D.R. INTERIOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.R. INTERIOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.635.356

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.07.2014 14353-0345-017
16/10/2013
ÿþ(

V' beh,

aas

Bel Staa

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

peE8G LEGD ter GRIFFIE eet

RECHTBANK VAN KüOPhtANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brunee)

O 7 OKT. 201

Griffie



~

1 111I3157135I inlll~ 01111

*1

Otidernemingsnr : 0883.635.356

Benaming (voluit) : D.R. INTERIOR

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kragenhoek 14

8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING -- STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal afgestoten door geassocieerd notaris Stijn VERHAMME, te Tielt, op 20 september 2013, met als registratierelaas "Geboekt te Tielt, Registratiekantoor, vier bladen, geen verzendingen, op 25 september 2013, reg 5, boek 439, blad 91, vak 20, ontvangen; vijftig euro (50; EUR), voor de adviseur ai, ea. inspecteur ai, adm. assistent (getekend) DE BACKER J.P." blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "DR. INTERIOR", met unanimiteit besliste :

EERSTE BESLUIT AANPASSING STATUTEN AAN ZETELVERPLAATSING

De vergadering stelt vast dat blijkens beslissing van het bestuursorgaan van 29 mei 2012, bekendgemaakt in dei bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 juli daarna onder nummer 12116837, de maatschappelijke zetel van de vennootschap werd verplaatst naar 8300 Knokke-Heist, Kragenhoek 14 en beslist aldus de tekst van artikel 2; van de statuten hieraan aan te passen,

TWEEDE BESLUIT EERSTE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd zeventigduizend vijfhonderd; euro (¬ 170.500,00) om het te brengen van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) op tweehonderd; vijfenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 245.500,00) door inbreng in geld, mits creatie en uitgifte van zeshonderd tweeëntachtig (682) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te; schrijven tegen de globale prijs van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00), waarvan:

- in totaal honderd zeventigduizend vijfhonderd euro (¬ 170.500,00) zal geboekt worden als kapitaal;

- en in totaal negenentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 29.500,00) als uitgiftepremie.

Deze zeshonderd tweeëntachtig (682) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Verzaking voorkeurrecht

Vervolgens verzaken alle vennoten aan hun voorkeurrecht voorzien door de statuten en het Wetboek van vennootschappen en verklaren zich volledig akkoord met de hiemavolgende inschrijving op de zeshonderd; tweeëntachtig (682) nieuwe aandelen :

lnschriiving

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld door:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR INTERIOR MANAGEMENT" alhier: vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door haar zaakvoerder, de heer DE REU Wim, hiertoe aangesteld blijkens proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris; Christof Gheeraert te Gent (Drongen) op 13 april 2001, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 30 mei daarna onder nummer 20010530-145,

i die inschrijft op zeshonderd tweeëntachtig (682) nieuwe aandelen, dewelke zij volledig volstort als volgt:

- in kapitaal: honderd zeventigduizend vijfhonderd euro (¬ 170.500,00);

" - de daarbijhorende uitgiftepremie: negenentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 29.500,00);

hetzij in totaal tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00).

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een:

globaal bedrag van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op;

een bijzondere rekening op naam van de vennootschap, bij KBC.

Het bewijs van deponering werd door deze-bank afgeleverd op 13 september 2013 en wordt door mij notaris'

e bewaard overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mari 11.1

Voor-

L hbudek

aan het

Belgisch

Staatsblad

, Vergoeding - aanvaarding

De aldus onderschreven aandelen worden, als volstort, toegekend aan de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR INTERIOR MANAGEMENT", die aanvaardt : zeshonderd tweeëntachtig (682) aandelen.

Uitgiftepremie

Het totaal bedrag van de voormelde uitgiftepremies, zijnde negenentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 29.500,00) wordt geplaatst op een onbeschikbare passiefrekening "uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLUIT TWEEDE KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN UITGIFTEPREMIE

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhcgen met negenentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 29.500,00), om het te brengen van tweehonderd vijfenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 245.500,00) op tweehonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 275.000,00), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, door inlijving van de onbeschikbare passiefrekening "uitgiftepremies" ten belope van negenentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 29.500,00).

ViERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweehonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 275.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door negenhonderd tweeëntachtig (982) aandelen, die elk één / negenhonderd tweeëntachtigste (1 / 9825ie) in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLUIT -- WIJZIGING VAN ARTIKEL 33 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit artikel 33 van de statuten te wijzigen door vervanging van de huidige tekst van artikel 33 door volgende tekst:

"Artikel 33: Voorstel tot ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden."

ZESDE BESLUIT  WIJZIGING VAN ARTIKEL 34 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit artikel 34 van de statuten te wijzigen door vervanging van de huidige tekst van artikel 34 door volgende tekst:

"Artikel 34: Beslissing tot ontbinding

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels bepaald in Artikel 24 van de statuten.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering."

ZEVENDE BESLUIT  WIJZIGING VAN ARTIKEL 35 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit artikel 35 van de statuten te wijzigen door vervanging van de huidige tekst van artikel 35 door volgende tekst:

"Artikel 35: Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een' bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte, In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing,"

ACHTSTE BESLUIT OPDRACHT EN VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn VERHAMME, Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal van 20 september 2013

Gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor--

I ahcrudelhi

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/10/2013
ÿþn

Voor-behoude aan het Eetglsct Staatsbla

Mod Wad 11.1

It"Ë; { In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE art'

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Ti

BRUGGE (Aide in Bruaae)

)p: 02OIT.2013

"

Ondernemingsnr : 0883.635.356

Benaming

(voluit) : D.R. INTERIOR

(verkort) '

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KRAGENHOEK 14 - 8300 KNOKKE-HEIST

(volledig adres)

Onderwerp akte ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel` op 13/09/2013:

De vergadering neemt kennis van het ontslag van volgende zaakvoerder met ingang vanaf 1 september

2013 en dankt haar voor de bewezen diensten:

tiBvba Derevan, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Jan De Reu.

Als gevolg is het bestuursorgaan van de vennootschap als volgt samengesteld met ingang vanaf 1 september 2013:

t tBvba D.R. Interior Management, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Wim De Reu.

Overeenkomstig artikel 29 van de statuten wordt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd door elk zaakvoerder afzonderlijk optredend.

Bvba D.R. Interior Management

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

de heer Wim De Reu

ll

*13155774*

Op de laatste hiz. van Luik 8 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

n

Voor-behoude aan het Eetglsct Staatsbla

Mod Wad 11.1

It"Ë; { In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE art'

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Ti

BRUGGE (Aide in Bruaae)

)p: 02OIT.2013

"

Ondernemingsnr : 0883.635.356

Benaming

(voluit) : D.R. INTERIOR

(verkort) '

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KRAGENHOEK 14 - 8300 KNOKKE-HEIST

(volledig adres)

Onderwerp akte ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel` op 13/09/2013:

De vergadering neemt kennis van het ontslag van volgende zaakvoerder met ingang vanaf 1 september

2013 en dankt haar voor de bewezen diensten:

tiBvba Derevan, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Jan De Reu.

Als gevolg is het bestuursorgaan van de vennootschap als volgt samengesteld met ingang vanaf 1 september 2013:

t tBvba D.R. Interior Management, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Wim De Reu.

Overeenkomstig artikel 29 van de statuten wordt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd door elk zaakvoerder afzonderlijk optredend.

Bvba D.R. Interior Management

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

de heer Wim De Reu

ll

*13155774*

Op de laatste hiz. van Luik 8 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 23.07.2013 13346-0358-017
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 18.07.2012 12303-0349-017
03/07/2012
ÿþ Mod Word 17.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

voor bohout aan h Belgis Staatst

Illt

Ondernemin snr : 0883.635.356

Benaming

(voluit} : D.R. INTERIOR

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9990 Maldegem - Koning Leopoldlaan 20 E (volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL Uittreksel uit de notulen van de beslissing van het bestuursorgaan op 29 mei 2012:

*12116837*

NEERGELEGD

2 2 -06- 2012

REéMANK VAN KOOPHA,`7.)t.i. .!'E GENT j -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar volgend adres:

- 8300 Knokke-Heist, Kragenhoek 14.

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

BVBA Derevan

zaakvoerder

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

de heer Jan De Reu

Op de laatste tilz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/02/2015
ÿþOndernemingsnr: 0883.635.356

Benaming

(voluit) : DR Interior

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Kragenhoek 14, 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Ingevolge de beslissing van de zaakvoerder d.d. 27 januari 2015, werd de maatschappelijke zetel verplaatst naar volgend adres:

Brugsesteenweg 355 bus 2

8800 Roeselare

Deze wijziging heeft uitwerking vanaf 1 januari 2015.

DR Interior management,

Vertegenwoordigd door dhr. Wim De Reu

Zaakvoerder

ModWad11.1

NEERGELEGD

riffie Rechtbank Koophandel

1 1 FEB 2015

Gent Afdei}ng Brugge lei &fier

a

~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

11111111011111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 13.07.2011 11283-0350-017
09/03/2011
ÿþ Mod 2.1

~ û i~IË31 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 5 FER. 2011

xr. C t ï. ;' t;: S\ iti V r3 N

KOOPHA`tilMfiéll; GENT



II I II 11111 IIII 111111111 I III II 1I1

*11037393*

bet

aa

Be Sta;

Ondememingsnr : 0883.635.356

Benaming

(voluit) : D.R. 1NTER1OR

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9990 Maldegem, Koning Leopoldlaan 20 E

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakoverder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van9 februari 2011:

De vergadering neemt kennis van het ontslag van volgende zaakvoerder en dankt haar voor de bewezen; diensten met ingang vanaf 1 januari 2011:

- BVBA DERGO PROJECT, met zetel te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 90, O.N. 0899.100.621,; vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer JAN DE REU.

De vergadering beslist in haar vervanging te voorzien door benoeming van volgende zaakvoerder voor. onbepaalde duur en vanaf 1 januari 2011:

- BVBA DEREVAN, met zetel te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 90, O.N. 0886.992.447.

De vergadering neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van de BVBA DEREVAN om in` toepassing van artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, de heer JAN DE REU aan te stellen als haar vaste vertegenwoordiger, die het mandaat in haar naam en voor haar rekening zal uitvoeren.

Als gevolg is het bestuursorgaan van de vennootschap als volgt samengesteld:

- BVBA DEREVAN, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer JAN DE REU;

- BVBA D.R. INTERIOR MANAGEMENT, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer,

WIM DE REU.

Overeenkomstig artikel 29 van de statuten wordt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of; als verweerder vertegenwoordigd door 2 zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

BVBA Derevan

vertegenwoordigd door

w Jan De Reu

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.05.2010, NGL 05.07.2010 10259-0122-014
09/04/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 23.06.2009 09283-0245-010
04/05/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 11.07.2008 08398-0195-010

Coordonnées
D.R. INTERIOR

Adresse
BRUSESTEENWEG 355, BUS 2 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande