D.M.D.A.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.M.D.A.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.592.282

Publication

23/09/2014
ÿþna neerleg ging ter gri

Mod Word 11.1

me vn ae akte

NEERGELEGD

'2 BEL Griffie Rechtbank Koophandel GE

- 20P 09 SEP 2014

TAATBLAD Gent Afdeling Brugge

De griffligr

111111III t1,1_,Ii1§111111111111

bef ae Be Sta

MONITEU

16 -09

,1LGISCH S

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr : 0540.592.282

Benaming

(voiLlio D.M.D.A.

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Wingenesteenweg 49 8750 Wingene

(volledig adres)

Onderwerp akte Wijziging maatschappelijke zetel

In de buitengewone algemene vergadering van 31/12/2013 werd besloten om de maatschappelijke zetel Wingenesteenweg 49 8750 Wingene te verplaatsen naar Hoogweg 10 8750 Wingene De adreswijziging gaat in: vanaf 01/01/2014,

De Clercq Annelien

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van - de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

10/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13305891*

Neergelegd

08-10-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0540592282

Benaming (voluit): D.M.D.A.

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8750 Wingene, Wingenesteenweg 49

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor de ondergetekende, Meester Véronique DE SCHEPPER, Notaris te

Wingene, op zeven oktober tweeduizend dertien,

Blijkt hetgeen volgt:

VENNOTEN

1. De heer DUMOULIN Michaël, belg, geboren te Aat op acht april duizend negenhonderdeenentachtig, rijksregisternummer 810408-355-67, ongehuwd, wonende te 8750 Wingene (Zwevezele), Wingenesteenweg 49;

2. Mevrouw DE CLERCQ Annelien, belg, geboren te Tielt op twintig juni duizend

negenhonderdachtentachtig, rijksregisternummer 880620-324-93, ongehuwd, wonende te 8750

Wingene (Zwevezele), Wingenesteenweg 49;.

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming  D.M.D.A.  .

DUUR

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8750 Wingene (Zwevezele), Wingenesteenweg

49.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

A/ Het verschaffen van dienstprestaties van economische, juridische, financiële, technische of administratieve aard ter ondersteuning van het beleid van binnen- of buitenlandse ondernemingen; daartoe kan de vennootschap desgevallend bestuurs- en/of zaakvoerdersmandaten opnemen in andere ondernemingen;

B/ Het deelnemen aan de oprichting, de ontwikkeling, de uitbouw, de herstructurering, de omvorming, de diversificatie, de (af-)splitsing, de overname, de kapitaalverhoging, ... van ondernemingen in het binnen- en buitenland via alle daartoe geëigende financiële instrumenten;

C/ Zij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan adviesorgaan, makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen- als buitenlandse handel.

D/ De aan- en verkoop van onroerende goederen.

E/ Zij kan het mandaat van bestuurder, volmachtdrager, mandataris, manager of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen.

Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1992 en het Koninklijk Besluit van 29 november 1993.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen van de statuten, kan dit doel uitleggen, verklaren en uitbreiden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

INBRENG IN GELD

1) de heer Michaël DUMOULIN, voornoemd, verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van vierduizend euro (4.000,- EUR).

2) mevrouw Annelien DE CLERCQ, voornoemd, verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen, dewelke zij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van vierduizend euro (4.000,- EUR). BANKATTEST

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE07 7380 3947 3766 bij KBC zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 7 oktober 2013 afgeleverd bankattest.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, tot beloop tachtig euro (80,- EUR) volgestort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een volstort kapitaal van achtduizend euro (8.000,-EUR).

BESTUUR - BENOEMING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1) De heer DUMOULIN Michaël, belg, geboren te Aat op acht april duizend negenhonderdeenentachtig, rijksregisternummer 810408-355-67, ongehuwd, wonende te 8750 Wingene (Zwevezele), Wingenesteenweg 49;

2) Mevrouw DE CLERCQ Annelien, belg, geboren te Tielt op twintig juni duizend negenhonderdachtentachtig, rijksregisternummer 880620-324-93, ongehuwd, wonende te 8750 Wingene (Zwevezele), Wingenesteenweg 49;

die verklaren 1) niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet en 2) het mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenware de algemene vergadering anders zou beslissen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Luik B - Vervolg

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel besteld zijn.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni om veertien uur dertig minuten.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni van het jaar tweeduizend vijftien om veertien uur dertig minuten.

De vennotenvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats binnen het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, in de oproepingsbrief medegedeeld.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van het hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en zal worden afgesloten op eenendertig december van het jaar tweeduizend veertien.

RESERVES  WINSTEVERDELING - LIQUIDATIESALDO

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De vereffenaars zijn verplicht op tijdstippen, als in het Wetboek van vennootschappen voorzien, een omstandige staat van de toestand van de vereffening aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel over te maken.

Vóór de afsluiting van de vereffening, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers, indien voorhanden, voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de houders van effecten van de vennootschap verdeeld worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen en rekening houdend met hun respectieve rechten.

VOLMACHT

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  De Souter Consulting , met zetel te 8750 Wingene, Oude Bruggestraat 99 bus A en met ondernemingsnummer 0474.518.258, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor het vervullen van alle formaliteiten bij de fiscale administraties en de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd op ongezegeld papier om uitsluitend te dienen tot inlassing in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13305891*

Neergelegd

08-10-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0540592282

Benaming (voluit): D.M.D.A.

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8750 Wingene, Wingenesteenweg 49

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor de ondergetekende, Meester Véronique DE SCHEPPER, Notaris te

Wingene, op zeven oktober tweeduizend dertien,

Blijkt hetgeen volgt:

VENNOTEN

1. De heer DUMOULIN Michaël, belg, geboren te Aat op acht april duizend negenhonderdeenentachtig, rijksregisternummer 810408-355-67, ongehuwd, wonende te 8750 Wingene (Zwevezele), Wingenesteenweg 49;

2. Mevrouw DE CLERCQ Annelien, belg, geboren te Tielt op twintig juni duizend

negenhonderdachtentachtig, rijksregisternummer 880620-324-93, ongehuwd, wonende te 8750

Wingene (Zwevezele), Wingenesteenweg 49;.

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming  D.M.D.A.  .

DUUR

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8750 Wingene (Zwevezele), Wingenesteenweg

49.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

A/ Het verschaffen van dienstprestaties van economische, juridische, financiële, technische of administratieve aard ter ondersteuning van het beleid van binnen- of buitenlandse ondernemingen; daartoe kan de vennootschap desgevallend bestuurs- en/of zaakvoerdersmandaten opnemen in andere ondernemingen;

B/ Het deelnemen aan de oprichting, de ontwikkeling, de uitbouw, de herstructurering, de omvorming, de diversificatie, de (af-)splitsing, de overname, de kapitaalverhoging, ... van ondernemingen in het binnen- en buitenland via alle daartoe geëigende financiële instrumenten;

C/ Zij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan adviesorgaan, makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen- als buitenlandse handel.

D/ De aan- en verkoop van onroerende goederen.

E/ Zij kan het mandaat van bestuurder, volmachtdrager, mandataris, manager of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen.

Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1992 en het Koninklijk Besluit van 29 november 1993.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen van de statuten, kan dit doel uitleggen, verklaren en uitbreiden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

INBRENG IN GELD

1) de heer Michaël DUMOULIN, voornoemd, verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van vierduizend euro (4.000,- EUR).

2) mevrouw Annelien DE CLERCQ, voornoemd, verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen, dewelke zij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van vierduizend euro (4.000,- EUR). BANKATTEST

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE07 7380 3947 3766 bij KBC zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 7 oktober 2013 afgeleverd bankattest.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, tot beloop tachtig euro (80,- EUR) volgestort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een volstort kapitaal van achtduizend euro (8.000,-EUR).

BESTUUR - BENOEMING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1) De heer DUMOULIN Michaël, belg, geboren te Aat op acht april duizend negenhonderdeenentachtig, rijksregisternummer 810408-355-67, ongehuwd, wonende te 8750 Wingene (Zwevezele), Wingenesteenweg 49;

2) Mevrouw DE CLERCQ Annelien, belg, geboren te Tielt op twintig juni duizend negenhonderdachtentachtig, rijksregisternummer 880620-324-93, ongehuwd, wonende te 8750 Wingene (Zwevezele), Wingenesteenweg 49;

die verklaren 1) niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet en 2) het mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenware de algemene vergadering anders zou beslissen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Luik B - Vervolg

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel besteld zijn.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni om veertien uur dertig minuten.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni van het jaar tweeduizend vijftien om veertien uur dertig minuten.

De vennotenvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats binnen het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, in de oproepingsbrief medegedeeld.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van het hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en zal worden afgesloten op eenendertig december van het jaar tweeduizend veertien.

RESERVES  WINSTEVERDELING - LIQUIDATIESALDO

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De vereffenaars zijn verplicht op tijdstippen, als in het Wetboek van vennootschappen voorzien, een omstandige staat van de toestand van de vereffening aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel over te maken.

Vóór de afsluiting van de vereffening, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers, indien voorhanden, voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de houders van effecten van de vennootschap verdeeld worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen en rekening houdend met hun respectieve rechten.

VOLMACHT

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  De Souter Consulting , met zetel te 8750 Wingene, Oude Bruggestraat 99 bus A en met ondernemingsnummer 0474.518.258, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor het vervullen van alle formaliteiten bij de fiscale administraties en de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd op ongezegeld papier om uitsluitend te dienen tot inlassing in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 31.08.2015 15569-0183-008

Coordonnées
D.M.D.A.

Adresse
HOOGWEG 10 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande