D.S.W.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.S.W.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.938.060

Publication

22/04/2014
ÿþ:" ~ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l

V~ 311111 iw

Ondernemingsnr : 0460.938.060 Benaming

(voluit) : D.S.W. (verkort) :

-9 API

_,.r ~ ..~.,., .

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stadenstraat 62 - 8610 Kortemark (Zarren)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Peter De Baets te Koksijde op 18 maart: 2014, geregistreerd te Nieuwpoort, vijf bladen, geen renvooien op 24.03.2014, boek 5/118, blad 10, vak 04. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR), De Ontvanger ai (getekend) LUC DE BERGH, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.S.W.", met zetel te Stadenstraat 62 - 8610, ' Kortemark (Zarren), opgericht blijkens akte verleden voor notaris Ludo Debucquoy, Notaris te Zonnebeke, op ' achttien juni negentienhonderd zevenennegentig, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van vijf juli negentienhonderd zevenennegentig onder nummer 1997-07-05/150., met eenparigheid van stemmen heeft besloten

EERSTE BESLUIT  ZETELVERPLAATSING

De algemene vergadering besluit met ingang vanaf heden de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar volgend adres: Zandzeggelaan 15 bus 0201, 8670 Koksijde.

De algemene vergadering beslist hiertoe de eerste alinea van artikel twee van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8670 Koksijde, Zandzeggelaan 15 bus 0201."

TWEEDE BESLUIT- KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

a) dat bij algemene vergadering van veertien maart tweeduizend en veertien, door de vennoten bij unanimiteit werd beslist om dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537, eerste lid van het Wetboek Inkomsten Belasting 92.

Dat bij zelfde algemene vergaderingen van veertien maart tweeduizend en veertien werd beslist om de uitgekeerde dividenden na roerende voorheffing terug in te brengen in het kapitaal door middel .van een kapitaafsverhoging, dit om aan de voorwaarden van artikel 537, eerste lid van het WIB 92,

Een kopie van de notulen van voormelde algemene vergadering zullen aan onderhavige akte gehecht blijven.

b) Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sedert meer dan 15 dagen een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben, met name:

b.1. Verslag opgesteld op zeven maart tweeduizend en veertien door de bedrijfsrevisor, Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele (bedrijfsrevisor), overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA D.S.W., bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de Burg. BVBA D.S.W. zal verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 189.221,25 EUR, voor een inbrengwaarde van 189.221,25 EUR,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het; uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van

" een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a)Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

" voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)Dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 4.600 aandelen van de Burg. BVBA D.S.W., zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA D.S.W. en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 7 maart 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

b.2. Verslag opgesteld op zeven maart tweeduizend en veertien door de zaakvoerder overeenkomstig artikel

313 van het Wetboek van vennootschappen.

De aandeelhouders nemen inzage in voormelde verslagen en verlenen ontslag aan de voorzitter om voorlezing ervan te geven,

Na onderzoek ervan stelt de vergadering vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden geformuleerd door de aandeelhouders, waarna de vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om zich aan te sluiten bij de verslagen erin vervat.

Het origineel van beide verslagen zal, na "ne varietur" ondertekend te zijn door de aandeelhouders en de notaris, neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veurne, samen met een eensluidend afschrift van onderhavig proces-verbaal.

c) Kapitaalverhoging

c.1. De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderd veertienduizend vierendertig euro (114.034,00 ¬ ), om het kapitaal van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro (18.592,00 ¬ ) te verhogen tot honderd tweeëndertigduizend zeshonderd zesentwintig euro (132.626 ¬ ) door inbreng in natura, mits boeking van een uitgifte premie, en door creatie van vierduizend zeshonderd (4.600) nieuwe aandelen;

c.2. De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door volgende inbreng in natura, door de vennoot.

De inbreng betreft het vorderingsrecht op het netto-dividend, tegen een globale uitgifteprijs van honderd negenentachtigduizend tweehonderd ëénentwintig euro vijfentwintig cent (189.221,25 ¬ ), welke uitvoerig beschreven staan in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, waarvoor hij vierduizend zeshonderd (4.600) nieuwe aandelen toegekend krijgt.

Het verschil tussen de globale uitgifteprijs en het bedrag van de kapitaalverhoging, te weten vijfenzeventigduizend honderd zevenentachtig euro vijfenwintig cent (75.187,25 ¬ ) zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening 'Uitgiftepremies'.

c.3. De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is en waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderd tweeëndertigduizend zeshonderd zesentwintig euro (132.626 ¬ )is gebracht en is vertegenwoordigd door vijfduizend driehonderd vijftig (5.350) identieke en volledige volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

DERDE BESLUIT KAPITAALSVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN UITGIFTEPREMIE

a) De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijfenzeventigduizend honderd zevenentachtig euro vijfenwintig cent (75.187,25 ¬ ), om het kapitaal van honderd tweeëndertigduizend zeshonderd zesentwintig euro (132.626 ¬ ) te verhogen tot tweehonderd en zevenduizend achthonderd dertien euro vijfentwintig cent (207,813,25 ¬ ) door incorporatie van de uitgiftepremie, zonder creatie van nieuwe aandelen.

b) De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is en waarbij het kapitaal daadwerkelijk op tweehonderd en zevenduizend achthonderd dertien euro vijfentwintig cent (207.813,25 ¬ ) is gebracht en is vertegenwoordigd door vijfduizend driehonderd vijftig (5.350) identieke en volledige volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

VIERDE BESLUIT-AANPASSING ARTIKEL BETREFFENDE HET KAPITAAL.

De vergadering besluit het desbetreffende artikel van de statuten met betrekking tot het kapitaal aan te passen, als volgt:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd en zevenduizend achthonderd dertien euro vijfentwintig cent (207.813,25 ¬ ), vertegenwoordigd door vijfduizend driehonderd vijftig (5.350) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft dienvolgens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffe van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Peter DE BAETS

Samen hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte statutenwijziging

-expeditie van de akte gecoördineerde statuten

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/12/2013 : VE036962
19/11/2012 : VE036962
20/12/2011 : VE036962
03/10/2011 : VE036962
05/10/2010 : VE036962
04/03/2010 : VE036962
02/12/2008 : VE036962
03/01/2008 : VE036962
03/11/2006 : VE036962
04/11/2005 : VE036962
20/12/2004 : VE036962
28/10/2003 : VE036962
06/11/2002 : VE036962
19/10/2015 : VE036962
09/11/2001 : VE036962
08/02/2001 : VE036962
28/11/2000 : VE036962
02/12/1999 : VE036962
02/12/1999 : VE036962

Coordonnées
D.S.W.

Adresse
ZANDZEGGELAAN 15, BUS 0201 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande