één of meer bepaalde personen die geen personeelsleden zijn van de vennootschap of van een van haar dochtervennootschappen dienen de voorwaarden nageleefd te worden zoals bepaald door artikel 598 van het Wetboek van vennootschappen.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar. De nieuwe aandelen die door de blote eigenaar met eigen middelen verkregen worden, komen hem in volle eigendom toe. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De nieuwe aandelen die door de vruchtgebruiker met eigen middelen verkregen worden, komen hem in volle eigendom toe. De blote eigenaar en vruchtgebruiker kunnen in onderling akkoord hierover een afwijkende regeling treffen."

15. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 7 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 7. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA.

Wanneer een kapitaalverhoging een inbreng in natura omvat, maakt de commissaris of, wanneer die er niet is, een door de raad van bestuur aan te wijzen bedrijfsrevisor, vooraf een verslag op. In een bijzonder verslag, waarbij het verslag van de commissaris/bedrijfsrevisor wordt gevoegd, zet de raad van bestuur uiteen waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag.

Voorgaande alinea is niet van toepassing wanneer een inbreng in natura plaatsvindt in één van de vormen bepaald zoals in artikel 602§2 van het Wetboek van vennootschappen. Indien van deze mogelijkheid gebruik wordt gemaakt, zal de raad van bestuur binnen één maand na de effectieve datum van de inbreng in natura de wettelijk vereiste verklaring neerleggen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

, behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bij afwijking van artikel 448, tweede lid, 2° van het Wetboek van vennootschappen moeten de' aandelen die geheel of ten dele overeenstemmen met een inbreng in natura, dadelijk worden volgestort."

1.6. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 9 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 9. AARD VAN DE AANDELEN.

Re niet volgestorte aandelen zijn op naam.

Re volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen voorzien door de wet.

Re eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden en waarvan de effecthouders kennis mogen nemen. Naar aanleiding van de inschrijving in dit register wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Elke overdracht zal slechts gevolg hebben na de inschrijving in het register van de verklaring van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdragen en de overnemer of hun vertegenwoordigers. De algemene vergadering van aandeelhouders is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm. Na iedere wijziging zat een nieuwe afdruk worden gemaakt. Deze afdrukken zullen bewaard blijven op de zetel van de vennootschap.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstetling. Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, geschorst. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Van zodra de vennootschap op de hoogte werd gebracht van het bestaan van een recht van vruchtgebruik op door haar uitgegeven aandelen, hebben zowel de vruchtgebruiker als de blote eigenaar het recht om van de vennootschap alle informatie te ontvangen die zij aan haar aandeelhouders verstrekt. De vruchtgebruiker en de blote eigenaar hebben, voor zover zij aan de daartoe gestelde voorwaarden voldoen, het recht om de bijeenroeping van een algemene vergadering te eisen. De vruchtgebruiker en de blote eigenaar hebben het recht om op aile algemene vergaderingen aanwezig te zijn. Zij kunnen er beide het vraagrecht uitoefenen.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, maar met uitzondering van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging door inbreng in geld, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

1.7. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 10 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 10. OVERDRACHT VAN AANDELEN, CONVERTEERBARE OBLIGATIES EN WARRANTS

De overdracht van aandelen is aan geen enkele beperking onderworpen, behoudens andersluidende aandeelhoudersovereenkomsten.

Deze regeling is van toepassing op alle aandelen van de vennootschap alsook op alle eventuele converteerbare obligaties en warrants, uitgegeven door de vennootschap."

18. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 11 van de statuten te vervangen

door volgende tekst:

"Artikel 11. VERKRIJGING VAN EIGEN AANDELEN OF CERTIFICATEN

Conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen kan de vennootschap tot

verkrijging van eigen aandelen of certificaten overgaan."

19. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 12 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 12. AANDELEN ZONDER STEMRECHT.

Conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen kan de vennootschap, mits naleving van de voorwaarden gesteld voor statutenwijziging, overgaan tot de creatie van aandelen zonder stemrecht."

20. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 13 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 13. OBLIGATIES EN WARRANTS EN CERTIFICATEN.

De vennootschap mag te allen tijde obligaties uitgeven bij besluit van de raad van bestuur. Evenwel mag tot de uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties of warrants slechts besloten worden door de algemene vergadering die beraadslaagt met naleving van de voorschriften omtrent statutenwijziging.

De vennootschap kan, in het belang van de vennootschap, haar medewerking verlenen aan een derde voor de uitgifte door deze derde van certificaten die de effecten van de vennootschap



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

vertegenwoordigen, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De' vennootschap kan besluiten de kosten verbonden aan de certificering en aan de oprichting en werking van de emittent van de certificaten ten laste te nemen. De certificaathouders, de emittent van de certificaten of derden kunnen zich enkel beroepen op de medewerking van de vennootschap voor de uitgifte van de certificaten indien de vennootschap haar medewerking schriftelijk aan de emittent heeft bevestigd. De emittent van certificaten die betrekking hebben op effecten op naam, moet zich aan de vennootschap in die hoedanigheid bekendmaken. De vennootschap neemt die vermelding op in het betrokken register van effecten."

21. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 15 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 15. BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder, twee bestuurders, ten minste vijf volle dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail of enig ander telecommunicatiemiddel zoals vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt ais regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur vinden plaats ïn België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag slechts één van zijn collega's vertegenwoordigen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd Is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Bij eenparig akkoord van alle bestuurders kan de techniek van de tele- of videoconferentie aangewend worden voor het houden van een vergadering van de raad van bestuur. Dit akkoord kan blijken uit de effectieve deelname van aile bestuurders aan een dergelijke vergadering of kan op voorhand verleend worden per brief, fax, e-mail of via enig ander telecommunicatiemiddel zoals vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, en dit voor één bepaalde vergadering of tot nader order voor alle op dergelijke wijze te houden vergaderingen. Dit akkoord kan "ad nutum" ingetrokken worden op één van de voormelde wijzen, doch niet tijdens een vergadering zelf, Dergelijke vergaderingen kunnen enkel dienen als forum voor discussie en beraadslaging. Zelfs wanneer hierin besluiten worden genomen, worden deze pas van kracht wanneer zij een schriftelijke vorm hebben aangenomen en door aile bestuurders werden ondertekend, met dien verstande dat gebruik kan worden gemaakt van alle voornoemde informatiedragers.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder ondertekent.

Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dienen de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-'behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders."

22. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 16 van de statuten (bestuursbevoegdheid  taakverdeling binnen de raad van bestuur) te vervangen door de tekst zoals verder vermeld.

23. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 17 van de statuten (vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur) te vervangen door de tekst zoals verder vermeld.

24. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 21 van de statuten (oproeping) te vervangen door de tekst zoals verder vermeld.

25. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 23 van de statuten (deponering van effecten) te vervangen door de tekst zoals verder vermeld.

26. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 31 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"ARTIK1L 31. MEERDERHEID.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding, blanco of ongeldige stem op de gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen."

27. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 37 van de statuten (uitkering) te vervangen door de tekst zoals verder vermeld.

28. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 40 van de statuten te schrappen.

29. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 42 van de statuten (ontbinding en vereffening) te vervangen zoals verder vermeld.

30. Ne elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

Naam De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap; zij draagt de benaming "DD trans".

Zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5.

Doel : Het doel van de vennootschap is :

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN, MET UITZONDERING VAN DE ACTIVITEITEN EN VERRICHTINGEN, DIE WETTELIJK VOORBEHOUDEN ZIJN MN DEPOSITOBANKEN, HOUDERS VAN DEPOSITO'S OP KORTE TERMIJN, SPAARKASSEN, HYPOTHEEKMAATSCHAPPIJEN, KAPITALISATIEONDERNEMINGEN, ONDERNEMINGEN VOOR VERMOGENSBEHEER EN BELEGGINGSADVIES :

a. het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen ;

b. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering ;

c. het uitoefenen van management, consulting en beheersactiviteiten. Deze activiteiten

omvatten ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, administratie, marketing, human ressources, informaticatoepassingen, technische analyses, producten en eveneens hun ontwikkeling, processing en bestuur ;

d. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke

overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard ;

e. het deelnemen in en het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen ;

f. het verhuren of huren al of niet onder het stelsel van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing ;

g. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, rnengselontwerpen en andere productiesamenstellingsformules en aanverwante immateriële duurzame activa

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 41.1

h, het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen ;

1. het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair

verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden of het verlenen van aval voor die schulden.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen), met het oog op het vetlonen van haar zaakvoerder(s) in geld en/of in natura.

j. De uitbating van een onderneming voor land-, zee- en luchtvervoer, alsmede het optreden

als tussenpersoon en commissionair voor vervoer, transit, grensexpeditiekantoor, goederenbehandeling, groupage- en degroupagedienst, laden en lossen van schepen, het stockeren en de opslag van goederen, het in bewaring nemen van schepen, vertegenwoordiger in toerusting van schepen, alsmede alle bevrachting, het verhuren van vrachtwagens en alle andere transportvoertuigen, en alle neven- en aanverwante activiteiten betreffende dit doel.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

k. Het verhandelen, kopen, verkopen, stokkeren, fabriceren, concessioneren van allerlei goederen die in verband staan met het goederentransport over de weg; zoals trekkers, opleggers, onderdelen van vrachtwagens, garagemateriaal, banden, zonder dat deze opsomming beperkend is.

1, Kleinhandel in computer en standaardprogrammatuur, verlenen van advies over soorten computers en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur, activiteiten van systeemintegrator.

m. Kleinhandel in kantoormateriaal en meubelen.

n. Het organiseren van trainingen in het kader van transport en logistiek

o, Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken,

laten uitrusten, ombouwen, zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden

De vennootschap mag bovendien alle verrichtingen doen zowel op handels- als op nijverheidsgebied, zowel roerend ais onroerend, van financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel, en die de uitbreidingen het bestaan van de vennootschap kunnen bevorderen.

De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door inbreng, samensmelting, inschrijving of op andere wijze in alle ondernemingen.

II. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, ...; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 71.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

DE VENNOOTSCHAP KAN ZOWEL TOT WAARBORG VAN EIGEN VERBINTENISSEN ALS TOT WAARBORG VAN VERBINTENISSEN VAN DERDEN BORG STELLEN, ONDER MEER DOOR HAAR GOEDEREN IN HYPOTHEEK OF IN PAND TE GEVEN. INCLUSIEF DE EIGEN HANDELSZAAK.

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderdachtendertigduizend vijfhonderdeenenveertig euro éénennegentig cent (¬ 538.541,91).

Het wordt vertegenwoordigd door zesduizend vierhonderd achtentachtig (6.488) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/zesduizend vierhonderd achtentachtigste (1/6.4SSSte) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijk reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

Alle dividenden die worden toegekend voor periodes waarin een recht van vruchtgebruik bestond of bestaat komen in voile eigendom toe aan de vruchtgebruiker.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen. Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

De vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te alle tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

_]Nannfier__een_rechtspersn _tat_ustuur_dgc wor_dt_henoemd,_cs.dezg.Y,eglicht.onder_zijn et-k :en,.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De bestuurders zijn herbenoembaar.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de bestuurder aangeduid door de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt, zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

Alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren, worden tot de daden van dagelijks bestuur gerekend.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Iedere gedelegeerde bestuurder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de bovengemelde.

Commissaris

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Bedrijfsrevisoren", met zetel te Greenland, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 te 1090 Brussel (Jette), kantoor houdende te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel Dalle, bedrijfsrevisor.

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op 'de tweede dinsdag van juni om negen uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschapen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping, of enige onregelmatigheid in de oproeping."

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degenen, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dan zal de raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voorvermeld artikel, aan de houders van aandelen op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Iedere obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, op de zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd."

)Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel J.322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats warden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)men en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit. Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

31. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan VGD Accountants & Belastingconsulenten te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaal 43A evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Vergadering van de raad van bestuur dd 11 juni 2014

Gecoördineerde statuten

Meester Sophie Delaere, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme -- Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

15/01/2014
ÿþMod Won' 11.1

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITr UR DELGE

f,  m NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGO~ (AFDELING BRUGGE)

TAATS D ,2 4 DEC, 2013"

Griffie e griffier.

08- LGISCH

Ondernemingsar : 0425.370,635

Benaming

(voluit) : D D TRANS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Karveelstraat 5, 8380 Zeebrugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING (GEDELEGEERDE) BESTUURDERS

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van NV D.D. Trans, gehouden op de zetel van de vennootschap op 16 december 2013;

"Met eenparigheid van stemmen beslist de bijzondere algemene vergadering het ontslag van volgende vennootschappen te aanvaarden en dit met ingang van vandaag:

- Ragnarok BVBA, met zetel te 9000 Gent, Gravin Johannastraat 35, vast vertegenwoordigd door de heer

Tom Motmans, wonende te 9000 Gent, Gravin Johannastraat 35;

-Training & Coaching Services Comm.V., met zetel te 3012 Wilsele, Vierhuizenstraat 6, vast

vertegenwoordigd door de heer Georges Anthoon, wonende te 3012 Wilsele, Vierhuizenstraat 6;

Kportfotio NV, met zetel te 8000 Brugge, Buiten Boeverievest 1, vast vertegenwoordigd door mevrouw

Kelly De Dijcker, wonende te 8000 Brugge, Buiten Boeverievest 1;

- Mevrouw Christine De Dijcker, wonende te 8380 Brugge (Lissewege), Scharphoutstraat 106;

OVS Comm.V., met zetel te 9860 Oosterzele, Dreef 41, vast vertegenwoordigd door de heer Hubert

Ooghe, wonende te 9860 Oosterzele, Dreef 41."

Uittreksel tilt de notulen van de Raad van Bestuur van NV D.D. Trans, gehouden op de zetel van de vennootschap op 16 december 2013:

"De raad van bestuur neemt kennis van het einde van het mandaat van mevrouw Christine De Dijoker ais bestuurder van de vennootschap en besluit tevens een einde te stellen aan haar mandaat ais gedelegeerd bestuurder.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen volgende vennootschappen te benoemen tot gedelegeerd bestuurder, en dit met ingang van vandaag tot aan de algemene vergadering gehouden in 2017,

Chrimarc BVBA, met zetel te 8380 Zeebrugge, Karveelstraat 5, vast vertegenwoordigd door mevrouw Kelly De Dijcker, wonende te 8000 Brugge, Buiten Boeverievest 1;

De Dijk NV, met zetel te 8380 Zeebrugge, Karveelstraat a, vast vertegenwoordigd door mevrouw Christine De Dijcker, wonende te 8380 Brugge (Lissewege), Scharphoutstraat 106."

De Dijk NV

w. Christine De Dijcker

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/01/2013
ÿþmod 11.1

' 1

Ondernemingsnr z. 0425.370:635

Benaming (voluit) : DD trans

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Karveelstraat 5

8380 Brugge (Zeebrugge)

Onderwerp akte :Verlenging boekjaar

Uit een proces-verbaal opgesteld door meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te! Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van' Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op zesentwintig december tweeduizend en twaalf, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone; algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap « DD TRANS », te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5, waarbij volgende beslissingen werden genomen met! eenparigheid van stemmen :

;I 1. De vergadering besloot het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één; december en af te sluiten op dertig november van het daaropvolgend jaar.

2. De vergadering besloot de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te; houden op drie april om negen uur.

3. 1° De vergadering besloot het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één; januari tweeduizend en twaalf (01/01/2012) te verlengen tot en af te sluiten op dertig november tweeduizend dertien (30/11/2013).

;! 2° De vergadering besloot dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per tweeduizend en dertien, zal gehouden worden op drie april, tweeduizend en veertien om 9.00 uur.

i! 4. De vergadering besloot de artikelen 20 en 35 van de statuten aan te passen aan voorgaandei besluiten, zoals verder vermeld onder het vijfde besluit.

5. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de; statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt, met volgende te publiceren; ,, kenmerken :

Naam De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap; zij draagt de!

benaming "DD trans". .

Zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraati

5.

Doel : De vennootschap heeft tot doel, in de hoedanigheid van tussenpersoon, voor eigen;

rekening of voor rekening van derden of bij wijze van deelneming met derden, in België of in het;

buitenland:

Het uitbaten van een onderneming voor:

- goederenvervoer langs de weg, zowel nationaal als internationaal;

- goederenbehandeling welke omvat: het laden, het lossen, de controle, het wegen, de bewaking,?

het verpakken, het stapelen, het stouwen en het opslaan van goederen;

verhuring van motorvoertuigen, werfmaterieel en aanverwanten;

- aile werkzaamheden door coördinatie van onderaannemers;

- het uitbaten van expeditiebedrijf en grensexpeditiekantoor met vervullen van,

douaneformaliteiten

:! - het verhandelen, kopen, verkopen, stokkeren, fabriceren, concessioneren van allerlei goederen!

die in verband staan met het goederentransport over de weg; zoals trekkers, opleggers,

onderdelen van vrachtwagens, garagemateriaal, banden, zonder dat deze opsomming beperkend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD tec_GRIPgIE det

Luik B 1



fl11 I lIID II I lI lIl I II

>13015512*

ELG~EDHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdring Brugge)

16 -01- 2013 op: 0 7 JAtt,20t13 ,

nier

Griffie

~

beF

aa Be Stai

I

N

EL

ONITEUR

GISCH STA

TSBLAD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-Vehoucdn

aan" het

Belgisch Staatsblad



- het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven in het algemeen met' betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementsadvies, marketing, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium.

- kleinhandel in computer en standaardprogrammatuur.

- kleinhandel in kantoormateriaal en meubelen.

- verlenen van advies over soorten computers en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur.

- activiteiten van systeemintegrator.

Deze opsomming is aanduidend en niet beperkend,

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap mag bovendien alle verrichtingen doen zowel op handels- als op nijverheidsgebied, zowel roerend ais onroerend, van financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel, en die de uitbreidingen het bestaan van de vennootschap kunnen bevorderen.

De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door inbreng, samensmelting, inschrijving of op andere wijze in alle ondernemingen.

Zij kan ook functies van beheer van andere vennootschappen waarvan zij aandeelhouder is, uitoefenen.

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd achtentachtigduizend vierhonderd veertig euro negenenveertig cent (¬ 588.440,49).

Het wordt vertegenwoordigd door zesduizend vierhonderd achtentachtig (6.488) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/zesduizend vierhonderd achtentachtigste (1/6.488ste) van het kapitaal vertegen-woordigen.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één december en eindigt op dertig november van het daaropvolgende jaar.

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen. Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

De vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" 1

Voor-

Vbehouçn aanfhet Belgisch

Staatsblad



evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te alle tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De bestuurders zijn herbenoembaar.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de bestuurder aangeduid door de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

Alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren, worden tot de daden van dagelijks bestuur gerekend.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Iedere bestuurder of gedelegeerde bestuurder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder. In afwijking van het Wetboek van vennootschappen, zal de vennootschap pas geldig verbonden zijn door het gezamenlijk optreden van 1 bestuurder en 1 gedelegeerd bestuurder of 2 gedelegeerde bestuurders bij :

- de aanwerving van kaderleden,

- de investeringen waarvan het bedrag hoger is dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00),

- het verstrekken van zekerheden voor een bedrag hoger dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00),

- bankleningen, waarvan het bedrag hoger is dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), andere

dan van zaakvoerders of aandeelhouders van de vennootschap,

- de aan- en verkoop van onroerende goederen,

- de aan- en verkoop van participaties aan andere vennootschappen.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat

ze openbaar zijn gemaakt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon

uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de bovengemelde.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mal 11,1

Commissaris

VGD BEDRIJFSREVISOREN vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel DALLE, kantoor houdend te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43/A

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal plaatsvinden op drie april om negen uur op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag (exclusief zaterdag) plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die

één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De

aandeelhoudersvergaderingen vinden plaats op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan door middel van een aankondiging die wordt geplaatst:

a) ten minste vijftien dagen voor de vergadering, in het Belgisch Staatsblad;

b) behalve voor de vergaderingen die plaatsvinden in de gemeente, op de plaats, de dag en het uur aangeduid in de oprichtingsakte met een agenda die zich beperkt tot de behandeling van de jaarrekening, het jaarverslag en, in voorkomend geval, het verslag van de commissarissen en de stemming over de kwijting te verlenen aan de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, in een nationaal verspreid blad. Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld bij gewone brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen; van de vervulling van deze formaliteit behoeft evenwel geen bewijs te worden overgelegd.

Wanneer aile aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met mededeling van de oproepingen worden volstaan; dergelijke mededeling geschiedt met aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschapen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping, of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degenen, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in -arEikel--33--van deze--statuten,-dan--zal de-- raad --van--bestuur-,--samen--met--haar--rondschrijven"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-tehouçen aanehet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

waarvan sprake in voorvermeld artikel, aan de houders van aandelen op naam en aan de' eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Iedere obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, op de zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens vijf volle werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn effecten aan toonder of zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)men en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

6. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de bestuurder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan VGD Accountants & Belastingconsulenten met zetel te 8500 Kortrijk, spinnerijkaai 43A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Meester Christian Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Voor-j pi1ouaen aarr het Belgisch Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 21.06.2012 12193-0517-035
30/01/2012
ÿþMptl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VONITEUR E

!!~ 1 r-

~

ELGISCH STAA

NEERGELEGD ter GRIFFIE de, RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

0 JAN, 2012

r1n .-rirrt~

Griffie

ELGE

2012 TSBLAD

VIII AV ~~VIIYI IIIIIIIII II

*iaoaei~i*

? Ondernemingsnr 0425.370.635

Benaming

(voluit) : D.D. - Trans

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Karveelstraat 5, 8380 Zeebrugge

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap D.D. Trans heeft op 15 december 2011 beslist om als; bestuurder aan te stellen, met ingang van heden:

"Ragnarok BVBA" met maatschappelijke zetel te Gravin Johannastraat 35, 9000 Gent, BTW BE

0834.574.043, RPR Gent, vast vertegenwoordigd door de heer Tom Motmans.

Het mandaat loopt tot de algemene vergadering 2014.

Christine De Dijcker

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2011
ÿþOndernemingsnr : 0425.370.635

Benaming : D.D.-TRAPS

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Karveelstraat 5

8380 Brugge (Zeebrugge)

Onderwerp akte :Partiële splitsing door oprichting van een nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Wlelingendijk" - kapitaalvermindering

Uit een proces-verbaal opgesteld door meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te!; Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme -- Notaris Christian Van;; Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op drieëntwintig juni;; tweeduizend en elf, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone; algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap « D.D.-TRANS », te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5, waarbij volgende beslissingen werden genomen met;; eenparigheid van stemmen :

Kennisneming en bespreking van het voorstel van partiële splitsing opgesteld door de Raad van!! Bestuur op 10/05/2011 neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Brugge op; 12/05/2011, overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen en waarvan de;, aandeelhouders kosteloos een afschrift kunnen bekomen.

De Burgerlijke CVBA VGD Bedrijfsrevisoren te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A,h vertegenwoordigd door de heer DALLE Jean-Michel, heeft daarenboven op datum van,'; 22/06/2011 een schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in de in;; het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap.

De conclusies van deze verslagen luiden letterlijk als volgt: ;r

Overeenkomstig artikel 742 en 743 van het Wetboek van Vennootschappen zal worden besloter;. tot een partiële splitsing van de NV D.D.-TRANS, waarbij de onroerende goederen, zullen;! overgaan naar een nieuw op te richten vennootschap namelijk de BVBA "WIELINGENDIIK

De totale inbreng bedraagt 884.948,70 EUR. De activa, die schuldenvrij worden overgedragen, ï; bedragen 884.948,70 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de bestuurders en zaakvoerders van de. vennootschappen verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen eni1 voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van;; de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van:, nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de toegepaste methode van waardering met betrekking tot de in te brengen activa,,; rekening houdt met de boekhoudkundige continuïteit in toepassing van artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001, bedrijfseconomisch verantwoord is.

4. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering;, bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van;' waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen dei' inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding;; ;, van de inbreng in natura bestaat uit vijfendertigduizend drieënnegentig aandelen (35.093),; aandelen van de BVBA "WIELINGENDIIK", zonder vermelding van nominale waarde, die in het:: kader van de partiële splitsing van de NV D.D.-TRANS worden uitgereikt aan de aandeelhouders;; van laatstgenoemde vennootschap, in verhouding tot hun aandelenbezit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11109938*

8

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdelin ugge) op: o 5 juli ait

Griffue De arif~`1er.

~

;

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

rnod 2.1



Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen de in het huidig verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura in de BVBA WIELINGENDIJK, bijgevolg kan het huidig verslag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Een exemplaar van het verslag met betrekking tot de inbreng in natura in de op te richten vennootschappen zal neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel."

1. Met eenparigheid besloot de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het document bedoeld onder punt 1 op de agenda.

De vergadering verklaart met eenparigheid kennis genomen te hebben van de inhoud van dit document.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

2. Na lezing gehoord te hebben van de twee eerste leden van artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen, beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de artikels 745, 746 en 748 van het Wetboek van vennootschappen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst.

3. De vergadering neemt akte van de melding van het bestuursorgaan geen kennis te hebben van belangrijke wijzigingen die zich in de activa en passiva van de vennootschap zouden hebben voorgedaan sinds de datum van opstelling van het voorstel van partiële splitsing waarvan hierboven sprake.

4. De voorzitter wordt ontslagen het in de agenda aangekondigde verslag voor te lezen, met name het verslag opgesteld door de Burgerlijke CVBA VGD Bedrijfsrevisoren te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, vertegenwoordigd door de heer DALLE Jean-Michel, over de inbreng in natura overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen door de Raad van Bestuur aangesteld, waarvan de conclusies reeds hierboven werden weergegeven.

In de mate nuttig en nodig, verklaren vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

Dit verslag zal neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

5. VERRICHTING MET SPLITSING GELIJKGESTELD:

A. Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van onderhavige vennootschap "DD-TRANS" door overgang van het onroerend actief in een nieuw op te richten vennootschap genaamd "WIELINGENDIJK".

Het hierna genoemde onroerend actief zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

B. Beschrijving van het overgedragen vermogen

Comparanten verklaren dat volgend onroerend goed in de nieuw op te richten vennootschap "WIELINGENDIJK" wordt ingebracht:

I. BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

Het vermogen van de gesplitste vennootschap dat aan de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WIELINGENDIJK" wordt overgedragen, bevat een onroerend goed, waarvan de beschrijving, het bewijs van eigendom, de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierna zijn beschreven.

ONROERENDE GOEDEREN: INBRENG ONDERWORPEN AAN EEN BIJZONDERE VORM VAN PUBLICITEIT (artikel 683 Wetboek van vennootschappen).

In het door de op te richten vennootschap "WIELINGENDIJK" overgenomen onroerend vermogen van de gesplitste vennootschap is het onroerend goed als hierna beschreven begrepen.

Stad Brugge, twaalfde afdeling

Een garagewerkplaats, staande en gelegen te Brugge (Zeebrugge), Kraakstraat nummer ' 8, volgens kadaster gekend als 'GAR/WERKPL.', en zowel volgens titel als thans gekend op het kadaster (volgens kadastraal uittreksel in datum van éénendertig maart tweeduizend en elf) in de sectie Q, nummer 200/C, met een oppervlakte van zeventienduizend acht-honderd zevenendertig vierkante meter (17.837m2), en een laatst gekend kadastraal inkomen van zevenentwintigduizend honderd zesenzestig euro nul cent (¬ 27.166,00).

ALGEMENE OVERDRACHTSVOORWAARDEN

1/ De verkrijgende vennootschap verkrijgt de eigendom van alle materiële en immateriële bestanddelen en worden in alle rechten, contracten, schuld-vorderingen en schulden die door de gesplitste vennootschap wordt overgedragen, gesubrogeerd vanaf de datum waarop de splitsing daadwerkelijk wordt verwezenlijkt, zonder dat hieruit schuldvernieuwing tot stand kan komen. Zij krijgen de genotsrechten vanaf één januari tweeduizend en elf

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 2.1



2/ Met ingang van één januari tweeduizend en elf draagt de verkrijgende vennootschap, alle belastingen, taksen, verzekeringspremies en  bijdragen alsook alle lasten van welke aard ook die het hun overgedragen goed (kunnen) bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en het genot ervan.

3/ De verkrijgende vennootschap neemt het haar overgedragen goed over in de staat waarin het zich momenteel bevindt, zonder mogelijkheid van verhaal tegen de gespliste vennootschap uit welke hoofde ook, zoals bouwgebreken, slijtage of de slechte staat van het materieel, van de inrichtingen, van de uitrusting en van de roerende goederen, vergissingen in de aanduiding of de oppervlakte, insolvabiliteit van de schuldenaars,

4/ De eventuele schulden van de gesplitste vennootschap met betrekking tot de overgedragen goederen gaan van rechtswege over op de verkrijgende vennootschap, die in dit opzicht in alle rechten en verplichtingen van de gesplitste vennootschap worden gesubrogeerd, zonder dat hieruit schuldvernieuwing tot stand kan komen.

Conform het splitsingsvoorstel rusten er geen schulden en lasten op de percelen die partieel worden afgesplitst van de naamloze vennootschap "D.D. Trans", zodat zij schuldenvrij overgaan

" naar de nog op te richten bvba "Wielingendijk"

" Bijgevolg zal de verkrijgende vennootschap het volledige passief betreffende het bij haar ingebrachte deel in plaats van de gesplitste vennootschap voldoen; zij zal met name de interesten betalen en alle aangegane schulden en leningen die door de gesplitste vennootschap werden ingebracht, terugbetalen op de vervaldagen zoals overeengekomen tussen de gesplitste vennootschap en haar schuldeisers.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke en conventionele zekerheden die erbij horen, vallen niet onder deze splitsing, zonder verplichting tot betekening, endossement of inschrijving voor de merken of panden op het handelsfonds, of tot overschrijving.

5/ De verkrijgende vennootschap moet, alle akkoorden, aannemingen, overeenkomsten en verbintenissen van welke aard ook uitvoeren, aangezien alle overeenkomsten van de gesplitste vennootschap werden overgedragen, met inbegrip van de contracten intuitu personae en alle contracten en verbintenissen aangegaan met het door de gesplitste vennootschap tewerkgestelde personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag waarop de splitsing daadwerkelijk wordt verwezenlijkt.

6/ Alle geschillen en vorderingen met betrekking tot de overgedragen goederen al dan niet in rechte, hetzij als eiser, hetzij als verweerder, worden opgevolgd door de verkrijgende vennootschap, die de voordelen ervan zullen genieten of de gevolgen ervan zullen dragen.

7. De overdracht van het vermogen omvat in het algemeen:

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke of buitengerechtelijke vorderingen, administratieve beroepen, voordelen van eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke zekerheden en zekerheden waarover de gesplitste vennootschap, om welke reden ook, beschikt tegenover enige derde, met inbegrip van de overheidsbesturen;

b) de last van aile passiva van de gesplitste vennootschap tegenover derden, met inbegrip van de passiva die later kunnen dienen als verbintenissen aangegaan vóór datum van deze notulen, alsook de uitvoering van alle verbintenissen die de gesplitste vennootschap om welke reden ook tegenover derden heeft aangegaan;

c) de boekhoudkundige archieven en documenten betreffende het overge-dragen vermogen, onder de verplichting voor de verkrijgende vennootschap om deze archieven en documenten te bewaren.

Dit besluit wordt met eenparigheid van de stemmen goedgekeurd.

KOSTEN

De vergadering beslist met eenparigheid dat alle kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde verrichting ten laste zijn van de gesplitste vennootschap "D.D-Trans".

NIET-TOEGEKENDE BESTANDDELEN

Teneinde discussie te vermijden aangaande de toescheiding van bepaalde vermogensbestanddelen van de naamloze vennootschap "D.D.-Trans", ingeval de hierbij beschreven toescheiding geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Wielingendijk" toe te wijzen zijn, dan wel blijven bij de de naamloze vennootschap "D.D.-Trans"blijven toebehoren aan de de naamloze vennootschap "D.D.-Trans".

De de naamloze vennootschap "D.D.-Trans" zal derhalve alle activa blijven behouden waaromtrent geen duidelijke toescheiding is vast te stellen, alsook alle passiva die niet duidelijk toegescheiden zijn aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Wielingendijk".

C. Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschao- ruilverhouding

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de nieuw op te richten vennootschap worden toebedeeld als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 2.1

VENNOTEN Aantal aandelen

DE DLICKER Christine 7

DE DIJCKER Kelly 7

De naamloze vennootschap "DE DIJK" MET ONDERNEMINGSNUMMER 0832.890.302 35.079

Totaal van de aanwezige aandelen : 35.093

Totaal vertegenwoordigde aandelen: vijfendertigduizend en drieënnegentig (35.093) aandelen, hetzij de totaliteit van de bestaande aandelen overeenkomstig het splitsingsvoorstel de dato tien mei tweeduizend en elf, voormeld.

DEELNAME IN DE WINST

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst deelneemt, vanaf heden voor rekening van de op te richten vennootschap.

BOEKHOUDKUNDIGE DATUM

Aile verrichtingen vanaf een januari tweeduizend en elf uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

6. De vergadering beslist de vermindering van het patrimonium van de vennootschap ingevolge de partiële splitsing aan te rekenen door een kapitaalvermindering, zonder vernietiging van aandelen, ten belope van vijfendertigduizend en drieënnegentig euro achtenzeventig cent (C 35.093,78) zodat het gebracht wordt van zeshonderd drieëntwintigduizend vijfhonderd vierendertig euro zevenentwintig cent (C 623.534,27) op vijfhonderd achtentachtigduizend vierhonderd veertig euro negenenveertig cent (C 588.440,49). Voor de verdere uitwerking van de splitsing en inbreng, verwijzen partijen naar de cijfermatige uitwerking van de afsplitsing, als bijlage van voormeld splitsingsvoorstel.

Artikel 5 wordt in die zin aangepast, zoals verder vermeld in de statuten.

7. Voorstel om huidig artikel 10 (overdracht van aandelen, converteerbare obligaties en

warrants) te vervangen als volgt:

Artikel 10. OVERDRACHT VAN AANDELEN, COVERTEERBARE OBLIGATIES EN WARRANTS.

De overdracht van aandelen is aan geen enkele beperking onderworpen, behoudens

anderluidende aandeelhoudersovereenkomsten.

Deze regeling is van toepassing op alle aandelen van de vennootschap alsook op alle eventuele

converteerbare obligaties en warrants, uitgegeven door de vennootschap.

VOORSTEL VAN VERVANGING VAN ARTIKELEN 11 EN 13 ALS VOLGT:

Artikel 13. OBLIGATIES EN WARRANTS.

De vennootschap mag te allen tijde obligaties uitgeven bij besluit van de raad van bestuur.

Evenwel mag tot de uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties of warrants slechts

besloten worden door de algemene vergadering die beraadslaagt met naleving van de

voorschriften omtrent statutenwijziging.

Artikel 11. VERKRIJGING VAN EIGEN EFFECTEN

Voor de verkrijging door de vennootschap van haar eigen aandelen of eventuele winstbewijzen

door aankoop of ruil, is geen beslissing van de algemene vergadering vereist, wanneer deze

verkrijging noodzakelijk is ter vermijding van dreigend ernstig nadeel voor de vennootschap.

VOORSTEL TOT WEGLATING VAN ARTIKEL 16 (DIRECTIECOMITÉ)

VOORSTEL VAN VERVANGING VAN ARTIKEL 17 "VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE

RAAD VAN BESTUUR", zoals verder vermeld.

VOORSTEL WIJZIGING ARTIKEL 36 ALS VOLGT:

Artikel 36. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen

voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de

wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van

het saldo van de nettowinst.

DE VERGADERING BESLIST OM HET ARTIKEL 1 VAN DE STATUTEN TE WIJZIGEN ZODAT DEZE VOORTAAN ALS VOLGT ZAL LUIDEN:

Artikel 1. Rechtvorm  Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming

"DD trans".

De statuten zullen voortaan luiden als volgt :

Naam De vennootschap heeft de rechtsvorm van een

benaming ""DD trans".".

Zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Brugge (Zeebrugge),

5.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

naamloze vennootschap; zij draagt de

Karveelstraat

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Doel : De vennootschap heeft tot doel, in de hoedanigheid van tussenpersoon, voor eigen'

rekening of voor rekening van derden of bij wijze van deelneming met derden, in België of in het

buitenland:

Het uitbaten van een onderneming voor:

- goederenvervoer langs de weg, zowel nationaal als internationaal;

- goederenbehandeling welke omvat: het laden, het lossen, de controle, het wegen, de bewaking, ,

het verpakken, het stapelen, het stouwen en het opslaan van goederen;

- verhuring van motorvoertuigen, werfmaterieel en aanverwanten;

- alle werkzaamheden door coördinatie van onderaannemers;

- het uitbaten van expeditiebedrijf en grensexpeditiekantoor met vervullen van douaneformaliteiten

- het verhandelen, kopen, verkopen, stokkeren, fabriceren, concessioneren van allerlei goederen die in verband staan met het goederentransport over de weg; zoals trekkers, opleggers, onderdelen van vrachtwagens, garagemateriaal, banden, zonder dat deze opsomming beperkend is.

- het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementsadvies, marketing, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium.

- kleinhandel in computer en standaardprogrammatuur.

- kleinhandel in kantoormateriaal en meubelen.

- verlenen van advies over soorten computers en hun configuratie en toepassing van bijhorende program matuur.

- activiteiten van systeemintegrator.

Deze opsomming is aanduidend en niet beperkend.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap mag bovendien alle verrichtingen doen zowel op handels- als op nijverheidsgebied, zowel roerend als onroerend, van financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel, en die de uitbreidingen het bestaan van de vennootschap kunnen bevorderen.

De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door inbreng, samensmelting, inschrijving of op andere wijze in alle ondernemingen.

Zij kan ook functies van beheer van andere vennootschappen waarvan zij aandeelhouder is, uitoefenen.

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd achtentachtigduizend vierhonderd veertig euro negenenveertig cent (¬ 588.440,49).

Het wordt vertegenwoordigd door zesduizend vierhonderd achtentachtig (6.488) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/zesduizend vierhonderd achtentachtigste (1/6.488ste) van het, kapitaal vertegen-woordigen.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijk reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen. Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen. Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen tel ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten' overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

De vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

' Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te alle tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben,

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De bestuurders zijn herbenoembaar.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de bestuurder aangeduid door de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of ' meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

Alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren, worden tot de daden van dagelijks bestuur gerekend.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1111111 41

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Iedere bestuurder of gedelegeerde bestuurder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

In afwijking van het Wetboek van vennootschappen, zal de vennootschap pas geldig verbonden zijn door het gezamenlijk optreden van 1 bestuurder en 1 gedelegeerd bestuurder of 2 gedelegeerde bestuurders bij :

- de aanwerving van kaderleden,

- de investeringen waarvan het bedrag hoger is dan vijfentwintigduizend euro (C 25.000,00),

- het verstrekken van zekerheden voor een bedrag hoger dan vijfentwintigduizend euro (C 25.000,00),

- bankleningen, waarvan het bedrag hoger is dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), andere dan van zaakvoerders of aandeelhouders van de vennootschap,

- de aan- en verkoop van onroerende goederen,

- de aan- en verkoop van participaties aan andere vennootschappen.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat ze openbaar zijn gemaakt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de bovengemelde.

' Commissaris

VGD Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel DALLE, kantoor houdend te 9830 Sint-Martens-Latem, Eikeldreef 14, is benoemd als commissaris van de vennootschap. .Jaarvergadering

De jaarvergadering zal plaatsvinden op de derde vrijdag van de maand mei om veertien uur op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag (exclusief zaterdag) plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die

één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De

aandeelhoudersvergaderingen vinden plaats op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan door middel van een aankondiging die wordt geplaatst:

a) ten minste vijftien dagen voor de vergadering, in het Belgisch Staatsblad;

b) behalve voor de vergaderingen die plaatsvinden in de gemeente, op de plaats, de dag en het uur aangeduid in de oprichtingsakte met een agenda die zich beperkt tot de behandeling van de jaarrekening, het jaarverslag en, in voorkomend geval, het verslag van de commissarissen en de stemming over de kwijting te verlenen aan de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, in een nationaal verspreid blad. Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld bij gewone brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen; van de vervulling van deze formaliteit behoeft evenwel geen bewijs te worden overgelegd.

Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met mededeling van de oproepingen worden volstaan; dergelijke mededeling geschiedt met aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschapen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

welke zij niet bijwoonden verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping, of, enige onregelmatigheid in de oproeping.

Sarnen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

: Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degenen, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dan zal de raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voorvermeld artikel, aan de houders van aandelen op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Iedere obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, op de zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens vijf volle werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn effecten aan toonder of zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op heti bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem: aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)men en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit. Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

8. OPRICHTING VAN BVBA "WIELINGENDI]K"

A. Vaststelling eiden vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht ais gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld: vijfendertigduizend en drieënnegentig euro achtenzeventig cent (C 35.093,78) kapitaal; tweeduizend vijfhonderd vierennegentig euro zesenzestig cent (¬ 2.594,66) uitgiftepremie, achthonderd achtentwintig-duizend---zevenhonderd---en---tien euro --negenenvijftig ---cent---(¬ -- 828-.710; 59) --" reserves -- en-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1



achttienduizend vijfhonderd negenenveertig euro zevenenzestig cent (E 18.549,67) kapitaalsubsidies, zoals blijkt uit het afsplitsingsvoorstel.

B. Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de OP te richten vennootschap en vaststelling van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering

De vergadering beslist met eenparigheid de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «WIELINGENDAK», met zetel te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5, op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering

9. Overname verbintenissen

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf EEN JANUARI TWEEDUIZEND EN ELF.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

10. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

11. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan kantoor VGD Accountants & Belastingconsulenten te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Verwezenlijking van de partiële splitsing

Gelet op het voorgaande, is de partiële splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van vennootschappen.

Conform het splitsingsvoorstel rusten er geen schulden en lasten op de percelen die partieel worden afgesplitst van de naamloze vennootschap "D.D. Trans", zodat zij schuldenvrij overgaan naar de nog op te richten bvba "Wielingendijk"

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Verslag van de bedrijfsrevisor met bijlagen

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

23/06/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voc NEERGG' EL O t" .r r" ?^t; q= cra.

behoi RECHTUAiJY:MAN KLiC,F'Ii;--,Pi:^i:L TE

aan BRUGGE

Belg °p' I 0 JUNI 2011

Staat: Griffie.J,;; qsr,

III llhI I IIIIIIINIIIVVIIVI1

*11093382*



Ondernemingsnr : 0425.370.635

Benaming

(voluit) : D.D.-Trans

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Karveelstraat 5, 8380 Zeebrugge

Onderwerp akte : (her)benoeming - ontslag (gedelegeerd) bestuurder ! benoeming commissaris

Op de algemene vergadering dd. 20 mei 2011 werden volgende beslissingen genomen:

- Wordt benoemd als commissaris de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Bedrijfsrevisoren" met zetel te Greenland, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 te 1090 Jette (Brussel) voor een periode van drie jaar, tot de algemene vergadering van tweeduizend veertien.

Als vertegenwoordiger van VGD Bedrijfsrevisoren CVBA (n° B00150) voor de uitoefening van deze opdracht wordt aangesteld: de heer Jean-Michel Dalle, bedrijfsrevisor (n° A01870), kantoorhoudende te Spinnerijkaai 43A, 8500 Kortrijk.

- Worden herbenoemd als bestuurder:

- Training 8i Coaching Services Comm. V., vertegenwoordigd door Georges Anthoon, voor een termijn van 3 jaar tot de algemene vergadering mei 2014.

- Chrimarc BVBA, vertegenwoordigd door Kelly De Dijcker, voor een termijn van 6 jaar tot de algemene vergadering mei 2017.

Christine De Dijcker voor een termijn van 6 jaar tot de algemene vergadering van mei 2017. - Marc Lanckriet voor een termijn van 6 jaar tot de algemene vergadering van mei 2017.

- K-Portfolio NV, vertegenwoordigd door Kelly De Dijcker, voor een termijn van 6 jaar tot de algemene vergadering mei 2017.

- OVS Comm. V., vertegenwoordigd door Hubert Ooghe, voor een termijn van 3 jaar tot de algemene vergadering mei 2014.

- Wordt benoemd als bestuurder:

- De Dijk NV, vertegenwoordigd door Christine De Dijoker, voor een termijn van 6 jaar tot de algemene vergadering mei 2017.

- Wordt ontslaan als bestuurder:

- lmmoportfolio NV, vertegenwoordigd door Pieter Balcaen, en dat vanaf heden.

Terzelfdertijd wordt er beslist door de Raad van Bestuur:

"De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder, met ingang van heden:

Christine De Dijcker;

.Marc.Lanckriet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- ------------------------------------------------

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Hen wordt het dagelijks bestuur van de vennootschap opgedragen.

Dit mandaat loopt samen met hun mandaat als bestuurder.

De vennootschappen - vertegenwoordigd zoals vermeld - verklaren hun mandaat te aanvaarden."







Christine De Dijcker

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 15.06.2011 11163-0413-032
24/05/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



te'r GR~~t~ ~{

~~ee~l~6 ~cao~ANûe+.e~

atnC~t , ~tdet)rtg Br 99

BRUGGE

op:

Griff~ L~~1î~~~

1111111 I1 Il 11 l I11 IlIl 1U I iiI III lII

" 11078129*

V, beh, aai Bel Staa

Ondernemingsnr : 0425.370.635

Benaming

(voluit) : D.D.-Trans

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Karveelstraat 5, 8380 Zeebrugge (Brugge)

Onderwerp akte : Splitsingsvoorstel - Partiële splitsing (art. 743 W. Venn.)

Neerlegging van het splitsingsvoorstel dd. 10 mei 2011 van de NV D.D.-Trans.

Christine De Dijcker

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 28.05.2010 10135-0175-030
25/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 18.06.2009 09259-0181-036
12/11/2008 : BG059239
11/06/2008 : BG059239
29/05/2008 : BG059239
13/06/2007 : BG059239
13/06/2007 : BG059239
26/10/2006 : BG059239
10/10/2006 : BG059239
02/01/2006 : BG059239
07/07/2015
ÿþ~ r  --------1 Maa WoI11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 4 JUN 2015

Gent An ! Brugge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : 0425.370.635

D.D. TRANS

Naamloze Vennootschap Karveelstraat 5, 8380 Zeebrugge

HERBENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering dd. 9 juni 2015:

"De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de herbenoeming van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VGD Bedrijfsrevisoren als commissaris.

Voormelde revisorenvennootschap duidde de heer Tony Moreels, kantoorhoudende te Kwadestraat 149A, bus 3.1, 8800 Roeselare, aan ais vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van voormeld mandaat tot en met 15 augustus 2015, en de heer Peter Vandewalle, kantoorhoudende te Kwadestraat 149A bus 3,1, 8800' Roeselare vanaf 16 augustus 2015 voor de resterende termijn van het mandaat. Het mandaat geldt voor de periode van drie jaar hetzij tot aan de jaarvergadering te houden in het jaar 2018."

Christine De Dijcker

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/06/2005 : BG059239
31/05/2005 : BG059239
01/06/2004 : BG059239
26/05/2003 : BG059239
17/12/2002 : BG059239
16/10/2001 : BG059239
20/07/2001 : BG059239
27/07/2000 : BG059239
01/06/2000 : BG059239
12/02/2000 : BG059239
04/08/1998 : BG59239
22/04/1998 : BG59239
27/01/1996 : BG59239
01/01/1996 : BG59239
28/03/1995 : BG59239
05/01/1995 : BG59239
01/01/1995 : BG59239
07/10/1994 : BG59239
20/01/1994 : BG59239
20/01/1994 : BG59239
01/01/1993 : BG59239
18/11/1992 : BG59239
21/10/1992 : BG59239
21/10/1992 : BG59239
01/01/1992 : BG59239
03/10/1991 : BG59239
06/06/1990 : BG59239
01/01/1989 : BG59239
11/03/1988 : BG59239
01/01/1988 : BG59239
23/08/1986 : BG59239
12/07/1986 : BG59239
18/06/1986 : BG59239
01/01/1986 : BG59239

Coordonnées
D.D. TRANS

Adresse
KARVEELSTRAAT 5 8380 ZEEBRUGGE

Code postal : 8380
Localité : Zeebrugge
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande